Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Bugreport

Godzillamessage

Recommended Posts

Posted

Lehet, hülye kérdés, de az természetes, hogy bejelentkezés nélkül nem lehet böngészni a fórumot? :unsure:

Eddig lehetett, de nem lehett profilt nézni és más dolgok. De topicokat olvasni lehetett.

Godzillamessage
Posted

Köszi a jelzést, tegnap ezt elfelejtettem visszaállítani.

Ha hibákat találtok, kérlek mielõbb jelezzétek.

Posted

szvsz a "GameStar Fórum Legfrissebb információk: Figyelem! Archívált Topikok Törlése!" már nem aktuális le lehetne venni.

Posted (edited)

Hello! Nem tudom jó helyen írok-e, de nem rég az történt hogy amikor karbantartás volt, valamiért Machine_headként logolt be nekem a rendszer és az összes hozzászólásom átírodott erre bizonyos Machine_head nevű accounthoz. Aláírások szintén és teljesen új tagként kezel... :blink:

Edited by Morpheus_v2
Godzillamessage
Posted

És hogyan kellett volna belogoljon?

Név? Regizett e-mail?

Adatok kellenének.

Posted

Nem tudom bugnak számít-e, régebben volt ilyen amikor be-belassult néha a fórum:

Amikor küldeném el a post-ot, és régebben belassult amint a küldésre kattintottam, többször küldte el ugyanazt a post-ot, ha netán még egyszer rákattintottam volna a küldésre. Most villám gyors, egybõl ki is rakta a post-ot, ám véletlenül gyorsan kétszer kattintottam a küldésre és így is kétszer küldte el, egy post-ba összefûzve.

Kétlem hogy ez sokaknak gond lenne, persze nekem sem az, csak gondoltam jelzem ha már van ilyen topik.

Posted

Nem tudom bugnak számít-e, régebben volt ilyen amikor be-belassult néha a fórum:

Amikor küldeném el a post-ot, és régebben belassult amint a küldésre kattintottam, többször küldte el ugyanazt a post-ot, ha netán még egyszer rákattintottam volna a küldésre. Most villám gyors, egybõl ki is rakta a post-ot, ám véletlenül gyorsan kétszer kattintottam a küldésre és így is kétszer küldte el, egy post-ba összefûzve.

Kétlem hogy ez sokaknak gond lenne, persze nekem sem az, csak gondoltam jelzem ha már van ilyen topik.

Ezzel már én is találkoztam.

Ennél durvább (nekem már olyan is volt) mikor nem fûzi össze!

Posted

Nem nagy bug, de az ignorált személyek postjánál a szöveg egyes része még angol.

[GSF] Picture

Posted

Nem tudom mennyire jellemzõ másnál is de a fórum betöltése idõnként megáll (fõleg ha PMet kapok, de elõfordul anélkül is) és míg nem nyomok F5-öt nem is alakul.

Így néz ki.

Posted

IE bug. nekem is előfordul azzal, de más böngésző jól veszi az akadályt.

Posted

Lehet h tényleg csak azzal van gond. Annyira nem vészes csak gondoltam beteszem h szokott ilyen is lenni

• 1 month later...
Posted

Godzillamessage!

Hasonló gondom van, mint lejjebb Morpheus_v2-nek.A régi jelszavammal és felhasználónevemmel tegnap óta nem tudok beloggolni.Nem tudom, hogyan, de találomra választott újakkal viszont igen.A profilom tök üres, se avatar, se ranglista helyezés.Ráadásul az adataim között egy általam ismeretlen email cím van megadva!

A részleteket priviben küldöm, kérlek segíts.

Posted

[sm14] emotikonja hiányzik. Olyan lenne mint ez [sm15] csak felfelé mutató változatban!

• 3 weeks later...
Posted

Hali!

Pár bugról szeretnék beszámolni ami a fórumban van :

1. [sm14] emotikonja hiányzik. Olyan lenne mint ez [sm15] csak felfelé mutató változatban!

2. A fórum most megint elállítódott és még az 1 óránál régebbi kommenteket is összefûzi, de ezúttal nem frissíti az idõt sem! (szerintem az óraátállítás zavarhatta meg!)

Tehát 14:18kor kommenteltem, majd 15:17kor ismét, összefûzte a kettõt és az idõ maradt 14:18

3. A fórumszabályzat olvashatatlan az új skinnel.

4. A kommentboxban azonnal végrehajtódnak a dolgok. Ez eddig nem így volt.

Azt hiszem ezt legjobban a mellékelt képpel tudom megmutatni :

[GSF] Picture

Ennyit találtam így hirtelen.

