oppositer Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 hú én nyáron szeretnék venni egyet remélem egy 10-15-ezerrel olcsóbb lesz!
ErikCartman Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 hú én nyáron szeretnék venni egyet remélem egy 10-15-ezerrel olcsóbb lesz! 10-15 ezer az nem olyan sok,hogy nyárig várj vele.
ErikCartman Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Sziasztok!Volna egy kérdésem!Firrítettem a psp-m 2.50-re,és a network menü alatt egy új menüpont jött létre,aminek az a neve,hogy LocationFree Player.Az mi,és hogy lehet használni?Elõre köszönöm!
ErikCartman Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 két kérdésem volna(az eggyiket már írtam,de nem érkezett rá válasz) Sziasztok!Volna egy kérdésem!Firrítettem a psp-m 2.50-re,és a network menü alatt egy új menüpont jött létre,aminek az a neve,hogy LocationFree Player.Az mi,és hogy lehet használni?Elõre köszönöm a másik: Lehet szöveges dokumentumot tárolni a psp-n?ha igen akkor hogyan?
ErikCartman Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Sziasztok! Ha a Mcdonalds-ban vagyok,és netezni akaraok akkor elõ kell fizetnem a hot spot szolgáltatásra.De multy playerezni attól tudok,ha nem fizetek elõ?
CrW Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Sziasztok! Ha a Mcdonalds-ban vagyok,és netezni akaraok akkor elõ kell fizetnem a hot spot szolgáltatásra.De multy playerezni attól tudok,ha nem fizetek elõ? Hát mivel a multiplayerhez kell net ezért logikus hogy elõ kéne fizetned
Bubuyod Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 ez LOL...csináltam PSP topicot metrt hogy nincs erre dobtak egy linket h itt van és visszamegyek a fórumba és nem találom NA MÉGIS megvan....!!! :lol:
HiTeccom Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Bas*zus !!! Mégis van ijen topik ! De nekem akkor sincs PSP ! De kéne egy ! Nekem tedcik ez a kis kütyü.Játcodtam vele,de álítólag filmeket is lehet vele nézni ? Szal én max filmekre,meg zenére,vagy adathordozókén használnám,mivel a játék ebbe a gépbe bisztos ku*va drága ! De lehetne rajta egy kicsit javítani,hogy mongyuk Flash memókat integrálnának bele,mert valahogy kicsi a kapacitása,hijába lehet bele tenni kis memómodult.Meg a filmeket hová raktározzam ? Az elég sok adat! Még egy kibas*ás,hogy a filmeket UMD -formában játca csak le ,vagy tévedek ? A batri tartóságáről már aszem szó esett ...
Bubuyod Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 nekem 1 hónapja van...de mivel 2.5 nem mennek a tört játékok..zenehallgatáshoz tul nagy ráadásul a füllhagato amit adnak hozzá ha pl a faterod hangosat fingik a nappaliban már nem hallasz semmit...szal nagyon halk...joo képnézegetsés meg film meg adathordozo meg annyi..játéra nincs pénzem..szal én full megbántam h megvettem..pedig az enyém Giga pack... két kérdésem volna(az eggyiket már írtam,de nem érkezett rá válasz) Sziasztok!Volna egy kérdésem!Firrítettem a psp-m 2.50-re,és a network menü alatt egy új menüpont jött létre,aminek az a neve,hogy LocationFree Player.Az mi,és hogy lehet használni?Elõre köszönöm a másik: Lehet szöveges dokumentumot tárolni a psp-n?ha igen akkor hogyan? Cartnem igen lehet..egyzsreűen másoldd be a photo mappába a szöveget és menni fog...
HiTeccom Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 nekem 1 hónapja van...de mivel 2.5 nem mennek a tört játékok..zenehallgatáshoz tul nagy ráadásul a füllhagato amit adnak hozzá ha pl a faterod hangosat fingik a nappaliban már nem hallasz semmit...szal nagyon halk... Akkor ne használd szeles időben :ph34r: :lol: :lol: !
Bubuyod Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 már 1 hete hozzá sem nyultam....minek??? játék nélkül sz@r..inkább vettem volna egy használt 1.5-t--- de mostmár mind1....bár én nem szerettem volna használtat...
