-StiF- Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ne haragudjatok, h nyitottam egy ilyen topicot, de nem találtam hasonlót és már több helyen láttam, h efelõl kérdezgetjük egymást, ki mit ajánl, ki mivel játszik stb. Ezért bátorkodom és nyitom csak meg, de persze ha nem állja meg helyét töröljétek. :) Jelenleg most ezt nyüstölöm és tényleg jópofa, csak kellenének kristályok... :D
Athesz Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dehogy haragszom. Holnap szedek is össze egy kisebb pakkot h miket találtam ma azok melett amit ajánlottatok, csak most már nincs kedvem hozzá. :D Egy kérdés: Google playen ugye a weboldalon kint van h "Telepítés" ott ugye az annál van ami ingyenes , nem csak azért nincs ott forint mert perpill van pénz a számlámon? Nehogy valami nagyobb számlát rámvarjanak. :D
TetPeti Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nem,a fizetös játékoknál a XXXft Vásárlás van és nem Telepités ,persze ha már megvetted akkor Telepités lesz ujra,de nem vonja la természetesen ujra a pénzt.
jetine Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Jelenleg ezek vannak nekem fent, amiket bármikor elõveszek, ha unatkozom véletlen és "csak" a telefon van a közelemben: -Draw Slasher -Edge Ex -Fantasy Defense -Final Fantasy III (alap hogy jó) -Fruit Ninja (Az összes részét szeretem, de ami fent van az a Shrek macskás) -Gameboid (fõleg pokemon) -Monster Shooter (ez is nagyon jó) -PetraVis (Minecraft féle, de ARMv6 miatt a rendes MC nem megy) -Plants Vs Zombies
TetPeti Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 ÉN ezeket ajánlom/tolom: Angry Birds Alap+Rio+Seasons+Space Alchemy Air Control Amazing Alex Cut the Rope Alap+Experiments Dead Trigger(l4d+kf es zombi hent) Dungeon Defenders Counter Strike(Critical Strike a név miatt) Eternity Warriors 2 Az egyik legjobb akcio-rpg Frontline Commando Grafields Defense Gears and Guts Heroes II és Heroes III Greedy Spiders 1 & 2 GTA 3 Hot pursuit GBC/Gba emulatorok(több féle is van) csak a pokemon Legendary Heroes(nagyon jo dota/lol féle játék) Mass Effect Infiltrator Minecraft Pocket Edition Plants vs Zombies Real Racing 2 Uno Stratagus(StarcCraft 1 Emu(csak a cd file ok kellenek),csak a terran van kész jelenleg,baromi jo játék) Where' My Perry? Where's My Water? Kb ezek "jobb" játékok illetve nem játék de top1 alakalmazés az ez: https://play.google.com/store/apps/details?...s.chewbaccasays Ilyet benyomni bárhol az egyszerüen kész...
-StiF- Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Jelenleg ezek vannak nekem fent, amiket bármikor elõveszek, ha unatkozom véletlen és "csak" a telefon van a közelemben: -Plants Vs Zombies Ne szórakozz, ez van telóra? Bár gondolom fizus... :unsure:
TetPeti Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 fizus de van és majdnem 1:1 ben olyan mint a pc-s csak sajnos egy idö után(2 ujrajátszás) unalmas lesz
jardo Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Stif, a Shake Spearshez naponta kapsz egy ingyen kristályt (pontosabban nem automatikusan kapod, hanem a jobb felsõ sarokban megjelenik egy ikon). Plusz ha jól rémlik, úgy is lehet ingyen kristályt szerezni, hogy ha a fejlesztõk más játékait is leszeded és kipróbálod (ez valahol a jobb felsõ sarokban érhetõ el, ott, ahol páncélt is tudsz venni a lovagodra). Sõt, ugyanígy extra arany is szerezhetõ. Ami mondjuk egy idõ után kelleni is fog majd.
kaszman1 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Kedvenc tower defense játékom: MGC76YQ0Rvc Beleöltem jópár órát buszon, melóban, stb
-StiF- Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Stif, a Shake Spearshez naponta kapsz egy ingyen kristályt (pontosabban nem automatikusan kapod, hanem a jobb felsõ sarokban megjelenik egy ikon). Plusz ha jól rémlik, úgy is lehet ingyen kristályt szerezni, hogy ha a fejlesztõk más játékait is leszeded és kipróbálod (ez valahol a jobb felsõ sarokban érhetõ el, ott, ahol páncélt is tudsz venni a lovagodra). Sõt, ugyanígy extra arany is szerezhetõ. Ami mondjuk egy idõ után kelleni is fog majd. Igen-igen azt láttam, h ad kristályt csak hát így nagyon lassan lehet haladni vele. <_< Kedvenc tower defense játékom: MGC76YQ0Rvc Beleöltem jópár órát buszon, melóban, stb Ez jónak tûnik, ha hazaérek le is töltöm! Neked a teljes van meg vagy az ingyenes?
foxxi Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ne szórakozz, ez van telóra? Bár gondolom fizus... :unsure: Jah, sajna fizus... nekem is meg kellett vennem, me a "kalóz" verzsön kiakadt tableten.. ez meg megy... a pénz az ÚR :D
Athesz Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Amit írtatok azok közül ez van fent: Angry Birds Alap+Rio+Seasons+Space Greedy Spiders 2 Where' My Perry? Where's My Water? World of Goo TuAiN2FWJkU t5_Uq81_vqE JBJ3gXbz6TM PsVs-CgQALY
jardo Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Igen-igen azt láttam, h ad kristályt csak hát így nagyon lassan lehet haladni vele. <_< Ez nézõpont kérdése. Én pl. nem tolom a játékot orrba-szájba, csak mondjuk buszon, metrón vagy esetleg este elalvás elõtt egy laza menetet. Egyrészt én minden pályán a három csillagra megyek, hogy meglegyen, másrészt meg egyébként is megéri többször végigmenni egy-egy városon a pénz miatt, hogy a páncélodat tudd fejleszteni. Szóval szerintem úgysem fogsz rohanni azonnal a következõ városba.
