Gery_Wen Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Gondolom nem csak én vagyok az egyetlen a fórumon, aki szereti ezt az animét Aki nem ismerné, ez egy ninja fiúról, Naruto-ról szól (elsősorban), akinek a testébe az egyik Hokage, a falu vezetője/legerősebb embere belezárta a kilencfarkú rókadémont, és ezzel mentette meg a falut. Azt akarta, hogy Naruto-ra emiatt hősként emlékezzenek, de ehelyett magát a démont látták benne, és mindenki megvetette. Neki ez nem igazán tetszik, és elhatározza, hogy Hokage lesz. Na persze, ez csak a kerettörténet, sok már dolog történik még. Itt van pl. egy Naruto-s oldal : Katt Én a sima részeket úgy kb. 150-ig néztem, most pedig a Shippuuden-t nézem. Illetve még megnéztem A 3 mozifilmet, meg 2 OVA-t Magyarul csak nemrég indult el a Jetix-en, de ott is csak az első 26 vagy 27 rész, és szerintem a szinkron se lett túl jó, úgyhogy én maradok a japánnál Ha nem tudtok jó helyet, ahol nézni lehet, itt egy jó oldal: Dailymotion. Azon belül is itt a sima részekből szinte mind fennvan
grasslover Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Nem értem minek minden animének külön topic...de ha lesz "nézettség", ám legyen. Amúgy én hihetetlenül gyűlölöm ezt az animét, szerintem borzalmas.
Fishyfrost Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pedig nem rossz, bár sztem a Bleach jobb egy fokkal. Itt monnyuk lehet kicsit be fog kavarni a Jetixes adás (bár...kétlem h a fórumon bárki is nézné azt). Na majd meglássuk Én most 170-ik rész környékén tartok, a fillerek roppant elvették a kedvemet
Gery_Wen Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Nekem is, azért hagytam abba a 150edik rész környékén...
grasslover Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pedig nem rossz, bár sztem a Bleach jobb egy fokkal. Itt monnyuk lehet kicsit be fog kavarni a Jetixes adás (bár...kétlem h a fórumon bárki is nézné azt). Na majd meglássuk Én most 170-ik rész környékén tartok, a fillerek roppant elvették a kedvemet Annyira nem rossz mint egy vakond, mert a vakond nagy, de azért a Naruto mégsincs olyan rossz.
KeLa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Hűha, lett Naruto topik is a Bleach után... majd én is irogatok ide... azt meg nem hinném h ne lenne "nézettsége"...
Iam_The_Ghost Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Szerintem teljesen felesleges a topic, ott az Anime, manga rész, de Ti tudjátok.
KeLa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Szerintem teljesen felesleges a topic, ott az Anime, manga rész, de Ti tudjátok. Sztem az ilyen "végtelen" sorozatoknak mint a Naruto és a Bleach nem baj ha van egy külön topikja. Persze azt h 1x-3x részes animéknek is legyen azt már én is hülyeségnek tartom...
Jackassbomb Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nah majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből x) Az anime világ 2 eléggé meghatározó szereplőjének topicja szerintem önálló formát ölthet nyugodtan. Amúgy ez egy jó gondolat, szerintetek mennyire nézett a bleach és naruto? Van, ami veri őket? (és még vetítik)
Fishyfrost Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Annyira nem rossz mint egy vakond, mert a vakond nagy, de azért a Naruto mégsincs olyan rossz. De csak ha elég nagy. Nah majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből x) Az anime világ 2 eléggé meghatározó szereplőjének topicja szerintem önálló formát ölthet nyugodtan. Amúgy ez egy jó gondolat, szerintetek mennyire nézett a bleach és naruto? Van, ami veri őket? (és még vetítik) Nehezen B) két legjobb shounen témában
KeLa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nehezen B) két legjobb shounen témában Talán a pokemon, azt rengeten nézik a világon :lol:
Jackassbomb Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Amúgy a topic alcíme elég...hm..érdekes. Nem akartok ezzel kezdeni valamit? x)
grasslover Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Lehetne mondjuk Kanbawanga, BANG-BANG! Ez írná le legjobban a lényeget :D
freezy Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Szerintem is beleférne nyugodtan az anime topicba,mert annyit nem szokott szó lenni róla(sajnos). De ettől függetlenül örülök a topicnak, mivel egyik kedvenc anime-m és imádommmm Gaara rlz B) + Sasuke az alcímet meg távolítsa el vki xD
grasslover Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Na jó, meg lett szavazva, nincs alcím. Akinek esetleg van ötlete, hogy mi legyen, az hajítse be ide, oszt beírom.
freezy Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 hm így is jó szerintem "csupaszon". de lehetne akár egy idézet belőle,amit történetesen Naruto szokott mondani pl.: "because that's my way of the ninja" vagy valami hasonló
Fishyfrost Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 hm így is jó szerintem "csupaszon". de lehetne akár egy idézet belőle,amit történetesen Naruto szokott mondani pl.: "because that's my way of the ninja" vagy valami hasonló Amit Naruto szokott mondani? Lehetne akkor "Dattebayooooooooooo!!!!" :D
KeLa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Vagy lehetne vmi egyszerűbb... pl. ami a Bleach-nél is van: Anime / manga / egyéb
SasOri-Sama Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Szerintem legyen az alcím "Ramen dattebayo" :D És a Naruto jó, mégha nem is egy filozófikus mű. Sand Siblings + Akatsuki rulz, akik a mangát olvassák, szerintem biztos egyetértenek, hogy Akatsuki ftw ^^ Továbbiakban manga spoiler következik :D Nagy kár, hogy Hidan, Kakazu, és Sasori már beadták a kulcsot. És szerintetek Sai homi? :lol: Mert a topja elég gyanús :D
KeLa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Nagy kár, hogy Hidan, Kakazu, és Sasori már beadták a kulcsot. sad.gif És szerintetek Sai homi? laugh.gif Mert a topja elég gyanús biggrin.gif Nem hinném, h az lenne, bár az tény h furcsán öltözködik :D Amúgy most h tartasz? Mert úgy gondolom h amik most jönnek harcok a mangában, minden eddiginél jobbak lesznek B)
Mercury Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A One Piece is elég híres úgy tudom. Van vagy 300 része már.
SasOri-Sama Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 354. számnál tartok, de most látom, hogy már van 356. :D szedem is, nemsoká jelentem véleményemet.
Jackassbomb Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Szerintem legyen az alcím "Ramen dattebayo" :D És a Naruto jó, mégha nem is egy filozófikus mű. Sand Siblings + Akatsuki rulz, akik a mangát olvassák, szerintem biztos egyetértenek, hogy Akatsuki ftw ^^ Továbbiakban manga spoiler következik :D Lehet, hogy az, én elsőnek lánynak néztem.. xD
KeLa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A One Piece is elég híres úgy tudom. Van vagy 300 része már. Jaja, de annak valahogy csak a mangája tetszik, az anime se rossz, de annyit nem ér már h le is szedjem 354. számnál tartok, de most látom, hogy már van 356. :D szedem is, nemsoká jelentem véleményemet. Akkor még nagyon sok mindent nem tudsz ^_^
Recommended Posts