Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Adri1528464460
Posted

Méretben ne legyen túl nagy. Valahogy azokat nem tudom rendesen megfogni. Fõleg FPS-hez.

Posted

Vagy a Logitech MX-510, vagy a Razer Diamondback. Ezek kifejezetten játékos egerek, egész kultúrált áron.

Pl. a Saturn-ban mindkettõ kapható, és ki is próbálhatod, hogy melyik esik inkább kézre! :ötlet:;)

Posted

A Razer kimondottan lapátkézhez van szerintem. :P

Posted
A G7-nek csak a felülete nem jött be - ugyanis izzadó kéznél csúszóssá válnak a gombok. Ez probléma volt már a lakkozott MX1000-nél is.

Nekem lakkozott MX1000-rem van, és nem csúszkál rajta a kezem. Annyi hátránya van csak, hogy a felülete könnyebben karcolódik, és ha izzad az ember keze, akkor a lerakódó kosz jobban meglátszik. ;)

Posted

Jó Neked, hogy nem csúszkál! :D (lehet, hosszabbak az ujjaid :hááát: )

Ciao.

Posted

Kipróbáltam a Logitech G7-et, nagyon rendben van, csak épp másfél nap alatt megeszi az aksiját, és van egy kis bug a driverében. De úgy csúszik, mint az olajozott istennyila.

Posted

Mi csúszik? Az egér a padon, vagy a kezed az egéren? :D Mert nekem ez utóbbi nagyobb probléma...

Ciao.

Posted

Az egér a padon. A kulcsszó -- már majdnem tudom fejbõl --: politetrafluoroetilén. Ebbõl van a talpa. Ki van emelve a dobozán, mint újdonság! Ja, és nem több mini tappancsa van, hanem három jó nagy.

A kérdés persze az, hogy azért csúszik ilyen jól, mert politetra, vagy mert új? Az MX510-em nem csúszik már ilyen jól, de az egy éves, és rendesen összekarcolódott a talpa. Szóval, ki tudja, mi ebbõl a marketing?

Még valami: most, hogy nem játszom vele, a benne lévõ aksi már napok óta bírja. Ez meglepõ, mert a másik tényleg lemerült másfél nap alatt. Lehet, hogy a kettõ nem egyforma teljesítményû?

Ja, és még valami: a Logitech egyelõre letiltatta a cikket, mert azt mondja, hogy a nálunk lévõ termék nem végleges. :pislog:

Posted

Hogyhogy nem végleges, mikor már külföldön jó ideje lehet kapni? :pislog::hááát:

(Már megint mit akarnak Magyarországra behozni... :gonosz: )

Ciao.

Adri1528464460
Posted

Én ezt az egeret választottam.

Nagyon kényelmes, és már sikerült hamarabb kipróbálnom így tudtam mire számíthatok.

Az ára sem egetverõ áfával 5750 Ft.

Kép

Légyszíves máskor ügyelj a maximálisan beszúrható képméretre. Köszi! <PF>

Posted

Most ez akkor jobb, mint az MX1000? :pislog:

Ciao.

Posted

Nem tudom, hogy jobb-e. ;) Az biztos hogy van olyan szolgáltatása, ami nagyon tetszik. Ilyen az, hogy kijelzi ha keresnek azonnali üzenetküldõn, vagy ha e-mailem érkezett. Játék alatt praktikus. :)

Posted

De nekem sem tetszik. :hááát: (Azthiszem Ulalának sem igazán... :P )

Ciao.

Posted

Hát, igaz ami igaz én sem ájultam el tõle. :upsz: Az MX1000 elegánsabb. Szerintem eléggé butus lett a design-ja. A színei még elmennek. Nem szimmetrikus a cini. Mondjuk élõben még nem láttam, de azt biztosan tudom, hogy nem fogom lecserélni az MX1000-et erre az új jövevényre. :P

Posted

Az MX1000 sem a szimmetriáról híres. :D;) Ha jól tudom az is csak jobbkezeseknek való. Bízom benne, hogy hozza az ígért üzemidõt egy adag elemmel.

Posted

:D Még valaki?

Az MX1000 vonalai nem ilyen letisztultak mint ezé az új lézeres modellé, de az ergonómiája csodálatos. Az E-mail jelzés meg nem hoz lázba. ;)

Szóval én maradok a jó öreg ezresnél 8)

Posted

Hát, nekem ugyan mondhattok akármit, én szerelmes vagyok ebbe az MX610-be, amióta megláttam az MX3000-es desktopban. Ó bárcsak jönne már!

Viszont a G5-tel hatalmasat alkotott a Logitech! Egyszerûen nem érezni játék közben, hogy vezetékes volna! Nagyon jó a fogása, a matt, kicsit posztapokaliptikus design is bejön, csak a ledek elhelyezésével nem vagyok kibékülve. És egy csomó súlyt adnak hozzá, amivel jókat lehetne kísérletezni, hogy milyen beállításokkal a legkényelmesebb, de Twinky lenyúlta. :P

Posted

Mire használja? Papírnehezéknek? :D

Nekem is nagyon tetszik az MX610-es. :szerelmes:

Posted

Már nem is kell rá sokat aludnod és megkapod. ;)

Egyszerûen nem érezni játék közben, hogy vezetékes volna!

Csak akkor már ézed, amikor az ágyban Magadra rántod vele a számítógépet... :D:P

Ciao.