Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Psp

trut

Recommended Posts

Posted

Szevasz Bubuyod! :D Én szívesen dumálok pspről ha akarsz!

Posted

ok köszi....!!! :lol: én most nyomom a WRC rallyt B)

Posted

És jóóóó? :lol: :lol:

Posted

40-45k?Bazz,azt hittem,hogy még mindig 60-70 körül mozog.Ha nem kéne gépet fejlesszek,akkor vennék agyet.Még pénz is lenne rá. :sad::smile:

Posted
:sad: ez gez.... igen nagfyon joo a WRC rally B)
Posted

OKOK..ha kibirod odáig... B)

Lehet aztán mégis lesz rá pénz, aztán én is veszek...de csak 30% az esély rá... :unsure:

Posted

a maradékot kifizetem ne sirjááá!!! :smile:

Posted

ki tudna mondani pár jó játékot? B)

Posted

én...WRC rally meg GTA meg tony Hawk :smile:

Mindcontrol
Posted

Apámmal megegyeztünk h karácsonyra lehet h kaphatok eggyet B) PS 2-es játékok futnak rajta?

nekem 1 hónapja van...de mivel 2.5 nem mennek a tört játékok..zenehallgatáshoz tul nagy ráadásul a füllhagato amit adnak hozzá ha pl a faterod hangosat fingik a nappaliban már nem hallasz semmit...szal nagyon halk...joo képnézegetsés meg film meg adathordozo meg annyi..játéra nincs pénzem..szal én full megbántam h megvettem..pedig az enyém Giga pack... :sad:

Cartnem igen lehet..egyzsreűen másoldd be a photo mappába a szöveget és menni fog... :smile:

Akkor most megbántad vagy megérte? :blink: És ha csak 1.5-ön futnak az illegális játékok akkor a boltba mit árulnak? :blink:

Posted

1.52-t árulnak. A többit megoldjuk, ha megvan. Fordulj hozzám.

Posted

lehet még kapni 1.5-t de használtan....de majd kijön a chip PSPre és kész...akkor menni fognak a tört gamek :wink:

amugy meg nem báántam meg...főleg most h befektetem az első gamemre WRC nagyon joo B)

Posted

lehet még kapni 1.5-t de használtan....de majd kijön a chip PSPre és kész...akkor menni fognak a tört gamek :wink:

amugy meg nem báántam meg...főleg most h befektetem az első gamemre WRC nagyon joo B)

Én úgy hallottam hogy, ez a modchip sem lesz veszéjtelen.. <_< Amúgy meg ha ennyire jónak tartod a wrct

akkor miért nem írsz egy cikket a pspklubbon? Én kiváncsi lennék rá. :D :D B)

Posted
:smile: mert nincs kedvem meg energiám..!!!! de amugy lehet h megprobálkozok vele!! köszi a tippet!! a chip kockázatárol én eggyelőre semmit nem tok de sztem nem lessz gáz...ha mégis akkor bukta...akkoir eladom a PSPmet és veszek egy használt 1.5-set :wink:
Mindcontrol
Posted

Bubuyod-nak küldtem egy e-mailt amivel meg lehet oldani ezt a problémát :smile: Nemtom h wareznek számít de az elővigyázatosság kedvéért nem mondom :smile:

Őszintén bevalljam engem a GTA Liberty City Stories érdekel legjobban. Utána a Splinter Cell és a PoP. No meg az NFS Rivals. Azé jönnek ki jó játékok is. (No meg a WRC is jó lehet :smile: )

Én úgy hallottam hogy, ez a modchip sem lesz veszéjtelen.. <_< Amúgy meg ha ennyire jónak tartod a wrct

akkor miért nem írsz egy cikket a pspklubbon? Én kiváncsi lennék rá. :D :D B)

PSP klub? Annak van honlappja mert szívesen megnézném :smile: Találtam egy honlapot ahonnan piszok olcsón lehet rendelni :wink:

Posted

köszi olvastam Őket...de nem tom h hányszor hallottad e már vagy én mondtam e h csak 2.00-ás PSPt leet 1.5-re downradgelni..szal én nem tom mert nekem 2.5-ös van-...

de azért kössz a levelekt(az oldalt meg ismertem de azér kössz) :smile:

Mindcontrol
Posted

Azt lehet látni a PSP dobozán h hányas verzió? Írják valahol? Ja most láttam egy akciót ahol az alapcsomag 55.000 FT. Vagy érdemesebb Value Pack-ot venni? Mer láttam egy honlapon ahol 68.000 FT a Giga Pack. Az lehet h illegális?

Posted

dehis...de ha Giga packot veszel akkor vedd már meg az 576-ban mert ott is 68 k és ott biztos lehetsz abban h minden tiszta :smile: vagy ha warezolni akarsz akkor vegyél egy használt 1.5-set :smile:

Mindcontrol
Posted

dehis...de ha Giga packot veszel akkor vedd már meg az 576-ban mert ott is 68 k és ott biztos lehetsz abban h minden tiszta :smile: vagy ha warezolni akarsz akkor vegyél egy használt 1.5-set :smile:

Oksa. Mind1. Ez a honlap is tiszta. Gamestore. Ha meg nem fel lehet őket jelenteni >:D. 1000 FT a szállítási kölstég és max 3 nap amíg kihozzák.Király. 1.52-es verzó.Felnyomom 2.0-ásra és downgrade-elem B) Király(Csak legyen elég pénz :tongue: )

Posted

hát csak sikerüljön...nem olyan könnyü ám :wink:

Posted

Hello mindenki! Ma végre megkaptam a lovét a pspre. :lol: :lol: Azt szeretném kérdezni hogy hol lehet a legeslegolcsóban venni? Fontos lenne hogy minnél előbb válaszoljatok.

Posted

hát.... Giga packot már csak pár helyen kaphacc az 576-ban pl nem.... de vannak még helyek ahol olcso és van Giga pack....

amugy EZT és EZT ajánlom kedves fi :wink: gyelmedbe...én az utobbinál vettem a PSP giga packomat 60 k-ért :wink:

Posted

hát.... Giga packot már csak pár helyen kaphacc az 576-ban pl nem.... de vannak még helyek ahol olcso és van Giga pack....

amugy EZT és EZT ajánlom kedves fi :wink: gyelmedbe...én az utobbinál vettem a PSP giga packomat 60 k-ért :wink:

Kósz, de nekem value pack kéne és a konzol studioban már nincs.

Posted

okok.....Volue pack.... nem tom

Posted

okok.....Volue pack.... nem tom

Amúgy Bubuyod, miért nem vagy soha bejelentkezve az msnen? :huh: Vagy csak letiltottál valamiért? :unsure: