Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Mobilos Játékok

Recommended Posts

Posted

Ne haragudjatok, h nyitottam egy ilyen topicot, de nem találtam hasonlót és már több helyen láttam, h efelõl kérdezgetjük egymást, ki mit ajánl, ki mivel játszik stb. Ezért bátorkodom és nyitom csak meg, de persze ha nem állja meg helyét töröljétek. :)

Jelenleg most ezt nyüstölöm és tényleg jópofa, csak kellenének kristályok... :D

[GSF] Picture

Posted

Dehogy haragszom. Holnap szedek is össze egy kisebb pakkot h miket találtam ma azok melett amit ajánlottatok, csak most már nincs kedvem hozzá. :D

Egy kérdés: Google playen ugye a weboldalon kint van h "Telepítés" ott ugye az annál van ami ingyenes , nem csak azért nincs ott forint mert perpill van pénz a számlámon? Nehogy valami nagyobb számlát rámvarjanak. :D

Posted

Nem,a fizetös játékoknál a XXXft Vásárlás van és nem Telepités ,persze ha már megvetted akkor Telepités lesz ujra,de nem vonja la természetesen ujra a pénzt.

Posted

Jelenleg ezek vannak nekem fent, amiket bármikor elõveszek, ha unatkozom véletlen és "csak" a telefon van a közelemben:

-Draw Slasher

-Edge Ex

-Fantasy Defense

-Final Fantasy III (alap hogy jó)

-Fruit Ninja (Az összes részét szeretem, de ami fent van az a Shrek macskás)

-Gameboid (fõleg pokemon)

-Monster Shooter (ez is nagyon jó)

-PetraVis (Minecraft féle, de ARMv6 miatt a rendes MC nem megy)

-Plants Vs Zombies

Posted

ÉN ezeket ajánlom/tolom:

Angry Birds Alap+Rio+Seasons+Space

Alchemy

Air Control

Amazing Alex

Cut the Rope Alap+Experiments

Dead Trigger(l4d+kf es zombi hent)

Dungeon Defenders

Counter Strike(Critical Strike a név miatt)

Eternity Warriors 2 Az egyik legjobb akcio-rpg

Frontline Commando

Grafields Defense

Gears and Guts

Heroes II és Heroes III

Greedy Spiders 1 & 2

GTA 3

Hot pursuit

GBC/Gba emulatorok(több féle is van) csak a pokemon

Legendary Heroes(nagyon jo dota/lol féle játék)

Mass Effect Infiltrator

Minecraft Pocket Edition

Plants vs Zombies

Real Racing 2

Uno

Stratagus(StarcCraft 1 Emu(csak a cd file ok kellenek),csak a terran van kész jelenleg,baromi jo játék)

Where' My Perry?

Where's My Water?

Kb ezek "jobb" játékok illetve nem játék de top1 alakalmazés az ez: https://play.google.com/store/apps/details?...s.chewbaccasays Ilyet benyomni bárhol az egyszerüen kész...

Posted

Jelenleg ezek vannak nekem fent, amiket bármikor elõveszek, ha unatkozom véletlen és "csak" a telefon van a közelemben:

-Plants Vs Zombies

Ne szórakozz, ez van telóra? Bár gondolom fizus... :unsure:

Posted

fizus de van és majdnem 1:1 ben olyan mint a pc-s csak sajnos egy idö után(2 ujrajátszás) unalmas lesz

Posted

Stif, a Shake Spearshez naponta kapsz egy ingyen kristályt (pontosabban nem automatikusan kapod, hanem a jobb felsõ sarokban megjelenik egy ikon). Plusz ha jól rémlik, úgy is lehet ingyen kristályt szerezni, hogy ha a fejlesztõk más játékait is leszeded és kipróbálod (ez valahol a jobb felsõ sarokban érhetõ el, ott, ahol páncélt is tudsz venni a lovagodra). Sõt, ugyanígy extra arany is szerezhetõ. Ami mondjuk egy idõ után kelleni is fog majd.

Posted

Kedvenc tower defense játékom:

MGC76YQ0Rvc

Beleöltem jópár órát buszon, melóban, stb

Posted

Stif, a Shake Spearshez naponta kapsz egy ingyen kristályt (pontosabban nem automatikusan kapod, hanem a jobb felsõ sarokban megjelenik egy ikon). Plusz ha jól rémlik, úgy is lehet ingyen kristályt szerezni, hogy ha a fejlesztõk más játékait is leszeded és kipróbálod (ez valahol a jobb felsõ sarokban érhetõ el, ott, ahol páncélt is tudsz venni a lovagodra). Sõt, ugyanígy extra arany is szerezhetõ. Ami mondjuk egy idõ után kelleni is fog majd.

