Jump to content
GSForum - Segélyvonal

House M.D. - Vége a sorozatnak

Recommended Posts

Posted

Néztem én is... É mint kiderült, egész szép CGIokat tud a stáb.. :D

Spoiler (erre már nagyon figyelek ^_^)

A következő rész a "kegyes halállal" foglalkozik van ennek szép nemmagyar neve csak az ne mjut eszembe :tongue: :D És House ezt a kérdéskört is érdekesen fogja fel...

AZért a Chases poénok betettek most is :D

Posted

"Hey, Foreman, your mama's so fat, when her beeper goes off, people think she's backing up." xD

Chase néha olyan szánalmas tud lenni. =)

Posted

Spoiler (erre már nagyon figyelek ^_^)

A következő rész a "kegyes halállal" foglalkozik van ennek szép nemmagyar neve csak az ne mjut eszembe :tongue: :D És House ezt a kérdéskört is érdekesen fogja fel...

AZért a Chases poénok betettek most is :D

Eutanázia

"Hey, Foreman, your mama's so fat, when her beeper goes off, people think she's backing up." xD

Nagyon... És mennyit kellett gondolkodnia rajta... :D

Posted

De sztem amilyen erőltetett módon elő adta, még lehetett volna aranyos is :lol:

Szintén egy nagyon jó rész volt, és választ kaptunk a lebegő gyerek kérdésre is :D

Posted

De sztem amilyen erőltetett módon elő adta, még lehetett volna aranyos is :lol:

Szintén egy nagyon jó rész volt, és választ kaptunk a lebegő gyerek kérdésre is :D

Hát szerintem is dirket ilyen erőltetett módon volt megírva :D De nekem tetszenek az ilyen részek ^_^

Ez a kissrác nem volt rossz :lol: Chase mikor ki akarta venni a chipet az is kissé szánalmas volt :lol:

Posted

Na, ha már azt mondtátok hogy a 2.évaddal kapcsolatban is lehet ideírni akor nesztek: :tongue: :D

Múlt héten néztem végig, és szvsz jobb mint az első! Bár az igazság az hogy az elsőt csak magyarul láttam (látom) a másodikat csak angolul, így szinkron miatt biztos hogy van egy-két olyan dolog ami miatt nem lehet látni a különbséget az első meg a második miatt :sad::huh: ...

A legjobb változás (amit észrevettem) az a karakterek változása: House nem egy őskori bunkó, (bár amikor Stacy még ott van, érezhetően sokkal vidámabb és felszabadultabb, és mikor elmegy a nő lehet látni a "visszaesést") Wilson meg nem olyan merev. (bár ezt lehet hogy Selmeczi Roland hangja miatt éreztem így) Eccerűen besz@rás volt amikor elfűrészelte House botját! Meg mekorrát replikázott amikor a parkolóban House visszadta neki a kölcsönt! :D :D A többiek nem változtak annyira(!), talán Foreman lett egy kicsit magabiztosabb...

Meg láccik hogy a rendezés (rendező) is más lett, valahogy a vágások is jobban sikerültek és sztorik sem csak a betegre koncentrálodnak.

De a lényeg hogy House jellemváltozása miatt több poén is előjött. Kiváncsi leszek hogy hogy fogják megcsinálni a szinkronba azt a jelenetet amikor felröhög a "Distraction" részben...Én azt kb. 10szer visszpörgettem és folytak a könnyeim a röhögéstől! Meg amikor egy zseblámpával megnézi hogy epilepsziája van-e a masztis kislánynak (most nem jutt eszembe az epizod neve)

De a legeslegdurvább az volt amikor a "Slepping Dogs Lie"-részben kiderül hogy House tud kinaiul...Azóta nem lepődtem meg így mióta megtudtam hogy Darth Vader Luke apja! :blink: :lol:

Szóval jó volt (lesz) a második évad, tervezve van a 3. beszerzése is....Tényleg, Hous-szal mi van, kilábalt a lövésektől?

Posted

Este House! Jah és egy kis részlet a kövi részből: itt!

(Ennyit House lábáról :lol: )

Posted

Jaj, alíg győzőm olvasni, annyit írtatok az új részről... =) Emberek!

Nem szokásom n00b-oskodni, de nem látott valaki egészen véletlenül valamerre kószálni egy 3x03 magyar feliratot...? :unsure:

Posted

Jaj, alíg győzőm olvasni, annyit írtatok az új részről... =) Emberek!

