Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Xbox Játékok


jardo

Recommended Posts

jardo

Az elõzõ topik betelt, elérte a maximális 100 oldal terjedelmet, úgyhogy azt bezártam és megnyitottam az újat.

Link to comment
Share on other sites

jardo

nyrfan, te szoktál streamelni twitchen?

Link to comment
Share on other sites

nyrfan

nyrfan, te szoktál streamelni twitchen?

Még nem próbáltam. De ha jól tudom, páran a Destiny klánból szokták csinálni, de hogy miként van ez, azt nem vágom.

Most ezt az Xbox clips dolgot akarom kipróbálni, úgy van, hogy a gameplay utolsó 5 percét rögzíti, és azt fel lehet tölteeni, valamilyen tárhelyre.

egyébként Nálam Chrome-nál még mindig nem jó a forum, valamiért nem jelennnek meg a HSZ-ok. Csak a legelsõ. :(

Link to comment
Share on other sites

jardo

Még nem próbáltam. De ha jól tudom, páran a Destiny klánból szokták csinálni, de hogy miként van ez, azt nem vágom.

Most ezt az Xbox clips dolgot akarom kipróbálni, úgy van, hogy a gameplay utolsó 5 percét rögzíti, és azt fel lehet tölteeni, valamilyen tárhelyre.

egyébként Nálam Chrome-nál még mindig nem jó a forum, valamiért nem jelennnek meg a HSZ-ok. Csak a legelső. :(

Először is kell hozzá egy twitch reg, aztán elindítod a játékot, vissza a dashboardra, elindítod a twitchet (ugye párhuzamosan fog akkor futni a játékkal), kiválasztod a broadcast opciót, megadod az alap beállításokat (kiválasztod, mekkora sebességgel streamelsz, mondjuk jobb feltöltési sebesség azért nem árt hozzá :D, megadod a közvetítés nevét, ilyenek), start és már automatikusan streamelsz is. Képernyő alján ilyenkor kiírja, hogy broadcasting, xy viewer(s). Aztán igazából semmi dolgod nincs, csak játszani.

Én kipróbálás szintjén csináltam, szóval nem arra mentem, hogy mit tudom én mennyi nézőm legyen (igazából konkrétan egyik ismerősömnek csináltam először, aztán utána még úgy hagytam), Forzával meg AC Unityvel. Az igazság az, hogy néha szeretek bele-belenézni mások játékába, végül is pont ugyanaz, mintha youtubeon megnéznék egy gameplayt, csak élőben. :D Meg csak nem kell felállni a gép mellől. :D De amikor kíváncsi vagyok egy játékra, hogy milyen, mondjuk egy új játék esetében, vagy ha valaminek a megvételén gondolkodom, akkor itt szoktam keresni csatornákat, amiken azt streamelik éppen.

Ha esetleg csinálsz, majd dobd be ide (vagy üzenetben is jöhet dashboadon, mindegy), hogy milyen néven futsz vagy mi a csatornád linkje, hátha megnézlek egyszer. :P (Ha már játszani nem nagyon van időm, max. heti 1-2 órácskát, azt is csak lopva, hétvégén esténként... Hiába, államvizsgára készülés plusz diplomaírás mellett melózni, eleve nem egyszerű, és akkor még nem foglalkoztam semmilyen más kötelezettségemmel. Ami az elején úgy indult, hogy nem játszom kapkodva, igyekszem minden játékot maximális kihasználni, nem csak végigrohanni rajtuk, ha már úgyis egy vagyonba kerülnek, abból most az lett, hogy kényszerből, időhiány miatt haladok ilyen lassan. :D Mondjuk eleve az volt a terv, hogy a karácsonykor akciósan vett játékokkal minimum nyárig, a summer sale-ig ki akarom húzni, de ha így megy tovább, talán jövő nyárig se jutok mindennek a végére. :lol: :()

