Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hitman sorozat

Recommended Posts

Posted

nem tudjátok, hogy Blood Money elsõ kiadásból van-e magyar nyelvû kézikönyvvel ellátott példány?

Posted

nem tudjátok, hogy Blood Money elsõ kiadásból van-e magyar nyelvû kézikönyvvel ellátott példány?

Nekem is az van, szóval igen van.

Stauffenberg
Posted

Nemrég kezdtem el újra a Silent Assassint. :) Szerintem az a sorozat legjobban sikerült darabja! Bugos mint az összes Hitman játék, de ezekkel a bugokkal együtt szeretjük õket! Még szerencse, hogy a Blood Money kivételével az összes elfut rendesen a notebookomon. Mondjuk szegény BM-t sajnálom, mert az a második kedvencem a Hitman epizódok között... nembaj, talán majd a következõ notimon, az már kicsit izmosabb lesz, mert munkára is kell majd! :)

Posted

Sziasztok valaki leírná nekem h a Hitman részekben egy küldetésen mik a követelmények a Silent Assasin ranghoz? Csakmert nem 100%-ig tudom õket.

Stauffenberg
Posted

Sziasztok valaki leírná nekem h a Hitman részekben egy küldetésen mik a követelmények a Silent Assasin ranghoz? Csakmert nem 100%-ig tudom õket.

Pontosan végre kell hajtani a küldetést, pont úgy ahogy azt megkaptad. Nem lehetnek civil áldozatok, nem bukhatsz le, magasabb fokozaton pedig még lebukás közeli állapotba sem kerülhetsz. Kb szerintem ennyi, de ez pont elég ahhoz, hogy alaposan megizzasszon. Én a második részben az elsõ pályát simán meg tudom csinálni Silent Assassin rangra, mert a demóban is az volt benne és annak idején vagy 50x végigvittem a demót amíg vártam a teljesre! :D

• 3 weeks later...
Posted

Hát nekem ez a trailer kicsit fake-nek tûnik.Bár lehet h ezt csak azért mondom,mert "túlságosan valódinak láttam" az egészet.

Fake vagy nem fake 99% h lesz 5...ugye csak az a kérdés mikorra sikerül kiadniuk.Mondom,utánaolvastam,jelenlegi állás szerint 2011 év végét ígérget a fejlesztõ csoport,de ez még persze tovább is csúszhat.Várjuk,ennyi. :)

Jelenleg ennyit tudni róla.

szerk: fel se tûnt még hó elején jártam itt utoljára :)

Posted

Hú, feltettem 2 napja a Blood Moneyt és már vége is. Emlékeztem szinte mindenre a pályákból, Így miután rájövünk hova kell menni milyen göncöt, tárgyat felvenni nem olyan nehéz.

Bár néztem kíváncsiságból videókat... KisTehén!us, Dance With the Devil Silent Assassin-re több mint negyed óra volt nekem (komótos voltam na). Srác meg 5 és fél perc alatt végig rohanta :D Futtában vette elõ és dobta el az érmét, és meg se állt megvárni h õr merre megy, tudott mindent már. 10 másodperc nem sok annyi ideig nem lapított sehol szinte. A bárpultos ügynököt úgy nyírta ki, hogy megmutatta magát az ajtóban, az meglátta, odarohant korláthoz a srác meg lelökte xD

Chuck_Norris
Posted

Hú, feltettem 2 napja a Blood Moneyt és már vége is. Emlékeztem szinte mindenre a pályákból, Így miután rájövünk hova kell menni milyen göncöt, tárgyat felvenni nem olyan nehéz.

Bár néztem kíváncsiságból videókat... KisTehén!us, Dance With the Devil Silent Assassin-re több mint negyed óra volt nekem (komótos voltam na). Srác meg 5 és fél perc alatt végig rohanta :D Futtában vette elõ és dobta el az érmét, és meg se állt megvárni h õr merre megy, tudott mindent már. 10 másodperc nem sok annyi ideig nem lapított sehol szinte. A bárpultos ügynököt úgy nyírta ki, hogy megmutatta magát az ajtóban, az meglátta, odarohant korláthoz a srác meg lelökte xD

linkeld már be légyszi ezt a videót :D

Posted

Vannak nagyon beteg SA speedrunok az biztos, sokszor csak néztem, hogy ezt, hogy lehet ennyire durván nyomni... Anno benne is voltam a GS-ben amikor volt egy verseny pont ezen a pályán amit írtál. Nekem is olyan 15 perces idõm volt, aminél azt hittem, hogy áhh úgy sem lehet jobb, de ott is 7 perces volt az elsõ helyezett szóval... :lol:

Posted

Az oldalon lévõ elsõ kép elég khmm furcsa.

