Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

A billentyûzetet láttam már egy sima BT vevõvel menni, és a srác azzal írta az SMS-t a telefonján, mert az is felismerte. :démonikacaj: 10ezer-ért tudnám megkapni csak a billentyûzetet.

Tudtok hasonló árban BT billentyûzetet, ami fekete, és jó? :hmm:

Estére meglesz, majd írok tapasztalatot.

Posted

Az MX 1000-esem egy hétig simán bírja töltés nélkül. Így hetente egyszer egy éjszakára rárakom, így lesz csak igazán hosszú életû.

Posted

Nyah, meg van. Asszony hangosan káromkodott, hogy angol, de majd megszokja. :D Nagyon kényelmes használni, jók a billentyûk, és nem is túl hangos. Igazán magas komfrtérzetet biztosít a Genius után, pedig az is tetszett. Grafitszürke alap, sötétkék billentyûk, és ezüst funkciógombok szintén sötétkék háttér elött. A programozható gombok végre azt csinálják, ammit az ember szeretne, a driverrel pedig teljesen szabadon állíthatóak.

Posted
elött.

Hosszú õ betû nincs rajt? :pislog:

Ciao.

Posted

De van, az sima elgépelés. :upsz:

Kérdés:

Mit kell engedélyezni, hogy a BT bill. menjen DOS alatt is?

Posted

Dos alatt vagy parancssor alatt? Mert DOS-on nem fog menni, ha nincs hozzá külön driver.

Posted

DOS alatt, mert asszonynak kéne. Próbálok keresgélni akkor valamit. :(

szerk.: Áh, csak gondolkozni kellett volna. :Sír: USB support BIOSban, aztán vagy megy, vagy nem.

Posted

A G5 nem kerül annyiba, mint korábban írtam, "csak" 17 800, azt hiszem.

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Hy!

Ezzel a billentyûzettel kapcsolatban vannak kérdéseim, várok minden infót. Nos, akkor: vezetékes? Drága? USB-s? Egyelõre kb. ennyi. Lehet, hogy veszek egyet magamnak.

Posted

Valamit kegyetlenül félreérthettél! A topik címe "Das Keyboard" (volt, amig át nem hoztam ide). A billentyûzet. De mi van vele? Mit akarsz venni?

Ciao.

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Van egy ilyen nevû billentyûzet: Das Keyboard webpage. Az egyik PCW-ben benne is volt, amikor bemutattak a lap elején 3-4 billentyûzetet (3-4 hónapon belül volt valamikor) ;)

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Hy!

Mi a véleményetek errõl a párosról?

Billentyûzet: BenQ A122 PS2+USB

Egér: GENIUS NetScroll SUPERIOR blue

Mindez kiszállítással (webbolt) utánvétellel úgy 7100-7200 Ft-ért.

Posted

Sziasztok!

Következõ problémával állok szemben, hogy már egy hónapja tervezem hogy megvezsem a Logitech G15-ös Gaming Keyboard-ját, de ahhoz is kötõdnék, hogy magyar nyelvû legyen a billentyûzet, mert akkor lehet, hogy egész más gyártóhoz fodulok.

Tehát a kérdésem, az lenne hozzátok, hogy ki tudja esetleg, hogy a Logitech G15 készül-e magyar billentyûzetkiosztással?

Posted

Nem készül. Egyelõre még nincs tervben sem.

@ Davs:

Ha tetszik, akkor hajrá. Mást nem tudok mondani. Olcsók, de annyit azért megérnek.

Ciao.

Posted

Hi!

Egy kékfogas egeren gondolkoznél, de eddig csak a Logitech MX900asról tudok. Ha jól emlékszem, akkor ennek a vevõjével más bluetoothosok is tudnak kapcsolódni a géphez. Érdemes lenne cserélni [mx500at], vagy inkább valami külön bluetooth vevõ?

Posted

Arra nem érdemes lecserélni. Esetleg nézz körül a Microsoft Bt egerei között.

Ciao.

Posted

Lehet buta kérdés: az mx610-es az nem bluetoothos? Mert én rádiósnak tudtam, de haver azt mondta, hogy szerinte kékfogas, mert nagyon magas a 2,4GHz-es kommunikációs frekvenciája...

Posted

Nem bluetooth, hanem a Logitech saját fejlesztésû átviteli megoldását használja benne. Szerintem jobb, mint a bluetooth.

Ciao.

Posted

Hm, ez érdekes... mindig tanul az ember :)

De a bluetoothal - ha jól tudom - akkor több eszköz tud egy vevõn keresztül kapcsolódni mondjuk a gépre, nem? Ez gonoldom azért nincs így az mx610-nél.

Posted
De a bluetoothal - ha jól tudom - akkor több eszköz tud egy vevõn keresztül kapcsolódni mondjuk a gépre, nem?

De, így van. Nálam is a billentyûzet, és a telefon általában egyszerre van a gépen.

Posted
Ez gonoldom azért nincs így az mx610-nél.

Valóban nincs. Csak ha balszerencsés vagy, akkor más Logitech termékek is azon csatlakoznak és még egymást is könnyen kiütik.

Ciao.

Posted

Kíváncsi leszek rá(juk). Az MX1000 már bizonyított. ;)

Posted

Szívesen elolvasnám az eszközök magyar tesztjét. Kétségeim vannak mennyire jók. Valóban az MX1000-res jól ki van találva és hááááát... microsoft :hmm:

Posted

Microsoft BT billem van, és nagyon jó! :ötlet:

Viszont keresnék sötétkék, vagy fekete színben magyar billentyûzet matricát, normál bill-re. Olyat, ami nem csak az ékezetes betûket, hanem a speciális karaterek helyét is mutatja. Tud valaki segíteni? :hmm: