Cori 306 Share Posted March 17, 2015 És most sajnálom igazán, hogy nem jött össze a Micosoftnak ez a tv sorozatos dolog az Xbox Entertainment Studios-zal, mert szerintem simán lenne potenciál abban, hogy a sikeres játék(sorozat)aikból élõszereplõs tv sorozat legyen. Kár érte. Most akkor nem lesz Steven Spielberges Halo sorozat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted March 17, 2015 Most akkor nem lesz Steven Spielberges Halo sorozat? Nem tudom, állítólag az még elkészül, de nagy a csend körülötte, szóval én egyelőre nem élem bele magam, aztán majd meglátjuk. Ezen kívül elvileg a Quantum Break mellé szánt sorozat sorsa is biztosítva van, legalábbis azon nyilatkozatok alapján, amiket legutóbb olvastam. Meg ha jól tudom, talán az új Fable mellé is terveztek/terveznek valamit, de erről nem tudok semmit. Amúgy meg, amennyire én tudom, minden más projektet kukáztak. Egyébként én azért is támogatnám ezt a tévés vonalat, pl. a mozifilmekkel szemben, mert magát a formulát alkalmasabbnak tartom. Egy 8-10-15-akárhány órás játékot egyszerűn nem lehet átültetni egy másfél-két-két és fél órás filmbe, még akkor sem, ha önálló történetszálat mesél el, mert a világ, az univerzum, a háttértörténet kibontására, a karakterek felépítésére úgysem lesz idő, onnantól meg megette a fene az egészet. Ellenben egy tévé sorozatban, ahol (az epizódok számától függően) van mondjuk alsó hangon is 10-15 rész x 40-45 perc, sokkal alkalmasabb erre. megvettem az akció miatt az AC 3-at, jövõ hónapban tuti, h ingyenes lesz. Téged ismerve... :D Meg ugye jövõ hónapban elvileg 4 cím lesz, szóval... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted March 26, 2015 Games with Gold April Xbox One: - Pool Nation FX - Child of Light Xbox 360: - Gears of War: Judgment - Terraria - Assassin's Creed IV: Black Flag - Army of Two: The Devil's Cartel A 360-as kínálat nagyon jó, még úgy is, hogy a Terraria nem érdekel, a másik három pedig megvan. De ez az Xbox One-os felhozatal már megint micsoda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted March 26, 2015 Games with Gold April Xbox One: - Pool Nation FX - Child of Light Xbox 360: - Gears of War: Judgment - Terraria - Assassin's Creed IV: Black Flag - Army of Two: The Devil's Cartel A 360-as kínálat nagyon jó, még úgy is, hogy a Terraria nem érdekel, a másik három pedig megvan. De ez az Xbox One-os felhozatal már megint micsoda? Én is most olvastam, az AoT-nak örülök, azt úgyis terveztem, hogy megveszem. A több meg vagy megvan már, vagy nem érdekel. X1-re meg szvsz még egy jó fél, 1 évig ne is számítsunk komolyabb ingyenes játékra, mert még nincs is túl sok cím rá. Jó az igaz, hogy az utóbbi időben voltak jó akciók, mikor pár ezer ft-ért egész jó játékokat lehetett kapni már. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted March 26, 2015 Én is most olvastam, az AoT-nak örülök, azt úgyis terveztem, hogy megveszem. A több meg vagy megvan már, vagy nem érdekel. X1-re meg szvsz még egy jó fél, 1 évig ne is számítsunk komolyabb ingyenes játékra, mert még nincs is túl sok cím rá. Jó az igaz, hogy az utóbbi időben voltak jó akciók, mikor pár ezer ft-ért egész jó játékokat lehetett kapni már. AoT nem rossz, csak más, mint az előző kettő. Nem kell túl sokat várni tőle, jóféle agyatlan lövöldözés, ha tudod coopban játszani, akkor meg pláne. :D Én is abból indultam ki, amit leírtál. Ha már egyszer voltak 2-3k-s akciós AAA játékok, beférhetett volna valami a kínálatba. Mindegy, majd legközelebb. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted March 26, 2015 AoT nem rossz, csak más, mint az elõzõ kettõ. Nem kell túl sokat várni tõle, jóféle agyatlan lövöldözés, ha tudod coopban játszani, akkor meg pláne. :D Az elõzõ kettõ teljesen kimaradt, szóval nem gond ha ez a rész más, mint a többi. Társ meg majd lesz biztos valaki, ha más nem, majd haverokkal kipróbálom. Most úgysincs nálam a box. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted March 26, 2015 Games with Gold April Xbox 360: - Gears of War: Judgment - Assassin's Creed IV: Black Flag Tudtam, h lesz AC! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted March 27, 2015 Tudtam, h lesz AC! xD Na, de azért nem mondhatod, hogy nem volt szerencséd. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted March 27, 2015 Kivételesen az volt. Megvan a 3, és meglesz a 4 is. B) B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted March 27, 2015 Átléptem az 50.000 GS-t. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted March 27, 2015 A 360-as kínálat nagyon jó, még úgy is, hogy a Terraria nem érdekel, a másik három pedig megvan. De ez az Xbox One-os felhozatal már megint micsoda? Hát a One-os felhozatal egy kalap... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted March 31, 2015 Végre lejött ez a Forza Horizon 2 F&F DLC (ez is laza 15 giga), gyorsan ki is próbáltam. Egész jó. Már egy ideje nem tudnak lekötni az autós játékok, de ezzel jól szórakoztam. Könnyebb az irányítása mint mondjuk a Forza 5-é, de ez egyáltalán nem zavart. Meg is jött a kedvem hozzá, ha lesz akciósan, vagy használtan, megveszem a Horizon 2-õt is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted March 31, 2015 Végre lejött ez a Forza Horizon 2 F&F DLC (ez is laza 15 giga), gyorsan ki is próbáltam. Egész jó. Már egy ideje nem tudnak lekötni az autós játékok, de ezzel jól szórakoztam. Könnyebb az irányítása mint mondjuk a Forza 5-é, de ez egyáltalán nem zavart. Meg is jött a kedvem hozzá, ha lesz akciósan, vagy használtan, megveszem a Horizon 2-õt is. Egy az egyben a Horizon 2-re épül, úgyhogy ha ez tetszett, akkor az is fog, sokkal könnyedebb a fizika meg az irányítás, mint a "nagy" Forzák esetében. Mondjuk azt leszámítva, hogy a filmbõl ismerõs kocsikat kapjuk meg, illetve, hogy Ludacris narrál, nem sok köze van a F&F-hoz, én legalábbis el tudtam volna viselni, ha pl. a fõszereplõk megjelennek a játékban, netán versenyezni is kell velük/ellenük. Egyébként én a 360-as verzióból minden erõlködés és odafigyelés nélkül kiszedtem 1000/1000 GS-t. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted March 31, 2015 Egy az egyben a Horizon 2-re épül, úgyhogy ha ez tetszett, akkor az is fog, sokkal könnyedebb a fizika meg az irányítás, mint a "nagy" Forzák esetében. Mondjuk azt leszámítva, hogy a filmbõl ismerõs kocsikat kapjuk meg, illetve, hogy Ludacris narrál, nem sok köze van a F&F-hoz, én legalábbis el tudtam volna viselni, ha pl. a fõszereplõk megjelennek a játékban, netán versenyezni is kell velük/ellenük. Egyébként én a 360-as verzióból minden erõlködés és odafigyelés nélkül kiszedtem 1000/1000 GS-t. :D Mivel én különösebben nem vagyok oda a F&F szériáért(konkrétan csak az elsõ 2 részt láttam) így nem is nagyon zavart, hogy nincs benne Vin Diesel, vagy a többiek. Ja az acsikat szórja rendesen :) én is egy laza 1,5 óra alatt összeszedtem vagy 500 pontot. Még egy olyan is lett, ami egyébként GS-t nem ad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted March 31, 2015 Még egy olyan is lett, ami egyébként GS-t nem ad. :unsure: 360-on ilyen achi nincs. :D Mondjuk elvileg nem pont ugyanazok az achik vannak benne, de ha jól emlékszem, mintha ugyanannyi lenne, összesen ugyanúgy 1000 GS értékben. Versenyek is mások, mint 360-on, ahogy magában a Forza 2-ben is. szerk.: Kíváncsiságból megnéztem xboxachievements.comon, elvileg nincs olyan achi az XO verzióban, ami nem ad GS-t. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted March 31, 2015 :unsure: 360-on ilyen achi nincs. :D Mondjuk elvileg nem pont ugyanazok az achik vannak benne, de ha jól emlékszem, mintha ugyanannyi lenne, összesen ugyanúgy 1000 GS értékben. Versenyek is mások, mint 360-on, ahogy magában a Forza 2-ben is. szerk.: Kíváncsiságból megnéztem xboxachievements.comon, elvileg nincs olyan achi az XO verzióban, ami nem ad GS-t. :unsure: Elsõre én sem találtam meg, pedig több oldalt is megnéztem. Gondolom ez is ilyen idõszakos acsi, vagy mi, tehát késõbb már nem lesz bennne talán? egyébként errõl van szó: Itt Kaptam egy ilyen Jeep-es, helikopteres hátteret is a One-hoz. Annyi volt csak, hogy az elsõ verseny után rögtön a garázsba kellett menni. Teljesen véletlenül lett meg :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted March 31, 2015 Hát a One-os felhozatal egy kalap... amíg alig van rá játék mit vártok?kb nincs is annyi AAA cím még One-ra mint ahány hónap egy évben Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted April 9, 2015 Egész jó volt ez a FF-os Forza Horizon 2 DLC. Ja és ez lett az elsõ 1000/1000 pontos játékom One-on. :) Jardo, láttam Te a GTA V-öt játszottad One-on is, hogy van ez, ha Xbox 360-on megvolt, akkor annak a mentésit át lehet vinni, vagy teljesen az elejérõl kell kezdeni a játékot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted April 9, 2015 Jardo, láttam Te a GTA V-öt játszottad One-on is, hogy van ez, ha Xbox 360-on megvolt, akkor annak a mentésit át lehet vinni, vagy teljesen az elejérõl kell kezdeni a játékot? ha jól tudom single mentéseket nem lehet átvinni (de amúgy is minek? :D krva élvezetes újra kitolni fps-ben) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted April 9, 2015 ha jól tudom single mentéseket nem lehet átvinni (de amúgy is minek? :D krva élvezetes újra kitolni fps-ben) csak kíváncsi voltam rá. 360-on asszem olyan 94-95%-osra csináltam meg a játékot(pár ugrató, meg repülõs mellék küldi maradt) ha meglesz esetleg One-ra is a játék, jó lett volna onnan befejezni. Amúgy engem ez az FPS mód annyira nem hoz lázba, valahogy nekem a GTA mindig egy TPS játék marad.(PS4-en kipróbáltam egyébként) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyber16 0 Share Posted April 9, 2015 Sziasztok, nekem nincs One-ra live elõfizetésem már tavaly szeptember óta kb, de le szeretném tölteni a Neverwintert. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet a játékkal elõfizetés nélkül játszani ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted April 9, 2015 Sziasztok, nekem nincs One-ra live elõfizetésem már tavaly szeptember óta kb, de le szeretném tölteni a Neverwintert. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet a játékkal elõfizetés nélkül játszani ? Néztem ez egy MMORPG, multihoz kötött szóval szerintem kell. annak ellenére hogy ingyenes Live-on. Hasonló mint a World of Tanks 360-on. Azt is le lehet szedni ingyen, de hogy tudj vele játszani, kell a Live elõfizetés.(ami mondjuk nem vészes, egy évre kb 10eft, de minden hónapban kapsz legalább 2 ingyenes játékot- persze nem a legjobbakat, de néha van köztük normális cím) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyber16 0 Share Posted April 9, 2015 Néztem ez egy MMORPG, multihoz kötött szóval szerintem kell. annak ellenére hogy ingyenes Live-on. Hasonló mint a World of Tanks 360-on. Azt is le lehet szedni ingyen, de hogy tudj vele játszani, kell a Live elõfizetés.(ami mondjuk nem vészes, egy évre kb 10eft, de minden hónapban kapsz legalább 2 ingyenes játékot- persze nem a legjobbakat, de néha van köztük normális cím) Sajnos jelenleg nem engedhetem meg magamnak, hogy elõfizessek rá, de akkor majd késõbb. Köszönöm a választ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted April 9, 2015 Egész jó volt ez a FF-os Forza Horizon 2 DLC. Ja és ez lett az elsõ 1000/1000 pontos játékom One-on. :) Jardo, láttam Te a GTA V-öt játszottad One-on is, hogy van ez, ha Xbox 360-on megvolt, akkor annak a mentésit át lehet vinni, vagy teljesen az elejérõl kell kezdeni a játékot? Single mentést nem tudod átvinni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted April 9, 2015 Single mentést nem tudod átvinni. ok, kösz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts