Lord_KROK Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Kipróbáltam, nekem nem votl ilyen jelenség. Vagy véletlen hiba volt, vagy megjabult azóta. (esetleg csak nálad van jelen)
Joey Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Igazából fogalmam sincs, hogy nálam van-e gikszer, vagy a fórum vacakol évek óta, de a "lila boxos" topicok esetén sokszor észlelem, hogy az olvasatlan topicokat olvasottként jelöli meg, vagy éppen fordítva. Utóbbira mutatok is példát.
wYth-NRG Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ez nem csak nálad "bugos". Nem egyszer volt már olyan, hogy olvasott témát újra megjelölt olvasatlanként, pedig én írtam oda utoljára (nincs szavazás) :blink: De ebben az esetben amit te linkeltél megeshet, mert ha valaki szavaz, akkor olvasatlan lesz. Azt is új hsznek nézi, érdekes :)
B4LINT Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Valamit kezdjetek ezzel a fórumcenzúrával, mert a Puding!om tele van vele, hogy minden piszlicsáré picsáskodást kicserél a fórum valami másra, különösen összetett szavakban, miközben nagyon durva dolgok, mint a mondatom eleje és közepe, változatlanok... Ez így NEM jó, bazmeg! Látjátok?
Godzillamessage Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Látjuk, hogy nem tökéletes. Ez a topik azért van, hogy ilyen hibákat is lehet jelezni. Melyek az érintett szavak? Lehetne normálisan is jelezni, de az manapság nem trendi úgy látom... <_< A sütikkel kapcsolatos dolgokat nem tudom mi okozza, nálam nincs ilyen jelenség :unsure:
B4LINT Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Naa, čn nagyon normális arc vagyok, a vulgaritás használata egy az egyben jelezte az črintett szavakat, elsősorban a férfi genitáliát. Ha kérčssel fordulok valakihez, nem čn vagyok az az ember, aki ennyire prosztón fogalmaz - egész egyszerűen a problčma demonstrálását is megejtettem az előző kommentemkel. De azt hittem, ez triviális...
Lord_KROK Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ez nem csak nálad "bugos". Nem egyszer volt már olyan, hogy olvasott témát újra megjelölt olvasatlanként, pedig én írtam oda utoljára (nincs szavazás) :blink: De ebben az esetben amit te linkeltél megeshet, mert ha valaki szavaz, akkor olvasatlan lesz. Azt is új hsznek nézi, érdekes :) nekem is megesik idõnként. Úgy vettem észre h a "hiba" oka, az h a böngészõdben a cookie-k elvariálódnak és ez okozza a problémát...
Lord_KROK Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Amikor archiválom a PM-jeimet, akkor a fórum ígér egy e-mailt nekem, amiben küldi az archívumot, ám ez a mail nem érkezik meg :(
Godzillamessage Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Nekem megjött. HotMail címem van. Nem lehet, hogy a fiókodnál van valami elállítva ami miatt nem érkezik meg? :huh: Többiek?
jetine Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Mivel ide még Freemaillel regeletem, arra küldte el (vagyis freemail-el is mûködik).
Lord_KROK Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Nekem megjött. HotMail címem van. Nem lehet, hogy a fiókodnál van valami elállítva ami miatt nem érkezik meg? :huh: Többiek? Gmailem van. Nem fogjátok elhinni, de megérkezett. Úgy 2 napos késéssel. A gond viszont az h egy nagy összevisszaság az egész tehát mint amikor az ember F3-al belenéz egy videofileba vagy yilesmi. Furcsa módon semmiféle fórummal kapcsolatos mail-t nem kapok (bár ennek special örülök) ilyen csak sokkal hosszabb : PGh0bWw+CjxoZWFkPgo8bWV0YSBodHRwLWVxdWl2PSJjb250ZW50LXR5cGUiIGNvbnRlbnQ9InRl eHQvaHRtbDsgY2hhcnNldD1pc28tODg1OS0yIiAvPgoJPHRpdGxlPlByaXbhdCD8emVuZXQgYXJj aO12dW08L3RpdGxlPgoJPHN0eWxlIHR5cGU9InRleHQvY3NzIj4KCQlodG1sewoJCQlvdmVyZmxv dy14OiBhdXRvOwoJCX0KCQkKCQlib2R5ewoJCQliYWNrZ3JvdW5kLWNvbG9yOiAjZmZmOwoJCQlj b2xvcjogIzAwMDsKCQkJZm9udC1mYW1pbHk6IFZlcmRhbmEsIFRhaG9tYSwgQXJpYWwsIHNhbnMt c2VyaWY7CgkJCWZvbnQtc2l6ZTogMTFweDsKCQkJbWFyZ2luOjBweDsKCQkJcGFkZGluZzowcHg7 CgkJCXRleHQtYWxpZ246Y2VudGVyOwoJCSAgIH0KCQkgICAKCQlhOmxpbmssIGE6dmlzaXRlZCwg YTphY3RpdmV7CgkJCWNvbG9yOiAjMDAwOwoJCQl0ZXh0LWRlY29yYXRpb246IHVuZGVybGluZTsK CQl9CgkJCgkJYTpob3ZlcnsKCQkJY29sb3I6ICM0NjU1ODQ7CgkJCXRleHQtZGVjb3JhdGlvbjp1 bmRlcmxpbmU7CgkJfQoJCQoJCWltZ3sKCQkJYm9yZGVyOiAwOwoJCQl2ZXJ0aWNhbC1hbGlnbjog bWlkZGxlOwoJCX0KCQkJCQoJCSNpcGJ3cmFwcGVyewoJCQltYXJnaW46IDAgYXV0byAwIGF1dG87 CgkJCXRleHQtYWxpZ246IGxlZnQ7CgkJCXdpZHRoOiA5NSU7CgkJfQoJCQoJCS5wb3N0MXsKCQkJ YmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogI0Y1RjlGRDsKCQl9CgkJCgkJLnBvc3QyewoJCQliYWNrZ3JvdW5k LWNvbG9yOiAjRUVGMkY3OwoJCX0KCQoJCS8qIENvbW1vbiBlbGVtZW50cyAqLwoJCS5yb3cxewoJ CQliYWNrZ3JvdW5kLWNvbG9yOiAjRjVGOUZEOwoJCX0KCQkKCQkucm93MXsKCQkJYmFja2dyb3Vu ZC1jb2xvcjogI0RGRTZFRjsKCQl9CgkJCgkJLnJvdzN7CgkJCWJhY2tncm91bmQtY29sb3I6ICNF RUYyRjc7CgkJfQoJCQoJCS5yb3cyewoJCQliYWNrZ3JvdW5kLWNvbG9yOiAjRTRFQUYyOwoJCX0K CQoJCS8qIHRhYmxlYm9yZGVycyBnaXZlcyB0aGUgd2hpdGUgY29sdW1uIC8gcm93IGxpbmVzIGVm ZmVjdCAqLwoJCS5wbGFpbmJvcmRlcnsKCQkJYmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogI0Y1RjlGRAoJCQli b3JkZXI6IDFweCBzb2xpZCAjMzQ1NDg3OwoJCX0KCQkKCQkudGFibGVib3JkZXJ7CgkJCWJhY2tn HTMLnél és XLSnél is ezt cisnálja. Az sem segít ha ezt bemásolom jegyzettömbe és HTML vagy XLS kiterjesztést adok neki