Nem szokásom n00b-oskodni, de nem látott valaki egészen véletlenül valamerre kószálni egy 3x03 magyar feliratot...? :unsure:

Én is meg vagyok lepődve a postok mennyiségén :unsure:

Earl vasárnapra igéri... :sad:

Posted

Valahogy nem volt érkezésem írni róla... Majd bepótolom... :D

Posted

Besz@rok! Nagyon jó rész volt! Mondjuk tény, hogy itt inkább moralizáltunk, meg orvosilag volt érdekes, sokkal inkbb kell ehhez a rszhez orvosi tanulmány mint az eddigiekhez szerintem. A végére a büszke vagyok rád-elérzékenyülés nekem nem hiányzott,de ezen felül tényleg jó rész volt csak kicsit gusztustalan. Na jó én sorozat nézés közben általában eszem ezért fogok elhízni :lol: :lol: :lol:

És az a csajszi :wub: ráadásul ahogy néztem az előzetesben...alig várom! Már nincs messze az a szerda hajnal... :rolleyes: Mondjuk megin' gyerek lesz a beteg,de úgy látszik Housenál az időre dolgozás is divatban jön,mert a következő betegnek is az órán múlik majd a sorsa! De az a csaszi... :D

Posted

Besz@rok! Nagyon jó rész volt! Mondjuk tény, hogy itt inkább moralizáltunk, meg orvosilag volt érdekes, sokkal inkbb kell ehhez a rszhez orvosi tanulmány mint az eddigiekhez szerintem. A végére a büszke vagyok rád-elérzékenyülés nekem nem hiányzott,de ezen felül tényleg jó rész volt csak kicsit gusztustalan. Na jó én sorozat nézés közben általában eszem ezért fogok elhízni :lol: :lol: :lol:

És az a csajszi :wub: ráadásul ahogy néztem az előzetesben...alig várom! Már nincs messze az a szerda hajnal... :rolleyes: Mondjuk megin' gyerek lesz a beteg,de úgy látszik Housenál az időre dolgozás is divatban jön,mert a következő betegnek is az órán múlik majd a sorsa! De az a csaszi... :D

Csajszi? Már az a kis szőke, aki hívogatta House-t? Nagyon kedves volt, hogy még egy ilyen naptáras-visszaszámolós dolgot is küldött a 18. születésnapjáig... :D

Ez az eutanázia dolog szinte az összes orvosos sorozatban szerepelt már, kíváncsi voltam, hogy a House meddig bírja ki nélküle...

A szezon kérdése: összejön-e Cameron és House? A doki megint kripli, tehát ezzel már nem küldheti el a csajt, és láthattuk, hogy nem vetne meg egy kis kalandot... És egyre inkább erősödik ez a mentor-diák viszony, ami nagyon könnyen alakul át valami többé... :D

Posted

Csajszi? Már az a kis szőke, aki hívogatta House-t? Nagyon kedves volt, hogy még egy ilyen naptáras-visszaszámolós dolgot is küldött a 18. születésnapjáig... :D

Ez az eutanázia dolog szinte az összes orvosos sorozatban szerepelt már, kíváncsi voltam, hogy a House meddig bírja ki nélküle...

A szezon kérdése: összejön-e Cameron és House? A doki megint kripli, tehát ezzel már nem küldheti el a csajt, és láthattuk, hogy nem vetne meg egy kis kalandot... És egyre inkább erősödik ez a mentor-diák viszony, ami nagyon könnyen alakul át valami többé... :D

Hát igen, úgy látszik gyúrnak az epizódokon át jelenlévő szereplőkre, mert kapunk nemsoká még egy zsarut is meg itt van ez a kis csaj... :D Mekkora volt mikor a bugyiról jutott House eszébea megoldás... :lol:

Ezt a Cameron dolgot ez a csj is erősti szerintem, mert fog-e érte küzdeni vagy ilyesmi..Tudom sajnálni érte Houset. Micsoda döntések... :D

Posted

A "csajszi" a Surface-ben a főszereplő nővére. Akinek megtetszett, ajánlom a Surface-t szeretettel...

Posted

A "csajszi" a Surface-ben a főszereplő nővére. Akinek megtetszett, ajánlom a Surface-t szeretettel...

Hát ha rátalálok a megfelelő helyen akkorn em mondok rá nem-et...majd kiderül.

Posted

Nővére? Hmm a főszereplő is lány? :rolleyes::tongue: :lol: Nem tudom, egy csaj miatt leszedni 8.5 gigát :D Aki nem is lehet az enyém? :D

Az új rész: komolyan mondom nem tudom, hogy most mi van. Most sántítani fog-e, vagy nem. Szóval ez igen nagy csapás a jellemfejlődés szálnak. Egyszerűen szeretett kripli lenni, be kell látni. Nehéz lesz neki újra normális emberré válni.

Posted

Nővére? Hmm a főszereplő is lány? :rolleyes::tongue: :lol: Nem tudom, egy csaj miatt leszedni 8.5 gigát :D Aki nem is lehet az enyém? :D

Az új rész: komolyan mondom nem tudom, hogy most mi van. Most sántítani fog-e, vagy nem. Szóval ez igen nagy csapás a jellemfejlődés szálnak. Egyszerűen szeretett kripli lenni, be kell látni. Nehéz lesz neki újra normális emberré válni.

Éppen ezért nem fog normális emberré válni... Nem képes arra, hogy a kripliség nélküli emberi kapcsolatokat kezelje. Ez neki egy amolyan "felmentés". Mert hiába poénként mondja, valamennyire komolyan gondolja, hogy sántaként neki bizonyos előjogai vannak...

