Reger Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 hát igazából aszondják nem befolyásolja, de mondjuk azé a cigi szerintem hosszútávon igen, az alkohol meg azért rontja az éneklést mert ha sokat iszol és má kicsit bevagy rúgva akkor nehezebb énekelni A cigi se ajánlott,mert szarabb lessz a tüdõd ,pedig levegõ az alapja,valamint az állóképességed is rontja
Chaser Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 asszem kezdek rájönni erre a false cord-ra, de nekem olyan hangja van mint egy grizli medvének :lol: bár lehet még mindig a death-et sikerül használnom :lol:
Chaser Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 amikor nem zár rendesen a gyomorszáj és vissajön a gyomorsav xD
cyrko Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Nekem meg kávéfõzõ-szerû hangom van alapból, de tudom változtatni a hangmagasságot felfelé. :lol: A malacröfögõs vokálhoz extrém mély hang kell?
Chaser Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 az hogy milyen a screamed azt nem igazán befolyásolja a tiszta hangod magassága ilyeneket tud valaki csinálni? tom hogy itt sokan utálják a metalcore-t, de nekem az ilyesmi vokál tetszik a legjobban :D
Jelan Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 amikor nem zár rendesen a gyomorszáj és vissajön a gyomorsav xD Kúl. Már ennyivel is mûveltebb vagyok. Ezzel fogok dicsekedni. "Túdóm mí a reeeflux. Túdóm mí a reeeflux.". :P
Darkdawn Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Kúl. Már ennyivel is mûveltebb vagyok. Ezzel fogok dicsekedni. "Túdóm mí a reeeflux. Túdóm mí a reeeflux.". :P az lesz a cool, ha meg is tapasztalod ;)
Jelan Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 az lesz a cool, ha meg is tapasztalod ;) Annyira nem akarok mûvelt lenni. De ki tudja.
Chaser Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 inkább aszondjátok meg hogy az alábbi két videóban Melissa által nevezett fry-al lehet szerintetek ilyent produkálni? amúgy azt olvastam wikihow-n hogy fry-hoz legalább egy év kell hogy normálisan szóljon :huh: :blink: :(
Chaser Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 lehetséges, bár nemtudom, pl Robb Flynn-nél is elõször arra tippeltem de kiderült hogy õ nem is screamel csak rohadt mélyre tudja vinni a hangját :blink:
Reger Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 lehetséges, bár nemtudom, pl Robb Flynn-nél is elõször arra tippeltem de kiderült hogy õ nem is screamel csak rohadt mélyre tudja vinni a hangját :blink: Én az illdisposed os pudingira(Bo Summer ) lennék kiváncsi ,mert sztem az is csak mélyre vitt hang
abstractor Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Én az illdisposed os pudingira(Bo Summer ) lennék kiváncsi ,mert sztem az is csak mélyre vitt hang :lol: "illdisposed os pudingira" Azt hittem, ez egy együttes. :D Csak ugye egyes fórumozók nem használnak kötõjelet, meg "csúnyán" beszélnek... :D
cyrko Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 lehetséges, bár nemtudom, pl Robb Flynn-nél is elõször arra tippeltem de kiderült hogy õ nem is screamel csak rohadt mélyre tudja vinni a hangját :blink: Én is eléggé mélyre le bírom vinni, akkor nekem is olyan. De néha operásra sikerül. Most a szájgyulladásom és a torokfájásom miatt nem is próbálom ki.
abstractor Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Jahj de jót énekeltem/gitároztam. :D Most gyógyult meg a torkom 2 hét után (persze egybõl nekiálltam "edzeni" XD), és gitározni se gitároztam 5 napja, úgyhogy most ez a 2 órácska játék öröm-bódoccság volt. :D Fõleg az újonnan tanult Sweet home Alabama a maga 3 hangjával. :lol: :D
pjjones Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=fzB2MwtQ3Ko :lol: "egy k-rva szót nem értettem..de anya szeret kicsim büszke vagyok rád!" ez már volt a ki milyen zenét nem szeretbe, de idevág
Dobi Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Azt olvastam, hogy a hörgés mindenképpen károsítja a hangszálakat valamilyen szinten, csak 'enyhíteni' lehet a technikával. Ez mennyire igaz?
Chaser Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Azt olvastam, hogy a hörgés mindenképpen károsítja a hangszálakat valamilyen szinten, csak 'enyhíteni' lehet a technikával. Ez mennyire igaz? ha azt veszed az éneklés is károsítja valamennyire a hangszálaidat mert eléggé igénybeveszed, szóval helyes technikával az se károsítja jobban mint az éneklés
Dobi Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 ha azt veszed az éneklés is károsítja valamennyire a hangszálaidat mert eléggé igénybeveszed, szóval helyes technikával az se károsítja jobban mint az éneklés Ilyesmire gondoltam én is. Amúgy se érdekel, tök jó lenne olyan beszédhang, mint Corpsegrindernek. :D Egyébként ha valakinek van bármilyen kapcsolata a Zen of Screaming 2-vel, az pmezhetne pl33s! :ph34r:
Darkdawn Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 mikrofon+guitar rig = nagggyon metál mi a guitar fx box nevû progival próbálkoztunk :lol: , de nálunk nem a torzítás volt az elsõ, hanem többször ismétlõdõ visszhang generálása, mint a prophet's song-ban, a queentõl :D
cyrko Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 A malacröfögõs hörgést amit a legtöbb grindcore banda használ hogy lehet megcsinálni?
Szanyoc Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A malacröfögõs hörgést amit a legtöbb grindcore banda használ hogy lehet megcsinálni? Kérdezd meg egy disznótól [sm41] Egyébként amikor meghallok hasonló lefolyó bugyogásokat mindig elkap a röhögõgörcs :lol: :D
Recommended Posts