Skullkid Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Kerio Personal FireWall Idáig még semmi nem jött át rajta !!! (Legalább is szerintem ... ) Hányas verziót használsz ? Mert a 4-es elég gyenge lett.
Diablo007 Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Hányas verziót használsz ? Mert a 4-es elég gyenge lett. 2.1.4 est...
Alyx Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 2.1.4 est... Ohh hát akkor is átcsusszant amit küldtem, ja bocsi az a HL2 volt, na milyeNN??????
Diablo007 Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Ohh hát akkor is átcsusszant amit küldtem, ja bocsi az a HL2 volt, na milyeNN?????? jó
Alyx Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 jó Na de visszatérve, Diablo, neked kellően véd a 2.1.4-es???
Diablo007 Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Na de visszatérve, Diablo, neked kellően véd a 2.1.4-es??? idáig még nem volt semmi problémám pedig a multok sikeresen elndítotam egy trojait (Az a legvicceseb H teljes önszántamból (A BÉNA HACKER) és szólt a progi Hogy érdekes IP címek ohalytanak Bejöni ...
Alyx Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 idáig még nem volt semmi problémám pedig a multok sikeresen elndítotam egy trojait (Az a legvicceseb H teljes önszántamból (A BÉNA HACKER) és szólt a progi Hogy érdekes IP címek ohalytanak Bejöni ... Muhahahhah, és ezt így????
Diablo007 Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Muhahahhah, és ezt így???? jah csak alapból !!!
Gamu Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Nekem Kaspersky Anti Virus Personal, es Ad-aware 6 van fent!
Diablo007 Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Nekem Kaspersky Anti Virus Personal, es Ad-aware 6 van fent! Kaspersky nekem is volt csak ugy ette a kis édes a memoriát mit a hugom a csokoládét (Húú ez jólmegaszondtam.) Most NOD32 öt használok...
Alyx Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Kaspersky nekem is volt csak ugy ette a kis édes a memoriát mit a hugom a csokoládét (Húú ez jólmegaszondtam.) Most NOD32 öt használok... Az sem rossz de má oda is küldtem csokit a hugodnak::::::DDD
Skullkid Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Letöröltem a tűzfalam, csak a bajom van vele. Eddig se kellett nekem tűzfal, akkor most se kell.
Diablo007 Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Letöröltem a tűzfalam, csak a bajom van vele. Eddig se kellett nekem tűzfal, akkor most se kell. Nah Tom kin fogom kipróbálni a Heker Tudásom Már uton van feléd egy trojaim
lokids Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Letöröltem a tűzfalam, csak a bajom van vele. Eddig se kellett nekem tűzfal, akkor most se kell. Pedig hasznos a cucc. Bár ha van router, akkor nem feltétlenül kell.
pain Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Nekem tűzfalas routerem van. Néhány testet, lefutattam és mindegyik tesztnél a szoftveres tűzfal nélkül is a legjobb eredményt kaptam. Ha a router mellett van egy SyGate vagy SP2 tűzfal akkor az elég? Nem akarok egy Kevin Mitnick mentes rendszert, szoktam CSzni, és Warcraftozni.
Diablo007 Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Nekem tűzfalas routerem van. Néhány testet, lefutattam és mindegyik tesztnél a szoftveres tűzfal nélkül is a legjobb eredményt kaptam. Ha a router mellett van egy SyGate vagy SP2 tűzfal akkor az elég? Nem akarok egy Kevin Mitnick mentes rendszert, szoktam CSzni, és Warcraftozni. Nem értem Aszondod lefutatál 1 +2 tesztet és minden ok volt akkor minek + 1 tüzfal ??
Javaja Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Nem tom nekem routerem van mar egy jo ideje és SOHA semijen vedelmet nem tettem a gepre msot is SP2-ben mindent kikapcsoltam mert zavart és mégis ha felteszek egy virus irtott hogy elfutassam csak scenelni akkor semmit nem talál.... Nem tom én vagyok ijen mákos vagy csak a routerom ennyira nagyon cuccos
Ivan_Pjotr Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 remélem ez nem számít reklámnak de nekem egy X-micro 4 portos routerem van SP2 van mind a 3om gépen ami rá van kötve és dettó egy darab vírust se kaptam
RuFFy Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 hY. az lenne a problémám hogy a windowsban nem jó a rendszervisszaállítás.vmi el lett állítva. Valaki letudná írni h a rendszervisszaállításnál mi a célmező(ahonnan indul a program) Csak egy üres képernyőt látok amikor elindítom a programot.Please help.Thank
tedbeckham Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Hello, lenne egy kérdésem, mégpedig: Ki használ innen ZoneAlarm tűzfalat?? Kéne nekem egy kis help hozzá... Köx:)
lokids Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Vki! Most tettem fel a Noston sys 2005-t, de vmiért nem fut le a liveupdate: liveupdate couldn't retrive the update list. Vki tudja mi a baj? Esetleg ez kollektíve senkinek sem müxik?
lokids Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Hello, lenne egy kérdésem, mégpedig: Ki használ innen ZoneAlarm tűzfalat?? Kéne nekem egy kis help hozzá... Köx:) Mondjad mi a problem.
Gamu Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Kaspersky nekem is volt csak ugy ette a kis édes a memoriát mit a hugom a csokoládét (Húú ez jólmegaszondtam.) Most NOD32 öt használok... HAt az igaz, de legalabb eddig minde Trojai virust kivedett!
pain Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Nem értem Aszondod lefutatál 1 +2 tesztet és minden ok volt akkor minek + 1 tüzfal ?? Nővérem webhostingot fog csinálni, úgyhogy potenciális célpont leszünk a hackereknek. A hacker könyvekben le van irva, hogy minden rendszert fel lehet törni. Én nem hackerkedtem, úgyhogy csak 1-2 módszert ismerek. Mit gondolsz a pentagonnak hányszoros védelme volt? Mégis amikor kijelentették hogy a pentagon feltörhetetlen, másnapra már több hacker is feltörte.
pain Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Hello, lenne egy kérdésem, mégpedig: Ki használ innen ZoneAlarm tűzfalat?? Kéne nekem egy kis help hozzá... Köx:) használtam zonealarmot, de áttértem a sygate-re. Túl kevés dolgot lehet állitani a zonealarmban. de azért kérdezhetsz
Recommended Posts