Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Psp

trut

Recommended Posts

ManuelCalavera
Posted

Adj MSN-t és megmondom, csak először mondjátok meg, hogyan lehet kiírni, és egyáltalán lejátsza-e! :D

engem komolyan érdekel hogy hol tudok szerváni umd lemezeket, mert pl filmket vagy zenéket simán rá tudnék írni.... na az msn-em: gecbare@hotmai.com

Posted

hello srácok! Mint kiderült van egy dead pixelem :sad: Én ezt sehogy nem tudom eltüntetni? A dead pixel creanert probáltam de nem működött. :angry: Nem tud valaki segíteni?

Posted

nekem is van egy a jobb felső sarokban igen van egy program de nincs sok értelme...engem a kijelzőn az az egy ppont nem nagyon zavar...de a haveromnak van 5 középen :ph34r: sztem nagyon gáz

Posted

nem-nem...azért nem ilyen egyszerű... a PSP--n lévő szoftver számától függ e h insul e.... CSAK KIZÁRÓLAG 1.5-ös SZOFTVEREN MENNEK A tört GAMEK!!!

szal megnézed a PSP-t és ha 2.0-nál nagyobb a verzio akkor szoptad.....

de 2.0-át még vissza lehet tenni 1.5-re de kockázatos és tönkreteheti a PSP-t....

szal sztem ha te boltban veszed akkor semmi edély h tudj törtent gamelni...

ha mégis kapnál 1.5-t (ami leheteten ujonnan) akkor is h elinduljon az iso Loader programmel kell elinditani ^_^

Tudom honnan kell letölteni az Iso Loader programot! :tongue:

De inkább nem próbálkozok vele. :smile:

És szerintetek mennyibe kerül hozzá egy 512-es kártya?

Mert én 30-ért veszem, tokkal, 32megás kártyával, SONY fülhallgatóval, meg egy töltővel, sztem megéri. :smile:

Játékokat meg majd fogok venni, egyéb alkalmakkor. :smile:

Posted

persze az joo ár!! az 512-es kártya kb 7-8 ezer Ft körül van de 1 GB-tos normális helyeken 15.000

amugy ha 30-ért veszed az bizto :wink: s h használt

Posted

persze az joo ár!! az 512-es kártya kb 7-8 ezer Ft körül van de 1 GB-tos normális helyeken 15.000

amugy ha 30-ért veszed az bizto :wink: s h használt

Nem használt, zsírúj, bontatlan, dobozzal... haverom faterja hoz... :smile:

És akkor veszek mondjuk egy 1GB-ost, akkor rátudom tenni a .iso-s játékokat, és onnan elindítani?

Posted

nekem is van egy a jobb felső sarokban igen van egy program de nincs sok értelme...engem a kijelzőn az az egy ppont nem nagyon zavar...de a haveromnak van 5 középen :ph34r: sztem nagyon gáz

Nekem is a jobb felső sarokban van. Pontossan a legszélén :smile:

Posted

Nem használt, zsírúj, bontatlan, dobozzal... haverom faterja hoz... :smile:

És akkor veszek mondjuk egy 1GB-ost, akkor rátudom tenni a .iso-s játékokat, és onnan elindítani?

a szgépnél is kell emulátor, mint pl. a daemon tools.

itt is kell lennie, aszsem írták is a nevét, de csak...[olvass vissza]

ManuelCalavera
Posted

Nővérem küldött amerikából 2 játékot, a Splinter Cellt meg a PoP-ot....

azért írom be ide is, mert nagyon jó dolog történt: amint beraktam a SP UMD-jét és bekacsoltam a PsP-t kiírja a PsP hogy Updated versin 2.60... nekem ugye eddig 2.01 volt, és a játék UMD-jén valószínüleg rajta volt a 2.60 telepítője, mert fogta magát és felraka a szép kis PsP-mre a 2.60-at...úgyhogy mostmár 2.60-as PsP-m van :smile:

Posted

Nővérem küldött amerikából 2 játékot, a Splinter Cellt meg a PoP-ot....

azért írom be ide is, mert nagyon jó dolog történt: amint beraktam a SP UMD-jét és bekacsoltam a PsP-t kiírja a PsP hogy Updated versin 2.60... nekem ugye eddig 2.01 volt, és a játék UMD-jén valószínüleg rajta volt a 2.60 telepítője, mert fogta magát és felraka a szép kis PsP-mre a 2.60-at...úgyhogy mostmár 2.60-as PsP-m van :smile:

Gratz

Posted

Helló!!

Én majd nyár végére tervezem a PSP (talán) na de vannak kérdéseim ezzel kapcsolatban.

