payskin 944 Share Posted August 26, 2013 Kész van. 9600.16384.130821-1623. S elégedett vala az úr S ők lakmározának bárányt, és lajhárt, és málét Sós ringlit babbal és orángutánt, Zsenge gyökereket, és gyönge szekereket... A lényegre testvérem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted August 26, 2013 Ámen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted August 27, 2013 A DreamSpark-on (volt MSDNAA) még csak a Preview van fent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 825 Share Posted August 27, 2013 Az a hír járja, hogy az RTM-et csak nagyon szűk körben fogják terjeszteni a megjelenésig, úgyhogy én nem is számítok rá, hogy addig fenn lesz DreamSparkon. Az viszont komoly, hogy még Windows XP-t is le lehet tölteni? Lehet, hogy még be kéne szerezni tartalékba. Kíváncsi vagyok, meddig lesz elérhető. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Author Share Posted August 27, 2013 1. Mi az a DreamSpark? 2. Miért volna rajta fent?! Most lettek kész vele 1 napja. A kínai kiszivárogtató csávón kívül még senkinek nem adták oda. 3. Megjelenés október 18. 4. Miről beszélünk? Hű, de felcsesztem magam hmolnarj-n... nem látok a pipától. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 825 Share Posted August 27, 2013 A DreamSpark az MSDNAA új neve, ahogy azt már [OP]Destroy-man is leírta. Én se értem, miért lenne fenn rajta, de én nem is számítok rá, hogy a hivatalos megjelenésig felkerül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted August 27, 2013 A DreamSparkon korábban kint szoktak lenni a cuccok. Sokszor RTM napján már elérhetőek. A DreamSpark is csak "szűk" körben elérhető, nincs mindenkinek jogosultsága hozzá. @Fujitsu: Még az MS-DOS 6.0 is fent van. Szerk.: Most nézem, hogy a rendes MSDN-en sincs még fent, így érthető, hogy a DreamSparkon sincs linkelve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted August 27, 2013 Hát ha fent lenne bárhol is, akkor már rég kint lenne a Kalóz Öbölben is, nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted August 27, 2013 Azt írták, hogy nem teszik elérhetővé a megszokott MSDNAA vagy hasonló helyeken, ellentétben a korábban megszokott módon. Csak a nagy hardvergyártók kapják meg, és hogy esetleg javítgathassák még a hibákat. Ennyiből odaadhatnák, mert az RTM úgysem változik, legfeljebb hotfixek lesznek. Ergo éppen odaadhatnák. De olyan se volt, hogy valami ki ne szivárgott volna. Így lehet, hogy pár nap, esetleg hét kérdése. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 825 Share Posted August 30, 2013 Már szembejött a legnagyobb hazai torrentoldalon. (Nem mintha persze engem ebben a pillanatban foglalkoztatna a kérdés.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Author Share Posted August 30, 2013 Igen, tegnap "megjelent". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 825 Share Posted August 30, 2013 Az MS vagy a hardvergyártók Snowdenjei aktivizálták magukat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Author Share Posted September 9, 2013 Kint van a cucc az MSDN-en és TechNeten, azaz lesznek eredeti ISO-k "éjféltájba'". Link to comment Share on other sites More sharing options...
