Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Psp

trut

Recommended Posts

Posted

Hy all! Az igaz hogy halk?Mert haverom mondta hogy ö játszott vele, és még az Audijuk turbófeltöltöjét is hallotta olya halk volt........ biggrin.gif

Hangja sincs biggrin.gif játszottam már vele és semmi hangja,csak a hangszóróknak van biggrin.gif

Posted
Hangja sincs biggrin.gif játszottam már vele és semmi hangja,csak a hangszóróknak van biggrin.gif

biggrin.gif

Posted

Segítség!

Nem megy a psp-n a net!A legtöbb dolgot(amit tudtam)(szinte mindent)pl IP cím,alapértelmezett átjáró stb... beállítóttam.csatlakozott a nethez majd ezt írta:

Communication with the server failed.A DNS error has ocurred

(8041040F)

Könyörgök segítsetek!

sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifs33.gifs39.gifs52.gifs53.gif

Posted
Segítség!

Nem megy a psp-n a net!A legtöbb dolgot(amit tudtam)(szinte mindent)pl IP cím,alapértelmezett átjáró stb... beállítóttam.csatlakozott a nethez majd ezt írta:

Communication with the server failed.A DNS error has ocurred

(8041040F)

Könyörgök segítsetek!

sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifs33.gifs39.gifs52.gifs53.gif

hát igen, nem ártana neki egy DNS servert is megadni, hátha... rolleyes.gif

bemész a PCden a helyi hálózatokba, és ott aszondod neki, hogy mutassa a hálózati kapcsolatokat... a megjelenõ kapcsolaton jobbgomb és állapot... ott pedig a második fül és részletek... és ott meg fogod találni a DNS server címét...

Posted

ez a psp 65k nem?

hát vegyünk például egy mpio fg 200-at 54k ez meg 65 és az égvilágon mindent tud...akkor én el is gondolkodtam rajat happy.gif

Posted

Hello, nincs kedve valakinek cserélni egy Ridge racert, bármi másra? mert azt kaptam meg, de nekem nem tetszik((amúgy nem rossz game)

Posted

ez a psp 65k nem?

hát vegyünk például egy mpio fg 200-at 54k ez meg 65 és az égvilágon mindent tud...akkor én el is gondolkodtam rajat happy.gif

de azért az mpionak is megvan az elõnye smile.gif

Posted
hát igen, nem ártana neki egy DNS servert is megadni, hátha... rolleyes.gif

bemész a PCden a helyi hálózatokba, és ott aszondod neki, hogy mutassa a hálózati kapcsolatokat... a megjelenõ kapcsolaton jobbgomb és állapot... ott pedig a második fül és részletek... és ott meg fogod találni a DNS server címét...

én megadtam a DNS címét(mind a kettõt)A másodikra máshol találtam rá biggrin.gif

de nem megy sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

Úgyhogy továbra is segítséget kérek!

elõre köszönöm

Meg azért neked is köszi reandre!

Posted

Amikor beállítom,akkor mi az a default routter???Azt sehol sem írja nem lehet,hogy az a hiba???

Posted
Amikor beállítom,akkor mi az a default routter???Azt sehol sem írja nem lehet,hogy az a hiba???

nem tudsz olyat mondani neki, hogy none?

Posted
nem tudsz olyat mondani neki, hogy none?

Olyat nem tudok,hogy none.Azt is úgy kell beállítani,mint az IP címet.

Posted

Úgyhogy ha valaki tudja mi a gond szóljon légyszives!

Köszönöm

Posted

Hát én amikor megláttam, hogy még analóg kar is van a psp-n, majdnem berajzoltam magam alá. Ügyes! cool.gif

Posted

EZt nem hisZitek el deapspmrOl irok

Posted

Nem is tudtam hogy azzal is lehet ugy internetezni mint a telokkal.

The_Reaper_CooL
Posted

Ha majd lesz PSP-m, akkor mondjátok el a Net beállítását, ha nem tudnám beállítani egyedül!

Egyébként PSP RulZ: Lehet vele zenélni, képeket nézni, filmet nézni, játszani, Netezni...stb

Aki azt mondja, hogy nem jó, az mondjon rá okot.

Én azért mondom, hogy jó, mert kb. 1 hónappal ezelõtt játszottam eggyel egy bizonyos áruházban, Ridge Racer volt rajta, és nagyon bejött!

www.globalgame.hu RulZ! 91250 Ft-ból megveszek mindent, ami kell! biggrin.gif

(PSP Value Pack + 1 GB-os kártya)

Posted

vesszük észre... sad.gif

hiába lehet vele netezni, ha egyszer az csak ilyen láccatnet... jó arra jó, hogy meg tudd nézni a busz meg vonat menetrendeket, vagyha valamit keresel akkor azt gyorsan, de többre semmiképp se... élménynek lehet hogy hujjdejó, de aztán majd belátod, hogy egy csomó kerete van a dolognak, és inkább ne lenne rajta semmilyen net, ahelyett hogy ilyen egytized net van rajta és mindent lehet, csak épp azt nem ami kõne... egy ilyen játékgépre annyira kell a net, meg a médialejátszók, mint egy palmra a játékok: unalmas perceidben legyen mit csinálni... na itt is kb. ha sûrgõsen kell valami, vagy meg akarod mutatni, akkor jó hogy van, de amúgy nincs rajta semmi értelme, mer nem azér vette meg az ember, hogy netezzen rajta, hanem hogy játszon...

Posted
vesszük észre... sad.gif

hiába lehet vele netezni, ha egyszer az csak ilyen láccatnet... jó arra jó, hogy meg tudd nézni a busz meg vonat menetrendeket, vagyha valamit keresel akkor azt gyorsan, de többre semmiképp se... élménynek lehet hogy hujjdejó, de aztán majd belátod, hogy egy csomó kerete van a dolognak, és inkább ne lenne rajta semmilyen net, ahelyett hogy ilyen egytized net van rajta és mindent lehet, csak épp azt nem ami kõne... egy ilyen játékgépre annyira kell a net, meg a médialejátszók, mint egy palmra a játékok: unalmas perceidben legyen mit csinálni... na itt is kb. ha sûrgõsen kell valami, vagy meg akarod mutatni, akkor jó hogy van, de amúgy nincs rajta semmi értelme, mer nem azér vette meg az ember, hogy netezzen rajta, hanem hogy játszon...

Én amikor megvettem nem is tudtam,hogy van rajta net laugh.gif

Posted

Nekem már szeptember óta megvan a gépem így van tapasztalatom.Az internet nekem nagyon lassan megy és a megjelenítés egyenesen xar.A beálításoknál meg mindent automatikusra tettem és úgy simán megy.

Posted

Hello szerintetek egy psp ára áprilisra mennyi lesz?Egyáltalán fog csökkenni?Mer én akkorra tervezem a vételt mer akkorra gyûlik össze e zsé!

Posted

Sziasztok!

Tudnátok segíteni?Megint netezni akartam a psp-mel(de most otthonról),de nem ment,mert amikor beállítottam(mindent autómatára)akkor ezt írta:

Obtaining IP address.

Plase wait...

aztán ez ment egy fél percig,majd ezt írta:

A connention error has occurred.

The attempt to obtain the IP addres timed out.

mit csináljak???

Posted

légyszi segítsetek!

Posted
légyszi segítsetek!

Nem tudok segíteni, mert nekem automatán simán megy.Wifi-s routered van otthon?

Posted
Nem tudok segíteni, mert nekem automatán simán megy.Wifi-s routered van otthon?

aha,de mások azt monnták,hogy reseteljem le a routtert,és akkor menni fog.