Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Tom Clancy's Ghost Recon

tigor

Recommended Posts

tigor

Nah... mostmár biztosak lehetünk abban, hogy megjelenik PC-re is a gém!! Az eddigi képek és videók alapján amelyek az E3-ról érkeztek nagyon biztatóak voltak, ezért reménykedtem, hogy a 3. rész lesz PC-re mivel a 2. rése sajna csak koznolon volt!! Az elsõ rész még volt PC-re bár nem volt vmi yo a fogadtatása!! Ez talán meghozza a várvavárt sikert!! biggrin.gif

Guest

Az elsõ rész még volt PC-re bár nem volt vmi yo a fogadtatása!!

Ezt honnan veszed? Sok helyen az év játéka/fps-e volt.

tigor

Hát de én még nem láttam, se tesztjét egyik újságba sem, meg se warezon, se boltban!! Pedig kerestem!! biggrin.gif

Guest
Hát de én még nem láttam, se tesztjét egyik újságba sem, meg se warezon, se boltban!! Pedig kerestem!! biggrin.gif

Én még most is játszom az összes kiegészítõjével egyetemben... Az meg hogy nem láttad újságban, a te szégyened... dry.gif

tigor

Aztán mért lenne az a a szégyenem?? Mr talán te láttad hee??? Vagy netán játszottál is a kettõvel??

Jack_the_ripper

Ne ugorjatok már egymásnak, emberek. Amit eddig olvastam a GR1-rõl az mind 80% fölött volt. Én csak a demojával játszottam, az alapján egy teljesen jó kis taktikai fps, ma már elavult grafikával.

A 3-asból eddig csak füstn átszûrõdõ bloom-fényt meg egy nagyon ronda fegyvert láttam biggrin.gif

tigor

Nekem idáig nagyon tetszik, és télleg nem kéne az ilyeneken veszekadni vagy szócsatázni, nem ezért csináltam a topikkát!! laugh.gif

• 3 weeks later...
P_Pocok

Most néztem meg az e3-as felvételt. HÁT WAZZZE HA ILYEN GRAFJA LESZ A JÁTÉKNAK AKKOR AZ IGEN ÜTÕS LESZ. Kitörik a fal. Átmegy a vékonyabbon a golyó és fejbekap egy csávót. ohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gif

tigor

Yaya... igen ütõs stuff lesz, remélem nemsokára!! Addig meg egy demó vagy több anim, bár mostanában elég nagy a csönd a gém körül semmi hir!! De biztos azért mert csinálják mint ááálat!! biggrin.gif

• 6 months later...
-SamS-

gondoltam felhozom a topikot .)

ma adtak ki egy videót ami nagyon élethû !

a játék mikorra várható ?

_Jolly_Joker_
gondoltam felhozom a topikot .)

ma adtak ki egy videót ami nagyon élethû !

a játék mikorra várható ?

Jó SamS bácsi, te hol látsz júniusi topikokat?? huh.gif

Guest

Nagoyn egyszerû... Beállítod, hogy a "Kezdetektõl fogva" lásd a topikokat smile.gif

-SamS-

mielõtt megnyitnék egy topikot rákeresek wink.giflaugh.gif

user posted image

-SamS-

szerintem minden idõk egyik legjobb fps-e lesz ! cool.gif

koschwarz

hát elég ütõsnek ígérkezik, eleve bírom a stílust, jól fog kinézni, cool az egész, egyedül az ellenfelek MI-je miatt agóddom, a kis filmecskék alapján van bennem némi kétség (pl. álló helyzetben, fedezék nélkül, mozdulatlanul tüzelõ ellenfél, miközben a mi katonáink fedezék mögül lõnek).

azért bízom benne.

-SamS-
hát elég ütõsnek ígérkezik, eleve bírom a stílust, jól fog kinézni, cool az egész, egyedül az ellenfelek MI-je miatt agóddom, a kis filmecskék alapján van bennem némi kétség (pl. álló helyzetben, fedezék nélkül, mozdulatlanul tüzelõ ellenfél, miközben a mi katonáink fedezék mögül lõnek).

azért bízom benne.

jaja reméljük a legjobbakat smile.gif

• 4 weeks later...
CyberneticGoblin

azért bízom benne.

Teljes mértékben egyet értek veled. Bennem is egyedül az MI ad kételkedésre okot. A Rainbow Six Lockdown-ban is pont az ellenfelek MI-jén akadtam ki. Azért ennyire nem ostobák a terroristák a valóságban tongue.gif. Viszont a többi szempontot figyelve nem nagyon találtam hiányosságot benne. Szerintem valami hasonlóra lehet számítani a GRAW-el kapcsolatban is. A témaválasztás viszont nagyon tetszik. A nem is oly távoli jövõbe kalauzol bennünket, pontosabban 2013-ba, egy Közép-Amerikai fiktív háborúba. Mi persze megkapjuk benne a kor legmodernem kütyüit, melyeket összefoglalónéven IWS-nek, azaz Integrated Warfighter Systemnek neveztek el. Kíváncsi vagyok pontosan miféle cuccok lesznek ezek, de elég komoly dolgokat lehet velük véghezvinni az tuti. cool.gif Ha viszont az MI-n javítanának még, akkor egy az egybe egy mestermû kerülne a boltok polcaira.

