obliterator Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Ingyenes tűzfal = SyGate a zone alarm az nem jó?
OlegGontar Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Mondjatok nekem egy király trójai írtót, ami lehetőleg leszedi a fentlévő 12 db szemetet. Már vagy féltucatot kipróbáltam, de csak 1-2-t szedtek le, a többi meg folyamatosan újrarakja magát. Manuálisan sem találom őket. Egy scann ezeket találta: DialerActiveX/AllInOne InetSpeak/Iexplorr/A OnlineDialer/MaConnect XDialer/XDial Torjan.InternetOptimizer ezCíberSearch Gator/PDP/3061 Trojan.AdPopper HuntBar/Ts ACXInstall BrowserAid Trojan.AdPopper.gen3
pain Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 a zone alarm az nem jó? Korábban én is zonealarmot használtam, de amikor beüzemeltem az otthoni hálózatomat gondokba ütköztem. A zonealarmban nem lehet beállitani semmit sem, a SyGateben pedig rengeteg beállitás van ami fontos. Egyébként a zonealarm védelme gyengébb, és olyan programokat is hozzáenged az internethez amit nem kéne.
cOntecter Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Na hali!! Kérlek titeket alássan mondjatok nekem egy norm. vírusírtóóóóót!!! Semmi norm.-at nem találok!!! Előre is köszi! ui:Lehetőleg ingyenes legyen!!
ROPIgyerek Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Na hali!! Kérlek titeket alássan mondjatok nekem egy norm. vírusírtóóóóót!!! Semmi norm.-at nem találok!!! Előre is köszi! ui:Lehetőleg ingyenes legyen!! Ha havi 1400Ft-ot tundsz szánni a PcW*rld nevű újságra akkor abban megtalálod a PandaAntivirus2005öt full!MINDEN hónapban az újságban van a code és a felhasználó név!De a csak a vírus írtó miatt a havi 1400 az lehet húzus de ha nem csak amiatt vennéd meg akkor megéri!!!
cOntecter Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Ha havi 1400Ft-ot tundsz szánni a PcW*rld nevű újságra akkor abban megtalálod a PandaAntivirus2005öt full!MINDEN hónapban az újságban van a code és a felhasználó név!De a csak a vírus írtó miatt a havi 1400 az lehet húzus de ha nem csak amiatt vennéd meg akkor megéri!!! Köszike, még meggondolom!!!
kuglefang Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 Sziasztok! Nos mostanra már egy elég idegesítő problémával fordulok hozzátok. Egy ideje (gondolom én hogy egy vírus) van a gépemen, mert ha feltelepítem a programokat a következő újraidítás után vagy elég ha csak egy kis idő elmúlik a totalcommander és az alcohol nem indul el. Sehogy se a feltelepített mappából se a parancsikonról tehát sehonnan. Próbálkoztam már windows újratelepítéssel formázással a programok verziójánbak cserélésével vírus írtással (nod32 és norton Internet security 2005, egyik sem jött be), spyware eltávoltíókat is futattam. Nincs több ötletem kérlek titeket segítsetek.
CriticSpirit Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 tudtok ajánlani vmi ingyenes kémvírusölőt?mer kaptam egy vírust amit se a Norton(2004,folyamatos updattel)se az Ad-aware nem ismer fel.a hüje norton 15 percenként megnyitja az explorert h. töltsek le ilyen meg olyan spyizét,cirka 30 dolcsiért a nemlétező bankkártyámról.......... egyébként kezdőoldalnak vmi freehotgames-et nyom be,és óránként(ha kihúzom a modemet akkor is)kiírja h. ennek az oldalnak én vok a 900000. látogatója,és nyerhetek egy rakás pénzt ha a szövegre klikkelve pókerezek. mit tegyek????
OlegGontar Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 //to CriticSpirit - Keress rá az oldal nevére a windows mappában (filéban), és vagy a regisztrációs adatbázisban. Az internet beállításoknál a kezdőlapot át tudod írni, (maradandóan) úgy hogy az az újonnani megnyitásnál ne írja vissza?
wolfman8 Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Sziasztok! Lenne egy kérdésem! A Norton Antivírus 2005-höz kéne magyarítás! Valaki tudna segíteni? Elég lenne egy net cím is! Köszi!
Bergamo Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 nekem Panda Antivirus 2004 van jól meg vagyok vele
Skullkid Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 pain, NOD32 vagy Panda, de Norton semmiképp!
Bergamo Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 pain, NOD32 vagy Panda, de Norton semmiképp! hát a norton nekem se az esetem de valaki arra esküszik
Skullkid Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Ja, sajnos ez van, pedig sztem az tök gagyi, mert annyira lefoglalja a gép memóriáját, hogy alig lehet valamit csinálni...
sutyi Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 nekem Panda Antivirus 2004 van jól meg vagyok vele Dobod el. e-Trust. Na ezzel már lehet kezdeni valamit.
Skullkid Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Hát én kipróbáltam az e-Trust-ot, de nagyon nem jött be.
Bergamo Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Dobod el. e-Trust. Na ezzel már lehet kezdeni valamit. nekem nagyon is teccik a panda eccerű, magyar.Nekem ennyi elég is. mondjuk az e-Trustet még nem próbáltam
-IIIstIII- Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Segítsetek: már másodjára van fent a norton antivirus és szar. 1 nem lehet letörölni(valami biztonsági akármi lehet) 2 ha legalább fent lenne az egész program dehát nincs fent csak a fele azzal meg else lehet indítani.Hogy kéne letörölnöm? Most lesz vnyócsere megkönnyebbülés:azon kezdhetek előröl mindent.Please help!
Gyu Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Segítsetek: már másodjára van fent a norton antivirus és szar. 1 nem lehet letörölni(valami biztonsági akármi lehet) 2 ha legalább fent lenne az egész program dehát nincs fent csak a fele azzal meg else lehet indítani.Hogy kéne letörölnöm? Most lesz vnyócsere megkönnyebbülés:azon kezdhetek előröl mindent.Please help! Elsőre sem kellett volna felraknii... Norton ellenjavalt. Használd mondjuk ezt: www.freeav.com ingyenes és jó
-IIIstIII- Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Elsőre sem kellett volna felraknii... Norton ellenjavalt. Használd mondjuk ezt: www.freeav.com ingyenes és jó Az új vinyón már más lesz az biztos.
-XAEDOR- Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 A NOD32 az mennyire jó? Tudnátok ajánlani vírusirtókat? Ja és a Mcaffe(vagynemtomhogyírják) az jó?
Recommended Posts