Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Microsoft Flight Simulator sorozat

156 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Írjatok ide, ha van hozzászólásotok, a szerintem eddigi legnagyobb repülõszimulátorról, ami sajnos egy igen kis réteget érint, viszont megér annyit, hogy nem egy gyûjtõtopikban legyen, hiszen rendkívüli teljesítmény egy ilyet összehozni! :rolleyes: ÍRJATOK!

Posted

Miért van az, hogy ha telepítem, a registering produckt-nál valami hibát észlel, és leáll?? Pediig működnie kéne!

• 2 weeks later...
Posted

Miért van az, hogy ha telepítem, a registering produckt-nál valami hibát észlel, és leáll?? Pediig működnie kéne!

már megvan :D

Posted

cdgal.-ban 24k.

jaja! de az a deluxe edition... :D

Posted

Látom szép ára van, meg annak a gépnek is amin elmegy...

Posted

Látom szép ára van, meg annak a gépnek is amin elmegy...

Nem olyan nagy a rendszerkövetelménye,csak egy "kis" hely kell hozzá :wink:

Posted

egy laza 15 giga... :ph34r:

ez se az a játék amit szabadidejében csakúgy feldob pár perc alatt a gépre az ember...

Posted

egy laza 15 giga... :ph34r:

ez se az a játék amit szabadidejében csakúgy feldob pár perc alatt a gépre az ember...

nálam nem telepítette olyan lassan.Szerintem megérte,mert ha unatkozok,akkor nagyon jól elvagyok vele.

Posted

nálam nem telepítette olyan lassan.Szerintem megérte,mert ha unatkozok,akkor nagyon jól elvagyok vele.

jha jól el lehet vele szórakozni...

hát azért hogy maxon fusson kell neki majd minimum egy 2magos proci, meg egy dx10 es kártya. ugyanis ez a játék már használni fogja a dx10 et is. láttam már képeket a 8800gtx el tesztelt FSX en, és hát... minden visz!

Posted

Mit is mondjak, jó drága... <_<

azhát!!! :D

Posted

azhát!!! :D

csak picit ^_^ :lol:

Posted

császtok!

a FS: X ezen a konfigon szerintetek laggolna?Vagy kb hogy menne?

A konfig a következő:

Alaplap: asus p5pl2

Proci: celeron 3,2 ghz

memória: 1 gb ddr2 ram

videókártya: gf 7300,256mb inno3d

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Egyébként zselé jó gamma... :wink:

Egyébként fennt a szavazásnál a topiknyitó egy "KICSIT" elnézte a játék árát... :smile:

A játék ára 24.990 HUF... :wink::smile:

Posted
császtok!

A konfig a következő:

Egyébként fennt a szavazásnál a topiknyitó egy "KICSIT" elnézte a játék árát... :smile:

Az a videókártya zavaró tényező lehet, a többi jó (bár, manapság nem ártana 2 giga, úgy tudom). :wink:

Az a 24.990 forint pedig a DELUXE VÁLTOZAT, úgyhogy nem tom ki nézte mégis el az árát.

Nekem a demója van meg. Azt akarom megkérdezni, hogy most már tudom, hogy hogy kell felszállni (megnyomod a CTRL + 4 -et) , de leszállni... Valaki segítene??? :unsure: Előre is köszönöm. Nem akarok lezuhanni! :unsure:

Posted

Az a videókártya zavaró tényező lehet, a többi jó (bár, manapság nem ártana 2 giga, úgy tudom). :wink:

Az a 24.990 forint pedig a DELUXE VÁLTOZAT, úgyhogy nem tom ki nézte mégis el az árát.

Nekem a demója van meg. Azt akarom megkérdezni, hogy most már tudom, hogy hogy kell felszállni (megnyomod a CTRL + 4 -et) , de leszállni... Valaki segítene??? :unsure: Előre is köszönöm. Nem akarok lezuhanni! :unsure:

Leszállás:

egy picit lejjebb kell tolni a géptet(nem nagyon)és tarts lent az orrát,majd nyisd ki a fékszárnyakat.billentyűkombinációk: f5,f6,f7,f8 aztán tarts a gép orrát lefele,amég nem vagy kb 600 méteren.aztán nyisd ki a spreesbrake-et,és emeld fel orrát egy kicsit.(jah meg 5000 méteren nyisd ki a futóművet :D ) szóval azután miután felemelted az orrát folytatja a gép a süllyedést.Célozd meg a kifutópályát,és szálj le rá,és hagyd el a kifutópályát.De könnyebb,ha robotpilótávan csinálod.De azt még én sem értem nagyon :smile:

Posted

császtok!

A konfig a következő:

menne, de nincs ma olyan erőmű amin fullon ne laggolna... nem néztem el, csak amikor megjelent akkor az alap verzió ennyibe került, a deluxe pedig most 24990.- HUF, ebben igazad van, de én az "alap"-ra gondoltam, bár aki ennyit kiad egy játékért, annak már a deluxe sem kottyan meg sztem...

Posted

THX ALL!

Na,megvettem eredetiben,az USAból,15.000-ért...a DELUXE-t...:smile:

Posted

THX ALL!

Na,megvettem eredetiben,az USAból,15.000-ért...a DELUXE-t...:smile:

Ja,és még annyi,hogy ez a játék elcseszettűl megérte... :smile:

Szerintem ez az a játék,amire érdemes áldozni,mert nagyon nagyon nagyon jóóó!Aki pilóta akar lenni,annak csak ajánlani tudom! Na ennyit szerettem volna még leírni...

ENNYI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile:

Posted

üdv!

én elakdtam a telepítésnél....légyszi írja már le valaki , hoyg kell felrakni....THX

és mi lesz még ha irnyítani is kell...wáááá:smile:

Posted

Szerintem ez az a játék,amire érdemes áldozni,mert nagyon nagyon nagyon jóóó!Aki pilóta akar lenni,annak csak ajánlani tudom! Na ennyit szerettem volna még leírni...

Mindne játék megéri az árát, ami tetszik... scak sokan ezt sajnos másképp gondolják.

üdv!

én elakdtam a telepítésnél....légyszi írja már le valaki , hoyg kell felrakni....THX

és mi lesz még ha irnyítani is kell...wáááá:smile:

Talán ha kicsit részletesebben leírnád, mi történt (illetve mi nem történt)

Posted

nem original....szal csak azok tuddnak segíteni akiknek ilyen.... :o

Posted

Hi all!

Lenne 1 kérdésem: Azt mondják nekem, hogy (idézem): "...please expedite your climb to FL240."

Na ezt hogy tudnám ezt a parancsot megcsinálni? Előre is thx.

Ja és még 1: Lehet az utastérben közlekedni?

Posted

mázlista vagy, hogy ennyiért megkaptad. a postaköltség is benne volt? aki meg pilóta akar lenni az meg ne szimulátorozzon, hanem mennyen a reptérre repülni. Hugom is az akar lenni, és minden hétvégén kint van, és repül ultrakönnyű motoroson, meg cessnán. már megvan neki a szakszolgálati engedély. ha minden jól megy neki 4év múlva ő fog cipelni titeket nyaralni :D Viszont ha csak hobbi szinten nyomjátok mint énis arra tökéletes...