-SamS-
Teljes mértékben egyet értek veled. Bennem is egyedül az MI ad kételkedésre okot. A Rainbow Six Lockdown-ban is pont az ellenfelek MI-jén akadtam ki. Azért ennyire nem ostobák a terroristák a valóságban tongue.gif. Viszont a többi szempontot figyelve nem nagyon találtam hiányosságot benne. Szerintem valami hasonlóra lehet számítani a GRAW-el kapcsolatban is. A témaválasztás viszont nagyon tetszik. A nem is oly távoli jövõbe kalauzol bennünket, pontosabban 2013-ba, egy Közép-Amerikai fiktív háborúba. Mi persze megkapjuk benne a kor legmodernem kütyüit, melyeket összefoglalónéven IWS-nek, azaz Integrated Warfighter Systemnek neveztek el. Kíváncsi vagyok pontosan miféle cuccok lesznek ezek, de elég komoly dolgokat lehet velük véghezvinni az tuti. cool.gif Ha viszont az MI-n javítanának még, akkor egy az egybe egy mestermû kerülne a boltok polcaira.

sztem most se olyan rossz az az MI smile.gif

várjuk Március 3.át smile.gif

VegaSHFOREVER

Én még csak az elsõ részével játszottam , a 2 az mikori?

Malleus
Én még csak az elsõ részével játszottam , a 2 az mikori?

PC-re nem jelent meg.

Amúgy nyilván mindenki tudja, de azért leírom, hogy minden videó amit eddig láttunka GR3-ról, az az Xbox360 -as változatból van, és a PC-s kicsit másmilyen lesz (taktikaibb játékmenet, csak belsõ (fps) nézet, kevésbé csicsás HUD, stb...)

CyberneticGoblin
PC-re nem jelent meg.

Amúgy nyilván mindenki tudja, de azért leírom, hogy minden videó amit eddig láttunka GR3-ról, az az Xbox360 -as változatból van, és a PC-s kicsit másmilyen lesz (taktikaibb játékmenet, csak belsõ (fps) nézet, kevésbé csicsás HUD, stb...)

Szerintem viszont nem nagyon lesz különbség a két verzió között. Felesleges plusz meló lenne és teljesen szükségtelen ilyen változtatásokat csinálni.

Malleus
Szerintem viszont nem nagyon lesz különbség a két verzió között. Felesleges plusz meló lenne és teljesen szükségtelen ilyen változtatásokat csinálni.

Öhh, figy, az nem az én magánvéleményem hanem tények. Két külön fejlesztõcsapat készíti a PC-s és a konzolos verziókat, és jóformán két külön játékról lesz szó. Amit leírtam az úgy lesz. Szal a videókat csak fenntartásokkal tessék fogadni.

CyberneticGoblin
Öhh, figy, az nem az én magánvéleményem hanem tények. Két külön fejlesztõcsapat készíti a PC-s és a konzolos verziókat, és jóformán két külön játékról lesz szó. Amit leírtam az úgy lesz. Szal a videókat csak fenntartásokkal tessék fogadni.

Kíváncsi vok. Majd meglátjuk, hogy tényleg így lesz-e. Ha valóban két külön csapat csinálja is a játékot, azért õk elég szorosan együttmûködnek. Tehát akkor max minimális eltérés lesz közöttük.

Malleus

Olvasgassa át ezt a linket mindenki aki tud angolul - csak hogy ne essetek pofára ha megjelenik PC-re is:

http://www.ghostrecon.net/forums/index.php...topic=28051&hl=

Content Art, Sound, Technology and game play is entirely unique for the PC version.

The entire PC version made exclusively for the PC, and stands alone from the console versions in terms of game play.

Adrian J Fernandez-Lacey: It's a completely different team working on the PC version, there is some linkage in terms of story, content, models - we always exchange information. Basically they're a PC game for PC players, they're not just making a port by any means, and that's the same with the Xbox 360; the Xbox 360 version is specific to maximising the power of the Xbox 360. We decided to make this decision because we wanted to give each platform it's own personal flavour and maximise it's potential on each platform and give each player something different. With the power of next-gen as well, you can't compare an Xbox 360 to a current-gen machine, you necessarily do the same things, so we really wanted to make specific gameplay decisions for each platform.

koschwarz

egyébként utálom az ilyen célkereszteket, remélem lehet majd állítani,

a simán két vonalka metszi egymást, metszéspontnál lyukkal-célkerszetet szeretem, ami természetesen dinamikusan változik a lövésektõl.