Az eggyik legfontosabb kérdésem hogy amin lehet venni játékokat olyan kis UMD-n asszem de nem tom :wink: Olyat ugye nem lehet legásisan venni üresen?

Meg a másik kérdés hogy honnan lenne érdemes megvenni és milye csomagban?

Előre is THX

Posted

Helló!!

Én majd nyár végére tervezem a PSP (talán) na de vannak kérdéseim ezzel kapcsolatban.

Az eggyik legfontosabb kérdésem hogy amin lehet venni játékokat olyan kis UMD-n asszem de nem tom :wink: Olyat ugye nem lehet legásisan venni üresen?

Meg a másik kérdés hogy honnan lenne érdemes megvenni és milye csomagban?

Előre is THX

Tudtommal se legálissan se illegálissan nem lehet üres UMDhez jutni

Posted

Ha esetleg valaki tud olcsón játékokat szerválni rá az vegyen fel msn re és ott megbeszéljük!!

Tudtommal se legálissan se illegálissan nem lehet üres UMDhez jutni

Már visszaolvastam és megtudtam hogy nem lehet rá játékot irni hanem a memóriára kell felmásilni és egy progival kell elindítani de mi annak a proginak a neve?

Posted

Ha esetleg valaki tud olcsón játékokat szerválni rá az vegyen fel msn re és ott megbeszéljük!!

Már visszaolvastam és megtudtam hogy nem lehet rá játékot irni hanem a memóriára kell felmásilni és egy progival kell elindítani de mi annak a proginak a neve?

A progi nevét nem tudom de ahhoz hogy tudjál memoria kártyáról játszani, 1.50-es firmware kell. Olcsón lehet kapni játékokat a gömb utca 36 ban a bolt neve gamecity.

Posted

A progi nevét nem tudom de ahhoz hogy tudjál memoria kártyáról játszani, 1.50-es firmware kell. Olcsón lehet kapni játékokat a gömb utca 36 ban a bolt neve gamecity.

És rendelni onnan?? van honlapja a gömb ütcainak??

Posted

És rendelni onnan?? van honlapja a gömb ütcainak??

Honlap nincs, és rendelni se lehet tudtommal.

Posted

a progi nevét leítrák, csak vissza kell olvasni.

amúgy miket nevezel olcsó játékoknak???

másolt, vagy eredeti?

Posted

a progi nevét leítrák, csak vissza kell olvasni.

amúgy miket nevezel olcsó játékoknak???

másolt, vagy eredeti?

eredeti csak használt ilyen 7000-8000 ezer forint körül vannak

Posted

Kb ha veszek zsír ujj PSP-t akkor milyen árban lesz a jó vásár?? És hol?

Posted

Ebbe sajnos nem tudok segíteni mert ahol én vettem ott már nincs. Néz körül :D

Posted

Value Pack-nál 40-45k környékén Giga Pack esetén 60k körül jó vásár

Posted

Value Pack-nál 40-45k környékén Giga Pack esetén 60k körül jó vásár

És honl??? Ja és ti melyik csomagot ajánjátok? Mert ha veszek valami faxát akarok, és mi a külömbség a fehér és a fekete PSP között?

Posted

eredeti csak használt ilyen 7000-8000 ezer forint körül vannak

monnyuk úgy jó, csak tudod, aki vidéki, az nem tud budapesten játékokért rohangálni :sad:

Posted

monnyuk úgy jó, csak tudod, aki vidéki, az nem tud budapesten játékokért rohangálni :sad:

Tudom. Amúgy nekem se túl könnyü oda az út ám! 3 Óra oda visssza vagy több :angry: :D

És honl??? Ja és ti melyik csomagot ajánjátok? Mert ha veszek valami faxát akarok, és mi a külömbség a fehér és a fekete PSP között?

A fehér és fekete pspknél a különbség csak a szinükben van. Én a giga packot ajánlom, mert ha filmet is akarsz

rátenni akkor nem sokat ér egy 32 mbos memoria kártya. :D

Posted

Tudom. Amúgy nekem se túl könnyü oda az út ám! 3 Óra oda visssza vagy több :angry: :D

A fehér és fekete pspknél a különbség csak a szinükben van. Én a giga packot ajánlom, mert ha filmet is akarsz

rátenni akkor nem sokat ér egy 32 mbos memoria kártya. :D

Na de ha én vennék egy Value Pack ot és ahoz 2 gb s kártyát? az nem jobb???

Valaki adjon linketet hogy honnan érdemes megvenni de lehetőleg olcsó legyen és na vmi drága előre is

THX