Posted

Éppen ezért nem fog normális emberré válni... Nem képes arra, hogy a kripliség nélküli emberi kapcsolatokat kezelje. Ez neki egy amolyan "felmentés". Mert hiába poénként mondja, valamennyire komolyan gondolja, hogy sántaként neki bizonyos előjogai vannak...

Hát meg, így legalább lehet őt sajnálni és rá is játszik erre.

"Kecsege vagyok,de sánta"

Posted

Hát meg, így legalább lehet őt sajnálni és rá is játszik erre.

"Kecsege vagyok,de sánta"

Egy sántának csak úgy simán senki nem nézné el, hogy tapló... House-nál az emberek érdeke, hogy elviseljék, mert ha nem teszik, akkor nem gyógyít náluk... Cuddy is éppen ezért próbál lavírozni a szigor és az engedékenység között...

Posted

Egy sántának csak úgy simán senki nem nézné el, hogy tapló... House-nál az emberek érdeke, hogy elviseljék, mert ha nem teszik, akkor nem gyógyít náluk... Cuddy is éppen ezért próbál lavírozni a szigor és az engedékenység között...

Ez olyan dolog, hogy

"te megütnél egy szemüveges nyulat?" tehát mégsem bánsz el vele, mert vele már elbánt az élet. Legalábbis szerintem ez az a szánalom amit kihasznál a mi House dokink, de Cuddy tényleg nicns könnyű helyzetben viszont Cameron+Forman+Chase munkáj minden orvos álma. Szerintem.

Posted

Ez olyan dolog, hogy

"te megütnél egy szemüveges nyulat?" tehát mégsem bánsz el vele, mert vele már elbánt az élet. Legalábbis szerintem ez az a szánalom amit kihasznál a mi House dokink, de Cuddy tényleg nicns könnyű helyzetben viszont Cameron+Forman+Chase munkáj minden orvos álma. Szerintem.

Ebben azért nem vagyok biztos... :D Elég vastag páncél kell ahhoz, hogy ennek a kriplinek a szurkálódásait elviseljék. Más kérdés, hogy rengeteget tanulnak is tőle ezalatt. A kérdés az, hogy megéri-e nekik ilyen "áldozat" (ősz hajszálak, szolíd szívroham, fekély, stb.) árán tanulni...

Posted

Ebben azért nem vagyok biztos... :D Elég vastag páncél kell ahhoz, hogy ennek a kriplinek a szurkálódásait elviseljék. Más kérdés, hogy rengeteget tanulnak is tőle ezalatt. A kérdés az, hogy megéri-e nekik ilyen "áldozat" (ősz hajszálak, szolíd szívroham, fekély, stb.) árán tanulni...

Háát ha én orvos lennék akkor olyan melót keresnék amiben van kihívás és válozatosak a betegek. Ezért nem lennék mondjuk körzetiorvos. De én szeméyl szerint tök jól ki tudom zárni az ilyen szúrkálódásokat (jó nem mindig) meg vissza is szólnék neki. Szerintem nem az a fajta aki ezért kirúgna valakit.

Posted

Háát ha én orvos lennék akkor olyan melót keresnék amiben van kihívás és válozatosak a betegek. Ezért nem lennék mondjuk körzetiorvos. De én szeméyl szerint tök jól ki tudom zárni az ilyen szúrkálódásokat (jó nem mindig) meg vissza is szólnék neki. Szerintem nem az a fajta aki ezért kirúgna valakit.

Nem, az a fajta, aki EGY ilyenért földig alázna... :D Viszont így egyszerű eljátszani valakinek a kilépését, ha esetleg beleunna a szerepbe: szimplán vérig sérti House, és azt mondja Cuddy-nak, hogy ő képtelen egy ilyen vén szaros kripli mellett dolgozni... :D

Posted

Nem, az a fajta, aki EGY ilyenért földig alázna... :D Viszont így egyszerű eljátszani valakinek a kilépését, ha esetleg beleunna a szerepbe: szimplán vérig sérti House, és azt mondja Cuddy-nak, hogy ő képtelen egy ilyen vén szaros kripli mellett dolgozni... :D

:lol: :lol: Háát, valamit valamiért, de szerintem éléteznek bála sokkal g3ecibb főnökök is. De akkor is az a legjobb amikor Wilsonnal osztják egymást...Elfűrészelt bot teszem azt...

Posted

:lol: :lol: Háát, valamit valamiért, de szerintem éléteznek bála sokkal g3ecibb főnökök is. De akkor is az a legjobb amikor Wilsonnal osztják egymást...Elfűrészelt bot teszem azt...

Nem tudom, nekem inkább azok jönnek be, mikor a beosztottjait húzza... Legyen az akár Chase, akár Cameron vagy Foreman. Mindig azt várom, hogy az egyik úgy istenigazából kiborul, és beolvas House-nak... :D