Posted

A 4. pont szerintem inkább fejlesztés, mint bug.

Posted
A 4. pont szerintem inkább fejlesztés, mint bug.

Nagyon remélem, hogy nem.

Például linkeknél elég rossz :(

Godzillamessage
Posted

Pár bugról szeretnék beszámolni ami a fórumban van :

1. [sm14] emotikonja hiányzik. Olyan lenne mint ez [sm15] csak felfelé mutató változatban!

2. A fórum most megint elállítódott és még az 1 óránál régebbi kommenteket is összefűzi, de ezúttal nem frissíti az időt sem! (szerintem az óraátállítás zavarhatta meg!)

Tehát 14:18kor kommenteltem, majd 15:17kor ismét, összefűzte a kettőt és az idő maradt 14:18

3. A fórumszabályzat olvashatatlan az új skinnel.

4. A kommentboxban azonnal végrehajtódnak a dolgok. Ez eddig nem így volt.

1. már többször jelezted, ez a szmájli a csomag frissítésekor fog felkerülni a többi beküldött szmájlival együtt.

2. a vezérlőpulton állítódott el valamiért az időbeállítás, gondolom mindenkinek. GMT+1-re állítsátok és kapcsoljátok be az auto dst-t, így a következő főoldalbetöltéskor frissít és jó lesz.

3. csak a fejlécre kitett szabályzat rossz, köszi a jelzést. javítom

4. megnézem ezt a részét is.

szerk:

3. kész

Kicseréltem a post ikonokat a régi megszokottakra. Ezeknél is megtörténik majd a ránfelvarrás.

Posted

1. már többször jelezted, ez a szmájli a csomag frissítésekor fog felkerülni a többi beküldött szmájlival együtt.

2. a vezérlőpulton állítódott el valamiért az időbeállítás, gondolom mindenkinek. GMT+1-re állítsátok és kapcsoljátok be az auto dst-t

3. csak a fejlécre kitett szabályzat rossz, köszi a jelzést. javítom

4. megnézem ezt a részét is.

1. értem

2. Remélem ez megoldja a dolgot.

3-4. szívesen.

5. ha entert ütök a sor végén, és a következőbe írok mikor a kommentet elküldömn mindegyik között lesz egy üres sor hagyva.

Godzillamessage
Posted

5. Ezt

nem

vettem

észre.

Nálam teljesen jól működik, nem látok plusz üres sorokat. Vagy mire gondolsz?

Posted
5. Ezt

nem

vettem

észre.

Nálam teljesen jól mûködik, nem látok plusz üres sorokat. Vagy mire gondolsz?

szerintem

arra

gondolok

amire

te

is

És szerintem a 4-es dologgal függ össze!

Posted

Lehet hogy én tévedek, de mintha itt valami fordítási turpisság lenne:

[GSF] Picture

Ha jól értelmezem a felsõ sor sorrendje: összesen x felhasználó, ebból y vendég és z anonym (de regisztrált)

Alatta pedig x-(y+z) számú regisztrált. Na most itten szerintem hiba van :D

(5 regisztrált felhasználó olvassa...)

Posted
Lehet hogy én tévedek, de mintha itt valami fordítási turpisság

(5 regisztrált felhasználó olvassa...)

Ja én értem mire gondolsz. Hogy összesen 5 user olvassa (ebből nem mind feltétlen regisztrált.

De lehet h arra gondoltak h 5 detektált felh olvassa)

Posted

Poén, hogy ha rákattintunk a fenti GS címlapra, megduplázódik a fórum felsõ része. Ha még egyszer, akkor három is lesz, utána pedig már nem látszik a GS címlap, hogy még 10-et készíthessünk, amirõl Krok 10 év múlva mulatságos screenshotokat postolhatna a topikjába. :lol:

Godzillamessage
Posted

Mellényúltam. Vagy valamivel összeakad... Kivettem.

Posted
Poén, hogy ha rákattintunk a fenti GS címlapra, megduplázódik a fórum felső része. Ha még egyszer, akkor három is lesz, utána pedig már nem látszik a GS címlap, hogy még 10-et készíthessünk, amiről Krok 10 év múlva mulatságos screenshotokat postolhatna a topikjába. :lol:

Oh, de kár h erről lemaradtam. Van valakinek screenshoot?