Godzillamessage Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 A gmail-es fiókom az utóbbi hetekben eléggé össze van zavarodva. Nem tudok belépni, ha mégis akkor nem tudja a "Beérkezett" mappát megnyitni és szintén a várt e-mailek több napos késéssel érkeznek... Biztosan valami újítás lesz. Fórummal kapcsolatban az utóbbi időben nem is volt mail. Majd lesz. :D szerk: a gmail alapból szarul (sehogy sem) kezeli a HTML-t. És azt hiszem beállítani sem lehet sehol :unsure: Ha címet akarsz váltani, csak szólj.
Lord_KROK Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ez azt jelenti h csak akkor kapom meg rendesen HTMLbe az archívumot, ha mail címet váltok? (nekem ez jön le) De az XLS is ugyanígy néz ki valamiért :(
Godzillamessage Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Most néztem, hogy ha megnyitod a levelet, akkor az opcióknál van egy olyan, hogy "View as HTML". Elvileg ezt ha beállítod, akkor jól jeleníti meg a HTML alapú levelet. Próbáld ki. :)
Thinic3 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Hey, Ha bemegyek a profilomba és rányomok a saját összes hozzászólásom kilistázását eredményezõ gombra (pontos neve nem tudom, mi, lusta vagyok visszamenni és megnézni), a search flood errort tolja be a fórum - rohadtul nem kerestem elõtte 15 másodperccel, de mondom kivárom, hátha a profil behozása már annak számított. But still. szerk.: Érdekes. Vártam egy picit, majd rácsaptam az F5-re, így már jó... mindenesetre picit furcsa jelenség, ami régen sosem jött elõ. Nem egy fontos feature, csak néha ránézek, párhavonta egyszer. A probléma még mindig fennáll. És igen, f5-re behozza, de azért ez gáz. Lesz megoldás, vagy mindig Censored!ölni kell majd vele? :)
Lord_KROK Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Most néztem, hogy ha megnyitod a levelet, akkor az opcióknál van egy olyan, hogy "View as HTML". Elvileg ezt ha beállítod, akkor jól jeleníti meg a HTML alapú levelet. Próbáld ki. :) Ezt hol kéne pontosan találnom? (mert nem látom sehol :S )
Godzillamessage Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Jobb szélén. A "search flood control"-t este megnézem hogyan van beállítva.
Lord_KROK Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ez gmail? Jobb szélén? :blink: Mert lehet h bennem van a hiba csak nem találtam.
Thinic3 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Gmail-ben asszem ha megnyitsz egy levelet, az alján van egy "view in HTML" link.
Godzillamessage Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Megnyitod a kapott e-mailt és akkor látod ezt: A skin ne zavarjon meg, ez gmail. A "Search Flood Control" beállítva. Próbáljátok ki. .
Thinic3 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 A "Search Flood Control" beállítva. Próbáljátok ki. . Kipróbáltam, az üzenetben ugyan megváltozott a 15 másodperc 5-re, de a gyakorlatban ugyanúgy (nem) mûködik a dolog, csak ha frissítem az oldalt.
Godzillamessage Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Akkor most már jó kell legyen. :)
Lord_KROK Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Gmail-ben asszem ha megnyitsz egy levelet, az alján van egy "view in HTML" link. Nekem egyszerűen nincs! Se lennt, se fennt. Se ha átállítom a nyelvet, se a skinnel (kipróbáltam 4-5 félét) egyszerűen nicns és kész. :blink: De XLS importnál is csak egy köteg zagyva szart küld el a fórum, úgyhogy kénytelen leszek egyenként lementegetni a PMeket :wacko:
Godzillamessage Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Nem egyszerûbb mail címet változtatni?
Lord_KROK Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Nem egyszerûbb mail címet változtatni? A gond az h ez az élõ mail címem... A többi már nem. Ráadásul amilyen szerencsém van a többinél se mûködne. De nem értem h XLSnél is miért küld mindenféle krixkraxot... :( Mindegy, lementem ahogy a topicokat szoktam és kész.
Recommended Posts