Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Stephen King Könyvek

Jakab_Mistype_III

Melyik a legjobb SK könyv?  

281 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

on-the-edge
Posted
Nem tudtok ajánlani vmi jó King-könyvet?

a halálos árnyék után ajánlanám a tortúrát. levezetésképp... biggrin.gif

on-the-edge
Posted

belelendültem a könyvtári nyomozóba és idáig szétröhögtem magam.... biggrin.gif

Posted

Csátok,én is nagy King fun vagyok.Valahogy hiányzik a commentekböl a Borzalmak városa(iszonyu jo könyv) és a Tortura.Nah nekem az elsö teccet a legjobban,iszonyu durva hangulatot,flusztráciot teremt az iro,az ember ugy beleéli magát a könyvbe,h lassan már jobban fél mint a könyvhösök.A Tortura is nagyon teccik.

Posted

Én még 14-15 éves koromban kezdtem el olvasni az "AZ"-t, de csak az elsõ kötet volt meg. Most, 10 év után fejeztem be. Még mindig üt. (bár az a teknõsbéka rész már lassan lehagya Dalí stílusát) blink.gif

Az a legszomorúbb, hogy egyetlen épkézláb filmet képtelenek voltak összehozni a regényeibõl, vagy ha igen, akkor sem azért lett jó, mert átjött rajta a "King-feeling".

Posted

csak a 2. oldalt olvastam vissza, de érdekes módon nem igazán említettétek se a Ragyogást, se a Holtsávot, bár a szavazásban az elõbbi benne van

szerintem ez a két legjobb könyve, ráadásul a Ragyogásból tényleg jó film született, Stanley Kubricknak és Jack Nicholsonnak köszönhetõen

a kedvencek temetõje is elég jó film lett, emléxem mennyire para volt

on-the-edge
Posted
Csátok,én is nagy King fun vagyok.Valahogy hiányzik a commentekböl a Borzalmak városa(iszonyu jo könyv) és a Tortura.Nah nekem az elsö teccet a legjobban,iszonyu durva hangulatot,flusztráciot teremt az iro,az ember ugy beleéli magát a könyvbe,h lassan már jobban fél mint a könyvhösök.A Tortura is nagyon teccik.

a borzalmak városa tényleg nagyon jó, viszont engem a vámpíros dolgok nem kötnek le annyira. nagyon tetszett, de annyira nem... biggrin.gif vagy h mondjam....

on-the-edge
Posted
Én még 14-15 éves koromban kezdtem el olvasni az "AZ"-t, de csak az elsõ kötet volt meg. Most, 10 év után fejeztem be. Még mindig üt. (bár az a teknõsbéka rész már lassan lehagya Dalí stílusát) blink.gif

Az a legszomorúbb, hogy egyetlen épkézláb filmet képtelenek voltak összehozni a regényeibõl, vagy ha igen, akkor sem azért lett jó, mert átjött rajta a "King-feeling".

igen. a filmek borzasztóak, és talán ezért van az, h sok ember nem csípi Kinget... sajna...

habár a remény rabjai, a tortúra, a holtsáv, a halálsoron, atlantisz gyermekei mind jó film...

on-the-edge
Posted
csak a 2. oldalt olvastam vissza, de érdekes módon nem igazán említettétek se a Ragyogást, se a Holtsávot, bár a szavazásban az elõbbi benne van

szerintem ez a két legjobb könyve, ráadásul a Ragyogásból tényleg jó film született, Stanley Kubricknak és Jack Nicholsonnak köszönhetõen

a kedvencek temetõje is elég jó film lett, emléxem mennyire para volt

talán azért nem beszéltünk róla annyit ,mert a ragyogás alapmû...anélkül nincs King... laugh.gif

akkor nem láttad a 4 részes filmet, aminek a létrehozásában King is részt vett (a forgatókönyvet õ írta)-jó hosszú, de legalább minden benne van ami a könyvben is...

Posted
talán azért nem beszéltünk róla annyit ,mert a ragyogás alapmû...anélkül nincs King... laugh.gif

akkor nem láttad a 4 részes filmet, aminek a létrehozásában King is részt vett (a forgatókönyvet õ írta)-jó hosszú, de legalább minden benne van ami a könyvben is...

4 részes film? én csak a nicholsonost láttam

gondolom ez minisorozat tv-be

a Tortúrát is nagyon szerettem

on-the-edge
Posted
4 részes film? én csak a nicholsonost láttam

gondolom ez minisorozat tv-be

a Tortúrát is nagyon szerettem

igen, a minisorozat...jobban teccett mint a mozifilm....

Posted

Elkezdtem olvasni a Tortúrát. Eddig jó. laugh.gif

on-the-edge
Posted
Elkezdtem olvasni a Tortúrát. Eddig jó. laugh.gif

jó is lesz végig ,nyugi... biggrin.gif

még mindig tart a könyvtári nyomozó, vámpírsztori ez is, annyira nem nagy dobás, de van benne néhány meghökkentõ rész....meg jó kis esti mese. laugh.gif

Jakab_Mistype_III
Posted
jó is lesz végig ,nyugi... biggrin.gif

még mindig tart a könyvtári nyomozó, vámpírsztori ez is, annyira nem nagy dobás, de van benne néhány meghökkentõ rész....meg jó kis esti mese. laugh.gif

A Könyvtári nyomozó vámpírsztori? huh.gif

on-the-edge
Posted
A Könyvtári nyomozó vámpírsztori? huh.gif

ühüm. csak nem vért szív... biggrin.gif

Jakab_Mistype_III
Posted
ühüm. csak nem vért szív... biggrin.gif

Hanem félelmet. Ja, így már értem.

Posted

Befejeztem a Tortúrát és nagyon tettszett. Eddig ez a kedvenc King-könyvem!

on-the-edge
Posted
Befejeztem a Tortúrát és nagyon tettszett. Eddig ez a kedvenc King-könyvem!

akkor most érdekességképpen ajánlanám a rémület a sivatagbant és a rendcsinálókat. egymás után, mivel társregények, szinte kiegészítik egymást. a rémület a sivatagban egy 'egyszerû' ki sztori, a rendcsinálók viszont nagyon erõs, szinte már durva....de ezért jó. biggrin.gif

idézet belõle: "Ici-pici baba Smitty, látom kell a mamacici; semmi morgás ,semmi duzzi, a jó csöcsöt ne köpjed ki." laugh.gif

a kedvenc mondókám.... laugh.gif

Posted

Ok, A rendcsinálókat úgyis meg akartam már venni!

on-the-edge
Posted

/látom incubus téren is beizzítottál... laugh.gif /

Posted

Aha, de már egy ideje megvan az az aláírás. Van még olyan topikod?

Posted

A halálsoron tetszett tõle,a többi nem nagyon.

on-the-edge
Posted

áh, az már rég kukába került azóta.... sad.gif

on-the-edge
Posted
A halálsoron tetszett tõle,a többi nem nagyon.

érdekes. abban mi fogott meg, ami a többiben nem?

Posted

QUOTE (elindir @ Jul 10 2005, 04:04 PM)

áh, az már rég kukába került azóta.... 

A mocskok! mad.gif

Posted

Na, megvettem! Majd írok, ha befejeztem!