kaszman1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Na megvan mit fogok venni majd a ballagási pénzen!Egy iPhonet xD.Aztán mjd összeszenvedek vel valamit,hogy fussanak rajta játékok(ugye sima OSX megy rajta? ),aztán tolok egy kis sima Half Life-ot vsgy Doom 2-t xD Mondjuk a Doom 2 fut iPod Videon is xD Nanora is lehet nyomni plusz játékokat, vagy szoftvert? Még ilyesmivel sosem próbálkoztam, de látom értesz az ilyesmihez
_L_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Nanora is lehet nyomni plusz játékokat, vagy szoftvert? Még ilyesmivel sosem próbálkoztam, de látom értesz az ilyesmihez Én egy vidit láttam,amin iPod Videon futott a Doom 2.Na csak a fegyverváltást nem értettem xD
c_o_l_o_s Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Nanora is lehet nyomni plusz játékokat, vagy szoftvert? Még ilyesmivel sosem próbálkoztam, de látom értesz az ilyesmihez Tudtommal nem.
_L_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Na megnéztem MobilGurun az Apple iPhone jelelmzőit,2Mpixeles kamera :D iPhone OSX Remélem azért Swat 3 még elfog futni rajta xD
c_o_l_o_s Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Na megnéztem MobilGurun az Apple iPhone jelelmzőit,2Mpixeles kamera :D iPhone OSX Remélem azért Swat 3 még elfog futni rajta xD Hehe :] 2mp bőven elég B)
_L_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hehe :] 2mp bőven elég B) Főleg,hogy a mostni is "csak" 1,3MP-s :] De először bekéne szereznem egy WiFi-s routert,mert meghalt a laptopnak a hálókarija.JA nem :] Szerzek PCMCIA-s hálókarit :] Jah és mégvalami iPhone-al:emulátorral elfutna rajta a Win 98 szerintetek? :D Az kell SWAT 3-hoz :D
s0v1 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ez mind szép csak nekem ezt nem mondtad :o 2 hétig löktema rizsát róla csak xD xD amúgy olyan iPod zenebonát csináltam itthon kb 400 ft-ból hogy még Kazs cucca is el törpül mellette x) kezdve azzal, h ugye "régóta" kellett már egy hálózati USb-s töltő iPodhoz. Hát tegnap be mentem MM-be és vettem egyet 3500ft-ért ^^ ma meg ki találtam,azt, hogy ugye a hangkariba egy 3,5 jack csatin keresztül pulzál a zene az erősítűn keresztül a 4 hangfalba ^^... szal volt itthon kb 4 méter USB-m össze kötöttem a legközelebbi konnektorral az iPodot, a tetejébe bele a 3,5-ös jack a hangkariból és lett egy igen kemény hifim.. ami a legjobb: NAGYON szépen szól ^_^ Főleg,hogy a mostni is "csak" 1,3MP-s :] De először bekéne szereznem egy WiFi-s routert,mert meghalt a laptopnak a hálókarija.JA nem :] Szerzek PCMCIA-s hálókarit :] Jah és mégvalami iPhone-al:emulátorral elfutna rajta a Win 98 szerintetek? :D Az kell SWAT 3-hoz :D :D nekem a telómban most is 2mp-el van :D xD am meg el adom a telót is meg az iPodot is.. drága lesz az iPhone :D xD
_L_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 nekem a telómban most is 2mp-el van :D xD am meg el adom a telót is meg az iPodot is.. drága lesz az iPhone :D xD K750i és Sharp 550SH között van egy kis különbség :D Enyémnek a kijelzője nagyobb felbontású(320x240 :D )
c_o_l_o_s Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Mit adsz el PotEe ? OTt merevlemezlek ki xD Szvsz nem lesz a szolgáltatáshoz meg az ujjotáshoz drága -.-
c_o_l_o_s Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Na ien se volt még...meghalt iPod-nak a progija és semmise segit neki. volt itt törlés ujrarakás de el se indul hanem azonnal hiba üzenet...oh yeah baby
s0v1 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Na ien se volt még...meghalt iPod-nak a progija és semmise segit neki. volt itt törlés ujrarakás de el se indul hanem azonnal hiba üzenet...oh yeah baby iTunes meghalt? :o vírust néztél már?
