Pjotr Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A lassú 1080p-s lejátszás nem a videokártyád sara, hanem a processzorodé. --- Ez tudod miért hangzik viccesen? Mert a PC World DVD-n rajta van a telepítõ. Nem az a lényeg, hogy nincs meg neki, hanem az, hogy Balázs nem telepít ilyesmit.
Fujitsu Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A lassú 1080p-s lejátszás nem a videokártyád sara, hanem a processzorodé. Nem kizárt. De a lényeg, hogy nem a program hibája.
ezermester Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Pontosan így van. Tutira processzor. Nekem sem viszi, de mással sem. A videokártyám meg rendben van. HD 2600XT. Csak a 3200-as Celeron D 351-esnek nem tetszik. A VLC tényleg jó, amit nem visz az FLV, és a mobiltelefon videónak a hangja. Tudom, hogy Balázs nem telepít feleslegesen, de ezúttal lehet megérné. Nem okozott gondot, nem akart sehová felmenni. Nem kíván frissülni sem. Viszont tényleg prímán kezeli a videókat.
buhera Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Feltettem a VLC 1.0.0 verziót, és nem tudom lejátszani a DVD filmet a gépen. A VIDEO_TS mappát nem tudja megnyitni, ha pedig azt a mappát mutatom meg neki, amiben a VIDEO_TS mappa van, akkor csak az elsõ VOB jön be. A korábbi verzióknál nem volt ilyen.
geri005 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Média menü - Lemez megnyitása opció DVD kiválasztva, a meghajtót beállítod, és elvezed a mozit.
buhera Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Nem lemezt szeretnék beolvasni, hanem a merevlemezrõl nyitnám meg. Az elõzõ verziókban Mappa megnyitása opciónál betallóztam a VIDEO_TS mappát. Most feltettem a 0.9.9-et, és az simán lejátsza.
geri005 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Elképzelhetõ, hogy az áltlam leírt módszerrel betallózva lejátsza merevlemezrõl is próbáld ki.
buhera Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A lemez megnyitásnál a lemezmeghajtók közül lehet választani, vagy a tallózásnál kéri a VIDEO_TS mappát. Ez ugyanaz, mintha a mappa megnyitást választanám.
Pjotr Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Média > Speciális megnyitás > Lemez: tallózd ki a DVD-videót tartalmazó mappát!
buhera Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 (edited) Ezzel a módszerrel már megnyitja rendesen. Köszi! Azt gondoltam, ez ugyanaz, mint a mappa megnyitás. Edited July 7, 2009 by buhera
Garono Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Megjelent a végleges VLC 1.0.0: http://filehippo.com/download_vlc/
Pjotr Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ööö, feljebb épp egy problémát oldottunk meg vele kapcsolatban.
Garono Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Bocs, annyit nem olvastam vissza, csak addig, hogy valami DVD probléma van. De igazad van. íl: Kuka
Pjotr Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Nem gond, talán másnak sem tûnik fel a problémamegoldásból.
Fujitsu Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Feltettem, eddig nincs vele semmi gond. Tudásban sokat fejlõdött az általam eddig használt verzióhoz (0.8.6h) képest.
Pjotr Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Virtuális gépre raktam fel, eltûnt a pörgetési lassúsága, megnyitáskor is gyors volt. Még a végén visszarakom élesbe.
Garono Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Az RMVB fájlokat továbbra sem kezeli olyan jól (gyakran megáll a kép).
Fujitsu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Én azt sem tudom, mi az. A 0.8.6h sok olyan formátumot nem támogatott, amit az 1.0 gond nélkül lejátszik. (Például most már az FLV-k lejátszásához sem kell Wimpy FLV Player.)
Garono Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Real Media szutyok. Egy komplett sorozatom volt ilyen (egyébként elég jól tömörített) RMVB, és ugyan a nagyrészét simán lejátszotta, de akadt szép számmal olyan is, amiben 2 percenként megakadt a kép. De mindig ugyanott. Végül be kellett szereznem (egy időre) a Real Playert. Az FLV-t pedig elég régóta támogatja (0.9*).
Alfonz64 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Hello. A kmplayer telepítés után megnéztem a névjegyet ott azt írja "/skinini "skin.ini" kezdés meghatározott skin módban" Nos kiokoskodtam hogy a skinek valmi.ksf fájlban vannak ez nem máz mint egy zip fájl amit ki lehet csomagolni pl:7-zip. Nos ebben van benne a skin.ini fájl, de nem tudom másik skinel elindítani a kmplayert. Még egy kérdés van olyan hogy audio és videó fájlok, meglehet csinálni hogy audiónak és videóknak más más skinel jöjőn be?
Pjotr Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Most "teszteltem" le a Meda Player Home Cinema-t, DXVA kompatibilis film esetén felezõdik a processzorterhelés a VLC-hez képest. Klassz.
action74 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Letöltöttem a Meda Player Home Cinema-t, gondoltam kipróbálom, de nekem valamiért nem mûködik megfelelõen. Lehet hogy azért mert én még a Windows 7-próbaverzióját használom? Elindítok egy filmet a Meda Player Home Cinemával, és az egész ablakocskája zöldre változik, miközben játssza a filmet. Lehet hogy ez még a Windows 7 próbaverziójának köszönhetõ?
Recommended Posts