Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

A lassú 1080p-s lejátszás nem a videokártyád sara, hanem a processzorodé.

---

Ez tudod miért hangzik viccesen? Mert a PC World DVD-n rajta van a telepítõ. :D

Nem az a lényeg, hogy nincs meg neki, hanem az, hogy Balázs nem telepít ilyesmit.

Posted
A lassú 1080p-s lejátszás nem a videokártyád sara, hanem a processzorodé.

Nem kizárt. De a lényeg, hogy nem a program hibája.

Posted

Pontosan így van. Tutira processzor. Nekem sem viszi, de mással sem. A videokártyám meg rendben van. HD 2600XT. Csak a 3200-as Celeron D 351-esnek nem tetszik.

A VLC tényleg jó, amit nem visz az FLV, és a mobiltelefon videónak a hangja.

Tudom, hogy Balázs nem telepít feleslegesen, de ezúttal lehet megérné. Nem okozott gondot, nem akart sehová felmenni. Nem kíván frissülni sem. Viszont tényleg prímán kezeli a videókat. 8)

• 2 weeks later...
Posted

Feltettem a VLC 1.0.0 verziót, és nem tudom lejátszani a DVD filmet a gépen. A VIDEO_TS mappát nem tudja megnyitni, ha pedig azt a mappát mutatom meg neki, amiben a VIDEO_TS mappa van, akkor csak az elsõ VOB jön be. A korábbi verzióknál nem volt ilyen.

Posted

Tudtommal van a VLC-ben DVD-megnyitás opció.

Posted

Média menü - Lemez megnyitása opció DVD kiválasztva, a meghajtót beállítod, és elvezed a mozit.

Posted

Nem lemezt szeretnék beolvasni, hanem a merevlemezrõl nyitnám meg. Az elõzõ verziókban Mappa megnyitása opciónál betallóztam a VIDEO_TS mappát. Most feltettem a 0.9.9-et, és az simán lejátsza.

Posted

Elképzelhetõ, hogy az áltlam leírt módszerrel betallózva lejátsza merevlemezrõl is :hááát: próbáld ki.

Posted

A lemez megnyitásnál a lemezmeghajtók közül lehet választani, vagy a tallózásnál kéri a VIDEO_TS mappát. Ez ugyanaz, mintha a mappa megnyitást választanám.

Posted

Média > Speciális megnyitás > Lemez: tallózd ki a DVD-videót tartalmazó mappát!

Posted (edited)

Ezzel a módszerrel már megnyitja rendesen. Köszi! Azt gondoltam, ez ugyanaz, mint a mappa megnyitás.

Edited by buhera
Posted

Ööö, feljebb épp egy problémát oldottunk meg vele kapcsolatban. :ötlet:

Posted

Bocs, annyit nem olvastam vissza, csak addig, hogy valami DVD probléma van. De igazad van.

:nyíl: Kuka

Posted

Nem gond, talán másnak sem tûnik fel a problémamegoldásból. :D

Posted

Feltettem, eddig nincs vele semmi gond. Tudásban sokat fejlõdött az általam eddig használt verzióhoz (0.8.6h) képest.

Posted

Virtuális gépre raktam fel, eltûnt a pörgetési lassúsága, megnyitáskor is gyors volt. Még a végén visszarakom élesbe.

Posted

Az RMVB fájlokat továbbra sem kezeli olyan jól (gyakran megáll a kép).

Posted

Én azt sem tudom, mi az. :D A 0.8.6h sok olyan formátumot nem támogatott, amit az 1.0 gond nélkül lejátszik. (Például most már az FLV-k lejátszásához sem kell Wimpy FLV Player.)

Posted

Real Media szutyok. Egy komplett sorozatom volt ilyen (egyébként elég jól tömörített) RMVB, és ugyan a nagyrészét simán lejátszotta, de akadt szép számmal olyan is, amiben 2 percenként megakadt a kép. De mindig ugyanott. Végül be kellett szereznem (egy időre) a Real Playert. :nem:

Az FLV-t pedig elég régóta támogatja (0.9*).

• 1 month later...
Posted

Hello. A kmplayer telepítés után megnéztem a névjegyet ott azt írja "/skinini "skin.ini" kezdés meghatározott skin módban"

Nos kiokoskodtam hogy a skinek valmi.ksf fájlban vannak ez nem máz mint egy zip fájl amit ki lehet csomagolni pl:7-zip. Nos ebben van benne a skin.ini fájl, de nem tudom másik skinel elindítani a kmplayert.

Még egy kérdés van olyan hogy audio és videó fájlok, meglehet csinálni hogy audiónak és videóknak más más skinel jöjőn be?

• 2 months later...
Posted

Most "teszteltem" le a Meda Player Home Cinema-t, DXVA kompatibilis film esetén felezõdik a processzorterhelés a VLC-hez képest. Klassz.

Posted

Letöltöttem a Meda Player Home Cinema-t, gondoltam kipróbálom, de nekem valamiért nem mûködik megfelelõen. Lehet hogy azért mert én még a Windows 7-próbaverzióját használom? Elindítok egy filmet a Meda Player Home Cinemával, és az egész ablakocskája zöldre változik, miközben játssza a filmet. Lehet hogy ez még a Windows 7 próbaverziójának köszönhetõ?