maturad Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Megvettem a kártyát, mûködik is, de a gép mindig az új hardvernek kijáró fogadtatásban részesíti.. A firewire kártyát nem kell illeszteni, s ha nem adnak hozzá semmit ( s szükséges ) hogy tegyem meg?
nagyjani Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Nem kell ahhoz semmi, az Xpsp2 gond nélkül kezeli. Viszont nézd meg az alaplap kézikönyvét,és egy nem megosztott pci foglalatba tedd, mert az adatátvitel esetleg akadozhat. Egy "not shared" pci-nak lenni kell minden alaplapon szinte.
szelesjanos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Sziasztok! Vásároltam egy Panasonic nv-gs500 tip. videokamerát. E készülékhez szeretnék pótaksit, pontosan a CGA-DU21 számút. Szeretném megkérdezni tõletek, hogy véletlenül nem tudtok olyan helyet, ahol olcsón belehet szerezni? Lehet utángyártott is! Köszi a sgítséget! További szép napot mindenkinek! Üdv! Innen szerezd be a pótaksit, ha még kell: http://wormsign.hu/
Dózsi Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Panasonic NV-GS27 -es dv kamerát szeretnék venni. Vélemények róla? Ahol eddíg olvastam róla, mindíg csak jót mondtak róla. Itt gy link: link Kezdõkamerának megteszi?
havasi gergõ Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Kamera vásárlásba gondolkodok. Kinéztem egy panasonic nv-gs-180-ast. ha vkinek van véleménye róla akkor legyen szives írja meg. (egyébként 3ccd-s 2.4 mp-es 127000-ért)
Atys Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hello! Kamertát szeretnék venni, de valami komolyabbat. (amivel mondjuk már bármilyen eseményt felvehetek, és azt a helyi TV-ben leadhatom). Kb. félmillióm lenne rá minden felszereléssel együtt. Van valakinek ilyen tapasztalata?
Humberto Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Sziasztok! Most tervezem DV kamera vásárlását, két típust néztem ki: Sony DCR-HC44 és Panasonic NV-GS180 Melyiket ajánljátok? Van valakinek tapasztalata valamelyikkel?
Guest Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Panasonic NV-GS27 -es dv kamerát szeretnék venni. Vélemények róla? Ahol eddíg olvastam róla, mindíg csak jót mondtak róla. Itt gy link: link Kezdőkamerának megteszi? Attól függ, mennyi pénzed van. Nekem egy NV-GS37-esem van, nagyon jó, szeretem, használom, de most láttam egy 3 CCD-s modell színeit, utána már csak szürkének tituláltam... Ha annak idején ráköltök + 50 000 Ft-ot, akkor már 3 CCD-sem lenne... ír:
Humberto Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Hát kb. 100.000Ft-ot szánok rá. (+ - 10.000) Én most meg vagyok zavarodva. Egy ismerõsöm nemrég vett egy Pana DV kamerát, amirõl azt hittem, hogy a 180, de most rákérdeztem és mondta, hogy a 280. A legfõbb különbség a lencse, a 180-ban Pana, a 280-ban Leica. A 280-as 150.000Ft, szerintem annyit már nem ér.
csbalazs Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Sziasztok! Mint többen közületek, én is elérkeztem ahhoz, hogy beszerezzek egy kamerát. Próbáltam sokat olvasni a dologról és "természetesen" elég zagyva kép alakult ki bennem. A cél, hogy mindenképp kiváló minõséget érjek el, és hogy az elkészült anyag könnyen/gyorsan dvd-re kerüljön. (Egy A6Va laptopom van ha szerkesztesre kell) Úgy vettem észre, hogy a 3 CCD-s megoldások a nyerõk, pl Pana eszközök, pedig kezdtem megbarátkozni a Canon DC50-el az elején. Aztán kérdés a hordozó is, mivel a kis dvd-k többek szerint nem elegendõek. Akkor most HDD (SDR-H250) vagy miniDV (NV-GS320, NV-GS500)? A memókártyásak mit tudnak? Köszi a segítséget! B.
proprius Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Sziasztok! Az elmúlt idõszakban miniDV kamerával dolgoztam, amivel mindezidáig meg voltam elégedve. Körülbelül 2 hónapja szembesültem egy furcsa hibával! Minden második harmadik kazetta után a kamerám hibát észlel és nem rögzít semmit, ez még annyira nem zavart mert a kis kazettát olcsón vásároltam és könnyen elõfordúlhat, hogy hibásak voltak, de miután vissza néztem azokat a kazettákat amikre elméletileg rögzített csak részleges rögzítést vettem észre.Egy darabig volt felvétel de egy idõ után megszakadt! Az aggaszt igazán, hogy a külföldön vásárolt kiskazetták is cserbenhagytak. Bár ott nagyon figyeltem arra az elõbbi tapasztalatok után, hogy ne a leg olcsóbbat vásároljam hanem egy közepes árkategóriával rendelkezõt. Beszéltem kolegákkal akik hasonló szituációval találkoztak. Elképzelhetõ, hogy az olcsó kazetták a hibásak? Egy másik számomra sûrgõsebb problémám az lenne, hogy egy miniDVD-re rögzítettem egy eseményt. A lemezt teleírtam egészen a végéig, elõtte természetesen formatáltam és mindent elõírás szerint csináltam.Nem lehet vissza nézni, a kamera nem ismeri fel, megpróbáltam vissza nézni már DVD-lejátszón,számítógépeken, utóbbiakból az erõsebb gépek látják az anyagot csak nem tudják lejátszani formátumhibára hivatkozva! Meg lehet menteni az anyagot?