Hmm vajon mi történt "Agent Fourty Seven"-el a Hitman 4 után? :D :rolleyes:

Egy furcsa dolgot nem látok a képen,csak egy fedetlen férfi háttájékot ahogy elõtte lángba borul minden...miezenafurcsa most? :unsure: Mellesleg egy sima elõzetes artwork az egész,nemis azon van a lényeg hanem h készőlőben(99%) az 5. ;)

Igazából az ügynökségre leszek kíváncsi h tér vissza...ugye mindnyájan tudjuk h fejezõdött be a 4.

Vannak nagyon beteg SA speedrunok az biztos, sokszor csak néztem, hogy ezt, hogy lehet ennyire durván nyomni... Anno benne is voltam a GS-ben amikor volt egy verseny pont ezen a pályán amit írtál. Nekem is olyan 15 perces idõm volt, aminél azt hittem, hogy áhh úgy sem lehet jobb, de ott is 7 perces volt az elsõ helyezett szóval... :lol:

Na h én is dicsekedjek,én arra voltam büszke mikor a hitman codename 47-ben a 2. éttermes pályát 0 credit ráfordítással csináltam meg hardon, szóval csak a pályán található eszközökkel, amibõl ugyebár nincsen sok...na olyat is rég izzadtam egy játék alatt,és az az érzés ahogy 28. alkalommal sikerül,felbecsülhetetlen :D Az 1-ben csak arramentem h fegyver nélkül lépjek pályára,ugye ott még nem volt értékelés,ellenben még nehezebb volt úgy,de megsúgom így utólag,vicces,de készítők direkt úgy csinálták játékot szinte minden pályán úgy is meglehessen csinálni(najó 1 pálya kivétel de ott se a fegyó a gázos hanem a tracker)...de tényleg bszott nehéz és szerencse is kell, sok időm ment rá anno de mégis poén volt... és annak is 10éve mikor kezdtem a pc-s játékipart,régi szép idők :)

Posted

linkeld már be légyszi ezt a videót :D

Tess:

Végén nagyon meredek volt már. ÉS a videó idejénél kisebb a végigjátszás ideje, 4 perc 48 mp. Beteg.

Igazából az ügynökségre leszek kíváncsi h tér vissza...ugye mindnyájan tudjuk h fejezõdött be a 4.

Tegnap fejeztem be, és ahogy megcsinálták ezt az epilógust az fantasztikus. Jön a credits meg minden, elõtte lévõ átvezetõ is feldobja tetõfokra a hangulatot, aztán meg ...

Posted

Tess:

Végén nagyon meredek volt már. ÉS a videó idejénél kisebb a végigjátszás ideje, 4 perc 48 mp. Beteg.

Tegnap fejeztem be, és ahogy megcsinálták ezt az epilógust az fantasztikus. Jön a credits meg minden, elõtte lévõ átvezetõ is feldobja tetõfokra a hangulatot, aztán meg ...

Tényleg elég brutál vid,és ehhez már valljuk be mák is kell így összejöjjön. :D

Meg igen fontos a jól komponált muzsika is egy játék mellé,Jesper Kyd ebbe zseniális,1. rész volt messze a legdárkosabb ezügybe ezért is fõ kedvencem: link.

Ráadásul nemrég tudtam meg h 3éve még könyvet! is dobtak ki a Hitman szériából: http://en.wikipedia.org/wiki/Hitman:_Enemy_Within. Borító. Be kéne szerezni. :)

Posted

Ha már zene...

Bármikor elmehetne ilyen epic trailer zenének :D

Posted

Nekem a Hitman 1 fõcímdala az egyik kedvencem :rolleyes:

Posted

Nem elég dárk utsó 2. :D De tény Hitman zenéi az egyik legnagyobbak,az már nagy szó nálam nincs olyan pálya aminek a zenéjét ne hallgatnám szívesen újra és újra játék közben,egyszerûen pont ehhez a csendes bérgyilkolásos atmoszférához illik. :)

Posted

Hmm... Errõl a könyvrõl nem is tudtam. Tényleg be kéne szerezni, vajon kapható itthon Mo.-n is?

