Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hitman sorozat

GTA007

Recommended Posts

-TT-

Ja árnyékeffektek fejlődtek így ránézésre is évek alatt, de ami a lényeg lenne az egész játékba, én a MI fejlődését várnám végre mint első számú újítás, nemrég vittem végig a 4-et nehéz fokozaton és hihetetlen már-már milyen bug-osan hülye 1-1 ellenfél.

És őszintén remélem nehezebb lesz, és komplikáltabb 1-1pálya mint a 4-ben volt, pont a nehezebb pályák miatt szerettem az előző 4részt is.

Taki2010

2 kép az Absolutionből!! Képek Bíztató és nagyon várós!! :D

Hát nem tudom. A helyszínek és az árnyékok tényleg durvák, de a 2. képen Mr. 47-es szerintem elég gagyin néz ki (de majd meglátjuk) :)

Am. érdekes. A 2. képen csakúgy áll azon az oszlopon és semmi nincs körülötte (amivel felment volna v. letudna menni). Lehet, h a Hitman átment AC-be :D

-TT-

Mért nézne ki gagyin? :huh: Épp ugy néz ki mint egy klónozott, kisportolt, 46éves bérgyilkos, ráadásul a 4-be is nagyon hasonlóan néz ki. :)

Ott pedig épp az épület padlásáról(ami sajnos pont nem látszik :P) mászott le megfigyelőállásba. :D

Taki2010

Mért nézne ki gagyin? :huh: Épp ugy néz ki mint egy klónozott, kisportolt, 46éves bérgyilkos, ráadásul a 4-be is nagyon hasonlóan néz ki. :)

Ott pedig épp az épület padlásáról(ami sajnos pont nem látszik :P) mászott le megfigyelõállásba. :D

Szerintem túl nagy a feje :P :D

Hmm...kíváncsi vagyok, h hogyan fog lejönni onnan, mert ahogy látom a padlásra már nem tud visszamászni :P :D

-TT-

Szerintem túl nagy a feje :P :D

Hmm...kíváncsi vagyok, h hogyan fog lejönni onnan, mert ahogy látom a padlásra már nem tud visszamászni :P :D

Optikai csalódás, de tény, sztem 4-be se volt már épp kis feje, de ez természetes is nagyobbnak tűnik ha kopasz vki. :)

...azért ugrik a szembe lévő erkélyre miután letisztázta magába a faltól nem látják a mozdulatot. :D Jó valóban nem túl érthető kép, de istenem, egy sima látványterv csupán, bőven lehet benne se lesz épp így ez 5-be, csak odatették galambetetőre mert így a raj, mintha e képek nélkül se várnám 5hosszú éve megjelenést. :D

Az a bizonyos 06.07.-es dátum meg gondolom egy bővebb E3-as vid-re utalhat, kiváncsi leszek pár napon belül mit kapunk, ha kapunk.

Chuck_Norris

Optikai csalódás, de tény, sztem 4-be se volt már épp kis feje, de ez természetes is nagyobbnak tűnik ha kopasz vki. :)

...azért ugrik a szembe lévő erkélyre miután letisztázta magába a faltól nem látják a mozdulatot. :D Jó valóban nem túl érthető kép, de istenem, egy sima látványterv csupán, bőven lehet benne se lesz épp így ez 5-be, csak odatették galambetetőre mert így a raj, mintha e képek nélkül se várnám 5hosszú éve megjelenést. :D

Az a bizonyos 06.07.-es dátum meg gondolom egy bővebb E3-as vid-re utalhat, kiváncsi leszek pár napon belül mit kapunk, ha kapunk.

valószínűleg valami gameplay trailert.... :)

vagy bejelentést? :D

Barney-16

Képek Még több kép! Szám szerint 10db! Ez eddig brutálisan bejövõs nekem, nagyon várok valami mozgó anyagot már belõle! :D

OMG és itt a kiszivárgott E3-as CGI trailer. E3 Reveal Trailer

Leo88

nagyon nagy! az ezios háztetõn ugrálásra mondjuk kíváncsi leszek, de ha már csak a 4. színvonalát hozzá, akkor elképesztõ lesz.

-TT-

Tudtam én h a végén azért csak összejön Diana-val, láthattuk a 4végén ablaktükröződésből milyen jó nő. :D

Chuck_Norris

És hol marad a végérõl a kilassított zuhanyüveget áttörõ golyó ami belerepül a csaj fejébe? :(

:D

-TT-

Diana-t nem hinném kinyírná, miután rájött, megmentette az életét. Lehet ezúttal épp nekünk kell Diana-t kimentenünk mert elkapták, ki tudja. ^_^

Annyi fix, h nagyon erősen olyan a hangja+kinézete, mint Diana Burnwood-nak, ráadásul Ő egyből felismerte 47-est, +még 1érv mellette.

