Godzillamessage 436 Share Posted November 17, 2010 Nos, mint látjátok nekiálltam, végre neki állhattam bütykölni a fórumot. Piszkáltam kicsit ezt a skint és még van néhány dolog, amit beszeretnék állítani, ha valami nem oké, kérlek tegyél egy shotot róla ide. Magyarítás is felkerült, de van benne elgépelés és vannak olyan részek amik egyelőre kimaradtak a fordításból. Ha ilyenekkel találkozol légyszíves itt jelezd, hogy hol láttad és mi a hiba. Ha angol szövegre bukkansz, csatolhatsz mellé egy fordítást is. :D Köszönöm a segítséget mindenkinek, jó fórumozást. :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted November 17, 2010 a regisztrációs dátumok még mindig angolul vannak,bár ezt szerintem te is észrevetted Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzillamessage 436 Author Share Posted November 17, 2010 Az összes dátum rossz formátumban jelenik meg a fórumon, ezt külön php fájlokban kell átírni, hogy mindenhol magyar formátumban jelenjen meg. Rajta vagyok, de az szerintem már csak holnap kerül sorra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted November 17, 2010 Jobb fent katt a Vezérlõpult-ra. Amit kiad, a bal szélsõ oszlopban maradt angol szöveg. Nem mint ha X év alatt egyszer is oda néztem volna, csak gondoltam jelzem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BajuszGG 0 Share Posted November 17, 2010 Ezt az új "GameStar Fórumtag" stb. feliratokat nem lehetne olyan szélességben megadni, mint az avatar szélessége, mert így szerintem rusnya, hogy az a felirat tolja szét azt a részt. :unsure: Szerk.: Uhhh... Nem szóltam. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted November 17, 2010 Ezt az új "GameStar Fórumtag" stb. feliratokat nem lehetne olyan szélességben megadni, mint az avatar szélessége, mert így szerintem rusnya, hogy az a felirat tolja szét azt a részt. :unsure: Ez megtörtént, nyomj Ctrl+F5öt, hátha nem töltötte be az újat a böngésződ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BajuszGG 0 Share Posted November 17, 2010 Ez megtörtént, nyomj Ctrl+F5öt, hátha nem töltötte be az újat a böngészõd :) Jól van, jól van... Csak Godzilla avatarját néztem és az keskenyebb. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted November 17, 2010 Jobb fent katt a Vezérlõpult-ra. Amit kiad, a bal szélsõ oszlopban maradt angol szöveg. Nem mint ha X év alatt egyszer is oda néztem volna, csak gondoltam jelzem. Plusz a Jegyzettömbnél, alul középen, is angol a szöveg arról, hogy mi kerülhet oda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzillamessage 436 Author Share Posted November 17, 2010 Jobb fent katt a Vezérlõpult-ra. Amit kiad, a bal szélsõ oszlopban maradt angol szöveg. Nem mint ha X év alatt egyszer is oda néztem volna, csak gondoltam jelzem. Elvileg csak az Inbox és Sent Item maradhatott angol, az pedig azért, mert a mappák kezelése opciónál olyan nevet adsz neki, amit akarsz. Plusz a Jegyzettömbnél, alul középen, is angol a szöveg arról, hogy mi kerülhet oda. Itt mi maradt neked angol, nekem minden magyar. :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted November 17, 2010 Itt mi maradt neked angol, nekem minden magyar. :blink: Nekem is magyar, de sajtóhiba fellelhető az alap szövegben :P Ide írhatsz hasznos infomációkat, illetve olyan dolgokat, ami jó ha itt kéznél van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzillamessage 436 Author Share Posted November 17, 2010 Köszi a jelzést, kijavítom. Elgépelés elég sok helyen előfordul szerintem. :) Írjátok be nyugodtan, ha láttok ilyet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted November 17, 2010 Kis megjegyzés: a profilnál: "Csatlakozott:" szerepel, míg az adott hozzászólásnál, a profil résznél "Regisztrált". Szerintem legyen egységesen regisztrált. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted November 17, 2010 Itt mi maradt neked angol, nekem minden magyar. :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG 0 Share Posted November 17, 2010 FF-ben pár perc után inaktivitás után ledobál a fórum. Valami megoldás? Eddig nem is zavart, csak most már nem jegyzi meg a jelszavat sem. Apropó: GSO-nál már találkozott olyan buggal valaki, hogy hozzászólni tud, viszont saját felhasználójára nem enged belépni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzillamessage 436 Author Share Posted November 18, 2010 @ OG Nálam is ezt csinálja FF-nél, nem tudom miért. @ Warfoki Hogy nálad ez miért maradt angol, az is jó kérdés. A többit javítottam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted November 18, 2010 Nem tudom, de nem a cookie-k a bûnösek: most is olyan, pedig most egyetemrõl tolom és konkrétan errõl a géprõl még nem neteztem eddig. Ne mintha az életben akarnék oda bármit is írni, csak szóltam. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted November 18, 2010 Valamiért nem látszódik az aláírás képem... :blink: Se imageshackrõl, se dropboxról nem akarja betenni... meg mi ez a "GameStar jelentés: a kép nem jeleníthetõ meg."? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joey 233 Share Posted November 18, 2010 Valamiért nem látszódik az aláírás képem... :blink: Se imageshackrõl, se dropboxról nem akarja betenni... meg mi ez a "GameStar jelentés: a kép nem jeleníthetõ meg."? Igazából én ezt látom minden kép helyett a töltésnél, csak aztán a legtöbb betöltõdik a tieddel ellentétben. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 540 Share Posted November 18, 2010 FF-ben pár perc után inaktivitás után ledobál a fórum. Valami megoldás? Eddig nem is zavart, csak most már nem jegyzi meg a jelszavat sem. Nekem a GSO évek óta ugyanezt cisnálja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted November 18, 2010 Pedig én ilyesmivel nem találkoztam és aktív felhasználója vagyok mindkettõnek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 540 Share Posted November 18, 2010 A fórum elég sokat lassult délután óta. Ráadásul egy 1998-ban megjelent Need For Speed rész 2010 november 19-edikei megjelenésével fenyeget. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDiablo 6 Share Posted November 19, 2010 Ráadásul egy 1998-ban megjelent Need For Speed rész 2010 november 19-edikei megjelenésével fenyeget. :( Bár arról az EA tehet hogy ugyanazon a néven adta ki az új NFS-t mint 1998-ban nem a GSF. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzillamessage 436 Author Share Posted November 19, 2010 Valamiért nem látszódik az aláírás képem... :blink: Se imageshackrõl, se dropboxról nem akarja betenni... meg mi ez a "GameStar jelentés: a kép nem jeleníthetõ meg."? Ez hibajelzés lenne: valamiért nem tudja a képet betölteni a rendszer. Úgy fest a reklámok visszatérnek, mint ahogy mondtam is valahol.. De eddig ez legalább passzol ide. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 540 Share Posted November 19, 2010 Bár arról az EA tehet hogy ugyanazon a néven adta ki az új NFS-t mint 1998-ban nem a GSF. :D Igen, közben rájöttem h nem egy 12 éves itt ragadt reklám kezd kísérteni minket megint, (meg h akkor még nem is volt GS xD ) hanem az EA-nál szörnyen kreatívak voltak és a reklámok meg visszatértek, rossz álmok képe után a valóságba is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Share Posted November 19, 2010 és a reklámok meg visszatértek, rossz álmok képe után a valóságba is. De legalább olyan reklám, ami a értelmes, és illik ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts