Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Apple Termékek

Recommended Posts

Posted

Na megvan mit fogok venni majd a ballagási pénzen!Egy iPhonet xD.Aztán mjd összeszenvedek vel valamit,hogy fussanak rajta játékok(ugye sima OSX megy rajta? :unsure: ),aztán tolok egy kis sima Half Life-ot vsgy Doom 2-t xD Mondjuk a Doom 2 fut iPod Videon is xD

Nanora is lehet nyomni plusz játékokat, vagy szoftvert? Még ilyesmivel sosem próbálkoztam, de látom értesz az ilyesmihez :smile:

Posted

Nanora is lehet nyomni plusz játékokat, vagy szoftvert? Még ilyesmivel sosem próbálkoztam, de látom értesz az ilyesmihez :smile:

Én egy vidit láttam,amin iPod Videon futott a Doom 2.Na csak a fegyverváltást nem értettem xD

Posted

Tudtommal nem.

Posted

Na megnéztem MobilGurun az Apple iPhone jelelmzőit,2Mpixeles kamera :D iPhone OSX :sad: Remélem azért Swat 3 még elfog futni rajta xD

Posted

Na megnéztem MobilGurun az Apple iPhone jelelmzőit,2Mpixeles kamera :D iPhone OSX :sad: Remélem azért Swat 3 még elfog futni rajta xD

Hehe :]

2mp bőven elég B)

Posted

Hehe :]

2mp bőven elég B)

Főleg,hogy a mostni is "csak" 1,3MP-s :] De először bekéne szereznem egy WiFi-s routert,mert meghalt a laptopnak a hálókarija.JA nem :] Szerzek PCMCIA-s hálókarit :] Jah és mégvalami iPhone-al:emulátorral elfutna rajta a Win 98 szerintetek? :D Az kell SWAT 3-hoz :D

Posted

Ez mind szép csak nekem ezt nem mondtad :o

2 hétig löktema rizsát róla csak xD xD

amúgy olyan iPod zenebonát csináltam itthon kb 400 ft-ból hogy még Kazs cucca is el törpül mellette x)

kezdve azzal, h ugye "régóta" kellett már egy hálózati USb-s töltő iPodhoz. Hát tegnap be mentem MM-be és vettem egyet 3500ft-ért ^^ ma meg ki találtam,azt, hogy ugye a hangkariba egy 3,5 jack csatin keresztül pulzál a zene az erősítűn keresztül a 4 hangfalba ^^...

szal volt itthon kb 4 méter USB-m össze kötöttem a legközelebbi konnektorral az iPodot, a tetejébe bele a 3,5-ös jack a hangkariból és lett egy igen kemény hifim.. ami a legjobb: NAGYON szépen szól ^_^

Főleg,hogy a mostni is "csak" 1,3MP-s :] De először bekéne szereznem egy WiFi-s routert,mert meghalt a laptopnak a hálókarija.JA nem :] Szerzek PCMCIA-s hálókarit :] Jah és mégvalami iPhone-al:emulátorral elfutna rajta a Win 98 szerintetek? :D Az kell SWAT 3-hoz :D

:D

nekem a telómban most is 2mp-el van :D xD

am meg el adom a telót is meg az iPodot is.. drága lesz az iPhone :D xD

Posted

nekem a telómban most is 2mp-el van :D xD

am meg el adom a telót is meg az iPodot is.. drága lesz az iPhone :D xD

K750i és Sharp 550SH között van egy kis különbség :D Enyémnek a kijelzője nagyobb felbontású(320x240 :D )

Posted

Mit adsz el PotEe ? OTt merevlemezlek ki xD

Szvsz nem lesz a szolgáltatáshoz meg az ujjotáshoz drága -.-

Posted

Na ien se volt még...meghalt iPod-nak a progija és semmise segit neki. volt itt törlés ujrarakás de el se indul hanem azonnal hiba üzenet...oh yeah baby

Posted

Na ien se volt még...meghalt iPod-nak a progija és semmise segit neki. volt itt törlés ujrarakás de el se indul hanem azonnal hiba üzenet...oh yeah baby

iTunes meghalt? :o

vírust néztél már?

