on-the-edge Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 undorító???sztem nem ugyanarról beszélünk,mert én szétröhögtem magam rajta amikor a dagi srác elmegy a kajaversenyre hogy jól leokádjon vkit(már nem emlékszem kit)és ezzel beindítja a láncot hát pont ez az és mindenki elkezdett hányni... filmen is láttam, hidd el, nem volt vmi szép látvány....
on-the-edge Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 befejeztem a napkutyát. a vége megint rohadt jó lett.... amikor a gyerek kap egy új laptopot és ezt nyomtatja ki neki: 'A kutya újra elszabadult. A kutya nem alszik. A kutya nem lusta. És jön érted, Kevin. A kutya nagyon éhes. És NAGYON mérges.' ahhhhh....
Darkdawn Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 befejeztem a napkutyát. a vége megint rohadt jó lett.... amikor a gyerek kap egy új laptopot és ezt nyomtatja ki neki: 'A kutya újra elszabadult. A kutya nem alszik. A kutya nem lusta. És jön érted, Kevin. A kutya nagyon éhes. És NAGYON mérges.' ahhhhh.... Jó neked, nekem most nincs pénzem könyvre...
CriticSpirit Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 A Napkutya is novelláskötet, vagy nem? inkább kisregény kötet.maga az egész két könyvet tartalmaz magában,az "1 és 2 perccel éjfél után"t,vmint a "3 és 4 perccel éjfél után"t.mindegyik két kisregényt tartalmaz.asszem a 3 és 4...nek a címe a napkutya az 1 és 2... meg a titkos ablak titkos kert
freddy12 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 hát szerintem a ragyogás a legjobb könyve aztán a bilincsben aztán állattemetõ és végül cujo no meg persze a tûzgyujtó
on-the-edge Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 inkább kisregény kötet.maga az egész két könyvet tartalmaz magában,az "1 és 2 perccel éjfél után"t,vmint a "3 és 4 perccel éjfél után"t.mindegyik két kisregényt tartalmaz.asszem a 3 és 4...nek a címe a napkutya az 1 és 2... meg a titkos ablak titkos kert igen-igen. sztem a napkutya jobb mint a titkos ablak...sztem...
on-the-edge Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 hát szerintem a ragyogás a legjobb könyve aztán a bilincsben aztán állattemetõ és végül cujo no meg persze a tûzgyujtó hmmm. a ragyogást alapmûként kezelem, habár nálam még mindig a talizmán van az élen...meg persze a setét torony sorozat... a bilincsben tényleg hihetetlenül jó, az a három napos kálvária, ennyire hitelesen ábrázolni egy nõt, nem könnyû feladat...
Jakab_Mistype_III Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 igen-igen. sztem a napkutya jobb mint a titkos ablak...sztem... A Titkos ablak filmet láttátok? Szerintem King a könyvnek elcseszte a végét, de a filom befejezése marha jó. - A befejezés a lényeg - mondja Johnny Depp, és beleharap a kukoricába. (Aki még nem látta, eredeti nyelven nézze meg! Aki már látta, az is!)
elindir Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Hát igen, a film nagyon jó. De miért más a vége, mint a könyvnek? Ott hogy van?
Jakab_Mistype_III Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Hát igen, a film nagyon jó. De miért más a vége, mint a könyvnek? Ott hogy van? Mortot lelövi a seriff, nem hal meg se a feleség, se a fickó, akit (ha jól emlékszem) Timothy Hutton játszott. És a végén van valami misztikus baromság, hogy mégsem skizofrén volt, vagy ilyesmi. Már nem nagyon emlékszem, de azt tudom, hogy nekem nem tetszett, tönkrevágta az egészet. Viszont a film nagyon jó.
on-the-edge Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Mortot lelövi a seriff, nem hal meg se a feleség, se a fickó, akit (ha jól emlékszem) Timothy Hutton játszott. És a végén van valami misztikus baromság, hogy mégsem skizofrén volt, vagy ilyesmi. Már nem nagyon emlékszem, de azt tudom, hogy nekem nem tetszett, tönkrevágta az egészet. Viszont a film nagyon jó. igen-igen...már nekem is rémlik vmi....habár ha jobban belegondolunk azért amikor íródott, még nagy szám volt ez a skizofrénia dolog, ezért kingnél is nagy szó volt, h ilyet írt. és mivel csak most filmesítették meg, a filmiparnak abban az idõszakában, amikor minden második film errõl szól, talán sokaknak tûnt sablonosnak. viszont tényleg meg kell említeni, h '90 elõtt írta... a film tetszett, pláne johnny játéka, és plusz még h premier elõtt nézhettem meg ingyé....