TothTibor 19 Share Posted September 9, 2013 Nagyon érdekelne eredeti ISO, de nekem sajnos nincs MSDN és TechNet hozzáférésem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted September 9, 2013 Amint kijön, fent lesz mindenhol, úgyhogy nem kell aggódni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Author Share Posted September 10, 2013 MDL-en azt mondják, hogy a WZOR release kizárólag a fájl nevében tér el az MSDN ISO-tól. Építettek a fórumban egy csodás repót (fájlneveket és CRC-t minden nyelvről lehet tudni), de letöltési linkek még nincsenek (vagy csak ügyesen álcázzák). Engem kb. eddig érdekelt a dolog, innentől rátok bízom. De már az RTM sem a régi: Microsoft does say that since the Windows team will be making some final adjustments to Windows 8.1 before Oct. 18. The RTM builds are for testing purposes only, the company says, and developers will still have to do some final app tweaking of their own when the GA build is released. Magyarul, ami kikerül az MSDN-re, TechNET-re nem 100%-ban lesz azonos azzal, amit október 18-án kiadnak, mert még dolgoznak rajta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted September 10, 2013 Ezért is csodálkoztam kicsit, mert először az volt a szöveg, hogy MSDN-en és TechNeten se lesz kint, csak október 18-tól. Akkor mi változott? Annyiban tényleg érdekes ez az RTM vagy nem RTM dolog, mert eddig mindig az volt, hogy az RTM-hez már csak hotfixek lesznek legfeljebb. Windows 8-hoz voltak is. Akkor most a mégis kiadott vagy emígyen kiszivárgott RTM nem a végleges RTM volna? Jól megkutyulták. Akkor miért nem hívják RC-nek? Mert úgy nem lehet odaadni a gyártóknak telepítésre? Elsőként ugye egy kínai nyelvű Enterprise verzió szivárgott ki, úgy fél nap alatt. Szerk.: Szóval ez van: Itt a véglegesnek hívott Windows 8.1 és Server 2012 R2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted September 10, 2013 Vagyis a legjobb lesz, ha az áruházból frissítjük majd október 18.-án. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Author Share Posted September 10, 2013 SkyBird: A fehér az új fekete, a [CENZÚRÁZVA] az új [CENZÚRÁZVA], az RTM az új béta. Ez ilyen egyszerű. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TothTibor 19 Share Posted September 10, 2013 Hát akkor inkább várok október 18.-ig, peddig a Win8 már megérett egy újra telepítésre, de nincs sok kedvem a frissítések keresésére és integrálására. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted September 10, 2013 Nincs is értelme. Túl sok és nagyméretű frissítés van már, és küszöbön van az új rendszer megjelenése. Illetve volt már korábban is. Én nem is integráltam hotfixeket, igaz újratelepítenem sem kellett, mert ketyeg rendesen gond nélkül a 8-as. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Author Share Posted September 13, 2013 Na, azért a Neowin is tud néha orbitális blődségeket írni, hogy aszondja: What is interesting to note is that Microsoft has released the same build on MSDN/TechNet as what was shipped to OEMs. The reason this is noteworthy is that many assumed Microsoft was holding back Windows 8.1 to make a few last-minute adjustments before developers were able to get their hands on the goods. Seeing that it is the exact same build, clearly Windows 8.1 RTM is a polished product and the reasoning for holding back the build was political, at best. Hát, ez teljesen világos, és nyilvánvaló következtetés. LOL. Ellenberger, tegnap buszozva hallgattam a What The Tech két héttel korábbi, 178. adását Ballmer távozásának bejelentéséről. Az első 20 percet, amiben a ChromeCastot fikázzák, át lehet tekerni (fogalmam nincs, mi az a ChromeCast), viszont után "Túró" kristály tiszta képet fest a Microsoft elmúlt 10 évéről, benne a Windows 8 blamával, a Metro desktoposításának teljes értelmetlenségével, hogy Enterprise vonalon bottal sem piszkálják meg, és ezen valószínűleg a 8.1 sem fog segíteni, és hogy innen valószínűleg csak egy visszaút van a nagyvállalatok felé: a Metrót opcionálissá tenni a következő verziókban. Van benne pár mondat Sinofskyról is, van szó arról, hogy mindenki azt hiszi, hogy itt "Nagy Egységes Metro-fejlesztés" volt, noha a mobil és a desktop fejlesztők köszönő viszonyban sincsenek, és hogy hiába volt a mobilos változat sokkal fejlettebb állapotban, mint ami a Win8-ba került, egyszerűen a Windows-fejlesztők leszarták a mobilosokat, és elkövették ugyanazokat a gyermeteg tervezési és fejlesztési hibákat, amin a mobilosok már évekkel korábban túl voltak. Hogy az ilyen szituációk vezettek többek között oda, hogy az egész céget fenekestül fel kell forgatni, és át kell szervezni, mert ez így nem versenyképes. Komolyan, legszívesebben legépelném cikknek, annyira jó. Egyik percben nem akartam hinni a fülemnek, a másik percben pedig vadul bólogattam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted October 1, 2013 Kiszivárgott a Windows RT 8.1 + Office 2013 RT telepítője. Kíváncsi vagyok rá, hogy mit tartalmaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Share Posted October 17, 2013 Kis jó tanács a telepítéshez. A nettől mindenképp el kell vágni miután letöltötte, ha netet lát nekiáll erőltetni az ms account használatát.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TothTibor 19 Share Posted October 17, 2013 Nekem nem jött fel az "Áruházban". Hol lehet megtalálni? Pedig legális a Win8 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts