c_o_l_o_s Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Nos gyerekek akkor gyülekezzetek...Akinek van apple cucca vagy tervezi a beszerzését az irjon mi meg adjuk a tapasztalatokat akinek már van. Gyertek csak
s0v1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Nos gyerekek akkor gyülekezzetek...Akinek van apple cucca vagy tervezi a beszerzését az irjon mi meg adjuk a tapasztalatokat akinek már van. Gyertek csak mennyél meleggebb éghajlatra :D xD így van jöjjön akinek van cucca.. mármint apple-től bármi tapasztalatok, tippek trükkök stb.. minden jöhet
c_o_l_o_s Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Eza topic szted most nagyon kellett ? Ugacc? Kellett igen mer iPodos topic nincsen, se iPhone ami nagy durranás lett. Ne ugass hanem gondolkozz édesem PotEe mit mondtál kinek van iPod? Tudom h LeGaS-nak nano, nekem is nano, neked 30as..meg még?
s0v1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ugacc? Kellett igen mer iPodos topic nincsen, se iPhone ami nagy durranás lett. Ne ugass hanem gondolkozz édesem PotEe mit mondtál kinek van iPod? Tudom h LeGaS-nak nano, nekem is nano, neked 30as..meg még? kaszman1-nek van nano-ja.... (ZHSZ-es)
c_o_l_o_s Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 kaszman1-nek van nano-ja.... (ZHSZ-es) Juuj hallod csomo dolgot kerestem iPhone-al kapcsolatban....igen buta lesz :D
s0v1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Juuj hallod csomo dolgot kerestem iPhone-al kapcsolatban....igen buta lesz :D én csak tömören vágom (mobil+pda+ipod+gps..) tároló kapacitásról tudsz valamit? :D (mert 30-nál lejjebb nem adom :D) ha 30 környéke, akkor lesz egy eladó 30gb-os iPod :D
_L_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 én csak tömören vágom (mobil+pda+ipod+gps..) tároló kapacitásról tudsz valamit? :D (mert 30-nál lejjebb nem adom :D) ha 30 környéke, akkor lesz egy eladó 30gb-os iPod :D iPhone tárolókapacitás:4GB 8GB.Egyébként én évvégén egy core2duo-s Macintosh beszerzését tervezem
s0v1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 iPhone tárolókapacitás:4GB 8GB.Egyébként én évvégén egy core2duo-s Macintosh beszerzését tervezem köszi az infót iBook, vagy MacPc? Mac Pro Quad-Core Intel Xeon 2.66GHz 678.960 Ft. 2x kétmagos 2.66GHz Intel Xeon processzor 2.66GHz FSB per processzor 4MB L2 cache per mag 1GB 667MHz DDR2 SDRAM 250GB Serial ATA háttértár 16x SuperDrive (kétrétegű) Három szabad PCI-Express bővítőhely NVIDIA GeForce 7300 GT/ 256MB GDDR2 SDRAM :D
_L_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 köszi az infót iBook, vagy MacPc? Mac Pro Quad-Core Intel Xeon 2.66GHz 678.960 Ft. 2x kétmagos 2.66GHz Intel Xeon processzor 2.66GHz FSB per processzor 4MB L2 cache per mag 1GB 667MHz DDR2 SDRAM 250GB Serial ATA háttértár 16x SuperDrive (kétrétegű) Három szabad PCI-Express bővítőhely NVIDIA GeForce 7300 GT/ 256MB GDDR2 SDRAM :D MacBook 13" White Intel Core Duo 1.83GHz/512/60/Combo Mg KB 300999 Ilyet Mivel az ami kibvaan állítva x86-ban,olyat már nemárulnak Pedig abba van webcam is :F Hmm.Ahoz képest amit ez tud,nemis drága xD
fodi-nka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 köszi az infót iBook, vagy MacPc? Mac Pro Quad-Core Intel Xeon 2.66GHz 678.960 Ft. 2x kétmagos 2.66GHz Intel Xeon processzor 2.66GHz FSB per processzor 4MB L2 cache per mag 1GB 667MHz DDR2 SDRAM 250GB Serial ATA háttértár 16x SuperDrive (kétrétegű) Három szabad PCI-Express bővítőhely NVIDIA GeForce 7300 GT/ 256MB GDDR2 SDRAM :D Hát ehgen azért ez már nem gyenge! :o Mondjuk ennyiért már belepakolhattak volna egy normális videókarit, mert így elég durván VGA limites a cucc. xD
_L_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hát ehgen azért ez már nem gyenge! :o Mondjuk ennyiért már belepakolhattak volna egy normális videókarit, mert így elég durván VGA limites a cucc. xD Enyhén... xD
Tankblock Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ugacc? Kellett igen mer iPodos topic nincsen, se iPhone ami nagy durranás lett. Ne ugass hanem gondolkozz édesem PotEe mit mondtál kinek van iPod? Tudom h LeGaS-nak nano, nekem is nano, neked 30as..meg még? Erre csak annyit, hogy a Ipod --->> MP3 lejátszó topic iPhone ---->>> Mobiltelefonok topic Macbook --->>> Laptop/Notebook topic Másolatok ezért a moderátor törli majd ha minden igaz az egészet. lsd fórum szabályzat résznél. 2. megjegyzésem a hangnemed nem ide illő. :angry:
fodi-nka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Erre csak annyit, hogy a Ipod --->> MP3 lejátszó topic iPhone ---->>> Mobiltelefonok topic Macbook --->>> Laptop/Notebook topic Másolatok ezért a moderátor törli majd ha minden igaz az egészet. lsd fórum szabályzat résznél. 2. megjegyzésem a hangnemed nem ide illő. :angry: Sztem megérdemel egy külön topikot, sztem senkit nem zavar itt. Ha a szabályzat ennyire szigorúan venné a duplikációs szabályt, akkor a fél arénát és BPN-t törölni lehetne...
