Charger18 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Lehet licensz herce-hurca lenne belõle, de azért egy GR filmet tényleg összedobhatnának, ez a 25 perces kis film sztem nagyon igényes lett. Remélem a gémrõlis ezt mondjuk majd :rolleyes:
Chuck_Norris Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Lehet licensz herce-hurca lenne belõle, de azért egy GR filmet tényleg összedobhatnának, ez a 25 perces kis film sztem nagyon igényes lett. Remélem a gémrõlis ezt mondjuk majd :rolleyes: mmiiii? van kisfilm? hol, merre?
GustyX Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 mmiiii? van kisfilm? hol, merre? Pár poszttal lentebb, GR Alpha nébre hallgat :D.
Chuck_Norris Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Pár poszttal lentebb, GR Alpha nébre hallgat :D. oh én gr online nak olvastam, márpedig az hidegen hagy :D
Cori Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Pár poszttal lentebb, GR Alpha nébre hallgat :D. hát a linked a lovefilm.com-ra visz. ezen meg nem találni sehol.
GustyX Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 hát a linked a lovefilm.com-ra visz. ezen meg nem találni sehol. Érdekes hogy eltűnt...Pedig csak ott lehetett megnézni, most valóban nincs ott. De jó kis film volt, like! Hivatalos fórum szerint is csak ott lehetett megnézni. UPDATE: május 22-én jön DVD-n és BR-en :D. Már nem lehet sehol sem megnézni. De jó volt! Trailere (előzmény film): UQxrJC7lYHU
Chuck_Norris Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 már azt hittem én vagyok totál vak :D de ezek szerint csak betrollkodtatok :lol: na jolvan :) bemutatkoznak az orosz szellemek: ULS5fg3o-FE
Cori Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Érdekes hogy eltűnt...Pedig csak ott lehetett megnézni, most valóban nincs ott. De jó kis film volt, like! Hivatalos fórum szerint is csak ott lehetett megnézni. UPDATE: május 22-én jön DVD-n és BR-en :D. Már nem lehet sehol sem megnézni. De jó volt! Trailere (előzmény film): UQxrJC7lYHU király. köszi remélem valami Assassin's Creed szintűt kapunk itt is :) nagyon várós már a gém...
Charger18 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 király. köszi remélem valami Assassin's Creed szintût kapunk itt is :) nagyon várós már a gém... Mert van AC kisfilm is? :huh:
Cori Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Mert van AC kisfilm is? :huh: aha. ezio faterjáról szól. igazából a kis film az AC2 elõzményeit meséli el. itt is van vcE8xJkK6t4
Cori Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 van Embers is az AC bõl :D ha már kisfilmek... errõl meg én nem tudtam :D kösz a felvilágosítást
Charger18 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Amúgy ez az élõszereplõs kis film csak Ubinál divat vagy más kiadó is lát ebbe fantáziát? Bocs, de nagyon le vagyok maradva játékvilág ügyileg.
Chuck_Norris Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Amúgy ez az élõszereplõs kis film csak Ubinál divat vagy más kiadó is lát ebbe fantáziát? Bocs, de nagyon le vagyok maradva játékvilág ügyileg. nem csak az Ubi csinálja, de nincsenek sokan... legtöbb inkább fan-made de rászokhatnának, mert jó :)
GustyX Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Íme, a teljes változat (24 perc). Yess!!! "it uses matchmaking, does not support mod tools, it does not have dedicated servers, it DOES have LAN support."
Cori Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Íme, a teljes változat (24 perc). Yess!!! "it uses matchmaking, does not support mod tools, it does not have dedicated servers, it DOES have LAN support." kösz a linket inkább fail. bele kellett volna rakni mindet, és majd játszik mindenki amivel akar.
Cori Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 kösz a linket inkább fail. bele kellett volna rakni mindet, és majd játszik mindenki amivel akar. végignézve a vidit. lesz folytatás rész? ^^ vagy a játékra gondol mint folytatás?
GustyX Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 végignézve a vidit. lesz folytatás rész? ^^ vagy a játékra gondol mint folytatás? A rövidfilm a játék eléõzménye, úgyhogy gondolom maga a játék lesz a folytatás. Annak a folytatása pedig a GR OMEGA vagy GRFS2 :D.
Chuck_Norris Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Íme, a teljes változat (24 perc). Yess!!! "it uses matchmaking, does not support mod tools, it does not have dedicated servers, it DOES have LAN support." a link most is shit de a kisfilm jó
Cori Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 a link most is shit de a kisfilm jó ? én most is meg tudom nyitni A rövidfilm a játék eléõzménye, úgyhogy gondolom maga a játék lesz a folytatás. Annak a folytatása pedig a GR OMEGA vagy GRFS2 :D. akkor oké :D azon agyalok, h PCre vagy PS-re szerezzem-e be inkább... :D lesz egyáltalán offline coop lehetõség a játékban?
GustyX Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 a link most is shit de a kisfilm jó Csak neked, csak most! Végre megjelent a YT-on is. 7-wAzlqzXH0
Chuck_Norris Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Csak neked, csak most! Végre megjelent a YT-on is. már akkor megtaláltam én is yt-n, ezért is írtam a 2. mondatomat, de kösz
GustyX Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Ha nem tudnám hogy GR és/vagy TPS, azt hinném, hogy jön a MW4 vagy egy igazi CoDFW vagy a CoD átvált TPS-re. Király! Rajtam kívül valaki még megveszi? Én a galaxisban rendeltem elõ, ahol ha minden igaz, egy steelbook is jár. GB9c9C1dp7Q
Charger18 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Nem akartam elõrendelni de ha még sok ilyen faja kis trailert nyomsz, tuti beruházok rá :D
Recommended Posts