avman Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 NAV2004, Norton Personal Firewall 2003, de mivel a szőke nő szekció vírusgyilok része kiegészítésre szorul: KAV lite 3.5 (monitor rész uninstall, csak scan egy héten kétszer) ad-aware, spybot, + ha IE-t kell használni (néhány oldal sajnos még mindig kiköveteli): AdsGone... amúgy hiába fikázzátok a nortont a helyi hálón belül sajnos az összes többi 25-40%-al visszafogja, ha sok kisebb adatállományt húzok + szúrt már ki olyat amit a Kaspesky nem vett észre... ja és az összes többinek igen sok gondja van az eudorával
Csirek Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 1. Ha az IE-ről át akarok térni a Mozillára, akkor mit kell tennem? Egyszerűen csak telepítsem, vagy valami beállításokat is állítgatni kell? 2. A Panda Antivirus Titanium és a Kerio Personal Firewall milyen párosítás? Jó, vagy nézzek valami más megoldás után?
MoRpH3uS Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Na hello mki az a gondom hogy felrakatam az Agressive Spam Defense nevű spamkiller progit, minden megy csak egy problémám van: kér vmi Incoming mail server címet h csatlakozzon a fiókomhoz, de én nem tom h mi az! Ezt adták meg példának: 123.213.32.192 Ilyet természetesen már láttam de honnan tudjam az enyémet?? Hotmailem van...
sutyi Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Na hello mki az a gondom hogy felrakatam az Agressive Spam Defense nevű spamkiller progit, minden megy csak egy problémám van: kér vmi Incoming mail server címet h csatlakozzon a fiókomhoz, de én nem tom h mi az! Ezt adták meg példának: 123.213.32.192 Ilyet természetesen már láttam de honnan tudjam az enyémet?? Hotmailem van... Akkor valszeg: mail.hotmail.com
MoRpH3uS Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Akkor valszeg: mail.hotmail.com "426 Timeout"
DelArco Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Üdv! Milyen vírusírtót használjak? Légyszi mondjatok pár jó programot amik leszedik a szemetet!
Skullkid Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Üdv! Milyen vírusírtót használjak? Légyszi mondjatok pár jó programot amik leszedik a szemetet! avast! Norton Antivirus
Paydogs Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Nekem most NAV 2005 van. Az szed mindent. Spyware, trójai, vírus... mindent...
markusz007 Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Hello mivel tudom leírtani a spyworm vírust????
MOLYIRTO Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Hello mivel tudom leírtani a spyworm vírust???? vírusirtóval. ha lehet nod 32, f-secure, e-trust. csak panda meg norton ne legyen.
MOLYIRTO Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 1. Ha az IE-ről át akarok térni a Mozillára, akkor mit kell tennem? Egyszerűen csak telepítsem, vagy valami beállításokat is állítgatni kell? 2. A Panda Antivirus Titanium és a Kerio Personal Firewall milyen párosítás? Jó, vagy nézzek valami más megoldás után? egyszerűen csak rakd fel a mozzilát és kész. a pnada antivírus, legalábbis annak nevezik ne használd mert nekem semmit se detektált. inkább használj f-securet vagy nod 32-ot
_Tony_ Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 egyszerűen csak rakd fel a mozzilát és kész. a pnada antivírus, legalábbis annak nevezik ne használd mert nekem semmit se detektált. inkább használj f-securet vagy nod 32-ot én az e-trustra esküszöm, még semmi vírus nem jutott át mióta használom, és csak 4k volt! SULINETRE!!!
MOLYIRTO Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 én az e-trustra esküszöm, még semmi vírus nem jutott át mióta használom, és csak 4k volt! SULINETRE!!! komolyan???? akkor lehet hogy én is megvszem, mert 4 k azért egyáltalán nem sok. sőt. inkább kevés.
_Tony_ Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 komolyan???? akkor lehet hogy én is megvszem, mert 4 k azért egyáltalán nem sok. sőt. inkább kevés. ja, de se doboz hozzá se semmi, csak benne van egy papírtokban azt ennyi, de végülis az a fontos ami rajtavan
Streamer Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 avast! Norton Antivirus Szerintem használj Nod32-t,általában az mindent felismer vagy pedig NAV2004-et!
Skullkid Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Szerintem használj Nod32-t,általában az mindent felismer vagy pedig NAV2004-et! Az avast! is felismer mindent.
bobszegecs Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Elnezest, a NOD32 nem a GameStar, hanem a PCM DVD mellekleten volt, igy gondolom itt feltett kerdesemre nem fog erkezni tul sok reakcio. Próbáld ezzel a Nod32 frissítést: User : Eder35068 Password : gjxs1mbrm3 Server : http://www.nod32.com/nod_eval/
pain Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Melyik virusitó lassitja le a gépeket legkevésbé?
Skullkid Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Melyik virusitó lassitja le a gépeket legkevésbé? Ez gépfüggő is. Ha kevés a RAM-od, és a program sokat használ, akkor az úgy nagyon rossz. Amúgy szerintem az avast! és a NOD32. Egyiksem lassít be. A NAV már inkább.
1etlen1 Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 NAV + ZoneAlarm Ez a kettő így mennyire nyújt biztonságot? Tehetek fel még inoculateIT-t ha azzal nagyobb biztonságot szerezhetek.
Skullkid Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 NAV + ZoneAlarm Ez a kettő így mennyire nyújt biztonságot? Tehetek fel még inoculateIT-t ha azzal nagyobb biztonságot szerezhetek. NAV az jó lesz, ZA helyett inkább Kerio Personal Firewall-t tegyél fel.
MOLYIRTO Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 ja, de se doboz hozzá se semmi, csak benne van egy papírtokban azt ennyi, de végülis az a fontos ami rajtavan értem. de van ilyen éves díj vagy mi a rák. mert halottam hogy í vírusbuster nek 5000 ft/év-ez kell kicsöngetni.
lokids Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Segítség kéne. Az a féreg, ami állandóan újraindítja a gépet, az a Blaster? Mert én felraktam azt a progit, amit a microsoft ajánl, de változatlanul bejön az 1 perces visszaszámlálás. Meg amúgy is, az SP2-es kivételével az összes frissítés fenn van a winhez.
kiskopi Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Valoszinüleg Blaster,vagy annak ujjabb változata.
sutyi Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Segítség kéne. Az a féreg, ami állandóan újraindítja a gépet, az a Blaster? Mert én felraktam azt a progit, amit a microsoft ajánl, de változatlanul bejön az 1 perces visszaszámlálás. Meg amúgy is, az SP2-es kivételével az összes frissítés fenn van a winhez. Norton oldala, onnan szedd le az eltávolító progit, aztán aplikáld a két microfost patch-et.
Recommended Posts