Lord_KROK Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Lefut szerintem úgy is, de a nagyméretû textúrák miatt nem nagyon fogja szeretni. Akkor szerintem kipróbálom majd otthon! TTúl nagy eredményt ne várjatok, mert a Bios frissítés óta elveszítettem 1GHZ.-et a proci órajelbõl, romlott a memória idõzítés, a VGA pedig nem lesz húzva (mostmár pláne nincs értelme ugyanis)
Lord_Crusare Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Borzalmasan van megírva ez a benchmark. Egy GeForce 7600-al nem indul el, mindenféle amatõr hibákat dobva, amirõl lerí, hogy a régebbi rendszereket kb. magasról le....ják. Lehet, hogy a grafika szép, de hogy a programozó(k) amatõr(ök), az tuti.
Tirexi2009 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Borzalmasan van megírva ez a benchmark. Egy GeForce 7600-al nem indul el, mindenféle amatõr hibákat dobva, amirõl lerí, hogy a régebbi rendszereket kb. magasról le....ják. Lehet, hogy a grafika szép, de hogy a programozó(k) amatõr(ök), az tuti. Nem baj mi azért csak várjuk a DX11-es játékokat hátha elindulnak 7600GT-vel is. :lol: :lol: Nem tom ez igazából kinek kell majd, mert hogy nekem nem az tuti.
Lord_KROK Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Borzalmasan van megírva ez a benchmark. Egy GeForce 7600-al nem indul el, mindenféle amatõr hibákat dobva, amirõl lerí, hogy a régebbi rendszereket kb. magasról le....ják. Lehet, hogy a grafika szép, de hogy a programozó(k) amatõr(ök), az tuti. Na akkor lehet h nekem sem fog menni 7300GTvel ... (eh ma pont egy 7600GT-s gépen akartam megnézni)
oliba Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Borzalmasan van megírva ez a benchmark. Egy GeForce 7600-al nem indul el, mindenféle amatõr hibákat dobva, amirõl lerí, hogy a régebbi rendszereket kb. magasról le....ják. Lehet, hogy a grafika szép, de hogy a programozó(k) amatõr(ök), az tuti. Elindul a 7600-asossal, ugyanis teszteltem. Az egész rendszer pedig a DX11-re és a tesszallálásra van kihegyezve. Nem DX10 benchmark Nem baj mi azért csak várjuk a DX11-es játékokat hátha elindulnak 7600GT-vel is. :lol: :lol: Nem tom ez igazából kinek kell majd, mert hogy nekem nem az tuti. Elindulnak a DX11-es játékok 7600GT-vel is. Ez csak egy benchmark, aminek nagyobb a követelménye, mint a mai hardvereknek.
vmiki88 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Borzalmasan van megírva ez a benchmark. Egy GeForce 7600-al nem indul el, mindenféle amatõr hibákat dobva, amirõl lerí, hogy a régebbi rendszereket kb. magasról le....ják. Lehet, hogy a grafika szép, de hogy a programozó(k) amatõr(ök), az tuti. Havernak is elindul 7600-al, valami gond van a gépeddel
Lord_KROK Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Mostmár még kíváncsibb leszek h nekem megy-e meg h ma mit mutat Infie 7600-asán.
LorDiablo Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nem baj mi azért csak várjuk a DX11-es játékokat hátha elindulnak 7600GT-vel is. :lol: :lol: Nem tom ez igazából kinek kell majd, mert hogy nekem nem az tuti. Te is tudod hogy csak addig nem kell neked a dx 11 amig nem jön ki a dx 11-es nvidia szeria. :rolleyes:
vmiki88 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ha már Directx11, nem azt mondták, hogy amint kijön a Win7 lehet szedni a Vistásoknak is??
oliba Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ha már Directx11, nem azt mondták, hogy amint kijön a Win7 lehet szedni a Vistásoknak is?? Lehet tölteni már a DX11-et Vistára. Ne kérdezd meg honnan, párszor láttam már a linket
Tirexi2009 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Te is tudod hogy csak addig nem kell neked a dx 11 amig nem jön ki a dx 11-es nvidia szeria. :rolleyes: A fene rátapintottál a lényegre. :lol:
_DooM_ Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Csak pár észrevétel: "Felbontás: 1280x1024 vagy 1440x900" Ennek a két felbontásnak köze nincsen egymáshoz, mert ha kiszámolod 1280-ban több pixel van mint 1440-ben. De nem értem miért kell külön Wide felbontás is mikor bárkinek a monitora még ha wide is, képes 1280*1024-et megjeleníteni és a program is támogatja. Az hogy kicsit torz lesz a kép senkit nem fog zavarni egy teszt programnál. Akkor most hány tesztet kell csinálni? :D DX9 4db, DX10 4db és DX11 4db? :blink: Érdekes lesz ezt mind lenyomni. Való igaz, hogy kevesebb pixel a wide, de sajnos nem kompatibilis a két felbontás. Azaz egy 19"-os monitoron, attól függõen, hogy sima vagy wide, csak az egyik a beállítható. Van valami driver trükk, de természetesen kép az nem lesz a monitoron, ami felvet pár proglémát... Egyéiránt szerintem, s ha még nem dõlt el, akkor úgy kéne a teszteket csinálni, hogy mindenkinek fix felbontás, fix AA és AF, csak a DX módok változnának. pl.: 1280x1024, noAA, noAF, minden alap (vagy max), DX9/10/10.1/11. Persze még ez sem mutatja meg a tényleges erõsorrendet, hisz pl. az AA DX10 esetén rengeteget befolyásol (konkrétan nem is lehet bekapcsolni, ha jól tudom), de talán ez van hozzá a legközelebb. Any thoughts? :)
Raven Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 widescreen monitorokon lehet force-olni ezeket a nem ws felbontásokat és van kép is. (fordítva nem próbáltam még). nem csak a pixelszám a különbség, hanem általában a látószög is. konkrétan ws-ben szélesebb és több dolog van a képerynõn, ami által nagyobb a gépigény is. szerk: korrigálva
kovi990 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 1280x1024 dx9 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Hát ez a kari ennyit tud :lol:
oliba Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 1280x1024 dx9 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Hát ez a kari ennyit tud :lol: Még mindig jobb, mint az én 5 alatti FPS-em :D
oliba Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 De az 7600 GS-el volt nem? :D Jah :D Az is széttuningolva :D
Lord_KROK Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Na tegnap végre megnézhettem én is ezt a Unigine "Heaven" benchmark-ot! Úgy hittem, egy E6600ES 2400 @ 3200MHZ-es gépen nézem majd 7600GTvel, de Infie cimboránál volt egy kis fejlesztés meg egy kis tuning. Így hát, E6600ES 2400 @ 5000MHZ; 6GB RAM; HD5870 kombináción nézhettem! (nem egy kimondott tetü :D) Valami elképesztõ gyönyörûen futott az egész cucc, és hihetetlen milyen szép! Egyedül ami bosszantó h van egy járda és úgy állnak ki belõll a kövek h az összes bokát összetörné szerintem így azt nem tartom valami élethûnek de demonstárciónak kitûnõ! AHogy dinamikusan mozognak az árnyékok, a füvet fújja a szél, a sárkány a fõtéren, valami eszméletlen gyönyörû!!!!! Nagyon jól ábrázolja a rücskös felületeket! A távoli dolgok sokszor olyan furán halványnak tûnnek, bár ez szerintem nem a hardver gyengesége okozhatta, hanem direkt van így beállítva ... Végig szépen operál a fények mozgásával és a rücskös felületekkel. Az agyam eldobom, viszont ezekután nemigazán hiszem h nekem egyáltalán érdemes a jelenlegi gépemmel próbálkozni! 1280x1024 dx9 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Hát ez a kari ennyit tud :lol: Hé! Ez a járda itt lapos és járható! Nekünk tegnap nem ilyen volt ... :blink:
oliba Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Akkor már tudod, hogy miért a tesszallálás a lényege ennek a benchnek. A járda azért ilyen rücskös, hogy a mégjobban terhelhesse a tesszallálást. Sehol a játékba nem fogja egy darabig semmi se leterhelni a tesszallátort, mint ez. Kissé Furmark :) Ferminek jó vizsgapad lesz, de szerintem úgyis csalnak valamit, hogy gyorsan fusson :D
Lord_KROK Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Akkor már tudod, hogy miért a tesszallálás a lényege ennek a benchnek. A járda azért ilyen rücskös, hogy a mégjobban terhelhesse a tesszallálást. Sehol a játékba nem fogja egy darabig semmi se leterhelni a tesszallátort, mint ez. Kissé Furmark :) Ferminek jó vizsgapad lesz, de szerintem úgyis csalnak valamit, hogy gyorsan fusson :D Gondoltam h ez a rücskösség az egyik amit tesztelni akartak vele de nagyon! :D Ha ezt Tirexi meglátja amit írtál... :D
oliba Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Gondoltam h ez a rücskösség az egyik amit tesztelni akartak vele de nagyon! :D Ha ezt Tirexi meglátja amit írtál... :D Most ez van. NV ezt csinálja. Fele benchmarknak az indítófájlát átnevezed és kapod a rosszabb eredményt :D
Lord_KROK Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Most ez van. NV ezt csinálja. Fele benchmarknak az indítófájlát átnevezed és kapod a rosszabb eredményt :D és mire kell átnevezni?
_DooM_ Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 és mire kell átnevezni? Az mind1, csak térjen el az eredetitõl, ugyanis a futtatható állományokhoz (gyk.: .exe) rendelnek a driverben különbözõ profilokat, amikben rendszerint tiltanak bizonyos effekteket, amik lassítják a kártyát.
Levike1988 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 http://kepfeltoltes.hu/091027/190550298N_v...ltoltes.hu_.jpg Húúh de várom már a dx11-es játékokat! :) Egyébként,hogy lehet futtatni dx11-el a benchmarkot?Sehogy?Mármint 4870-el?Mert látom alább vannak dx11-es eredmények 4000es sorozattal!
Lord_KROK Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Az mind1, csak térjen el az eredetitõl, ugyanis a futtatható állományokhoz (gyk.: .exe) rendelnek a driverben különbözõ profilokat, amikben rendszerint tiltanak bizonyos effekteket, amik lassítják a kártyát. Ezt látod nem is tudtam ...
Recommended Posts