c_o_l_o_s Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 iTunes meghalt? :o vírust néztél már? Ja de semmit nem találtam, meg spy-progival se....
s0v1 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ja de semmit nem találtam, meg spy-progival se.... :\ nemtom.. nyomass egy uninstallt, mad egy registry cleant és cseresznye
c_o_l_o_s Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 :\ nemtom.. nyomass egy uninstallt, mad egy registry cleant és cseresznye az megvolt de win még nem kellene mer most volt ujrarakva a gép a sok alkatrész miatt....szal passz
s0v1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 az megvolt de win még nem kellene mer most volt ujrarakva a gép a sok alkatrész miatt....szal passz és egy apple software update? (start menüben megtalálod) :ph34r:
c_o_l_o_s Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 és egy apple software update? (start menüben megtalálod) :ph34r: Tudom tudom de az se használ :\
Kerberor Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Van egy 30 Gb-os iPodom, iTunes-t használok, lehet rajta valahogy könyvtárszerkezetet csinálni a zenéknek amiket a lejátszóra akarok vinni? Mert próbáltam, hogy egy teljes mappát, benne 2 albummal (a 2 album külön mappában!) feltenni rá (simán bedobós módszerrel) de csak felhányta rá egymás után a számokat, a könytárszerkezet meg ugrott. Hogy lehet ilyet csinálni? Mert iPodomon láttam külön előadók, albumok, stb. szerint lehet keresni.
Skullkid Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ha egy albumon belül a számoknak az ID3-ban ugyanaz az album név van megadva, akkor a Zene -> Albumok alatt megtalálod a számokat. Vagy pedig csinálsz egy új Playlist-et (Játéklista) az iPodon és ott tetszés szerint sorba rendezheted.
c_o_l_o_s Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Ha egy albumon belül a számoknak az ID3-ban ugyanaz az album név van megadva, akkor a Zene -> Albumok alatt megtalálod a számokat. Vagy pedig csinálsz egy új Playlist-et (Játéklista) az iPodon és ott tetszés szerint sorba rendezheted. neked is nano van nem?
c_o_l_o_s Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 De igen. ^^ A kerek tetejű vagy még a négyszögletes?
c_o_l_o_s Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 A kerek, alias 2. generációs iPod nano. Na nekem az első, négyszögletes van. Kerek vho olyan nem tom...szép az is, de nekem vho a négyszöges jobban bejön B) az már szvsz télleg az igen törékeny kategoriát adja külsőre pedig tuti u.olyan strapabiro mint az első sokat kibirnak B)
Skullkid Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Olvastam hogy strapabíróak, de még nem próbáltam (nem is fogom valószínűleg, hacsak nem leszek milliomos :D). Mondjuk már párszor eldőlt az asztalon, de nem lett semmi baja. Egyébként az 1. generációs modellek kicsit nekem is jobban tetszettek, főleg mert volt 4 gigás változatban is fekete, de...gondoltam ha már lúd, akkor legyen kövér. Ezért lett ez a döntés, de nem bántam meg.
c_o_l_o_s Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Olvastam hogy strapabíróak, de még nem próbáltam (nem is fogom valószínűleg, hacsak nem leszek milliomos :D). Mondjuk már párszor eldőlt az asztalon, de nem lett semmi baja. Egyébként az 1. generációs modellek kicsit nekem is jobban tetszettek, főleg mert volt 4 gigás változatban is fekete, de...gondoltam ha már lúd, akkor legyen kövér. Ezért lett ez a döntés, de nem bántam meg. 8asad van? Tegnap saturnba bevittem iPodomat (lezsiroztam eladoval, biztonsági őrrel) aztán kiprobáltam a 130.000res iPod hifit..Hát őőő :D :D BEtettem kedvenc számaimat aztán szépen fokozatosan adagoltam a kakót...kristálytiszta hangja van,egyszer se röccent be...nagyon teccik :] csak hát az ára :\
Recommended Posts