Chuck_Norris Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 ha nem lesz drága, akkor lehet beruházok rá én is egy kis coopra :)
GustyX Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Június 15-e. Guerilla mode, ami tolható singleben is. Úgyhogy el leszek majd a játékkal egy darabig, amihez jönnek majd még a UPlay feladatok (gondolom itt is lesz feloldható játékmód) :D hAfFqPyyuno
GustyX Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Nem is rossz... Bazz de várom...! Csak sajna hiányozni fog a karakter pimpelés, mint volt a Vegas 2-ben.... :(
GustyX Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Na, döntse el az ember, hogy vajon melyik igaz: kampányra egyszer "hard to recommend" másszor "easy to recommend"....
Balee Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Holnap gyün a játék, kíváncsi vagyok rá nagyon, fõleg arra, hogy mennyire lett lopakodós.
GustyX Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 ahogy látom, élsz-halsz a játékért :D Jaja! :D Végre egy olyan TPS, ami 90%-ban azt adja, amilyen játékot én szeretnék :). Holnap gyün a játék, kíváncsi vagyok rá nagyon, fõleg arra, hogy mennyire lett lopakodós. Vegyesen. Vannak színtiszta Rambo és színtiszta lopakodós pályák. Ez utóbbiakban az lesz a szar, hogy a hülye MI elbassza majd :D.
marco045 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Délután megjött a cucc, nekem tetszik bár... Elég könnyű, veteránon tolom azaz középső fokozaton, de eddig kb. egyszer haltam meg, nem igazán számít a nehézség, mivel mindenhol végig lehet lopakodni és 1-1 fejlövéssel ki iktatni az ellent. A modern kütyük, meg a láthatatlanság nagyon menő. B) a multit még nem próbáltam de holnap arra is sort kerítek. Összességében eddig bejön.
Balee Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Délután megjött a cucc, nekem tetszik bár... Elég könnyű, veteránon tolom azaz középső fokozaton, de eddig kb. egyszer haltam meg, nem igazán számít a nehézség, mivel mindenhol végig lehet lopakodni és 1-1 fejlövéssel ki iktatni az ellent. A modern kütyük, meg a láthatatlanság nagyon menő. B) a multit még nem próbáltam de holnap arra is sort kerítek. Összességében eddig bejön. A legnehezebb fokozat, az elite sem sokkal nehezebb, iszonyúan jól lehet lopakodni. A 2. zambiai pálya pazar jó. Egy hétvégi coop-ban benne vagy? Ha igen, vegyél fel PSN-re, id-m az aláírásomban.
marco045 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 A legnehezebb fokozat, az elite sem sokkal nehezebb, iszonyúan jól lehet lopakodni. A 2. zambiai pálya pazar jó. Egy hétvégi coop-ban benne vagy? Ha igen, vegyél fel PSN-re, id-m az aláírásomban. Tõlem mehet, még a mai nap folyamán fölveszlek, lassan úgyis a végére érek.
Aztech Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Tõlem mehet, még a mai nap folyamán fölveszlek, lassan úgyis a végére érek. Felvehetsz engem is, ha gondolod, több lehetõség lesz coop-ra. :D
GustyX Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 ahogy látom, élsz-halsz a játékért :D Ahogy elnézem a hivatalos fórumot van aki még inkább és foggal-körömmel védi az Ubisoftot co-op matchmaking tárgyában :D. Ha valaki PC-n akar majd co-opozni, én vevõ vagyok rá, leginkább a guerilla módra.
merAce Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Rajtam kívül valaki még megveszi? Én a galaxisban rendeltem elõ, ahol ha minden igaz, egy steelbook is jár. Üdv! Én is voltam oly botor és berendeltem. :rolleyes:
GustyX Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Wááááááááá!!!!!!!!! :ninja: :o :o :angry: :angry: :angry: :( :( :wacko: :wacko: :wacko: :blink: :blink: ? De legalább hátha jobb lesz :D. Pedig mennyire vártam már a 15-ét...
Chuck_Norris Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Wááááááááá!!!!!!!!! ? De legalább hátha jobb lesz :D. Pedig mennyire vártam már a 15-ét... én is. :( PC Version Key Features: Playable with keyboard and mouse, WOW :DDDDDD micsoda fíííííícsőőőőr The Campaign and Guerrilla are playable cooperatively with up to 3 friends online. There is neither split-screen feature nor LAN support in the PC version. :( :( :(
merAce Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Wááááááááá!!!!!!!!! :ninja: :o :o :angry: :angry: :angry: :( :( :wacko: :wacko: :wacko: :blink: :blink: ? De legalább hátha jobb lesz :D. Pedig mennyire vártam már a 15-ét... Basszus! Mondjuk ha eddig kibírtuk... "A játékból a megjelenéskor a normál változat helyett Signature Edition érkezése várható, a normál változat árában." Ez ugye azt jelenti, hogy "többet" kapunk a pénzünkért? Bocs a láma kérdésért.
Cori Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 gyerekek... nem bírtam ki, h ne rendeljem be.(pedig megígértem magamnak, h idén sokkal kevesebb játékot fogok venni...) muszály, annyira királyságos lesz :D ráadásul 9000ft-ért a signature edition ajándék. (mondtam már, h imádom az ubisoftot? :D) Basszus! Mondjuk ha eddig kibírtuk... "A játékból a megjelenéskor a normál változat helyett Signature Edition érkezése várható, a normál változat árában." Ez ugye azt jelenti, hogy "többet" kapunk a pénzünkért? Bocs a láma kérdésért. pontosan azt :D Ráadásul co-ophoz barátok kellenek... olyan meg nekünk ugye nincs XD basszus... kár, h 28... unokatesómnál leszek, még jó, h a szomszéd faluba lakik, így csak be kell ugranom szegedre az árkádba, de sajnos tolni nem fogom, majd csak júliusba :( :( de akkor viszont ráérek akármilyen coop, multi mókára :D
Chuck_Norris Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 úgy néz ki én is megveszem, de ez még 2 hét múlva fog igazán eldőlni :D egy GS coop gerillának örülnék szívesen :D vagy akármilyen más mód
Recommended Posts