SasOri-Sama Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Tobi is a good boy^^ Tobi is mentally unstable. :D Amúgy épp most csinálok Tobi rajzot, de inkább cartoon-szerűbb, mint mangás. :D
Jackassbomb Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Tobi is mentally unstable. :D Amúgy épp most csinálok Tobi rajzot, de inkább cartoon-szerűbb, mint mangás. :D Rajztudással vannak gondok? xP
SasOri-Sama Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Rajztudással vannak gondok? xP Gondok annyira nincsenek, vagyok annyira beképzelt, hogy tetszen is. :D na, majd be fogom tenni nemsoká, csak le van merülve a fényképezőgép. :D meg akkor beteszem a Chibi Akatsuki-t.
Jackassbomb Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Már várjuk x) Én is rajzolnék, de lusta vagyok.
Hrubi Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Furcsa éna Jetixen láttam előszőr és ott megis néztem azt a kevés részt és ha nem lesznek szeptemberbe új részek én is az internethez fordulok. Imádom a mesét különben de a Dragon Ball azért jobb...
Jackassbomb Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Hát a kettő animé tök más, össze se hasonlíthatatlan kb. Jah igen, nem mesék ezek, hanem animék. x)
Hrubi Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Hát a kettő animé tök más, össze se hasonlíthatatlan kb. Jah igen, nem mesék ezek, hanem animék. x) Grr ezt ár Ghost eljátszotta velem!!! :D :D Én valamiért nem tudom rájuk azt mondani h ANIME mert mégiscsak (4évesen láttam előszőr a dragon ballt akkor honnan tudtam h mi az az anime) és há ez így rajtamaradt bocs...
SasOri-Sama Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Grr ezt ár Ghost eljátszotta velem!!! :D :D Én valamiért nem tudom rájuk azt mondani h ANIME mert mégiscsak (4évesen láttam előszőr a dragon ballt akkor honnan tudtam h mi az az anime) és há ez így rajtamaradt bocs... Akkor viszon rajzfilm. Mese a Hamupipőke. És Jetix-en szar a Naruto, szóval kezdheted is tölteni.
Gery_Wen Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Jaja, ha jól tudom ami a Jetix-en megy az az amerikai vágott verzió, plusz még szerintem a szinkron sem túl jó
Fishyfrost Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Sztem ami a jetikszen megy, az minden nemzet kezén átment, amelyik vetíti, és mindegyik levágott belőle egy kicsit xD (vagy inkább többet :lol: )
1mot Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Naruto_364[MS] köszi!! igy máris érthetőbb, mint a japán verzio! :D
Stampede Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Sztem ami a jetikszen megy, az minden nemzet kezén átment, amelyik vetíti, és mindegyik levágott belőle egy kicsit xD (vagy inkább többet :lol: ) remélem avégén semmi sem marad belőle :D
KeLa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Sajna mostmár szinte tuti, hogy Tobi=Obito Még mindig mindig nem értem h miért olyan biztos ebben mindenki.... arra senki sem gondol h Obito testében Madara él tovább... (lásd: Oro féle jutsu, szal lehetséges)
Kult13 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Még mindig mindig nem értem h miért olyan biztos ebben mindenki.... arra senki sem gondol h Obito testében Madara él tovább... (lásd: Oro féle jutsu, szal lehetséges) Pont ezt írtam az egyik fórumon :lol: Van már annyi találgatásom, megse tudnám számolni. nemírok fehérel, ez úgyis egy naruto topic sztem ide lehet. Ugye felvetődik az a kérdés, hogy mennyi ideje volt Obitonak felerősödnie a sérülésekből? Hát sztem elég, főleg ha Madara nekiadta az erejét vagy netán összeállt itachival még az elején. Mivel most Kakashi 30év körül van, akkor Obitonak is annyinak kéne lennie és valahogy Tobi is beleillik ebbe a korba. :D
KeLa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Pont ezt írtam az egyik fórumon :lol: Van már annyi találgatásom, megse tudnám számolni. nemírok fehérel, ez úgyis egy naruto topic sztem ide lehet. Ugye felvetődik az a kérdés, hogy mennyi ideje volt Obitonak felerősödnie a sérülésekből? Hát sztem elég, főleg ha Madara nekiadta az erejét vagy netán összeállt itachival még az elején. Mivel most Kakashi 30év körül van, akkor Obitonak is annyinak kéne lennie és valahogy Tobi is beleillik ebbe a korba. :D Az is lehet h ő Shisui, (legalábbis sok helyen ezt olvastam) gondolom most nagyot néztek h: "ammegki?" A játék neve - Találjátok ki
Jackassbomb Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Shisui Uchiha * Age: ? (deceased) * Unique Trait: Presumably a master Body Flicker Technique user Shisui Uchiha (うちはシスイ, Uchiha Shisui?) was feared as "Shisui of the Body Flicker" (瞬身のシスイ, Shunshin no Shisui?) and was one of the most talented of the Uchiha clan. Shisui was the best friend of Itachi Uchiha; in fact, Itachi thought of him as an older brother. He was found drowned in a river from what appeared to be suicide, though the Konoha Military Police believed it to be murder. It was later revealed that Shisui had been ordered to keep tabs on Itachi. Itachi later admitted to Sasuke Uchiha that he had murdered Shisui to obtain the Mangekyo Sharingan, forging Shisui's handwriting on his suicide note with the help of the Sharingan. The name 'Shisui' means 'still water', a reference to his drowning. Szerintem nem ő az, mert akkor Itachinak nem lenne mangekyo sharinganja.
Kult13 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Az is lehet h ő Shisui, (legalábbis sok helyen ezt olvastam) gondolom most nagyot néztek h: "ammegki?" A játék neve - Találjátok ki Shisui Itachi barátja volt. Sztem tuti nem ő lesz
KeLa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Szerintem nem ő az, mert akkor Itachinak nem lenne mangekyo sharinganja. Kakashinak is van MS-ja
Jackassbomb Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Kakashinak is van MS-ja Jó, de az más helyzet. x) Neki az a specialitása, hogy másol.
KeLa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Jó, de az más helyzet. x) Neki az a specialitása, hogy másol. De MS-t nem lehet másolni, mert az vérvonal képesség...
Kult13 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Kakashinak is van MS-ja És ha van Kakashinak akkor gondolom Tobinak is lesz, mivel ő Obito
Recommended Posts