Adri1528464460 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Méretben ne legyen túl nagy. Valahogy azokat nem tudom rendesen megfogni. Fõleg FPS-hez.
nascar Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Vagy a Logitech MX-510, vagy a Razer Diamondback. Ezek kifejezetten játékos egerek, egész kultúrált áron. Pl. a Saturn-ban mindkettõ kapható, és ki is próbálhatod, hogy melyik esik inkább kézre!
Greene Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 A G7-nek csak a felülete nem jött be - ugyanis izzadó kéznél csúszóssá válnak a gombok. Ez probléma volt már a lakkozott MX1000-nél is. Nekem lakkozott MX1000-rem van, és nem csúszkál rajta a kezem. Annyi hátránya van csak, hogy a felülete könnyebben karcolódik, és ha izzad az ember keze, akkor a lerakódó kosz jobban meglátszik.
ProFiler Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Jó Neked, hogy nem csúszkál! (lehet, hosszabbak az ujjaid ) Ciao.
ProFiler Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 General Keys Laser Mouse 1600 dpi Ciao.
payskin Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Kipróbáltam a Logitech G7-et, nagyon rendben van, csak épp másfél nap alatt megeszi az aksiját, és van egy kis bug a driverében. De úgy csúszik, mint az olajozott istennyila.
ProFiler Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Mi csúszik? Az egér a padon, vagy a kezed az egéren? Mert nekem ez utóbbi nagyobb probléma... Ciao.
payskin Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Az egér a padon. A kulcsszó -- már majdnem tudom fejbõl --: politetrafluoroetilén. Ebbõl van a talpa. Ki van emelve a dobozán, mint újdonság! Ja, és nem több mini tappancsa van, hanem három jó nagy. A kérdés persze az, hogy azért csúszik ilyen jól, mert politetra, vagy mert új? Az MX510-em nem csúszik már ilyen jól, de az egy éves, és rendesen összekarcolódott a talpa. Szóval, ki tudja, mi ebbõl a marketing? Még valami: most, hogy nem játszom vele, a benne lévõ aksi már napok óta bírja. Ez meglepõ, mert a másik tényleg lemerült másfél nap alatt. Lehet, hogy a kettõ nem egyforma teljesítményû? Ja, és még valami: a Logitech egyelõre letiltatta a cikket, mert azt mondja, hogy a nálunk lévõ termék nem végleges.
ProFiler Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Hogyhogy nem végleges, mikor már külföldön jó ideje lehet kapni? (Már megint mit akarnak Magyarországra behozni... ) Ciao.
Adri1528464460 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Én ezt az egeret választottam. Nagyon kényelmes, és már sikerült hamarabb kipróbálnom így tudtam mire számíthatok. Az ára sem egetverõ áfával 5750 Ft. Kép Légyszíves máskor ügyelj a maximálisan beszúrható képméretre. Köszi! <PF>
ProFiler Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Most ez akkor jobb, mint az MX1000? Ciao.
Athos Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Nem tudom, hogy jobb-e. Az biztos hogy van olyan szolgáltatása, ami nagyon tetszik. Ilyen az, hogy kijelzi ha keresnek azonnali üzenetküldõn, vagy ha e-mailem érkezett. Játék alatt praktikus.
ProFiler Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 De nekem sem tetszik. (Azthiszem Ulalának sem igazán... ) Ciao.
Ulala Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Hát, igaz ami igaz én sem ájultam el tõle. Az MX1000 elegánsabb. Szerintem eléggé butus lett a design-ja. A színei még elmennek. Nem szimmetrikus a cini. Mondjuk élõben még nem láttam, de azt biztosan tudom, hogy nem fogom lecserélni az MX1000-et erre az új jövevényre.
Athos Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Az MX1000 sem a szimmetriáról híres. Ha jól tudom az is csak jobbkezeseknek való. Bízom benne, hogy hozza az ígért üzemidõt egy adag elemmel.
Greene Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Még valaki? Az MX1000 vonalai nem ilyen letisztultak mint ezé az új lézeres modellé, de az ergonómiája csodálatos. Az E-mail jelzés meg nem hoz lázba. Szóval én maradok a jó öreg ezresnél
payskin Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Hát, nekem ugyan mondhattok akármit, én szerelmes vagyok ebbe az MX610-be, amióta megláttam az MX3000-es desktopban. Ó bárcsak jönne már! Viszont a G5-tel hatalmasat alkotott a Logitech! Egyszerûen nem érezni játék közben, hogy vezetékes volna! Nagyon jó a fogása, a matt, kicsit posztapokaliptikus design is bejön, csak a ledek elhelyezésével nem vagyok kibékülve. És egy csomó súlyt adnak hozzá, amivel jókat lehetne kísérletezni, hogy milyen beállításokkal a legkényelmesebb, de Twinky lenyúlta.
Athos Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Mire használja? Papírnehezéknek? Nekem is nagyon tetszik az MX610-es.
ProFiler Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Már nem is kell rá sokat aludnod és megkapod. Egyszerûen nem érezni játék közben, hogy vezetékes volna! Csak akkor már ézed, amikor az ágyban Magadra rántod vele a számítógépet... Ciao.
Recommended Posts