Clipeket én nem szoktam szándékosan rögzíteni, azt viszont szeretem benne, hogy játék közben néha random felvesz dolgokat. Lőttem egy gyönyörű kapásgólt FIFA-ban, ugrott is fel a kis ablak, hogy clip recorded. Kiosztottam sniperrel egy fejest a GTA V-ben, ugrott fel a kis ablak, hogy clip recorded. Satöbbi, satöbbi. :D Magamtól nem szöszölnék vele, de így, hogy magától felvesz mindenféle szép, vicces, jópofa, stb. pillanatokat, rendben van a dolog. :D

Fórummal elvileg minden oké. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

nyrfan

Elõször is kell hozzá egy twitch reg, aztán elindítod a játékot, vissza a dashboardra, elindítod a twitchet (ugye párhuzamosan fog akkor futni a játékkal), kiválasztod a broadcast opciót, megadod az alap beállításokat (kiválasztod, mekkora sebességgel streamelsz, mondjuk jobb feltöltési sebesség azért nem árt hozzá :D, megadod a közvetítés nevét, ilyenek), start és már automatikusan streamelsz is. Képernyõ alján ilyenkor kiírja, hogy broadcasting, xy viewer(s). Aztán igazából semmi dolgod nincs, csak játszani.

Én kipróbálás szintjén csináltam, szóval nem arra mentem, hogy mit tudom én mennyi nézõm legyen (igazából konkrétan egyik ismerõsömnek csináltam elõször, aztán utána még úgy hagytam), Forzával meg AC Unityvel. Az igazság az, hogy néha szeretek bele-belenézni mások játékába, végül is pont ugyanaz, mintha youtubeon megnéznék egy gameplayt, csak élõben. :D Meg csak nem kell felállni a gép mellõl. :D De amikor kíváncsi vagyok egy játékra, hogy milyen, mondjuk egy új játék esetében, vagy ha valaminek a megvételén gondolkodom, akkor itt szoktam keresni csatornákat, amiken azt streamelik éppen.

Ha esetleg csinálsz, majd dobd be ide (vagy üzenetben is jöhet dashboadon, mindegy), hogy milyen néven futsz vagy mi a csatornád linkje, hátha megnézlek egyszer. :P (Ha már játszani nem nagyon van idõm, max. heti 1-2 órácskát, azt is csak lopva, hétvégén esténként... Hiába, államvizsgára készülés plusz diplomaírás mellett melózni, eleve nem egyszerû, és akkor még nem foglalkoztam semmilyen más kötelezettségemmel. Ami az elején úgy indult, hogy nem játszom kapkodva, igyekszem minden játékot maximális kihasználni, nem csak végigrohanni rajtuk, ha már úgyis egy vagyonba kerülnek, abból most az lett, hogy kényszerbõl, idõhiány miatt haladok ilyen lassan. :D Mondjuk eleve az volt a terv, hogy a karácsonykor akciósan vett játékokkal minimum nyárig, a summer sale-ig ki akarom húzni, de ha így megy tovább, talán jövõ nyárig se jutok mindennek a végére. :lol: :()

Clipeket én nem szoktam szándékosan rögzíteni, azt viszont szeretem benne, hogy játék közben néha random felvesz dolgokat. Lõttem egy gyönyörû kapásgólt FIFA-ban, ugrott is fel a kis ablak, hogy clip recorded. Kiosztottam sniperrel egy fejest a GTA V-ben, ugrott fel a kis ablak, hogy clip recorded. Satöbbi, satöbbi. :D Magamtól nem szöszölnék vele, de így, hogy magától felvesz mindenféle szép, vicces, jópofa, stb. pillanatokat, rendben van a dolog. :D

Fórummal elvileg minden oké. :unsure:

Túl sok idõm nekem sincs sajnos játszani, egyenlõre. Az új munkahelyemen most van szezon, szóval szinte minden hétévégém foglalt.

Azt a maradék idõmet meg teljesen lefoglalja a Destiny. Múltkor megvettem a leárazáskor a Bf4-et, de még csak pár percet tudtam kipróbálni azt is.

