_z0LEe_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Fejlesztõ: Remedy Remedy Entertainment Genre: Action (Psychological thriller) Kiadó: Microsoft Game Studios Platforms: Xbox 360, PC Megjelenés: ??? "A rémálmainkból ismerõs lények éjszakánként megelevenednek, bár a vadonban kóricálva napközben sem lehetünk teljes biztonságban..." Pszichothriller a Max Payne készítõitõl - senki ne várjon viszont ahhoz hasonló sûrû, folyamatos akciókat, a lényeg itt a hangulaton van, kissé tehát a Silent Hill stílusára kell felkészülnünk. A híres horroríró, Alan Wake menyasszonya rejtélyes körülmények között eltûnik, pedig a siker fõleg neki volt köszönhetõ, barátunk ugyanis a leányzó hatására elõbukkanó rémálmait vetette papírra. Hõsünk sebeit nyalogatni egy Bright Falls nevû északnyugati kisvárosba bújik el, hamarosan azonban kiderül, nagy hiba volt: az álmok nem szûntek meg, sõt esténként életre kelnek. Rettentõ kreatúrák bukkannak fel, akik mind Alanre izgulnak, neki pedig egyetlen hatásos fegyvere van csak ellenük: a fény. Sajnos azonban ahogy a történet elõre halad, egyre rövidülnek a nappalok, és hosszabbodnak az éjszakák...A játék egy hatalmas, szabadon bejárható, interaktív, élõ világot tár elénk. A sztori epizódalapú, narrációval kísért, ebben a vonatkozásban a felejthetetlen Twin Peaks sorozatot említhetjük múzsaként. A fény mellett persze hagyományos fegyverekkel is harcolhatunk majd, feladatunk természetesen a túlélés, no és az, hogy a titkok nyomára bukkanjunk. Nem lesz leányálom, sem fáklyásmenet... -=Hivatalos honlap=--=Pictures=- Nagyon remélem ez a topic már nem hal ki, és a játék sem jut a Duke Nukem Forever sorsára, és lesz mirõl társalogni.. Nem rég kijött egy új trailer, ami mindenképpen biztató jel. Azért egy megjelenési dátum már jó lenne.. Ja, itt van a trailer:!TRAILER! Források: wikipedia.org, pcguru.hu, gamekapocs.hu, gametrailers.com
_L_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Egész szép nyitópost lett, mellesleg ezt a játékot várom azóta, mióta tudom hogy lesz :) 2005 óta :)
Snexi Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Egész szép nyitópost lett hwsw-n szokás hogy így nyitják meg a topicot (sõt ennél több info szokott lenni),itt sajnos nem
_z0LEe_ Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Egész szép nyitópost lett, mellesleg ezt a játékot várom azóta, mióta tudom hogy lesz :) 2005 óta :) Hát ezzel kb én is így vagyok :) hwsw-n szokás hogy így nyitják meg a topicot (sõt ennél több info szokott lenni),itt sajnos nem Ami elég szomorú....
Norbi101 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Nagyon király lesz az tuti, ja lenne már egy konkrét megjelenési dátum.
Snexi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 remélem lesz demó még a megjelenés elõtt nem valószínû
Guest Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ez tényleg egy nagyon jó játék lesz, csak jelenjen máááár meeg.. :)
FrankfurtiLeves Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Olyan Stephen King hangulatot sugároz..kíváncsi vagyok rá nagyon.Valahogy úgy tudom elképzelni ,mint egy horror kalandjátékot ami nem pontnklick ,hanem TPS
wYth-NRG Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Olyan Stephen King hangulatot sugároz..kíváncsi vagyok rá nagyon.Valahogy úgy tudom elképzelni ,mint egy horror kalandjátékot ami nem pontnklick ,hanem TPS Silent Hill? :) az jó lenne, de tuti nem olyan lesz a hangvétele
Balee Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 E3 trailer Nagyon hangulatos horror game-nek tûnik, sztem a Remedy-ben nem csalódunk. B)
Norbi101 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 némi Alone in the dark beütése van a dolognak Ja, csak ezerszer jobb a kivitelezés. :)
UC Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ez baroi jó volt! Most már még jobban várom :) Kösz a linket Balee! :)
Balee Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ez baroi jó volt! Most már még jobban várom :) Kösz a linket Balee! :) Csak jöjjön PC-re, ez X360-as demó volt, és a Microsoft adja ki, tehát semmi jóra nem számíthatunk. Mondjuk anno PC-re jelentették be és a 4 magos procikat reklámozták vele...
UC Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Csak jöjjön PC-re, ez X360-as demó volt, és a Microsoft adja ki, tehát semmi jóra nem számíthatunk. Mondjuk anno PC-re jelentették be és a 4 magos procikat reklámozták vele... Jönni fog az, ha egyszer bejelentették. Ráadásul akkora várakozás elõzi meg, h lincselés lenne, ha nem adnák ki PC-re :D A Microsoft kiadás miatt inkább az árától félek, pontosabban attól, hogy nagyon sokára megy le elfogadható szintre, de ne legyen igazam :unsure:
GAMEZ Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 gondolom jönni fog PC-re is, csak némi késéssel(lásd pl Halo széria)
Snexi Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 nem volt betervezve a késés mivel anno amikor még a úgy tünt hogy 2007ben jelenik meg,pc-n a vistát akarták népszerûsíteni,konzoloknál pedig az xboxot csak ugye közben kiderült hogy a vista nagy bukta,tehát ha vista only lenne akkor a játék is az lenne ha késni is fog pc-n,nem sokat (szerintem)
-TT- Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Lényeg h úgy késsen h win7 felirat legyen boríton már,úgyis érdekel melyik játékon látom elõször végre. :)
Barney-16 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Áh, nagyon várom már a játékot, iszonyat hangulatos. Rég játszottam már egy jó kis horror játékkal, nagyon remélem, hogy ütős lesz és hogy nem fogunk csalódni benne. Az E3-as trailert meg a gameplay videót is jópárszor megnéztem már. :lol: Amúgy PC-re is tuti jön: Hivatalos fórumon írta valamelyik csávó. "PC version's Fate? It's not cancelled. Microsoft's E3 conference has always been heavily focused on the 360. It is still coming out to both PC and 360." Hajh, de messze van még 2010 tavasza. :unsure:
wYth-NRG Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Nézegettem a gson a játék híreit és ezen nagyot röhögtem, így 2009 közepén xD http://www.gamestar.hu/alan-wake-meg-iden.html
Balee Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Áh, nagyon várom már a játékot, iszonyat hangulatos. Rég játszottam már egy jó kis horror játékkal, nagyon remélem, hogy ütõs lesz és hogy nem fogunk csalódni benne. Az E3-as trailert meg a gameplay videót is jópárszor megnéztem már. :lol: Amúgy PC-re is tuti jön: Hivatalos fórumon írta valamelyik csávó. "PC version's Fate? It's not cancelled. Microsoft's E3 conference has always been heavily focused on the 360. It is still coming out to both PC and 360." Hajh, de messze van még 2010 tavasza. :unsure: Nah akkor talán megnyugodhatunk. Már csak a gépigényétõl félek. :D
FischiPiSti Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja, csak ezerszer jobb a kivitelezés. :) Kivitilezezést hát nem tudom, nem volt olyan rossz az az aitd, csak irányítással voltak gondok, szar volt a vége, de ezeket a hibákat elkövetheti még az alan wake is
Recommended Posts