Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Tom Clancy's Ghost Recon

Recommended Posts

Posted

PCre mikorra várható?

epic a tréler

Chuck_Norris
Posted

ha nem lesz drága, akkor lehet beruházok rá én is egy kis coopra :)

Posted

Június 14. aszem.

Posted

Június 14. aszem.

köcc

Posted

Június 15-e.

Guerilla mode, ami tolható singleben is. Úgyhogy el leszek majd a játékkal egy darabig, amihez jönnek majd még a UPlay feladatok (gondolom itt is lesz feloldható játékmód) :D

hAfFqPyyuno

Posted

Bazz, én már a teszteket várom :D.

0oaNQ2OLfLs

Posted

Nem is rossz...

Bazz de várom...!

Csak sajna hiányozni fog a karakter pimpelés, mint volt a Vegas 2-ben.... :(

Posted

Na, döntse el az ember, hogy vajon melyik igaz: kampányra egyszer "hard to recommend" másszor "easy to recommend"....

Posted

ahogy látom, élsz-halsz a játékért :D

Posted

Holnap gyün a játék, kíváncsi vagyok rá nagyon, fõleg arra, hogy mennyire lett lopakodós.

Posted

Jaja! :D

Végre egy olyan TPS, ami 90%-ban azt adja, amilyen játékot én szeretnék :).

Holnap gyün a játék, kíváncsi vagyok rá nagyon, fõleg arra, hogy mennyire lett lopakodós.

Vegyesen. Vannak színtiszta Rambo és színtiszta lopakodós pályák. Ez utóbbiakban az lesz a szar, hogy a hülye MI elbassza majd :D.

Posted

Délután megjött a cucc, nekem tetszik bár...

Elég könnyű, veteránon tolom azaz középső fokozaton, de eddig kb. egyszer haltam meg, nem igazán számít a nehézség, mivel mindenhol végig lehet lopakodni és 1-1 fejlövéssel ki iktatni az ellent. A modern kütyük, meg a láthatatlanság nagyon menő. B)

a multit még nem próbáltam de holnap arra is sort kerítek. Összességében eddig bejön.

Posted

Délután megjött a cucc, nekem tetszik bár...

Elég könnyű, veteránon tolom azaz középső fokozaton, de eddig kb. egyszer haltam meg, nem igazán számít a nehézség, mivel mindenhol végig lehet lopakodni és 1-1 fejlövéssel ki iktatni az ellent. A modern kütyük, meg a láthatatlanság nagyon menő. B)

a multit még nem próbáltam de holnap arra is sort kerítek. Összességében eddig bejön.

A legnehezebb fokozat, az elite sem sokkal nehezebb, iszonyúan jól lehet lopakodni. A 2. zambiai pálya pazar jó.

Egy hétvégi coop-ban benne vagy? Ha igen, vegyél fel PSN-re, id-m az aláírásomban.

Posted

:D :D :biglol:

9SpnFW3_foY#!

ígéretes :D :D :D

Posted

A legnehezebb fokozat, az elite sem sokkal nehezebb, iszonyúan jól lehet lopakodni. A 2. zambiai pálya pazar jó.

Egy hétvégi coop-ban benne vagy? Ha igen, vegyél fel PSN-re, id-m az aláírásomban.

Tõlem mehet, még a mai nap folyamán fölveszlek, lassan úgyis a végére érek.

Posted

Tõlem mehet, még a mai nap folyamán fölveszlek, lassan úgyis a végére érek.

Felvehetsz engem is, ha gondolod, több lehetõség lesz coop-ra. :D

Posted

Ahogy elnézem a hivatalos fórumot van aki még inkább és foggal-körömmel védi az Ubisoftot co-op matchmaking tárgyában :D.

Ha valaki PC-n akar majd co-opozni, én vevõ vagyok rá, leginkább a guerilla módra.

Posted

Rajtam kívül valaki még megveszi? Én a galaxisban rendeltem elõ, ahol ha minden igaz, egy steelbook is jár.

Üdv!

Én is voltam oly botor és berendeltem. :rolleyes:

Chuck_Norris
Posted

Wááááááááá!!!!!!!!! :fuu::fuu:?

De legalább hátha jobb lesz :D.

Pedig mennyire vártam már a 15-ét...

én is. :(

PC Version Key Features:

Playable with keyboard and mouse, 

WOW :DDDDDD

micsoda fíííííícsőőőőr

The Campaign and Guerrilla are playable cooperatively with up to 3 friends online. There is neither split-screen feature nor LAN support in the PC version.

:( :( :(

Posted

...

Ráadásul co-ophoz barátok kellenek...

Posted

Wááááááááá!!!!!!!!! :fuu::fuu::fuu::scare::scare::scare::fuu: :ninja: :fuu::scare::scare: :o :o :angry: :angry: :angry: :( :( :wacko: :wacko: :wacko: :blink: :blink: :vao:?

De legalább hátha jobb lesz :D.

Pedig mennyire vártam már a 15-ét...

Basszus! Mondjuk ha eddig kibírtuk...

"A játékból a megjelenéskor a normál változat helyett Signature Edition érkezése várható, a normál változat árában."

Ez ugye azt jelenti, hogy "többet" kapunk a pénzünkért? Bocs a láma kérdésért.

Posted

gyerekek... nem bírtam ki, h ne rendeljem be.(pedig megígértem magamnak, h idén sokkal kevesebb játékot fogok venni...) muszály, annyira királyságos lesz :D ráadásul 9000ft-ért a signature edition ajándék. (mondtam már, h imádom az ubisoftot? :D)

Basszus! Mondjuk ha eddig kibírtuk...

"A játékból a megjelenéskor a normál változat helyett Signature Edition érkezése várható, a normál változat árában."

Ez ugye azt jelenti, hogy "többet" kapunk a pénzünkért? Bocs a láma kérdésért.

pontosan azt :D

Ráadásul co-ophoz barátok kellenek...

olyan meg nekünk ugye nincs XD

basszus... kár, h 28... unokatesómnál leszek, még jó, h a szomszéd faluba lakik, így csak be kell ugranom szegedre az árkádba, de sajnos tolni nem fogom, majd csak júliusba :( :( de akkor viszont ráérek akármilyen coop, multi mókára :D

Chuck_Norris
Posted

úgy néz ki én is megveszem, de ez még 2 hét múlva fog igazán eldőlni :D

egy GS coop gerillának örülnék szívesen :D vagy akármilyen más mód