Peterrr Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Nem tudom megoldódott-e már a probléma, azért írok. A DVD-n lévõ anyagot szerintem próbáld meg gépre másolni, vagy vágóprogiba behívni ( persze ha tud ilyet ), vagy konvertáló progival is meg lehet próbálni. Amúgy én is jártam már így, csak cd-vel, arra gyanakszom h az a baj, h meg lett lett formázva a lemez írás elõtt, mert amelyik lemezt nem formáztam meg, hanem csak kivettem a tokból, betettem és egybõl írtam rá, az mûködik. Talán jobb az író programra bízni mit csináljon vele elõször. ___ Kérdés: Van valakinek Panasonic SDR-S10 típusú kamerája és ha igen, megmondaná h mekkora helyigénye van a filmanyagnak a mit rögzít a különbözõ felvételi módokban (XP, SP, LP)?
olli Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Mi a véleményetek: Canon A 720 IS, vagy Olympus SP-510 UZ vétele a jobb?
Scorpion Spyke Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Vettem egy BenQ C740i tipusú digitális fényképezőt. 19990 Ft volt. Szerintetek azért ilyen olcsó az ára mert a BenQ egy gyengébb márka? Nézzétek meg a linken a tulajdonságait is! u.i.: Bocsánat, rossz helyen kérdeztem. Kérek egy moderátort, hogy helyezze át a digitális kamera topikba! Köszönöm!
kopeda Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Szerintetek azért ilyen olcsó az ára mert a BenQ egy gyengébb márka? Nézzétek meg a linken a tulajdonságait is! Szerintem a márka miatt, mert a tulajdonságok alapján jó gép. (mármint egy alsó kategóriás kompaktnak...)
RJoco Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Szervusztok! Szeretnék karácsonyra venni egy videókamerát. A mostani számban olvastam, hogy az optikai képstabilizátor jobb, mint a digitális vagy szoftveres, illetve még van egy csomó fajta. Mi a különbség közöttük? Ez egy 800k pixel felbontásnál számít? Túl sokat nem akarok rá költeni, de gagyit sem akarok. Kinéztem egy ilyet. Erről mi a véleményetek és van-e hasonló olcsóbban, ami minőségre ilyen lehet? A merevlemez nem lényeg, jó a DVD-s és beépített memóriás is, de miniDV-s ne legyen. Válaszaitokat előre is köszönöm! RJoco
BTcarter Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Üdv http://www.edigital.hu/product.php?productid=33514 Tud errõl a kameráról valaki valamit? Vagy használta már valaki? Tapasztalatokat szeretnék hallani! Elõre is köszi. Üdv BT Ja és érdekelne, hogy ez most memóriakártyás kamera belsõ memóriával, vagy HDD kamera? Mert egyik helyen flash memóriásnak írják, máshol pedig HDD-s kamerának! Most ki mond igazat?
RJoco Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Google a te barátod: http://www.digitalmarket.hu/product.php?pi...amp;fromcat=145 Itt jól le van írva, mit tud. Beépített 4GB memóriája van, tehát nem merevlemezes. A 34x optikai zoom jól hangzik, de elektronikus képstabilizátor révén a kézben 10-esnél nagyobbon már nagyon beremeg. Amúgy nem lehet egy rossz kamera, ha az ember kicsit akar. Egy 10-essel többért már lehet 30GB-os merevlemezest is kapni. Figyelmedbe ajánlom ezt a két kamerát: Panasonic SDR-H20 JVC GZ-MG132 Én a JVC-t vettem barátnőmnek, mert akkor még csak 100.000 FT volt a World-ben (december). Jó fogása van, könnyű kezelni, meg vagyok vele elégedve. A Panasonic nagyobb, viszont optikai képstabilizátor is van benne.
BTcarter Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Okés, köszi az infókat, bár merevlemezest nem akarok, mert könnyen baja lehet a vinyónak, ezért mindenképp memóriakártyásat szeretnék. Másik kiszemeltem a Panasonic SDR S10-es modell. De a Samsung többet tud.
Peterrr Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 at BTcarter Hali! Ha vettél már kamerát, leírnád légyszi mennyi helyet foglal a memórián a videoanyag? (persze ha memóriásat vettél) Kíváncsi vagyok hogy tömörít. Elõre is köszi.
bitorlo Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Sziasztok! Lenne, egy kérdésem.. A "kérdés" a következõ,az alább levõ két videókamera közült ti melyik mellett döntenétek??,ha választani kéne.. Sony DCR-HC51 vagy PANASONIC NV-GS90 A válaszokat köszi elõre is!! A pana mellett szól az optikai képstab, viszont gyanúsan olcsónak tûnik nekem,ahhoz képest hogy optikai képstabilizátorral van ellátva.
Alex99 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Még így is drágább a Sony-nál. Sony, Panasonic. Nehéz a döntés, mert két "legjobb" márka.
bitorlo Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Én 52ezerért tudnék venni Lenne itt még valami. Ezt a két adatot két különböző oldalon néztem, viszont egy kameráról(pana) beszélünk, akkor most melyik adat lehet valós? Mert szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy 540 e vagy 370K képpontot használ (16:9) arányban, az effektív 800 ezerből, mivel ha jól sejtem ez a felbontásra van kihatással. A legalsó adatokat a hivatalos honlapon néztem. Effektív képpontok száma mozgóképnél: 400.000 pixel (4:3), 540.000 pixel (16:9) Effektív képpontszám: 400k [4:3], 370k [16:9] (mozgókép) 410k [4:3], 380k [16:9] (állókép)
Recommended Posts