Barney-16 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Heh... PC-s verzió késõbb jelenik meg... jellemzõ. Rohadjanak meg. Csak ennyit tudok mondani. <_< Pedig vártam nagyon. :(
Gergiy Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 vagy meg se jelenik Kis optimizmus! Meg fog jelenni, még ha késve is, jobb mint soha.
wYth-NRG Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Na pudinga, jelen állás szerintem nem jön pcre a játék <_<
stalker_cs73 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Na pudinga, jelen állás szerintem nem jön pcre a játék <_< Ja, ment is a flame kommentekbe, Gyu most törölte a PC-vs-konzol hozzászólásokat. Oda ezt írtam: Elég szomorú, hogy a Microsoft ezeket a nagy címeket nem engedi fejleszteni v. portolni PC-re, eközben pedig van Games for Windows brand, bár itthon pl. az sem mûködik, stb. Megértem én, hogy nagy a háború a 3 konzol között és kellenek az X360 exkluzív címek, de a PC nem konzol, oda adják ki (most jól haza beszéltem, bocsi a többi konzolostól) Az a gond, hogy ez csak a bevételrõl szól, semmi másról.
vmiki88 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ja, ment is a flame kommentekbe, Gyu most törölte a PC-vs-konzol hozzászólásokat. Oda ezt írtam: Elég szomorú, hogy a Microsoft ezeket a nagy címeket nem engedi fejleszteni v. portolni PC-re, eközben pedig van Games for Windows brand, bár itthon pl. az sem mûködik, stb. Megértem én, hogy nagy a háború a 3 konzol között és kellenek az X360 exkluzív címek, de a PC nem konzol, oda adják ki (most jól haza beszéltem, bocsi a többi konzolostól) Az a gond, hogy ez csak a bevételrõl szól, semmi másról. Games for Windows sem értem, hogy miért kell erõltetni. Itthonról nem lehet használni, mert ha Magyarországi címet írok neki, akkor nem lehet vele fellépni, de ha egy angliai címet írok neki, akkor zokszó nélkül lehet vele neten játszani. WTF??? Egyébkén érdekesnek tûnik a játék, de már nagyon régóta fejlesztik.
GAMEZ Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Na pudinga, jelen állás szerintem nem jön pcre a játék <_< na most ez kábé naponta változik szal még ne adjuk fel :D
_kEke_ Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Eddig is szívbõl gyûlöltem a kibszott konzolokat és a microsoftot, na most meg aztán...
Barney-16 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Eddig is szívbõl gyûlöltem a kibszott konzolokat és a microsoftot, na most meg aztán... Dettó... <_<
UC Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Olvastam én is a hírt és eléggé felháborító... Az elsõ komolyabb infó áradat óta várom, sõt sokakkal ellentétben számomra az egyik legfontosab érkezõ cím volt, erre tessék. Volt egyáltalán már az a ki*****tt XBox 360 mikor bejelentettékk a gémet??? <_<
Norbi101 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Eddig is szívbõl gyûlöltem a kibszott konzolokat és a microsoftot, na most meg aztán... Azé mert neked nincs, és irigy vagy. ;)
_kEke_ Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Azé mert neked nincs, és irigy vagy. ;) IGEN, KIIBAASZOTT IRIGY VAGYOK :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ingyen se kéne.
wYth-NRG Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Azé mert neked nincs, és irigy vagy. ;) Az ilyen és ehhez hasonló gyerekes dolgokat hanyagoljuk már. :lol:
Th3Ac3 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Eddig is szívbõl gyûlöltem a kibszott konzolokat és a microsoftot, na most meg aztán... Szomorú dolog az tény, én is utálom ezt hogy nem jön PCre ez-meg az de ha jön is, nagyobb az esély hogy PC-n csapják össze mint konzolon.
wYth-NRG Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Megnéztem a GSO-ra feltett Comic Con-os videót és hát sajnálom hogy halovány esély van a PCs megjelenésre :(
Jemero Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 én kicsit szomorúnak találom h ugyan az a videó kb ami volt az e3-on is... legalábbis a gametrailersen.
_kEke_ Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Fansite Alan-Wake.de have started up an unofficial petition to bring Alan Wake to the PC. Check it out here: http://bit.ly/3dgFGb Én már aláírtam...
SaltyDave Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Fansite Alan-Wake.de have started up an unofficial petition to bring Alan Wake to the PC. Check it out here: http://bit.ly/3dgFGb Én már aláírtam... Az enyémmel együtt eddig 862 aláírás. Csodát ne várjunk.
_kEke_ Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Gyûlik szépen lassan... de sajnos nem hiszem hogy 4-5000-nél több összegyûlne, meg amúgy is, hogy változtatna valamin... Azért jó lenne ha a Remedy tudna tenni valamit...
Balee Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Az enyémmel együtt eddig 862 aláírás. Csodát ne várjunk. Gyorsan gyarapodunk már 2133. :)
siklara Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 3926. Alan Waket PC-re követelõ gamerként aláírtam én is. Hátha nem hiába...
UC Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 4724. Két nap alatt nem rossz, bár kétlm,h bármit érne, de azért hátha. Túl régóta várom, ráadásul ezt legjobban évek óta :( szerk: már 4735, pedig kb 30 másodperc telt el. Ilyen iramban lesz ez akár pár tíz ezer is :)
Recommended Posts