UC Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Majd még figyelem, és keresek benne rendszert. Telefonról nem foglalkoztam még vele (Android, Chrome), mert ritkán nézem arról a fórumot, így nem tudom fennáll-e, de PC-n mindenképp (W10@2004, Chrome).
XCube Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Nálam mobilon jelentkezik a probléma, ha valaki reagál a kommentemre, akkor a jelentésre kattintva nem oda kerülök, hanem a saját posztomhoz. Szerintem fórummotor lesz. 1
Fujitsu Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Szólnék, hogy te vagy a miniszterelnök megint rossz a sorrend.
payskin Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 De de de... ez mitől változik meg egyáltalán?! --- Most megint magától jó. Ezt kell majd visszarakni, ha újra elromlik: %1$s replied to %2$s's %3$s De itt a teljes megoldás, hogy ne kelljen megint 10 percig keresnem:
Fujitsu Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 1 hour ago, payskin said: Most megint magától jó. Nálam nem: Direkt kipróbáltam a vakítóan fehér default témával, hogy nem a sötét téma sajátja-e, de nem, meg hát az elvileg amúgy is csak CSS, ezt a kiírási sorrendet meg szkripttel dolgozza fel a fórum, tehát még a cache sem befolyásolhatja.
payskin Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 WTF?! o.O Hát megnéztem az olvasatlant, miután beállítottam, és jó volt. Nem lehet pont ugyanúgy rossz, mint a beállítás előtt, hát belenyúltam!!!
Fujitsu Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Akkor lehet, hogy már nem ez a sztringminta befolyásolja. Azt amúgy őszintén nem értem, hogy mi a f.aszért kell folyton adjusztálgatni ezt a beállítást minden verziófrissítés után. Nem lehetne, hogy nem a Pune-külsői gettóból szalajtanak architectet az Invisionnél?
payskin Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Inkább nem mondok semmit. Most jó? (Szerintem igen.) 1
payskin Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Jó, mert most megint kitöröltem (ott volt ugyanúgy, mintha délelőtt nem töröltem volna ki). Ezek szerint délelőtt elcsesztem valamit...
Lord_KROK Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 Nem tudom, hogy másnál is jelentkezik-e a probléma, de a következőre lettem figyelmes : A legutóbbi fórum frissítés óta CSAK ITT A FÓRUMON nem görgeti a képernyő tartalmát a középső egérgörgővel a böngésző. Csak itt áll fent a hiba, semelyik másik weboldalon és itt is csak tegnap óta. így ki kell húzni az egeret az oldalsó csuszkához és azon fel le scrollozni a gombok segítségével. Eléggé zavaró. Böngésző Chrome, oprendszer Win10. (a hardver szerintem fölös, de profiloban meg lehet lesni). Amit eddig próbáltam : gép újraindítása, böngésző frissítése. Egyik sem segített. Kipróbáltam Microsoft Edge-el, ott hibátlanul működik. nem egy világ probléma, inkább csak nagyon kellemetlen, de jó lenne tudni, hogy másnál is így van-e vagy a hiba nálam van?
XCube Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 9 hours ago, Lord_KROK said: Nem tudom, hogy másnál is jelentkezik-e a probléma, de a következőre lettem figyelmes : A legutóbbi fórum frissítés óta CSAK ITT A FÓRUMON nem görgeti a képernyő tartalmát a középső egérgörgővel a böngésző. Csak itt áll fent a hiba, semelyik másik weboldalon és itt is csak tegnap óta. így ki kell húzni az egeret az oldalsó csuszkához és azon fel le scrollozni a gombok segítségével. Eléggé zavaró. Böngésző Chrome, oprendszer Win10. (a hardver szerintem fölös, de profiloban meg lehet lesni). Amit eddig próbáltam : gép újraindítása, böngésző frissítése. Egyik sem segített. Kipróbáltam Microsoft Edge-el, ott hibátlanul működik. nem egy világ probléma, inkább csak nagyon kellemetlen, de jó lenne tudni, hogy másnál is így van-e vagy a hiba nálam van? Firefox alatt tökéletesen működik. 1
Lord_KROK Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 13 hours ago, XCube said: Firefox alatt tökéletesen működik. Nálam lehetett a hiba, mert már itt is jó. (Chrome reinstall)
payskin Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 Pirosan világító, súlyosan veszélyt elhárító 4.7.11.1-es update várható az éjjeli vágányon, a vágány mellett kérjük vigyázzanak!
kaszman1 Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Nem tudom kinél hogyan, de a délután talán 1-2 órán keresztül nem töltötte be a fórumot.
XCube Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 12 hours ago, kaszman1 said: Nem tudom kinél hogyan, de a délután talán 1-2 órán keresztül nem töltötte be a fórumot. Nálam sem.
Recommended Posts