ManuelCalavera Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Adj MSN-t és megmondom, csak először mondjátok meg, hogyan lehet kiírni, és egyáltalán lejátsza-e! :D engem komolyan érdekel hogy hol tudok szerváni umd lemezeket, mert pl filmket vagy zenéket simán rá tudnék írni.... na az msn-em: gecbare@hotmai.com
gigawatt Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 hello srácok! Mint kiderült van egy dead pixelem Én ezt sehogy nem tudom eltüntetni? A dead pixel creanert probáltam de nem működött. :angry: Nem tud valaki segíteni?
Bubuyod Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 nekem is van egy a jobb felső sarokban igen van egy program de nincs sok értelme...engem a kijelzőn az az egy ppont nem nagyon zavar...de a haveromnak van 5 középen :ph34r: sztem nagyon gáz
Mixi Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 nem-nem...azért nem ilyen egyszerű... a PSP--n lévő szoftver számától függ e h insul e.... CSAK KIZÁRÓLAG 1.5-ös SZOFTVEREN MENNEK A tört GAMEK!!! szal megnézed a PSP-t és ha 2.0-nál nagyobb a verzio akkor szoptad..... de 2.0-át még vissza lehet tenni 1.5-re de kockázatos és tönkreteheti a PSP-t.... szal sztem ha te boltban veszed akkor semmi edély h tudj törtent gamelni... ha mégis kapnál 1.5-t (ami leheteten ujonnan) akkor is h elinduljon az iso Loader programmel kell elinditani ^_^ Tudom honnan kell letölteni az Iso Loader programot! De inkább nem próbálkozok vele. És szerintetek mennyibe kerül hozzá egy 512-es kártya? Mert én 30-ért veszem, tokkal, 32megás kártyával, SONY fülhallgatóval, meg egy töltővel, sztem megéri. Játékokat meg majd fogok venni, egyéb alkalmakkor.
Bubuyod Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 persze az joo ár!! az 512-es kártya kb 7-8 ezer Ft körül van de 1 GB-tos normális helyeken 15.000 amugy ha 30-ért veszed az bizto s h használt
Mixi Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 persze az joo ár!! az 512-es kártya kb 7-8 ezer Ft körül van de 1 GB-tos normális helyeken 15.000 amugy ha 30-ért veszed az bizto s h használt Nem használt, zsírúj, bontatlan, dobozzal... haverom faterja hoz... És akkor veszek mondjuk egy 1GB-ost, akkor rátudom tenni a .iso-s játékokat, és onnan elindítani?
gigawatt Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 nekem is van egy a jobb felső sarokban igen van egy program de nincs sok értelme...engem a kijelzőn az az egy ppont nem nagyon zavar...de a haveromnak van 5 középen :ph34r: sztem nagyon gáz Nekem is a jobb felső sarokban van. Pontossan a legszélén
kocsitomi Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Nem használt, zsírúj, bontatlan, dobozzal... haverom faterja hoz... És akkor veszek mondjuk egy 1GB-ost, akkor rátudom tenni a .iso-s játékokat, és onnan elindítani? a szgépnél is kell emulátor, mint pl. a daemon tools. itt is kell lennie, aszsem írták is a nevét, de csak...[olvass vissza]
ManuelCalavera Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Nővérem küldött amerikából 2 játékot, a Splinter Cellt meg a PoP-ot.... azért írom be ide is, mert nagyon jó dolog történt: amint beraktam a SP UMD-jét és bekacsoltam a PsP-t kiírja a PsP hogy Updated versin 2.60... nekem ugye eddig 2.01 volt, és a játék UMD-jén valószínüleg rajta volt a 2.60 telepítője, mert fogta magát és felraka a szép kis PsP-mre a 2.60-at...úgyhogy mostmár 2.60-as PsP-m van
gigawatt Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Nővérem küldött amerikából 2 játékot, a Splinter Cellt meg a PoP-ot.... azért írom be ide is, mert nagyon jó dolog történt: amint beraktam a SP UMD-jét és bekacsoltam a PsP-t kiírja a PsP hogy Updated versin 2.60... nekem ugye eddig 2.01 volt, és a játék UMD-jén valószínüleg rajta volt a 2.60 telepítője, mert fogta magát és felraka a szép kis PsP-mre a 2.60-at...úgyhogy mostmár 2.60-as PsP-m van Gratz
PZoley Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Helló!! Én majd nyár végére tervezem a PSP (talán) na de vannak kérdéseim ezzel kapcsolatban. Az eggyik legfontosabb kérdésem hogy amin lehet venni játékokat olyan kis UMD-n asszem de nem tom Olyat ugye nem lehet legásisan venni üresen? Meg a másik kérdés hogy honnan lenne érdemes megvenni és milye csomagban? Előre is THX
gigawatt Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Helló!! Én majd nyár végére tervezem a PSP (talán) na de vannak kérdéseim ezzel kapcsolatban. Az eggyik legfontosabb kérdésem hogy amin lehet venni játékokat olyan kis UMD-n asszem de nem tom Olyat ugye nem lehet legásisan venni üresen? Meg a másik kérdés hogy honnan lenne érdemes megvenni és milye csomagban? Előre is THX Tudtommal se legálissan se illegálissan nem lehet üres UMDhez jutni
PZoley Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ha esetleg valaki tud olcsón játékokat szerválni rá az vegyen fel msn re és ott megbeszéljük!! Tudtommal se legálissan se illegálissan nem lehet üres UMDhez jutni Már visszaolvastam és megtudtam hogy nem lehet rá játékot irni hanem a memóriára kell felmásilni és egy progival kell elindítani de mi annak a proginak a neve?