Chuck_Norris

Diana-t nem hinném kinyírná, miután rájött, megmentette az életét. Lehet ezúttal épp nekünk kell Diana-t kimentenünk mert elkapták, ki tudja. ^_^

Annyi fix, h nagyon erõsen olyan a hangja+kinézete, mint Diana Burnwood-nak, ráadásul Õ egybõl felismerte 47-est, +még 1érv mellette.

valószínûleg ez a helyzet, de én jobban örültem volna a trailer szempontjából ha úgy zárul, hogy átrepül a golyó az üvegen mondjuk :)

-TT-

Sztem meg így még izgalmassabá tették csak IO-sok, legalábbis részemről biztos.

Végülis valóban nem muszáj mindig ugyanaz a konstrukció, h van xy célpont és előtte 10-20embert ki kell cselezni legalább bármilyen megtévesztéssel eljuss hozzá, azt küldj bele 1golyót vagy azt se. Így átakciózod magadat őrökön bármilyen eszközzel és életet mentesz, fő a változatosság, tetszene így lenne. :)

Ja, amúgy végül a korábbi vid-ből kiindulva, ez a 06.07.-es dátum dolog csak egy jó kis trailer lett, amivel most már valóban nagyon várós. 1hó múlva meg jöhetnének is demo-val, nyár végére meg teljessel, jó is lenne. :)

Taki2010

Ez rohadt jó!! :o 47 tisztára olyanokat csinál benne, amiket a filmben!! Jöjjön minél hamarabb!!

Gondolom 47 visszaadja a szívességet ,amit Diana adott neki a 4 végén, és azokat, akiket a vidiben kinyír, biztos annak a tolószékes csókának az emberei, viszont akkor a végén 47 miért veszi elõ a kedvenc silent pistol-ját? Érdekes. Majd biztos kiderül :)

Leo88 : Látom nemcsak nekem szúrt ez szemet :)

-TT-

Ez rohadt jó!! :o 47 tisztára olyanokat csinál benne, amiket a filmben!! Jöjjön minél hamarabb!!

Gondolom 47 visszaadja a szívességet ,amit Diana adott neki a 4 végén, és azokat, akiket a vidiben kinyír, biztos annak a tolószékes csókának az emberei, viszont akkor a végén 47 miért veszi elő a kedvenc silent pistol-ját? Érdekes. Majd biztos kiderül :)

Elvileg Leland összes emberét megölte 4-be szóval az se olyan biztos, mint ahogy az se, mért veszi elő a hangtompítóst, lehet látott egy legyet a falon, bármi lehet, erre írtam ennél izgalmasabban be se fejezhették volna ezt a rövid trailert, nagyon eltalálták, mert ez után az is lehet kiszabadítja, vagy épp meg kell ölnie vmiért. :)

Amúgy én úgy tudom, h 47-es ártatlan embert soha nem ölt/vállallt be célpontnak(kivétel ez alól a 2szemtanú pap+riporter a 4végén, akik szemtanúk voltak, és 47-es kilétét fenyegették volna csak ha élve hagyja őket, mást nem tehetett mint h megöli őket is ha élve akar maradni) mert minden egyes küldetésbe mind a 4részbe valamilyen téren "sáros", a világ/többi ember számára káros embereket vállal csak el pénzért, és tesz el láb alól. Szóval ez is mutatja h alapvetően jólelkű bérgyilkos a 47-esünk. :)

Taki2010

Elvileg Leland összes emberét megölte 4-be szóval az se olyan biztos, mint ahogy az se, mért veszi elõ a hangtompítóst, lehet látott egy legyet a falon, bármi lehet, erre írtam ennél izgalmasabban be se fejezhették volna ezt a rövid trailert, nagyon eltalálták, mert ez után az is lehet kiszabadítja, vagy épp meg kell ölnie vmiért. :)

Amúgy én úgy tudom, h 47-es ártatlan embert soha nem ölt/vállallt be célpontnak(kivétel ez alól a 2szemtanú pap+riporter a 4végén, akik szemtanúk voltak, és 47-es kilétét fenyegették volna csak ha élve hagyja õket, mást nem tehetett mint h megöli õket is ha élve akar maradni) mert minden egyes küldetésbe mind a 4részbe valamilyen téren "sáros", a világ/többi ember számára káros embereket vállal csak el pénzért, és tesz el láb alól. Szóval ez is mutatja h alapvetõen jólelkû bérgyilkos a 47-esünk. :)

Aha szóval így hívják. Még csak 1-szer vittem végig a 4-et ezért nem emlékeztem rá :)

Hát igen Diana elég jó kérdés, de azt nem hinném, h 47 összejönne vele... Viszont ha olyan/hasonló "kivégzéseket" csinálhatunk, mint amit ez a Trailer mutat, akkor már alapból jó lesz :)

A film egyik magyar trailer-ében is azt mondja vmi narrátor, h "47 az a gonosz, aki nélkül nem lenne jó". Pont azért, mert (ahogy te is írtad) csak (magasrendû) bûnözõket öl. Civileket csak akkor (legalábbis én csak akkor szoktam :D ), ha a helyzet úgy kívánja ;)

GustyX

A trailer alapján még megkedvelem a Hitman-t :D.

Hitman: Conviction leginkább :D.