A Silent Assassinból meg ez a zene tényeg nagyon epic, hideg kiráz tõle. B)

• 1 month later...
Posted

Hitman 5: Bateson elszólása :D

Talán meglehet még az a tervezett 2011 év vége. :)

Hmm... Errõl a könyvrõl nem is tudtam. Tényleg be kéne szerezni, vajon kapható itthon Mo.-n is?

Nem mai hsz tudom,de sajnos tudtommal nem jelent meg magyar fordításban,így nagy valószínûséggel nem igazán,ez csak 1 ilyen kis könyv fanoknak.

Posted

Azért nagyon remélem, nem ilyen Kane and Lynch szintû és hosszúságú játékot fognak csinálni :ph34r:

A lényeg annyi a részemrõl, hogy ne menjen át agyatlan akciózásba, persze az lenne a legjobb mint eddig. Tehát hogy a játékos dönti el, hogy miként hajtja végre a missziót és persze legyen több járható út is :rolleyes:

Posted
Azért nagyon remélem, nem ilyen Kane and Lynch szintû és hosszúságú játékot fognak csinálni :ph34r:

A lényeg annyi a részemrõl, hogy ne menjen át agyatlan akciózásba, persze az lenne a legjobb mint eddig. Tehát hogy a játékos dönti el, hogy miként hajtja végre a missziót és persze legyen több járható út is :rolleyes:

+

Posted

Hihetetlenül várom örülnék egy 5. résznek, csak könyörgem ne rontsák el. Mostanában minden régi kedven sorozatom folytatását elcseszik ( Mafia 2 ) vagy nagyon úgy néz ki, hogy el fogják cseszni ( Max Payne 3 ) de legalábbis az elõdök közelébe sem érnek... :( Mindenesetre nagyon szívesen lopakodnék az öltönyös, kopasz barátunkkal újra valami marha jó Jesper Kyd zenére... :rolleyes:

Posted

Én egy lopakodós és egyben brutálisan durva hitmant akarok látni mint 5. rész... mert azért legyünk õszinték, hogy nem mindig van hangtompítós pisztoly és sniper (vagy bomba) a közelben. :)

"Szerencsére" az elõzõ részekben is voltak alternatív megoldások...

(kés, csákány, lapát, kötél, üveg, bogrács vas, stb :D)

..csak full actionbe ne menjen át, mint a 4. végén a temetés. <_<

Posted

Én egy lopakodós és egyben brutálisan durva hitmant akarok látni mint 5. rész... mert azért legyünk õszinték, hogy nem mindig van hangtompítós pisztoly és sniper (vagy bomba) a közelben. :)

"Szerencsére" az elõzõ részekben is voltak alternatív megoldások...

(kés, csákány, lapát, kötél, üveg, bogrács vas, stb :D)

..csak full actionbe ne menjen át, mint a 4. végén a temetés. <_<

Te mirõl beszélsz,kedvenc részem a brutalitás tökéletesítéséhez,épp elõbb említetted a technikai eszközöket ,épp ezért imádom én is a hitman sorozatokat a legelsõ résztõl,mindig van nehezebb út is: B)

Tény elsõdlegesen AI-ben kellene oltárit elõrelépni. :)

Nagyon sok folytatásban csalódtam én is kedvencek közül,mafia2 egyértelmû bukta nálam,még a hi-tec grafjával se érünk semennyit ha egy 8éves "õskövület" mafia1-et is 100x jobban átérzek és leköt.Nagyon bízom IO-ban,õk legalább 4x igenis elmondhatják sikerült nekik 6év után is,van rá idõ most is,csak tökéletes játszhatóságot varázsoljanak ismét nekünk képernyõre.

• 5 months later...
Posted

Blood Money-ban megakadtam a You better watch out nevû küldetésben. Hiába veszem ki a kazettát, nem adja be objectivenek így nem tudom megcsinálni a pályát.

Posted

Bug, indítsd újra a páyát, ha nem eredeti az is okozhat ilyet, boltba 1k-s költség.