Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted
Kíváncsi leszek rá(juk). Az MX1000 már bizonyított. ;)

Balázs azt mondta, hogy még nem jöttek be ezek az országba. Gondoskodtam errõl - tegnap rendeltem is egyet magamnak. Elvileg jobb, mint az MX1000 és olcsóbb. Elvileg jövõ héten megérkezik, akkor majd írok róla véleményt. :D

Ciao. /ProFiler/

Posted

Ár/értékben mindig is jók voltak a Microsoft egerek. Majd meséld el, hogyan muzsikál. ;)

(Zárójelben hozzátenném, hogy azért nem fogom eldobni a kíváló MX1000 egeremet akármilyen jó is a Microsoft. A logitech azért nagyon meg van csinálva, viszont az egér supportja lehetne jobb. A MS-nál, az tuti, hogy ez nem lesz gond.)

Posted

Én is kíváncsi vagyok a tapasztalataidra.

Hol vetted?

Mennyi a postaköltség?

Posted

Ausztriában rendeltem, de nem hozzám hozzák házhoz, hanem az üzletbe érkezik meg. Ha valakit érdekel esetleg, akkor MSN-en tárgyalhatunk róla. Egy jó ideig valószínûleg csak nálam lesz Mo-n ez az egér.

Ciao.

Posted

Engem érdekel, de mennyibe kerül? (mert ha drága tárgytalan)

Posted
(A logitech azért nagyon meg van csinálva, viszont az egér supportja lehetne jobb. A MS-nál, az tuti, hogy ez nem lesz gond.)

Nekem kellett volna a billhez support, de az oldalukon csak software-hez van. :mérges:

• 4 weeks later...
Posted

Én egy Logitech G5-öt akarok venni, de a gépemen elfogyott az USB-nek a hely.

Az lenne a kérdés hogy érdemes-e USB elosztóval egeret venni?

IPB kép

Posted

Olyan billt szeretne sógor, ha lehet még karácsonyra, ami USBs, és van rajta egy golyó, amit egér helyett használhat. Én eddig csak külföldön láttam trackball-os billentyûzetet.

Tudtok valamit ajánlani, ami itthon is kapható?

Posted

Hát én még golyós billentyûzetrõl Mo.-n nem láttam, bár lehet hogy van.

Posted

Hi!

Logitech MX5000-rõl vélemény? Szerintem nagyon korrekt darab lett, gyanítom az ára is az lesz, ahogy Logitechet ismerem (azt hiszem csak ez a hibájuk...).

Kérdés: nem tudja valaki, hogy az EX110 billentyûzetét lehet-e külön kapni? Iszonyat tetszik ez a billentyûzet, csak az egér nem kéne.

ui: Nagyon Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

Posted

Nagyon jó, kiváló minõségû billentyûzet mindegyik. Ez utóbbit külön nem tudod megvásárolni.

Ciao.

Posted

Kár :(

És sajnos azt veszem észre, hogy a Logitech fõként átlagfelhasználóknak szánt termékkel lép elõ mostanság, mert szerintem aki kicsit komolyabban foglalkozik géppel, az nem szokott ilyen desktop párosokat venni. Legalábbis és utálom a hugomét, és nem is vennék hasonlót, mert általában gyenge benne az egér a bill.-hez képest.

Posted

Karácsonyra Logitech LX7-es egeret kaptam. Amikor megkérdeztem szüleimet hogy miért nem valamelyik lézeres egér mellett döntöttek, azt válaszolták, hogy az eladó lebeszélte õket annak megvételérõl, merthogy abból sokat visznek vissza az elégedetlen vevõk. Mi a fene? Én ilyenrõl még nem hallottam!

De ez is jónak tûnik (persze kicsit még szoknom kell) olyan apróságoktól eltekintve, hogy talán az MX1000-es jobban beleillene a kezembe (elég nagytenyerû vagyok), meg úgy érzem hogy ezen a fényezett borításon jobban izzad a tenyerem. Ja és ha egy ideig nem mozdítom az egeret, aztán hirtelen megmarkolom akkor pár tized mp-cel késõbb válaszol. Többi egérnél ez a reakcióidõ mennyi?

Posted

Csúszik rajta a kezed? Pedig elvileg gumi borítású a fogófelület...

Posted

Nem csúszik, izzad. És zavar hogy néha 2percenként kezet kell törölnöm :)

Posted

Érdekes, mert szerintem hasonló a kialakítás, mint az [pl.] mx500-nál [meg még elég sok Logitechnél], és én nem tapasztaltam hasonlót...

Posted

Végülis annyira nem zavaró, felejtsük el.

Viszont kéne egy új egérpad, a mostani van legalább 12 éves és már kezd málladozni :) Tud valaki ajánlani valami jót 5-6 ezer forintig? A méret is számít, jó lenne egy 30x40cm körüli.

Ruzsa Dániel
Posted

Azt szeretném megkérdezni, hogy a LOGITECH-nek van mostanában valami olcsóbb kategóriás multimédiás billenyzûzete és egy hozzá stílusban illõ, vezetékes, optikai egere?

Posted

Mit értesz olcsóbb kategória alatt? Esetleg nézd meg a Logitech LX300-at, vagy az LX501-et, esetleg a fekete LX500-ast.

Ciao.

Ruzsa Dániel
Posted (edited)

Max. 10.000 Ft! Ezt értem ez alatt, köszi a linket, elég tetszetõsek! ;) Pl. ez még Gyõrbe is van és tetszik, errõl mi a véleményed? :nyíl: Logitech Cordless Desktop

Vagy esetleg ez, inkább ilyenre gondoltam :nyíl: Logitech Deluxe

Edited by gyoridanee
Posted

Jók ezek is, ha a régi sorozat megfelel, csak nagyon gyorsan kopnak a billentyûk. Ezt mindkét értelmében írom, tehát a felületük is gyorsan fényesedik sûrû használatnál, továbbá a billentyûk nyomáspontja romlik, tompul.

Ciao.

Ruzsa Dániel
Posted

A billenytyûzetem a msotani egy Genius, nagyon alap, de 2003 decembere óta használom, semmi kopás, ehhez viszonyítva a LOGITECH jobban kopik? :pislog:

Posted

Sziasztok!

Szeretnék venni a Laptopomhoz egy USB-s egeret és billentyûzetet.

Tudnátok valami viszonylag olcsó megoldást ajánlani, max.6-8e Ft-ig?

Köszi!

Posted

Készletben kell, vagy külön-külön is jó? Kábel nélküli, vagy kábeles legyen? Továbbá a kompakt méret is lényeges?

Egyébként notebookhoz minek billentyûzet? :D

Ciao.