Posted

iTunes meghalt? :o

vírust néztél már?

Ja de semmit nem találtam, meg spy-progival se....

Posted

Ja de semmit nem találtam, meg spy-progival se....

:\

nemtom..

nyomass egy uninstallt, mad egy registry cleant és cseresznye :wink::unsure:

Posted

:\

nemtom..

nyomass egy uninstallt, mad egy registry cleant és cseresznye :wink::unsure:

az megvolt de win még nem kellene mer most volt ujrarakva a gép a sok alkatrész miatt....szal passz

Posted

az megvolt de win még nem kellene mer most volt ujrarakva a gép a sok alkatrész miatt....szal passz

és egy apple software update? (start menüben megtalálod) :ph34r:

Posted

és egy apple software update? (start menüben megtalálod) :ph34r:

Tudom tudom de az se használ :\

Posted

Van egy 30 Gb-os iPodom, iTunes-t használok, lehet rajta valahogy könyvtárszerkezetet csinálni a zenéknek amiket a lejátszóra akarok vinni? Mert próbáltam, hogy egy teljes mappát, benne 2 albummal (a 2 album külön mappában!) feltenni rá (simán bedobós módszerrel) de csak felhányta rá egymás után a számokat, a könytárszerkezet meg ugrott. Hogy lehet ilyet csinálni? Mert iPodomon láttam külön előadók, albumok, stb. szerint lehet keresni.

Posted

Ha egy albumon belül a számoknak az ID3-ban ugyanaz az album név van megadva, akkor a Zene -> Albumok alatt megtalálod a számokat. :smile: Vagy pedig csinálsz egy új Playlist-et (Játéklista) az iPodon és ott tetszés szerint sorba rendezheted.

Posted

Ha egy albumon belül a számoknak az ID3-ban ugyanaz az album név van megadva, akkor a Zene -> Albumok alatt megtalálod a számokat. :smile: Vagy pedig csinálsz egy új Playlist-et (Játéklista) az iPodon és ott tetszés szerint sorba rendezheted.

neked is nano van nem?

Posted

De igen. ^^

A kerek tetejű vagy még a négyszögletes?

Posted

A kerek, alias 2. generációs iPod nano. :smile:

Posted

A kerek, alias 2. generációs iPod nano. :smile:

Na nekem az első, négyszögletes van. Kerek vho olyan nem tom...szép az is, de nekem vho a négyszöges jobban bejön B) az már szvsz télleg az igen törékeny kategoriát adja külsőre pedig tuti u.olyan strapabiro mint az első :smile: sokat kibirnak B)

Posted

Olvastam hogy strapabíróak, de még nem próbáltam (nem is fogom valószínűleg, hacsak nem leszek milliomos :D). Mondjuk már párszor eldőlt az asztalon, de nem lett semmi baja. :smile: Egyébként az 1. generációs modellek kicsit nekem is jobban tetszettek, főleg mert volt 4 gigás változatban is fekete, de...gondoltam ha már lúd, akkor legyen kövér. :tongue: Ezért lett ez a döntés, de nem bántam meg.

Posted

Olvastam hogy strapabíróak, de még nem próbáltam (nem is fogom valószínűleg, hacsak nem leszek milliomos :D). Mondjuk már párszor eldőlt az asztalon, de nem lett semmi baja. :smile: Egyébként az 1. generációs modellek kicsit nekem is jobban tetszettek, főleg mert volt 4 gigás változatban is fekete, de...gondoltam ha már lúd, akkor legyen kövér. :tongue: Ezért lett ez a döntés, de nem bántam meg.

8asad van?

Tegnap saturnba bevittem iPodomat (lezsiroztam eladoval, biztonsági őrrel) aztán kiprobáltam a 130.000res iPod hifit..Hát őőő :D :D BEtettem kedvenc számaimat aztán szépen fokozatosan adagoltam a kakót...kristálytiszta hangja van,egyszer se röccent be...nagyon teccik :] csak hát az ára :\