Fishyfrost Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ééés nem hazudott a steam registry, Alan Wake's American Nightmare elõrendelhetõ B) plusz akinek megvan az alap game 25%-al olcsóbban is juthat hozzá.
Snexi Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Kistehén! ezek nem szaroznak :D 22.én már ki is jön bár amennyit láttam belõle a dlc-ket folytatja amiket nem toltam végig
Fishyfrost Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Kistehén! ezek nem szaroznak :D 22.én már ki is jön bár amennyit láttam belõle a dlc-ket folytatja amiket nem toltam végig Nincs köze az alap game-hez sem a dlc-khez, ez egy standalone :) Amúgy mekkora komoly a videója, Mr. Scrath feje a tévében mennyire pszichopata már :D
wYth-NRG Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nem kötődik az első rész történéseihez. Amolyan spin-off-nak nevezném
Snexi Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 kicsit félek a helyszínektõl.Brightfalls nagyon hangulatos volt,nehéz lesz vele versenyezni
wYth-NRG Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Ez nem a folytatása, legalábbis nem tudok úgy ránézni. :P Nem is fogom összehasonlítani a két játékot pro kontra, arra majd ott lesz az AW2 Amúgy mekkora komoly a videója, Mr. Scrath feje a tévében mennyire pszichopata már :D wLebVGLFVxk Az is
Raven Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Ééés nem hazudott a steam registry, Alan Wake's American Nightmare elõrendelhetõ B) plusz akinek megvan az alap game 25%-al olcsóbban is juthat hozzá. én már csak annak is örülök h újabb játékkal bõvül a kínálat a platformon. :D
Fhouse Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 én már csak annak is örülök h újabb játékkal bõvül a kínálat a platformon. :D Én már elõre is rendeltem, 3000 ft körüli összeg... Fuck that, biztos jó lesz, csak ne legyen sokkal nagyobb a gépigénye. Az alapjáték vidáman elfut 30-40 fps körül. Remélem ez is.
wYth-NRG Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Nem hiszem, hogy változna, semmi nem változott engine szempontjából. Persze azt mondták, hogy több ellenfél lesz az elsõ fejezetben, mint az alap játékban végig. Meg amerikai stílusú lesz, tehát robban minden szar. Szóval csak emiatt kéne hozzá jobb konfig, de kétlem.
SaltyDave Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Nem hiszem, hogy változna, semmi nem változott engine szempontjából. Persze azt mondták, hogy több ellenfél lesz az elsõ fejezetben, mint az alap játékban végig. Meg amerikai stílusú lesz, tehát robban minden szar. Szóval csak emiatt kéne hozzá jobb konfig, de kétlem. Vond le belõle a részletgazdag erdõt és sok füvet / egyéb növényzetet a sivatag miatt, és már is megvan az egyensúly...
Fishyfrost Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Nos, vélemények (már aki tolta ugye :D ) ? Szvsz standalone-nak jó, ha a második részt vitték volna ilyen irányba már lehet most haragudnék :D más hangulata volt az egésznek (az alap game persze magasan veri). Egyedül ami nem tetszett az a repetitív mivolta a játéknak, kevés újdonságot tartogatott a vége felé. Meg a pókok <_< totál fölöslegesek voltak. Viszont amit elveszít a vámon azt visszahozza Arcade módban, gyakran voltam vele úgy hogy szívesen lövöldöznék de nem volt kedvem nekiállni az egész játéknak újra, így ezzel elleszek egy darabig B)
-Laslie- Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Milyen két kis részletekre oda nem figyelnek a kedves fejlesztõ urak :D :lol: A kiegészítõ eddig elég gyenge lett, mármint az alapjátékhoz képest, ott azért volt pár helyszín ahol egy kicsit paráztam, nameg az alatta lévõ zene is hozzátett az élményhez, eddig itt valahogy nem jött össze, sivatag, kaktuszok, sziklák, valahogy nem olyan mint az erdõ mélyén :) Mint kiegészítõ elmegy, de inkább az elsõ rész hangulatában folytassák majd a játékot, ajánlom nekik. :D
Feared Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ha csak egy dolog miatt megérte játszani az American Nightmarrel, az ez:
Raven Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 ez a játék k.urvajó :o bánhatja aki nem vette meg a flash deal alatt steam-en :D
wYth-NRG Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Tuti lesz még Daily deal közt is, ez fix. :unsure:
wYth-NRG Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Elkezdtem az AN-t és azt kell mondjam, hogy rohadtul bejön, az alapkoncepció és a sztori is (ami eddig történt). Úgy kezdtem neki, hogy az alap játék szintjére ez nem érhet fel, de kellemesen csalódtam. A pókok amúgy tényleg érdekesek, nem értem miért kellett belerakni, de úgy ahogy azért beleillik a környezetbe :D Ez a szám meg OMÁJGÁD, mikor először láttam az ominózus jelenetet B) QHuCe_FBYyk
wYth-NRG Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Egyik legjobb rész a játékban: dJeDyw2C2h8 A másik meg a kilátóban, ott is zene van a fight alatt.