gigawatt Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ha esetleg valaki tud olcsón játékokat szerválni rá az vegyen fel msn re és ott megbeszéljük!! Már visszaolvastam és megtudtam hogy nem lehet rá játékot irni hanem a memóriára kell felmásilni és egy progival kell elindítani de mi annak a proginak a neve? A progi nevét nem tudom de ahhoz hogy tudjál memoria kártyáról játszani, 1.50-es firmware kell. Olcsón lehet kapni játékokat a gömb utca 36 ban a bolt neve gamecity.
PZoley Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 A progi nevét nem tudom de ahhoz hogy tudjál memoria kártyáról játszani, 1.50-es firmware kell. Olcsón lehet kapni játékokat a gömb utca 36 ban a bolt neve gamecity. És rendelni onnan?? van honlapja a gömb ütcainak??
gigawatt Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 És rendelni onnan?? van honlapja a gömb ütcainak?? Honlap nincs, és rendelni se lehet tudtommal.
kocsitomi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 A progi nevét nem tudom de ahhoz hogy tudjál memoria kártyáról játszani, 1.50-es firmware kell. Olcsón lehet kapni játékokat a gömb utca 36 ban a bolt neve gamecity. a progi nevét leítrák, csak vissza kell olvasni. amúgy miket nevezel olcsó játékoknak??? másolt, vagy eredeti?
gigawatt Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 a progi nevét leítrák, csak vissza kell olvasni. amúgy miket nevezel olcsó játékoknak??? másolt, vagy eredeti? eredeti csak használt ilyen 7000-8000 ezer forint körül vannak
PZoley Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Kb ha veszek zsír ujj PSP-t akkor milyen árban lesz a jó vásár?? És hol?
gigawatt Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Kb ha veszek zsír ujj PSP-t akkor milyen árban lesz a jó vásár?? És hol? Ebbe sajnos nem tudok segíteni mert ahol én vettem ott már nincs. Néz körül :D
cusl Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Kb ha veszek zsír ujj PSP-t akkor milyen árban lesz a jó vásár?? És hol? Value Pack-nál 40-45k környékén Giga Pack esetén 60k körül jó vásár
PZoley Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Value Pack-nál 40-45k környékén Giga Pack esetén 60k körül jó vásár És honl??? Ja és ti melyik csomagot ajánjátok? Mert ha veszek valami faxát akarok, és mi a külömbség a fehér és a fekete PSP között?
kocsitomi Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 eredeti csak használt ilyen 7000-8000 ezer forint körül vannak monnyuk úgy jó, csak tudod, aki vidéki, az nem tud budapesten játékokért rohangálni
gigawatt Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 monnyuk úgy jó, csak tudod, aki vidéki, az nem tud budapesten játékokért rohangálni Tudom. Amúgy nekem se túl könnyü oda az út ám! 3 Óra oda visssza vagy több :angry: :D És honl??? Ja és ti melyik csomagot ajánjátok? Mert ha veszek valami faxát akarok, és mi a külömbség a fehér és a fekete PSP között? A fehér és fekete pspknél a különbség csak a szinükben van. Én a giga packot ajánlom, mert ha filmet is akarsz rátenni akkor nem sokat ér egy 32 mbos memoria kártya. :D
PZoley Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Tudom. Amúgy nekem se túl könnyü oda az út ám! 3 Óra oda visssza vagy több :angry: :D A fehér és fekete pspknél a különbség csak a szinükben van. Én a giga packot ajánlom, mert ha filmet is akarsz rátenni akkor nem sokat ér egy 32 mbos memoria kártya. :D Na de ha én vennék egy Value Pack ot és ahoz 2 gb s kártyát? az nem jobb??? Valaki adjon linketet hogy honnan érdemes megvenni de lehetőleg olcsó legyen és na vmi drága előre is THX
Recommended Posts