bandeee Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Erre csak annyit, hogy a Ipod --->> MP3 lejátszó topic iPhone ---->>> Mobiltelefonok topic Macbook --->>> Laptop/Notebook topic Másolatok ezért a moderátor törli majd ha minden igaz az egészet. lsd fórum szabályzat résznél. 2. megjegyzésem a hangnemed nem ide illő. :angry: 1.: én is utálom az Aplle cuccokat... 2.: ennek ellenére had döntsem el én, hogy mi duplikátum és mi nem az... 3.: Boror mindenhol ilyen... úgyhogy a topik marad...
s0v1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 MacBook 13" White Intel Core Duo 1.83GHz/512/60/Combo Mg KB 300999 Ilyet Mivel az ami kibvaan állítva x86-ban,olyat már nemárulnak Pedig abba van webcam is :F Hmm.Ahoz képest amit ez tud,nemis drága xD nézz fel apple.hu-ra www.apple.hu és azon belül a bolt. ott vannak bruttó árak... 100k felett meg ingyen házhozszállítás az ország területén.. meg 5%-kedvezmény is jár, ha diák vagy
Tankblock Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 1.: én is utálom az Aplle cuccokat... 2.: ennek ellenére had döntsem el én, hogy mi duplikátum és mi nem az... 3.: Boror mindenhol ilyen... úgyhogy a topik marad... 1. Nem utálom az Apple cuccokat. Érdekes arhitectúrális megoldásaik vannak. 2. az "Ugacc?" kifejezésre reagáltam. Nekem nem tetszik, mert sértő. 3. Ezekszerint bármilyen topic nyitható, mondjuk egy Digicam topic mert az tuttommal nincs még.
fodi-nka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 1. Nem utálom az Apple cuccokat. Érdekes arhitectúrális megoldásaik vannak. 2. az "Ugacc?" kifejezésre reagáltam. Nekem nem tetszik, mert sértő. 3. Ezekszerint bármilyen topic nyitható, mondjuk egy Digicam topic mert az tuttommal nincs még. Gondolkozz már egy kicsit. Az Apple cumók rendkívül népszerűek, továbbá tényleg elég nehezen kategorizálhatóak be, ezért megérdemel egy külön topikot. Ugyanez viszont a Digicam gyártmányokról nem mondható el...
_L_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 nézz fel apple.hu-ra www.apple.hu és azon belül a bolt. ott vannak bruttó árak... 100k felett meg ingyen házhozszállítás az ország területén.. meg 5%-kedvezmény is jár, ha diák vagy Hmm.5% kedvezmény Fincsi.Jah és MSN szerűséget lehet rá telepíteni? Az fontos lene
bandeee Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 1. Nem utálom az Apple cuccokat. Érdekes arhitectúrális megoldásaik vannak. 2. az "Ugacc?" kifejezésre reagáltam. Nekem nem tetszik, mert sértő. 3. Ezekszerint bármilyen topic nyitható, mondjuk egy Digicam topic mert az tuttommal nincs még. igen... nyitható... és ameddig lesz forgalma, és nem megy át az egész topik OFFolásba, addig meg is marad...
s0v1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hmm.5% kedvezmény Fincsi. igen.. ebben az árkategóriában már számít az az 5%-is (sajnos..)
c_o_l_o_s Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 iPhone tárolókapacitás:4GB 8GB.Egyébként én évvégén egy core2duo-s Macintosh beszerzését tervezem Én meg iPhone-ra hajazok de nagyon ^_^
_L_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 igen.. ebben az árkategóriában már számít az az 5%-is (sajnos..) És MSN-t lehet rá telepíteni? Én meg iPhone-ra hajazok de nagyon ^_^ Jaja az engemis érdekelne ^_^
s0v1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 És MSN-t lehet rá telepíteni? Jaja az engemis érdekelne ^_^ MSN: biztos.. (ha jól tom, akkor az office is megy mac-en ) de alapból szinte mindent adnak hozzá (szoftveresen) oprendszer, "office" meg még ki tudja miket :D az iPhone nekem is izgatja a fantáziámat
_L_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 MSN: biztos.. (ha jól tom, akkor az office is megy mac-en ) de alapból szinte mindent adnak hozzá (szoftveresen) oprendszer, "office" meg még ki tudja miket :D az iPhone nekem is izgatja a fantáziámat Office nemérdekel CSak MSN.Meg esetleg Windows emulátor iPhone elég szépre sikerült Jah és hogy ugye nemkell majd modemet venem hozz,ugyanúgy van rajta Ethernet port beépítve,mint a sima notebookon?
Recommended Posts