Imishark Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Elkezdtem az AN-t és azt kell mondjam, hogy rohadtul bejön, az alapkoncepció és a sztori is (ami eddig történt). Úgy kezdtem neki, hogy az alap játék szintjére ez nem érhet fel, de kellemesen csalódtam. A pókok amúgy tényleg érdekesek, nem értem miért kellett belerakni, de úgy ahogy azért beleillik a környezetbe :D Ez a szám meg OMÁJGÁD, mikor először láttam az ominózus jelenetet B) QHuCe_FBYyk Kasabian :wub: Amúgy nekem is bejött, kicsit olyan, mintha egy jól sikerült horror, Hollywood-i átirata lenne :D Pókok: inkább idegesítőek, mint ijesztőek, mindenestre a Magnumot nem szeretik ;) Egyik legjobb rész a játékban: dJeDyw2C2h8 A másik meg a kilátóban, ott is zene van a fight alatt. Agreed
wYth-NRG Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Arcade módban, hogy a Censored! lehet megszerezni az az achit, hogy 6perc sérülés nélkül + 100k pont?! (Itt a link) A 6 perc még úgy ahogy megy, de 40-50knál több nem jön össze.. :S Volt, hogy egy tagot az első hullámból folyton dodge-oltam, hogy maxon legyen a szorzó, de nem tudtam maxon tartani, mert lassan jönnek a hullámok és úgy sem jött össze a 100k :ninja:
swado Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy az American Nightmare magyarul jelent-e meg? A magyaritasok oldal azt írja hogy igen, de a CD galaxisnál pl. angol van.
wYth-NRG Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Nem hiszem, de lehet hogy van magyar fordítás hozzá.
Luke2135 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy az American Nightmare magyarul jelent-e meg? A magyaritasok oldal azt írja hogy igen, de a CD galaxisnál pl. angol van. Evin készített hozzá magyar feliratot, Steamen be lehet állítani, ha használni akarod. Nincs köze az alap game-hez sem a dlc-khez, ez egy standalone :) Amúgy mekkora komoly a videója, Mr. Scrath feje a tévében mennyire pszichopata már :D Annyiban azért van köze az alap játékhoz, hogy két év elteltével Wake kiszabadul a tó alól a sötétség fogságából, és a végén, miután legyõzi Mr Scratch-et, sikerül találkozni a feleségével. Más kérdés, hogy mindezt egy TV sorozat részeként láthatjuk, tehát nem biztos, hogy az Alan Wake 2-ben figyelembe veszik az eseményeket.
Snexi Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 pc guruhoz ez a teljes játék dobozosan.De jó, hogy nem leszek itthon a héten :D na remélem azért találok egy példányt
Razon Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 pc guruhoz ez a teljes játék dobozosan.De jó, hogy nem leszek itthon a héten :D na remélem azért találok egy példányt Már kb. mindenkinek megvan akit kicsit is érdekelt a játék, humble bundle, és szinte hetente leárazzák 3-4 dollárra. Igaz a doboz szépet mutatna.
Snexi Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Már kb. mindenkinek megvan akit kicsit is érdekelt a játék, humble bundle, és szinte hetente leárazzák 3-4 dollárra. nekem nincs meg :D
Recommended Posts