MikaRoss Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 A koponyák alatti fehér sávban a Fórum Használati Útmutató nem látszik, csak, ha kijelölöm, de honnan tudná bárki, hogy ott ki lehet jelölni valamit, ha egyszer semmi nem látszik...
ivanszky Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Az a sáv nem fehér, csak nem töltõdött be valamiért rendesen a skint felépítõ összes kép nálad. :unsure:
Nflbandi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Csak nekem lett ilyen érdekes a fórum, hogy ott van, hogy hozzászólás a témához, és alatta egy lista, netán elállítottam valamit? És mindig 1 ember hozzászólását látom csak?
SaltyDave Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Egy random topikban a jobb felső részén (Válasz gomb alatt): Beállítások, nézet, eredeti. Nekem is elállítódott magától egyszer egyébként onnan tudom, Godzi segített.
Godzillamessage Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Lehet hogy én tévedek, de mintha itt valami fordítási turpisság lenne: Ha jól értelmezem a felsõ sor sorrendje: összesen x felhasználó, ebból y vendég és z anonym (de regisztrált) Alatta pedig x-(y+z) számú regisztrált. Na most itten szerintem hiba van :D (5 regisztrált felhasználó olvassa...)
Lord_KROK Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Mostmár kiderítettem. IE8-alkihagy egy sort a sorok között (FF-el nem), ezenkívül nem mûködik a linkelés :( Mármint amikor a linkre ráírunk valamit (amit a kis lánccal lehet csinálni) . link? FF-el is úgy mûködik csak ha kijelölök egy szögeget és arra nyomom be a láncot. Láttam olyat is h ide a szöveg boxba benyom képet! :wacko:
Godzillamessage Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Ez csak az új skin alkalmazásánál van, vagy a régi skinben is rossz?
Lord_KROK Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 kipróbálom,de szerintem azza függ össze h a linkek egybõl átváltoznak meg ha beidézek egy kommentet akkor a msile/kép jelenik meg, nem pedig a skinnel. Így van. A régi skinnel is ezt csinálja. Ladynél is láttam ilyen hibát Ha villámszerkesztésben írok akkor nincs meg ez a dolog (szerencsére)
Lord_KROK Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ha szabályosan linkelni akarok így : [url="http://www.youtube.com/watch?v=PWhxCB0ndJE"]Death Metal Parrot! [/url] Akkor ez lesz belőle : http://www.youtube.com/watch?v=PWhxCB0ndJE"]Death Metal Parrot! [/url]
hunocsi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [url="http://www.youtube.com/watch?v=PWhxCB0ndJE"]Death Metal Parrot! [/url] Minek teszel a linkhez idézõjelet? Az oda nagyon nem kell.
Lord_KROK Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Minek teszel a linkhez idézõjelet? Az oda nagyon nem kell. 1. Mert eddig kellett oda 2. Mert más IPB fórumokhoz még most is kell
hunocsi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Amióta itt vagyok, egyszer nem volt szükség ott az idézõjelre :huh:
Lord_KROK Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Amióta itt vagyok, egyszer nem volt szükség ott az idézőjelre :huh: Ez egyre furcsább ... :blink: De kipróbálom anélkül: GSF Ez így érdekes, mert eddig kellett az idézőjel. (sokszor más fórumon csináltam meg a linket és úgy hoztam át ide. Eddig tökéletesen ment)
Joey20 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Írtam még tegnap Godzillamessage-nek is, de ide is beírom, hátha valaki tud megoldást: "Olyan problémám lenne, hogy a mostani gépem kivételével sehonnan nem tudok belépni a fórumra,és itt is csak a FF alatt megy a dolog. Máshol nem fogadja el a felhasználónév/jelszó párost, és emlékeztetõ kérése sem mûködik, mert állandóan regisztráltatni akar a rendszer... Fontos lett hirtelen a dolog, mert hamarosan új gépem lesz, és ha nem muszáj, nem szeretném elbukni a regemet... Segítséget, választ elõre is köszönök!"
Lord_KROK Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Volt ilyen problémám. A jelszóváltoztatás megoldotta a dolgot.
Warfoki Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Az egyetemrõl netezem, itt még mindig régi, 1024 X 768-as CRT monitorok vannak. Ezen a felbontáson elég hülyén jelenik meg a fejléc az alap, kék skinnel (a másikkal nem problémás). Kép: http://img812.imageshack.us/i/nvtelenjn.jpg/
Lord_KROK Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 A koponyás skin pont ugyanígy szét van esve 1024-be. (Azt hittem a design része :D )
Warfoki Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Igen, a kopnyás skin is két sorba tolódik, de azzal önmagában nincs baj szvsz. Ott a fejléc kerete nem megy keresztül a szövegen legalább. Maximum az zavaró, hogy a "Digitális Gamestar" felirat két sorba csúszik. Az alapskinnél viszont üvölt a fejlécrõl, hogy szét van csúszva és nem így kéne kinéznie... Két dologgal javítható lenne: 1) aa két sor között legyen kicsit nagyobb térköz, 2) A Digitális Gamestar felirat kerüljön át teljesen a második sorba. Már kinézne valahogy. :rolleyes: Másrészrõl meg ahányan 1024 X 768-at használnak még mindig, akár le is tojható a dolog. Csak ha már feltûnt, gondoltam megjegyzem.
Godzillamessage Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Nálam (és ivanszkynál is) ezen a felbontáson minden rendben van mindkét skinnél. A hiba az Önök készülékében van:
Lord_KROK Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Igen, a kopnyás skin is két sorba tolódik, de azzal önmagában nincs baj szvsz. Ott a fejléc kerete nem megy keresztül a szövegen legalább. Maximum az zavaró, hogy a "Digitális Gamestar" felirat két sorba csúszik. Az alapskinnél viszont üvölt a fejlécrõl, hogy szét van csúszva és nem így kéne kinéznie... Két dologgal javítható lenne: 1) aa két sor között legyen kicsit nagyobb térköz, 2) A Digitális Gamestar felirat kerüljön át teljesen a második sorba. Már kinézne valahogy. :rolleyes: Másrészrõl meg ahányan 1024 X 768-at használnak még mindig, akár le is tojható a dolog. Csak ha már feltûnt, gondoltam megjegyzem. Jah tényleg az "Digitális Gamestar" lenne xD Azt hittem GAMESTAR (nagy felirat és ahhoz tartozik) Digitális.
SaltyDave Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Valószínűleg bug, többször előjött már, remélem nem vagyok egyedül vele: ha el akarok küldeni egy post-ot néha (lol?) előfordul hogy a topik első (illetve a fordított sorrend miatt nálunk utolsó) oldalra ugrik. Nem néztem hogy ha ilyenkor az oldalszámot kiválasztva ugrok a legfrissebb oldalra akkor ott van-e a post amit írtam, de valószínűleg igen, mivel ha az utolsó oldalról simán visszalépek (böngészőben vissza gomb, ill. esetemben funkciógomb az egéren) akkor ott az új post írása ablak, benne az előző, kész post-ommal, és duplán küldi el ha most is elküldöm. Illetve feltételezve, hogy az utolsó oldalra ugrással egy időben már elküldte egyszer, nem duplán küldi, csak ugye én küldetem vele el újra. Vagy duplán küldi és azért bug, vagy egyszerűen az utolsó oldalra ugrás a Hozzászól gombra kattintva, mint jelenség maga bug. Ha számít: az alap skin-t használom, eddig nem igazán fordult elő, most is csak ha kedve tartja.
Cori Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 minden postomat 2szer küldi el a fórum. miért van ez? (mindig quick editelnem kell, kicsit fárasztó) szerk: ezt természetesen csak 1szer -.- lol
Recommended Posts