wolfman8 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Engem ez a játék rohadtul megfogott! Nagyon tetszik a látványvilág! Meg amit eddig mutattak hangulat, nagyon de nagyon remélem, hogy az irányítás, animációk, kezelhetõség el lesz találva, nem cseszik el kicsit sem! Ellenben ezt hogy Open, living, brething world' már nagyon sokat hallottam, meglátjuk mennyire lesz az. Meg ha jól látom, akkor ez egy TPS/FPS lesz? Alapból TPS, de célzashoz FPS!?
Chuck_Norris Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Engem ez a játék rohadtul megfogott! Nagyon tetszik a látványvilág! Meg amit eddig mutattak hangulat, nagyon de nagyon remélem, hogy az irányítás, animációk, kezelhetõség el lesz találva, nem cseszik el kicsit sem! Ellenben ezt hogy Open, living, brething world' már nagyon sokat hallottam, meglátjuk mennyire lesz az. Meg ha jól látom, akkor ez egy TPS/FPS lesz? Alapból TPS, de célzashoz FPS!? Rosszul látod. Az új rész csak FPS lesz. CLOSED BETA A szeptember 28-ig tartó Rainbow Six: Siege béta alatt mindenki, aki valamilyen úton-módon hozzáférést szerzett, 14 karakter valamelyikének szerepében három pályát próbálhat ki: az egyik a francia konzulátus épülete Afrikában, a másik a herefordi S.A.S. gyakorló támaszpont, a harmadik pedig egy amerikai családi ház. Két játékmód lesz elérhetõ a kezdetektõl, a Team Deathmatch: Bomb és a Team Deathmatch: Secure Area, melyekhez holnap csatlakozik a kooperatív Terrorist Hunt, amiben a gép által irányított ellenfeleket kell lekapcsolnunk. rBYBtSb_M1I b5MppbzkMeg
wolfman8 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Rosszul látod. Az új rész csak FPS lesz. CLOSED BETA A szeptember 28-ig tartó Rainbow Six: Siege ... De ez Rainbow Six Siege, amirõl én beszélek meg a Ghost Recon Wildlands!
GustyX Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 De ez Rainbow Six Siege, amiről én beszélek meg a Ghost Recon Wildlands! De attól még rosszul látod, mert Chuck Norris megmondta!!!! Egyébként eddig így van, "hasonló" (amit nem tudom értelmezni, mivel ugyanarra azt mondják hasonló, szóval érted itt: hasonló=ugyanaz), mint a GR Phantomban. A járás TPS, célzás egyből FPS, nincs váll fölötti nézet. Ez viszont nem tetszik, de a hivatalos fórumon sokan vannak ezen az állásponton, így elképzelhető hogy marad a FS-nél is volt megoldás (a legjobb). Engem egyébként csak annyi zavar, hogy ebbe is töményen bele erőltetik a co-op-ot, sőt! Ez határozottan arra épül lehetőség szempontjából, de persze a magányos farkasokat sem felejtik el. Nálam jelenleg a legjobban várt játék.
Chuck_Norris Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 De ez Rainbow Six Siege, amirõl én beszélek meg a Ghost Recon Wildlands! ja tényleg :lol: elnéztem a topicot :P
VassGabor Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 1 év múlva lesz elfogadható ez a breakpoint.
Recommended Posts