CrW Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Bas*zus !!! Mégis van ijen topik ! De nekem akkor sincs PSP ! De kéne egy ! Nekem tedcik ez a kis kütyü.Játcodtam vele,de álítólag filmeket is lehet vele nézni ? Szal én max filmekre,meg zenére,vagy adathordozókén használnám,mivel a játék ebbe a gépbe bisztos ku*va drága ! De lehetne rajta egy kicsit javítani,hogy mongyuk Flash memókat integrálnának bele,mert valahogy kicsi a kapacitása,hijába lehet bele tenni kis memómodult.Meg a filmeket hová raktározzam ? Az elég sok adat! Még egy kibas*ás,hogy a filmeket UMD -formában játca csak le ,vagy tévedek ? A batri tartóságáről már aszem szó esett ... filmeket még mp4 formátumban lehet rátenni...azt is ismeri
Rush26 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Tud valaki egy jó helyet ahonnan lehet rendelni?És ki is szállítják és estleg olcsó is?
Bubuyod Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Ez a nap is eljött, hogy bejelenthetjük a PSP-hez szabott modchip hamaros debütálását. Emlékszem anno egy páran csak legyintettek, hogy ilyen nem lesz. Tévedtek. A chip az Undiluted Platinum névre fog hallgatni és a PSP flash memóriáját fogja birizgálni. A gyártó szerint régebbi, vagy akár hekkelt firmware-t is képesek leszünk föltölteni segítségével, valamint még a legújabb firmek alatt is befigyel majd a homebrew. A chip-et úgy tervezték, hogy tökéletesen passzoljon a PSP belsejébe. A mellékelt képen kívül több sajnos egyelõre infóval nem szolgálhatunk, de abban biztosak vagyunk, hogy ha tényleg megjelenik, akkor minden PSP felhasználó számára megnyílik az út a Hack elõtt. Második érdekességünk a jelenleg is fejlesztés alatt álló, Digismart névre hallgató microprojector. A Digislide cég által gyártott projector teljesen új vizuális dimenziókat nyit meg a laptop, marokkonzol és remélhetõleg PSP rajongók elõtt. Az ausztrál cég egy olyan hüvelykujj méretû eszköz kifejlesztésén dolgozik, mely LED technológia segítségével egy A3-as méretû képet sugároz majd például a falra. A projector nagyon keveset fogyaszt, valamint elég masszív a felépítése és olyan erõs képet sugároz, ami még felkapcsolt lámpa mellett is tökéletesen látható. A Digislide állítása szerint már több laptop és mobilcéggel is szerzõdést kötöttek. A Digismart megjelenését még év vége elõttre ígérik.
trut Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Az enyémet június 16-án kapom vissza... Vajon miért :D Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy vegyen rá egy képernyővédő fóliát 990 Ft-ért, mert pl. az enyém hihetetlen állapotban van. Engem az a projektor piszokul érdekelne.
Bubuyod Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ELVETTÉK??? :lol: :lol: én nem adtam volna!!!! :lol: :lol: én Győrben lakom itt mg nincs 1 hely sem ahol lehetne kapni... egy fóliáért meg nem fizetek 1000 FT postaköltséget
dracula04 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 HOL VANNAK A PSP-sek??? Kevesen vagytok mi? Sajnos nagyon drága egy PSP,nagy álmom,hogy egyszer veszek egyet,ha valamikor lemegy az ára
CrW Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Kevesen vagytok mi? Sajnos nagyon drága egy PSP,nagy álmom,hogy egyszer veszek egyet,ha valamikor lemegy az ára alapcsomag 45ért már nem olyan sok... van ahol 40ért is kapható.
Bubuyod Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 jah...jool mondod...giga packot meg már ugyse lehet kapni...csak pár helyen.... szal...de veszel egy vaonatuj value packot... mindenhol már 45 ezer körül van meg egy 1 GB kártya...kb 15.000.... az már tényleg nem olyan sok..de tényleg borzastoo h nincs itt senki..nekem máér vany fél éve van PSP-m...még 80ezerrt vettem... de nem bántam meg!!!
CrW Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 jah...jool mondod...giga packot meg már ugyse lehet kapni...csak pár helyen.... szal...de veszel egy vaonatuj value packot... mindenhol már 45 ezer körül van meg egy 1 GB kártya...kb 15.000.... az már tényleg nem olyan sok..de tényleg borzastoo h nincs itt senki..nekem máér vany fél éve van PSP-m...még 80ezerrt vettem... de nem bántam meg!!! én várok mig ingyne hozzám dobják :D
Bubuyod Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 ok...talán majd 5 év mulva de addigra kidobták már a PSP 4et is!!!!
CrW Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 ok...talán majd 5 év mulva de addigra kidobták már a PSP 4et is!!!! najó... karácsonyig várok...majd akkor megveszem most másra kell a zsé :D
Recommended Posts