-StiF- Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Ez nézõpont kérdése. Én pl. nem tolom a játékot orrba-szájba, csak mondjuk buszon, metrón vagy esetleg este elalvás elõtt egy laza menetet. Egyrészt én minden pályán a három csillagra megyek, hogy meglegyen, másrészt meg egyébként is megéri többször végigmenni egy-egy városon a pénz miatt, hogy a páncélodat tudd fejleszteni. Szóval szerintem úgysem fogsz rohanni azonnal a következõ városba. Nem azért, de tegnap meló közbe 1-2 óra alatt haladtam 7 várost és már mind 3 csillagos, nem beszélve arról, h 12-es szintû vagyok. Pikk-pakk kilehetne vinni, így várhatok vele 1 hónapot. -_-
kaszman1 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ez jónak tûnik, ha hazaérek le is töltöm! Neked a teljes van meg vagy az ingyenes? Ingyenes, de abban is van jópár óra játékidõ.
_Maxtreme_ Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nálam a favoritok (Az egyszerűek mindig jobban lekötöttek, komolyabbra ott a pc :) ) - Where is my water - TileStorm - Apparatus - Angry birds - Trial X2 - Plants vs Zombies - Where's my Perry - Sentinel 3 homeworld - Defense Zone - Wind up knight - Demolition 3D - Amazing Alex - Diversion
TetPeti Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Azt értem hogy komolyabbra ott a pc de sok helyen buszon,metron,vonaton,kocsiban,iskolában és ezer más helyen nincs ott a pc.Például GTA3azni az óra alatt felbecsülhetetlen, föleg hanggal :D
Snexi Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 nem lehetne ezt a topikot átnevezni mondjuk mobilos játékokra? :) csak,hogy az iOS-es cuccokat is lehessen valahol megbeszélni
TetPeti Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Igazábol arrakéne hogy Mobilos játékok és alá hogy Android,Blackberry,iOS,WP.
_Maxtreme_ Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Azt értem hogy komolyabbra ott a pc de sok helyen buszon,metron,vonaton,kocsiban,iskolában és ezer más helyen nincs ott a pc.Például GTA3azni az óra alatt felbecsülhetetlen, föleg hanggal :D nemtom, nálam az autóversenyek tps/fps stílusú játékok eleve kizárva érintős telefonon. Játszani szeretek, nem bohóckodni :)
Godzilla2 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Skacok, a Google Play oldaláról hogy a viharba lehet gépre leszedni az ingyenes kategóriába tartozó andoridos játékokat/appokat (már ha le lehet 1általán)? Rá kell kössem a telefont a gépre h lássa, vagy a regisztrált fiókomat kell hozzárendelni (gmail regem van, amit a youtube is használ)? Hiába próbáltam rábökni azokra, amik ingyenesek, feldobott egy kis ablakot h most elõször próbálzom ezzel, leOK-ztam de semmi nem történt... vki avasson be, hogy-mint megy a dolog :)
Athesz Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Nekem magától mûködött. :unsure: Egyszer megkérdezte a telefont hogy melyik Gmail fiókot társíthatja a telefonhoz és onnantól kezdve bevolt lépve azzal a Google Playen is. Ahhoz meg h telepítse annyi kell hogy aktív net kapcsolat legyen abban a pillanatban a telefonon akár wifi akár mobilnet csak legyen. És mikor ráböksz h telepítés a telefon tölti rögtön magától.
TetPeti Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Szinkronizáld ujra a telod lépj be a gmailbe telorol majd pedig várj 48 orát és ha igy sem müködik akkor fogalmam sincs...
Godzilla2 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Hiszitek v sem, most égek mint a rongy... történt ugyanis h a HSZ beírása után átnyergeltem unokatesóm férjéhez, aki mit ad isten, ugyan ilyen mobilt vett, mint ami nekem is lett és nekiálltunk eszmét cserélni arról, h ki mire is jött rá (kezdõ android-felhasználók, ha találkoznak xD)... a srácnak volt wifis routere, gondoltam akkor letudom a telón a szoftverfrissítést, amiért tegnap óta könyörgött, majd utána megnéztem mit kér még, és láss csodát, ott volt a "add hozzá a fiókod a Google palyhez" felkérés is ... kb 5 perc alatt meglett, 2 játékot hamar le is húztam szóval mégis sikerült magamtól megoldani, csak szokás szerint nagyobb feneket kerítettem neki, mint kellett volna :D viszont a röpke 1,5 óra alatt rájöttem h ez a teló közvetlen netkapcsolat nélkül félkarú rabló... de amíg nem lesz jobban fizetõ melóm, addig nem kapom vissza a korlát-mentes mobilnetem, otthon meg sehol egy wifi hotspot a közelben :(
Recommended Posts