s0v1 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 8asad van? Tegnap saturnba bevittem iPodomat (lezsiroztam eladoval, biztonsági őrrel) aztán kiprobáltam a 130.000res iPod hifit..Hát őőő :D :D BEtettem kedvenc számaimat aztán szépen fokozatosan adagoltam a kakót...kristálytiszta hangja van,egyszer se röccent be...nagyon teccik :] csak hát az ára :\ használd úgy ahogy én x) még nagyobbat is szól mint a 130k-s állvány :D
c_o_l_o_s Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 használd úgy ahogy én x) még nagyobbat is szól mint a 130k-s állvány :D nekedkönnyűwazz
s0v1 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 nekedkönnyűwazz őőő kb 60-ból van a hangrendszer a szobámban
c_o_l_o_s Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 őőő kb 60-ból van a hangrendszer a szobámban Annak eszmei értéke van Pff..találtam saturnba fülest nanohoz...az a füles amit nyakba akasztasz és a töltő/kábel izén csatlakozik ipodhoz..10rugo..azthittem rosszul látom
s0v1 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Annak eszmei értéke van Pff..találtam saturnba fülest nanohoz...az a füles amit nyakba akasztasz és a töltő/kábel izén csatlakozik ipodhoz..10rugo..azthittem rosszul látom pedíg anyi sajnos ^^ :D am ha nem szólok, h "embör van a telódon rádió" akkor simán megveszed 15k-ért a rádiót ipodhoz xD
c_o_l_o_s Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 pedíg anyi sajnos ^^ :D am ha nem szólok, h "embör van a telódon rádió" akkor simán megveszed 15k-ért a rádiót ipodhoz xD Hát igen xD Meg ha nem qrom el még ien oan dolgokra lazán megvehettük volna B) De a Logitech-et
s0v1 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Hát igen xD Meg ha nem qrom el még ien oan dolgokra lazán megvehettük volna B) De a Logitech-et jaja :D az otromba naon ^^ :D de a 60-as iPoddal is ki eggyeztem volna :D xD
c_o_l_o_s Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Ha nincsen rajta az a csipogo akkor simán ^_^ Viszont a kicsi Logitechnek a hangját nem is hallottuk. M1 mer az eladó bűn buta volt -.-
s0v1 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ha nincsen rajta az a csipogo akkor simán ^_^ Viszont a kicsi Logitechnek a hangját nem is hallottuk. M1 mer az eladó bűn buta volt -.- jah elég rossz ember volt.. néztem dolgokat iPOne-ról.. naon odavág :D naggyon tetszik ^^ az az érintő képernyő nagyoin nagy rajta :] de amit sajnálok benne az az aksi.. nem lehetne vmi bikábbat rátenni ? :\
c_o_l_o_s Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 jah elég rossz ember volt.. néztem dolgokat iPOne-ról.. naon odavág :D naggyon tetszik ^^ az az érintő képernyő nagyoin nagy rajta :] de amit sajnálok benne az az aksi.. nem lehetne vmi bikábbat rátenni ? :\ mer mibaj aksival? irjá nekik egy esszét az akksi bajairol xD
s0v1 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 mer mibaj aksival? irjá nekik egy esszét az akksi bajairol xD az h csk 4 óra vidit tud :D xD (bár ipodom 2 óra vido után lemerül) de aztán visszaáll fél töltöttségre ^^
c_o_l_o_s Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 az h csk 4 óra vidit tud :D xD (bár ipodom 2 óra vido után lemerül) de aztán visszaáll fél töltöttségre ^^ Jolvan...de ottlezs neked a nagy ipod meg az iphone is szoval nem kell sirni
s0v1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Jolvan...de ottlezs neked a nagy ipod meg az iphone is szoval nem kell sirni ipodot el szeretném adni.. meg telót is abból próbálom majd megvenni
c_o_l_o_s Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 ipodot el szeretném adni.. meg telót is abból próbálom majd megvenni iPodot is eladod egy iPhonért?? inkább gyüjcsé wazze
s0v1 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 iPodot is eladod egy iPhonért?? inkább gyüjcsé wazze még nem tom.. mondom .. :\ majd kiderül. ha megyünk hollandba, akkor nem hiszem , h marad cash iPhone-ra :\ de minden még "HA" módban van :D
c_o_l_o_s Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 még nem tom.. mondom .. :\ majd kiderül. ha megyünk hollandba, akkor nem hiszem , h marad cash iPhone-ra :\ de minden még "HA" módban van :D Nem emgyünk hollandba...majd jön Nino ide xD Mojopack..hát nem tom..érdekes
s0v1 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Nem emgyünk hollandba...majd jön Nino ide xD Mojopack..hát nem tom..érdekes Vmikor 1ébként jön amúgy ez amojopack.. hát nem tom én sem.. kell játszani iPodon..?:D
c_o_l_o_s Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Vmikor 1ébként jön amúgy ez amojopack.. hát nem tom én sem.. kell játszani iPodon..?:D Kell én a music quizel butulok igen sokat meg az a ping izés se rossz xD el vagyok vele ^_^ csak az a gáz h nagyon szedi le az aksit...
s0v1 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kell én a music quizel butulok igen sokat meg az a ping izés se rossz xD el vagyok vele ^_^ csak az a gáz h nagyon szedi le az aksit... én passziánszozni szoktam sz annyira nem szedi le.. de ha meg nagyon unom magamat, akkor filmet nézek x) az viszont szedi az aksit x)
c_o_l_o_s Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Hm..170rugo lesz az iPhone a Nokia N95 pedig 170-190 körül...most melyik?
s0v1 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hm..170rugo lesz az iPhone a Nokia N95 pedig 170-190 körül...most melyik? 142k sztemfélreértettél vmit a telefonba... és tuti, h iPhone-t választanám :]
c_o_l_o_s Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 142k sztemfélreértettél vmit a telefonba... és tuti, h iPhone-t választanám :] Szorolapon győrben annyi volt Nem tudom...végülis mindig a ritka dolgokat keresem,aztán iPhonet nem fogják vágni az emberek. ipodrol i s azért tudnak mer van saturn győrben, azon kivül ostobák a magyar emberek hozzá...iPhone nem lesz hirhedt, de az n95el fogják verni magukat akinek lesz, akinek meg nem az meg azt fogja mondani h bő nekem ez KÉNE...de én nem vagyok ilyen szal iPhone marad
c_o_l_o_s Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Jó hogy mondod! :D Xp reinstall ota nem is raktam fel az iTunes-t mivel a telefonomat használom mindenre a füles miatt....belerakom fülembe a sima fülest és undoritoan szol :D
Recommended Posts