Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

A GDDR4-ről tud valaki valamit mondani? Jobb mint a GDDR3?

Posted

Nincs lényeges elõrelépés a GDDR3-hoz képest. Csak azért, mert egy kártyán GDDR4 van, nem érdemesebb azt választani, mert esetlegesen drágábban kínálják.

Posted

Sziasztok!

Videókártyát szeretnék vásárolni a gépembe és ehez kéne egy kis segítség, mivel elég láma vagyok hozzá!

A géepmben egy gigabyte 945gzm-s2 alaplap van egy 3gigás intel procival, meg van 1giga memóriám is! Az alaplap, ha jól tudom bírja a pci és a pci-e-s kártyákat is! Viszont választani nem tudok, hogy melyik kárty milyen árkategóriában mit bír, és mit érdemes megvenni, hogy keményen pörögjön a gépem!

Ehez kérnék egy kis segítséget!

Elõre is köszi mindenkinek!

Posted

Milyen az a 3gigás intel proci? Nem mindegy hozzá, hogy P4 3 GHz, vagy E8400. És az ár is jó lenne.

Posted

Biztos, hogy P4 3GHz, mert ez az alaplap nem kezeli a 45 nanos procikat. :ötlet:

De azért tényleg jó lenne, ha nem nekünk kellene kitalálni... :hááát:

Posted

P4 3GHz-es a proci! Az árat szeretném minél inkább 20 alatt tartani, de max 20 körül +-1-2ezer!

Posted

8600GT. A gyártó szinte mindegy. Ennél jobbat nem is érdemes venned a P4 mellé. És az ára is kedvező.

Posted

Köszi szépen, a segítséget! Utána nézek!

Posted

Annyit még pontosítanék, hogy márkaügyben erõsen ajánlott a Galaxy 8600GE 256Mb DDR3 vagy inkább az MSI 8600GT OC-s verziója 256MB DDR3-al.... ;)

Posted

Próbálok hinni a szememnek. :D Az a 8800 GT megérné 23 ezerért.

Posted

Alex99 azért érdeklõdök, mert nem értek hozzá! Reméltem, hogy többel szúrod ki a szemem!

Posted

Alex99 azt akarta mondani, hogy az a 8800GT 23 ezerért botrányosan jó vétel. A 8800GTS-ért is már-már vicces ár a 34 ezer forint. Ez az árzuhanás egyébként pont a HD4800-asok megjelenésének köszönhető.

Szóval választhatod a HD4850-est, ha a legerősebbet akarod, vagy választhatod a 8800GT-t, ha egy kicsit lassabb, de jóval olcsóbb megoldást szeretnél.

Hihetetlen, hogy mennyire leestek az árak. Ez a nagy versengés csak jót jelent nekünk. :)

Posted

Hello, nekem több kérdésemis lenne.

1.Mi a különbség egy gigabyte 8800 gt 512 mb és a galaxy 8800 gt 512 közöt??

2.Gigabyte GA-M55S-S3 alaplapom van, abba jó lenne egy galaxy?

3.

http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=13355

http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=11979

A két videokari között mi a különbség? Miért drágább az egyik mint a másik?

4. Max. 35.000 Ft-ért ti milyen videokártyát ajánlanátok?

5. a 256 mb és 512 mb-os videokártyák között sok különbség van?

Posted

A Galaxy valamivel gyorsabb.

Jó lenne bele.

35 ezerbõl pedig: Sapphire ATI RADEON HD4850. :D

Posted

Annyival, hogy bõven megérje azt a plusz kétezret.

Posted

Köszönöm a hasznos linkeket :) Nem rég rendeltem meg így ezt a kártyát:

Kattints ide

Posted

Azért ezzel valamivel jobban jártál volna, de az sem rossz. ;)

Posted

Ezzel az a probléma, hogy még a régi kezdetleges hûtõ van rajta, ami nem segít túl sokat, ha komolyan dolgozik a kártya.

Eddig csak Inno3D-ben bíztam, de szerintem a Twintech sem egy rossz márka. Ha megy és jól teljesít, akkor nincs probléma egy márkával sem :)

Posted

Sziasztok!

Videókártya vásárlás elõtt állok és tanácstalan vagyok, hogy kell e vásárolnom memóriát a gépembe.

Most Nvidia GeForce MX440 SE DDR 333MHZ 512MB Ram van és a kiszemelt kártya DDR2 256MB.

Válaszotokat elõre is köszönöm.

Posted

Csak ezért nem kell plusz memóriát venni, a kettő nem kapcsolódik egymáshoz...

• 2 weeks later...
Posted

A galaxi gtx 9800 geforce miért olyan olcsó a többi gyártóhoz képest?