Ez a streamelés nálam bukott, mivel olyan szar a T-home-os netem feltöltési sebessége, hogy esélytelen lenne nagyobb felbontáson(vagy akár kicsin is) élõben feltölteni. De nagyon váltani sem tudok, mert nincs másik szolgáltató erre felénk, akinek ki van építve a hálózata. Kész vicc. Ráadásul egy városban.

A vizsgákhoz meg kéz és lábtörést :D

Link to comment
Share on other sites

-StiF-

Azért oda írhattad volna, h a "topic második része". -_-

Link to comment
Share on other sites

jardo

És alul azt írja, hogy pénteken újabb címekkel bõvül a lista. "Don’t forget to check back on Friday for those special weekend bonus deals too!" :)

Én a Sniper Elite III-mal szemezek, de annyira vegyes véleményeket olvasok tesztekben, hogy teljesen bizonytalan vagyok. :unsure: A többi, ami engem érdekelne, az mind drága (The Crew, Destiny, Alien, CoD: AW).

szerk.: Meg is jöttek az extra akciók. http://majornelson.com/2015/02/20/ultimate...d-bonus-offers/

Link to comment
Share on other sites

nyrfan

Én a Snpier Elite 3-at megvettem, nem volt túl drága, ennyit szerintem megér, még ha nem is annyira fog bejönni.

Ma kipróbáltam, igaz csak kb 20-25 percet játszottam vele. Nem tûnik rossznak, bár az irányítása érdekesnek tûnik. Lehet csak megszokás kérdése, már jó ideje csak FPS-t játszok a boxon.

Én még az Alien játékon gondolokodom, az sem túl drága, meg amúgy is meg akartam venni.

Már csak annyi a gondom, hogy alig van hely a box-on, az 500Gb-ból maradt kb 15 giga. Rakhattak volna bele nagyobb HDD-t.

Link to comment
Share on other sites

jardo

Hehe, nekem valami huszonvalahány giga szabad helyen van jelenleg. :D Tényleg nem sok az az 500 giga, 20-30-40 gigás játékokkal pikpakk megtelik... (Fõleg, hogy eleve kb. 360 gigáról indul, mert a többit a rendszer foglalja el.)

Aliennel én úgy vagyok, hogy azt is ilyen 3k környékén hoznám el teljesen nyugodt szívvel. Sajnos a parás játékok nem kifejezetten az én mûfajom, nem bírom a velük járó feszültséget. :lol: Sniperrel kapcsolatban viszont eléggé gyõzködöm magam. :D De mondom, szinte már hihetetlen, hogy mennyire egymásnak ellent mondó teszteket olvasni. Az egyikben szar a sztori, élvezhetetlen a játék és béna a multi. A másikban szar a sztori, de a játék élvezetes, a multi viszont kuka. Megint máshol minden tré, de a multi jó. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

nyrfan

Na most megint jó a forum nálam, valami el volt állítva a beállítások részen. :)

Hát most én is lassan elkezdem az eddig elmaradt játékaimat kijátszani, van bőven. A Destiny-ben szinte mindent megszereztem már, amit lehetett(meg amit akartam) A 3 karakterből 2 maximumon van, a 3. is a héten az lesz, a következő DLC meg úgy néz ki csak májusban jön, úgyhogy addig bőven lesz időm azt a kb 8-10 játékot befejezni.

A hónapban 360-ra jött a Sniper elite 2. része, meg most a Sale-en megvettem a South Park játékot is(milyen jó hogy jatekaim.hu-ról nem hoztam el hónapokkal ezelőtt 6500Ft-ért, most kemény 1500ba volt kb)

De még azon is van pár cím ami félbemaradt(SC: Blacklist, AC: Revelation, Spec Ops) X1-en meg Bf4, most a SE III, Metal Gear Solid.

Elleszek velük :D

Ja meg kicsit fel kell lendítenem az acsi gyűjtést is, az utóbbi hónapokban nagyon megálltam a 30000 pontnál.

Link to comment
Share on other sites

jardo

360-on én most az NFS: Shiftet bûvölöm, jobb híján egy kis nosztalgia, meg a Sniper Elite V2-vel szórakozom. Mostanában nem nagyon vettem rá játékot, szívesebben költök akkor már inkább X1 játékra. Olyan akció meg nem volt, amit nem tudtam volna kihagyni és mindenképpen kellett volna régi gépre. Nem azt mondom, hogy már nincs kedvem a 360-hoz, de kicsit mostohagyerek lett, legalábbis olyan szempontból, hogy nem szívesen költök már rá, akkor azt a pénzt inkább One játékra költeném. Fõleg, hogy azok, amik mindkettõre megjelennek, többnyire ténylegesen is jobbat, többet nyújtanak új gépen. A használt piacon meg már nem nagyon van 360-ra szinte semmi, ami érdekelne.

Amúgy az is durva, hogy most a Sniper Elite 3 X1-re 3k, 360-ra meg 2,5k. Akkor már inkább legyen új gépre ilyen kis felárért, nem? Vagy az Alien, ami meg konkrétan olcsóbb One-ra, mint 360-ra... Na egy szónak is száz a vége, az utóbbi idõben jobbára csak az ingyenes játékokat szereztem 360-ra, azokkal bohóckodom, amikor nem a páromnál vagyok (nála van a One).

Amúgy én most még az NBA Live 15-tel is szemeztem, ennyiért abszolút filléres, de állítólag sokkal gyengébb, mint a 2k15. Igazából régebben voltam én nagy kosaras, még kölyökként, a Jordan korszakban lettem Bulls drukker, de kosaras játékkal soha nem játszottam. Ezért is gondolkodtam ezen, 1800 forint, tanulni jó lenne ennyiért, ha nem jön be, nagyot nem bukom, viszont egy több ezres 2k15- be tuti nek ruházok be, azzal már nagyobb a kockázat az ára miatt. :D

Link to comment
Share on other sites

nyrfan

Nálam is kicsit háttérbe szorult a 360, egyrészt X1-en vannak még játékaim, meg ugye az új, erõsebb hardver, a kontrollere is sokkal jobban tetszik. Meg most a másik gépet öcsém kölcsönkérte, így most nála van.

Egyetértek, ami mindkét platformra jön, ott én is az X1 verziót veszem már meg.

Ezt a SP játékot viszont már rég óta meg akartam venni, szeretem a sorozatot, kíváncsi vagyok milyen lett a játék :)

Egyébként meg már nincs is túl sok olyan játék, ami még nincs meg 360-on, de érdekelne.

Link to comment
Share on other sites

jardo

Egyébként meg már nincs is túl sok olyan játék, ami még nincs meg 360-on, de érdekelne.

Hát ez nálam úgy néz(ett) ki, hogy én nagyon-nagyon sok játékot adtam-vettem-cseréltem használtan, viszonylag sok játék fordult meg a kezem alatt, szóval gyakorlatilag nem nagyon van már olyan játék, ami még érdekelne, de ne játszottam volna vele. Nem azt mondom, hogy nincs ilyen, csak nagyon kevés.

Emiatt egyrészt nem igazán tudok már venni semmit sem 360-ra, másrészt pedig az újak közül nem is szívesen veszek semmit. Újonnan nem kerülnek lényegesen kevesebbe, mint Xbox One-ra, akkor meg miért fizessek a kevesebb élményért? :unsure: Akciósan meg pláne ki lehet fogni jó árakat One-ra, lásd pl. karácsonykor, vagy akár most is.

Akárhány tesztet olvasok multiplatform címekről (multiplatform alatt most azt értem, hogy prev gen és next gen), szinte mindenhol kiemelik, hogy aki teheti, kerülje el az előző generációs kiadásokat, mert azokat nem is ugyanaz a fejlesztő csinálta/alapvető funkciók hiányoznak/sokkal jobban le vannak butítva/stb.