Fhouse

Képek Még több kép! Szám szerint 10db! Ez eddig brutálisan bejövõs nekem, nagyon várok valami mozgó anyagot már belõle! :D

Ez nekem bizony k*rvára nem tetszett.

Azt olvastam hogy eléggé filmszerû lesz, és gyanítom hogy ilyen Splinter Cell Conviction szerûen lebutítják úgy, hogy 13 éves gyerekek is tudjanak játszani vele. (Ahogy korábban más is említette)

Manapság alig van játék ami felnõttebbeknek készülne. (-_-)

Fhouse

Mindig van pár ember akik a nagy rakás sz@r játékokat is szeretik. Ki tudja miért. A K&L annyira f()s játék, hogy a 2. rész létezését nem is értem.

Talán azért van mert azokban a nagyon f()s játékokban is találnak valami különlegeset amiért szerethető.

Nem volt az rossz, bár valóban lehetett volna jobb. Eddig csak 11 órát játszottam vele a steam mérése szerint amióta megvettem a 2 részt. Ráadásul pofátlan, hogy az első részt nem bírtam működésbe hozni normálisan 3 éve kb a jól ismert HID device bug miatt)

Attól mert valaki szereti még elismerheti, hogy fos sok szempontból, én is elismerem. Engem a hangulata megfogott.

A Hitman meg az IO-nak egy frachise-a és jót tett nekik, hogy máson is dolgoztak.

Ennek ellenére várom, hogy mit hoznak ki belőle mivel az IO val nagyon elfogult vagyok, lehet ezért is szeretem még a legfosabb játékaikat is. (Na jó a Mini Ninjas-t nem vittem végig :) )

wYth-NRG

Manapság alig van játék ami felnőttebbeknek készülne. (-_-)

Minél több réteget akarnak megcélozni, ezért butítanak. Mert ha egy kőkemény cuccot készítenének, akkor csak a hc fanok vennék :\ Persze nem ez a fő ok, azért más is közrejátszik.

A videó amúgy nekem sem tetszett, végigverekedi magát minden őrön és a végén előrántja a hangtompítós fegyvert úgy a célpont is látja, hát no comment :omg: Én egy lopakodós videót hoztam volna össze... úgy, hogy senkihez nem nyúl, csak az a csajhoz és nem ezt :unsure:

-TT-

Pont ezért remélhetőleg ismét lehet -a korábbi szériákhoz híven- , vagy 10-20féle pálya végigviteli mód közül választani, egyéni sítlus szerint, ezért is különlegesség mai napig az összes akciójáték közül a Hitman.

Az fix, h én tudom magam annyira HC Hitman fannak -lévén 10éve játszom szinte minden évben valamelyik résszel a 4közül, ahol lehet mindent SA-ra/No cost-ra(Hitman 1) végig víve- , h amennyire lehet, ezúttal is csak lopakodni fogok, és úgy intézem el az ellenfeleket, lehetőleg pisztoly/puska előrántása nélkül, minél alternatívabb módon, mint azt jópár küldetésbe el is lehetett játszani mind a 4 eddigi részben.

Nekem annak ellenére h imádok lopakodni is bejött nagyon a videó, végre egy másik arcát is láttuk Hitman-nek, nem csak a lopakódáshoz ért, ha nincs épp idő rá/vagy szükségtelen, tud a srác rambózni is, mint a 4végén is. Remélem így értették IO-nál is ezt a kis trailert, így lássuk. :)

wolfman8

Na jó a Mini Ninjas-t nem vittem végig :)

Mini Ninjast simán kijátszottam! :D Gyerekes tudom, de nagyon jó hangulata van, meg a poénok se utolsók. A grafika is nagyon szép

Így elnézve a képeket az új Hitman-bõl, azt veszem észre, hogy részrõl részre egyre fiatalabb lesz 47-esünk. :-\ Az elsõ részben még olyan jó 45-nek nézett ki, majd 35-40, Contracts-tól meg 30 körül. A klónozás hozadéka? :)

GAMEZ

IGN-en van egy kb 1 perces gameplayt tartalmazó videó fent ha vkit érdekel

Fhouse

Így elnézve a képeket az új Hitman-ből, azt veszem észre, hogy részről részre egyre fiatalabb lesz 47-esünk. :-\ Az első részben még olyan jó 45-nek nézett ki, majd 35-40, Contracts-tól meg 30 körül. A klónozás hozadéka? :)

Szerintem éppenhogy idősödik. Azt meg ne feledd, hogy a contracts ban elevd fiatalabb korában indul a sztori.

Amúgy David Bateson is idősödik, és mindig róla mintázzák.

Ráadásul színészként is teljesen jól nyomja a csávó:

-TT-

0:10-nél jól megfigyelhető idősödött ő is az elmúlt 5év alatt: link

Továbbra is épp úgy néz ki, mint egy kopasz, fitt 46éves ember.

Az első részben meg épp az h

0:18-nál is látható picit fiatalosabb amit akkori graffal tudtak kihozni( történet szerint itt volt kb 35éves), keskenyebb, még beesett arccal.

Azért erősen remélem itt éppen a mass murderer stílust mutatják be...