elindir Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 QUOTE (elindir @ Jul 26 2005, 08:52 PM) Hát igen, a film nagyon jó. De miért más a vége, mint a könyvnek? Ott hogy van? Mortot lelövi a seriff, nem hal meg se a feleség, se a fickó, akit (ha jól emlékszem) Timothy Hutton játszott. És a végén van valami misztikus baromság, hogy mégsem skizofrén volt, vagy ilyesmi. Már nem nagyon emlékszem, de azt tudom, hogy nekem nem tetszett, tönkrevágta az egészet. Viszont a film nagyon jó. Elég érdekes ez. Kicsit különböznek.
-Dan- Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Elég érdekes ez. Kicsit különböznek. Én nem olvastam a Titkos Ablakot -még. De így ahogy mondjátok, lehet maradok a filmnél. az nagyon jó volt!!!
on-the-edge Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Én nem olvastam a Titkos Ablakot -még. De így ahogy mondjátok, lehet maradok a filmnél. az nagyon jó volt!!! azért el is kell olvasni... én most szünetelek egészen az on writing-ig, és utána csak a dark tower 6-ra készülök!!!!
-Dan- Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 azért el is kell olvasni... én most szünetelek egészen az on writing-ig, és utána csak a dark tower 6-ra készülök!!!! Oks. még meglátom. Ha látom vhol a T Ablakot biztosan megveszem!
Darkdawn Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 hmmm. a ragyogást alapmûként kezelem, habár nálam még mindig a talizmán van az élen...meg persze a setét torony sorozat... a bilincsben tényleg hihetetlenül jó, az a három napos kálvária, ennyire hitelesen ábrázolni egy nõt, nem könnyû feladat... Nálam AZ a nyerõ... Most van a TV ben - már a végéhez közeledik - a Holtsáv.
on-the-edge Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Oks. még meglátom. Ha látom vhol a T Ablakot biztosan megveszem! a duna plazaban az alexandrában láttam...
on-the-edge Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Nálam AZ a nyerõ... Most van a TV ben - már a végéhez közeledik - a Holtsáv. én is nézem. nem is olyan rossz.
Darkdawn Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Még csak 1 részt láttam az tetszet, de addig nem akartam végig nézni amíg nem olvasom... érthetõ. Amúgy ha figyelitek a híreket, arról beszélnke, hogy kb 5 éven belül világméretû madárinfluenza járvány fog kitörni... csak nem a Végítélet...
on-the-edge Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Még csak 1 részt láttam az tetszet, de addig nem akartam végig nézni amíg nem olvasom... érthetõ. Amúgy ha figyelitek a híreket, arról beszélnke, hogy kb 5 éven belül világméretû madárinfluenza járvány fog kitörni... csak nem a Végítélet... nyugodtan nézheted, mert az elsõ két részben végigvitték a könyvet...a többi már más. a végítéletben nagyon is valóságos dolgokat fejteget king...sajnos....
elindir Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Az mtv-s holtsávról beszéltek? Az vmi King-cucc????
on-the-edge Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Az mtv-s holtsávról beszéltek? Az vmi King-cucc???? igen. king könyvébõl készült, habár tényleg csak az elsõ két rész szólt a könyvrõl. de azért nem rossz....
elindir Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Nem is tudtam, hogy az King. Na, mindegy, majd lehet hogy megnézem.
on-the-edge Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Nem is tudtam, hogy az King. Na, mindegy, majd lehet hogy megnézem. nahát ilyet.... találtam az alexandrában straubtól a pokoltûz klubot, két kötet, king csupa szépet ír róla a hátsó borítón, viszont ahogy megláttam a 3000 ft-ot rajta, vissza is dobtam ahol volt...majd anyuval megvetetem...
Recommended Posts