És persze az sem utolsó szempont, hogy ha van egy kevéske időm játszani, akkor inkább valami újat játszom szívesen, mint elővenni a már korábban kijátszott játékokat. -_-

Gondolkodom is azon, hogy a két 360-ból az egyiket el kellene adni. :unsure:

szerk.: Ha játszol a SE3-mal a hétvégén, majd valami kis véleményt mondj már róla, kérlek. :) Lehet, hogy végül megveszem én is.

Link to comment
Share on other sites

nyrfan

Akárhány tesztet olvasok multiplatform címekről (multiplatform alatt most azt értem, hogy prev gen és next gen), szinte mindenhol kiemelik, hogy aki teheti, kerülje el az előző generációs kiadásokat, mert azokat nem is ugyanaz a fejlesztő csinálta/alapvető funkciók hiányoznak/sokkal jobban le vannak butítva/stb.

Erre most egy konkrét példa, a Wolfenstein, nekem X1-en megvan, nagyon tetszett is, és látványra sem rossz. Viszont néztem videókat a Ps3/X360 verzióról, hát mondjuk úgy, borzalmasan néz ki. Azért tényleg látszik, hogy már nem lehet kihozni semmi pluszt a régi generációból.

szerk.: Ha játszol a SE3-mal a hétvégén, majd valami kis véleményt mondj már róla, kérlek. :) Lehet, hogy végül megveszem én is.

OK, megnézem majd, nem ígérem, hogy lesz rá időm ma, de holnap talán tudok többet róla. Az alapján a nagyjából fél óra alapján, amit mentem vele, nem tűnik rossznak, bár nem is az a kiemelkedő alkotás.

Link to comment
Share on other sites

jardo

OK, megnézem majd, nem ígérem, hogy lesz rá idõm ma, de holnap talán tudok többet róla. Az alapján a nagyjából fél óra alapján, amit mentem vele, nem tûnik rossznak, bár nem is az a kiemelkedõ alkotás.

360-on ugyebár most ingyenes a Sniper Elite V2, azt nem próbáltad? Mert több helyen is olvastam a 3. résszel kapcsolatban, hogy bár a sztori nem nagy szám, és vannak érdekes bugok is benne, de összességében fejlõdött a 2. részhez képest a játékmechanika.

Csak azért kérdezem, hogy játszottál-e a V2-vel, mert akkor esetleg lehet összehasonlítási alapod. :D

Miket játszottál amúgy eddig Xbox One-on? Meg úgy egyáltalán, milyen játékokat vettél rá? :)

Link to comment
Share on other sites

nyrfan

Sajnos a 2. részt még nem próbáltam, mert a 360-asom éppen kölcsönben van öcsémnél. Lassan rá kell vennem, hogy vegyen szépen magának egy gépet, mert hiányzik az enyém :) De majd lehet gyors leszedem a játékot aztán összehasonlítom a kettőt.

X1-re mik vannak, mikkel játszottam. Hát az elmúlt pár hónapban csak Destiny ment, beléptem egy magyar klánba, elég sok jó játékost ismertem meg, és így azért lényegesen gyorsabban lehet a játékkal haladni, mint ha csak magad vagy. Viszont most elértem már oda,(kb 300 óra játék után) hogy szinte minden megvan, amit jelenleg a játék adhat(fegyverek, páncélok, stb) a köv. DLC meg csak májusban jön úgy néz ki, szóval most ráállok majd a félbemaradt játékaimnak.

Az elmúlt időszakban az akciók alatt vettem a Ryse:SoR-ot, most a SEIII-at, Bf4-et X1-re. Meg ugye amiket még a géphez kaptam, meg a megjelenéskor megvettem azok vannak meg:

- Fifa 15

- Forza 5

- Metal Gear Solid: GZ

- AC 4 Black Flag Jackdaw E.(amit nagyon megbántam, nem a játékot, hanem ezt a kiadást, elég lett volna csak az alap + F.C. DLC)

- Wolfenstein :NO

- Halo: MCC

- Cod: Ghosts

- Destiny + Season Pass

Ha jól emlékszem, nagyjából ez a jelenlegi gyűjteményem.

Xbox 360-on is van még jó néhány cím, amit félbehagytam, vagy el sem kezdtem, majd idővel azokra is szeretnék időt szakítani.

Gondolkodom egy külső HDD beszerzésén az Xbox-hoz. Ugye ez az 500Gb édes kevés, nekem már alig van szabad helyem. Viszont én nem nagyon szeretem letörölni a játékaimat, egyrészt ami digitálisan van meg, az jobb ha rajta van, másrészt meg van úgy, hogy eljön hozzám valamelyik haverom, és mondjuk kipróbálnánk egy játékot de az nincs fent. Ezeket a játékokat meg nem 2 perc felrakni, főleg ha még valami patch-et is letölt hozzá.

Az érdekel, hogy ha vennék egy 2Tb-os HDD-t, arról tudok-e játékokat is futtatni, vagy csak képehez, meg videókhoz jó. Meg melyik típusok azok, amik megbízhatóak, és jók is hozzá

Link to comment
Share on other sites

jardo

Nem jött most valami DLC a Destinyhez? :unsure:

AC4-nek a letöltõkódját láttam már 4k-ért is X1-re múltkor, csak kíváncsiságból megnéztem akkor, a Jackdow Edition meg valami közel 20k környékén mozgott. :blink: Beszarás...

Külsõ HDD-n én is gondolkodom, igazából nem is elsõsorban azért, hogy biztos ami biztos alapon le legyen töltve minden digitális játékom (elméletileg itt is ugyanúgy mûködik, mint 360-on, hogy amit egyszer megvettél, az neked akkor is elérhetõ marad, ha késõbb a játékot törlik Live-ról, csak ilyenkor nem az adatlapjáról tudod újra letölteni, hanem a letöltési elõzményekben kel visszakeresni), sokkal inkább azért, mert egyrészt nem kis terjedelmûek a játékok, hamar betelik az az 500 (bocs, 360) giga, másrészt meg ne kelljen mindig megvárni, mire lejön 20-30-40 giga, meg esetleg a több gigányi patch.

Csak azt nem tudom, hogy az X1-nél van-e olyan korlát, mint a 360-nál, hogy ha jól tudom, az max. 32 gigáig, vagy meddig támogatott külsõ merevlemezt, és azt is csak úgy, hogy pl. játékot nem tudtál rá telepíteni, vagy legalábbis futtatni nem tudtad róla, azt hiszem. Ha X1-nél is van valami ilyen korlát, akkor megette a fene az egészet.

Nekem ezek vannak meg (géphez adták, vettem, kaptam):

- Forza 5

- FIFA 15

- Ryse Legendary Ed.

- AC: Unity + Dead Kings DLC

- Titanfall Deluxe Ed. (alapjáték + season pass, minden DLC-vel)

- Sunset Overdrive

- Shadow of Mordor

- GTA V

- Metro Redux Bundle (2033 Redux + Last Light Redux)

- MGS: GZ

Ingyenes játékok:

- Worms Battlegrounds

- #IDARB

- Völgarr the Viking

- Chariot

- Crimson Dragon

- D4: Dark Dreams Don't Die

Szerencsétlen Sniper Elite 3-mal meg NBA Live 15-tel kapcsolatban nagyon nem tudok dönteni, pedig folyamatosan nézem a YT-videókat meg a Twitch streameket.

Link to comment
Share on other sites

nyrfan

Én meló elõtt olvasgattam kicsit errõl a külsõ HDD-rõl, X1-hez, ott nem írtak korlátozást.

Úgy volt a példánál, hogy vettek egy 2Tb-os WD USB 3-as külsõ vinyót(USB 3 alapkövetelmény)rákötötték az oldalsó portra. Utána egybõl felismeri a gép, de akkor még csak képeket, eznét, meg filmet tudsz rárakni. Viszont ha a géppel leformázod, akkor utána ugyan úgy megjelenik háttértárként, mint a belsõ HDD, így már alkalmas lesz játékok futtatására is. Ja és azt írták, hogy ha 7200-as külsõ vinyót veszel, még valamivel gyorsabb is lesz, mint a belsõvel(mármint a játékok betöltése, ha jól értettem)

Destiny-hez jött, de az már Decemberben volt :) Most januárban jött hozzá a Hard mód(a Raid-hez) aztán ennyi. Igazából annyira rövidke tartalmat adtak hozzá, hogy pillanatok alatt végig lehetett vinni.

Sajnos nekem nem volt idõm a SE-et próbálgatni, így ebben nem tudok segíteni. Igazából szerintem ennél olcsóbban nem nagyon lesz a közeljövõben, ha csak nem kerül be az ingyenes Gold címek közé. De Te tudod, mégis csak 3eFt...

Link to comment
Share on other sites

jardo

Azzal tisztában vagyok, hogy valószínűleg nem mostanában lesz olcsóbb. Nem is a 3k miatt hezitálok, az oké lenne, inkább maga a játékélmény meg a gameplay az, amiben bizonytalan vagyok. Megnézem a Daytona 500-at, aztán majd utána futok még egy utolsó kört a videókkal és eldöntöm. :D

Ez a HDD dolog viszont jó hír. :)

Link to comment
Share on other sites

jardo

Na csak megvettem végül mindkettőt. :D Ha végzek addig a második résszel, mire legközelebb le tudok ülni a One elé, lehet, hogy ezt játszom ki legközelebb. Bár nem tudom, nem biztos, hogy pont egymás után kellene két ugyanolyan játékot, nehogy pusztán emiatt unjak rá. :unsure: Meg a Sunset Overdrive amúgy is el van már kezdve, legalábbis a free weekendről megmaradt a save game. B.asszus, az micsoda beteg egy cucc. :lol: :lol: Plusz az se biztos, hogy lenne elég helyem letölteni a játékot. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

nyrfan

Engem még ez a Thief érdekel, most az is akciós Live-on(nagyjából 2600Ft).

Kritikákat nem nagyon olvastam róla, viszont itt a GS forumon elég gyakran írtak negatív dolgokat róla. Legalábbis én ezt vettem észre.

Egyik korábbi résszel sem játszottam, viszont ez a lopakodós téma meg érdekelne.

Este meló után asszem nézek róla pár videót.

Link to comment
Share on other sites

Leon121

Engem még ez a Thief érdekel, most az is akciós Live-on(nagyjából 2600Ft).

Kritikákat nem nagyon olvastam róla, viszont itt a GS forumon elég gyakran írtak negatív dolgokat róla. Legalábbis én ezt vettem észre.

Egyik korábbi résszel sem játszottam, viszont ez a lopakodós téma meg érdekelne.

Este meló után asszem nézek róla pár videót.

Humble Bundle-ben most jelenleg cirka 8 dollárért meg tudod venni PC-re, egy csomó egyéb játékkal együtt.

Link to comment
Share on other sites

jardo

Thiefnek nekem legfeljebb a világa jön be, de maga a játékmenet annyira nem, meg ahogy mondtad, elég sok negatív tesztet lehet olvasni.

Állítólag egyébként márciusban a Tomb Raider lesz az egyik ingyenes játék 360-ra, a másik pedig a BioShock: Infinite, One-ra pedig a Rayman Legends jön.

http://gamekapocs.hu/hir/43857/ezek_leszne...th_gold_jatekok

Link to comment
Share on other sites

gebali1991

Thiefnek nekem legfeljebb a világa jön be, de maga a játékmenet annyira nem, meg ahogy mondtad, elég sok negatív tesztet lehet olvasni.

Állítólag egyébként márciusban a Tomb Raider lesz az egyik ingyenes játék 360-ra, a másik pedig a BioShock: Infinite, One-ra pedig a Rayman Legends jön.

http://gamekapocs.hu/hir/43857/ezek_leszne...th_gold_jatekok

Végre sikerült másfél vagy mennyi év alatt egy minden tekintetben remek hónapot összerakni.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...