Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gépünk Védelme

Véleményed szerint melyik a legjobb antivírus szoftver a piacon az alábbiak közül?  

662 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

NAV2004, Norton Personal Firewall 2003, de mivel a szőke nő szekció vírusgyilok része kiegészítésre szorul: KAV lite 3.5 (monitor rész uninstall, csak scan egy héten kétszer) ad-aware, spybot, + ha IE-t kell használni (néhány oldal sajnos még mindig kiköveteli): AdsGone...

amúgy hiába fikázzátok a nortont a helyi hálón belül sajnos az összes többi 25-40%-al visszafogja, ha sok kisebb adatállományt húzok + szúrt már ki olyat amit a Kaspesky nem vett észre... ja és az összes többinek igen sok gondja van az eudorával

Posted

1. Ha az IE-ről át akarok térni a Mozillára, akkor mit kell tennem? Egyszerűen csak telepítsem, vagy valami beállításokat is állítgatni kell?

2. A Panda Antivirus Titanium és a Kerio Personal Firewall milyen párosítás? Jó, vagy nézzek valami más megoldás után?

Posted

Na hello mki az a gondom hogy felrakatam az Agressive Spam Defense nevű spamkiller progit, minden megy csak egy problémám van: kér vmi Incoming mail server címet h csatlakozzon a fiókomhoz, de én nem tom h mi az! Ezt adták meg példának: 123.213.32.192 Ilyet természetesen már láttam de honnan tudjam az enyémet?? Hotmailem van...

Posted
Na hello mki az a gondom hogy felrakatam az Agressive Spam Defense nevű spamkiller progit, minden megy csak egy problémám van: kér vmi Incoming mail server címet h csatlakozzon a fiókomhoz, de én nem tom h mi az! Ezt adták meg példának: 123.213.32.192 Ilyet természetesen már láttam de honnan tudjam az enyémet?? Hotmailem van...

Akkor valszeg: mail.hotmail.com

Posted
Akkor valszeg: mail.hotmail.com

"426 Timeout" ohmy.gifsad.gif

Posted

Üdv!

Milyen vírusírtót használjak?

Légyszi mondjatok pár jó programot amik leszedik a szemetet!

Posted

Nekem most NAV 2005 van. Az szed mindent. Spyware, trójai, vírus... mindent...

Posted

Hello mivel tudom leírtani a spyworm vírust????

Posted
Hello mivel tudom leírtani a spyworm vírust????

vírusirtóval. ha lehet nod 32, f-secure, e-trust. csak panda meg norton ne legyen.

Posted
1. Ha az IE-ről át akarok térni a Mozillára, akkor mit kell tennem? Egyszerűen csak telepítsem, vagy valami beállításokat is állítgatni kell?

2. A Panda Antivirus Titanium és a Kerio Personal Firewall milyen párosítás? Jó, vagy nézzek valami más megoldás után?

egyszerűen csak rakd fel a mozzilát és kész. a pnada antivírus, legalábbis annak nevezik ne használd mert nekem semmit se detektált. inkább használj f-securet vagy nod 32-ot

Posted
egyszerűen csak rakd fel a mozzilát és kész. a pnada antivírus, legalábbis annak nevezik ne használd mert nekem semmit se detektált. inkább használj f-securet vagy nod 32-ot

én az e-trustra esküszöm, még semmi vírus nem jutott át mióta használom, és csak 4k volt! SULINETRE!!!

Posted
én az e-trustra esküszöm, még semmi vírus nem jutott át mióta használom, és csak 4k volt! SULINETRE!!!

komolyan???? akkor lehet hogy én is megvszem, mert 4 k azért egyáltalán nem sok. sőt. inkább kevés.

Posted
komolyan???? akkor lehet hogy én is megvszem, mert 4 k azért egyáltalán nem sok. sőt. inkább kevés.

ja, de se doboz hozzá se semmi, csak benne van egy papírtokban azt ennyi, de végülis az a fontos ami rajtavan smile.gifwink.gif

Posted
Szerintem használj Nod32-t,általában az mindent felismer vagy pedig NAV2004-et!

Az avast! is felismer mindent. wink.gif

Posted
Elnezest, a NOD32 nem a GameStar, hanem a PCM DVD mellekleten volt, igy gondolom itt feltett kerdesemre nem fog erkezni tul sok reakcio. smile.gif

Próbáld ezzel a Nod32 frissítést:

User : Eder35068

Password : gjxs1mbrm3

Server : http://www.nod32.com/nod_eval/

Posted

Melyik virusitó lassitja le a gépeket legkevésbé?

Posted
Melyik virusitó lassitja le a gépeket legkevésbé?

Ez gépfüggő is. Ha kevés a RAM-od, és a program sokat használ, akkor az úgy nagyon rossz.

Amúgy szerintem az avast! és a NOD32. Egyiksem lassít be. A NAV már inkább.

Posted

NAV + ZoneAlarm

Ez a kettő így mennyire nyújt biztonságot?

Tehetek fel még inoculateIT-t ha azzal nagyobb biztonságot szerezhetek.

Posted
NAV + ZoneAlarm

Ez a kettő így mennyire nyújt biztonságot?

Tehetek fel még inoculateIT-t ha azzal nagyobb biztonságot szerezhetek.

NAV az jó lesz, ZA helyett inkább Kerio Personal Firewall-t tegyél fel. wink.gif

Posted
ja, de se doboz hozzá se semmi, csak benne van egy papírtokban azt ennyi, de végülis az a fontos ami rajtavan smile.gifwink.gif

értem. de van ilyen éves díj vagy mi a rák. mert halottam hogy í vírusbuster nek 5000 ft/év-ez kell kicsöngetni.

Posted

Segítség kéne. Az a féreg, ami állandóan újraindítja a gépet, az a Blaster?

Mert én felraktam azt a progit, amit a microsoft ajánl, de változatlanul bejön az 1 perces visszaszámlálás. Meg amúgy is, az SP2-es kivételével az összes frissítés fenn van a winhez.

Posted

Valoszinüleg Blaster,vagy annak ujjabb változata. sad.gif

Posted
Segítség kéne. Az a féreg, ami állandóan újraindítja a gépet, az a Blaster?

Mert én felraktam azt a progit, amit a microsoft ajánl, de változatlanul bejön az 1 perces visszaszámlálás. Meg amúgy is, az SP2-es kivételével az összes frissítés fenn van a winhez.

Norton oldala, onnan szedd le az eltávolító progit, aztán aplikáld a két microfost patch-et.