Igen-igen azt láttam, h ad kristályt csak hát így nagyon lassan lehet haladni vele. <_<

Kedvenc tower defense játékom:

MGC76YQ0Rvc

Beleöltem jópár órát buszon, melóban, stb

Ez jónak tûnik, ha hazaérek le is töltöm! Neked a teljes van meg vagy az ingyenes?

Posted

Ne szórakozz, ez van telóra? Bár gondolom fizus... :unsure:

Jah, sajna fizus... nekem is meg kellett vennem, me a "kalóz" verzsön kiakadt tableten.. ez meg megy... a pénz az ÚR :D

Posted

Amit írtatok azok közül ez van fent:

Angry Birds Alap+Rio+Seasons+Space

Greedy Spiders 2

Where' My Perry?

Where's My Water?

World of Goo

TuAiN2FWJkU

t5_Uq81_vqE

JBJ3gXbz6TM

PsVs-CgQALY

Posted

Igen-igen azt láttam, h ad kristályt csak hát így nagyon lassan lehet haladni vele. <_<

Ez nézõpont kérdése. Én pl. nem tolom a játékot orrba-szájba, csak mondjuk buszon, metrón vagy esetleg este elalvás elõtt egy laza menetet. :troll: Egyrészt én minden pályán a három csillagra megyek, hogy meglegyen, másrészt meg egyébként is megéri többször végigmenni egy-egy városon a pénz miatt, hogy a páncélodat tudd fejleszteni. Szóval szerintem úgysem fogsz rohanni azonnal a következõ városba.

Posted

Ez nézõpont kérdése. Én pl. nem tolom a játékot orrba-szájba, csak mondjuk buszon, metrón vagy esetleg este elalvás elõtt egy laza menetet. :troll: Egyrészt én minden pályán a három csillagra megyek, hogy meglegyen, másrészt meg egyébként is megéri többször végigmenni egy-egy városon a pénz miatt, hogy a páncélodat tudd fejleszteni. Szóval szerintem úgysem fogsz rohanni azonnal a következõ városba.

Nem azért, de tegnap meló közbe 1-2 óra alatt haladtam 7 várost és már mind 3 csillagos, nem beszélve arról, h 12-es szintû vagyok. Pikk-pakk kilehetne vinni, így várhatok vele 1 hónapot. -_-

Posted

Ez jónak tûnik, ha hazaérek le is töltöm! Neked a teljes van meg vagy az ingyenes?

Ingyenes, de abban is van jópár óra játékidõ.

Posted

Teljesen ingyenes RPG.

uCXpfqd5JGE

2JbBDzYBRdo

Posted

Nálam a favoritok (Az egyszerűek mindig jobban lekötöttek, komolyabbra ott a pc :) )

- Where is my water

- TileStorm

- Apparatus

- Angry birds

- Trial X2

- Plants vs Zombies

- Where's my Perry

- Sentinel 3 homeworld

- Defense Zone

- Wind up knight

- Demolition 3D

- Amazing Alex

- Diversion

Posted

Azt értem hogy komolyabbra ott a pc de sok helyen buszon,metron,vonaton,kocsiban,iskolában és ezer más helyen nincs ott a pc.Például GTA3azni az óra alatt felbecsülhetetlen, föleg hanggal :D

Posted

nem lehetne ezt a topikot átnevezni mondjuk mobilos játékokra? :) csak,hogy az iOS-es cuccokat is lehessen valahol megbeszélni

Posted

Igazábol arrakéne hogy Mobilos játékok és alá hogy Android,Blackberry,iOS,WP.

Posted

Azt értem hogy komolyabbra ott a pc de sok helyen buszon,metron,vonaton,kocsiban,iskolában és ezer más helyen nincs ott a pc.Például GTA3azni az óra alatt felbecsülhetetlen, föleg hanggal :D

nemtom, nálam az autóversenyek tps/fps stílusú játékok eleve kizárva érintős telefonon. Játszani szeretek, nem bohóckodni :)

Posted

Skacok, a Google Play oldaláról hogy a viharba lehet gépre leszedni az ingyenes kategóriába tartozó andoridos játékokat/appokat (már ha le lehet 1általán)? Rá kell kössem a telefont a gépre h lássa, vagy a regisztrált fiókomat kell hozzárendelni (gmail regem van, amit a youtube is használ)? Hiába próbáltam rábökni azokra, amik ingyenesek, feldobott egy kis ablakot h most elõször próbálzom ezzel, leOK-ztam de semmi nem történt... vki avasson be, hogy-mint megy a dolog :)

Posted

Nekem magától mûködött. :unsure: Egyszer megkérdezte a telefont hogy melyik Gmail fiókot társíthatja a telefonhoz és onnantól kezdve bevolt lépve azzal a Google Playen is. Ahhoz meg h telepítse annyi kell hogy aktív net kapcsolat legyen abban a pillanatban a telefonon akár wifi akár mobilnet csak legyen. És mikor ráböksz h telepítés a telefon tölti rögtön magától.

Posted

Szinkronizáld ujra a telod lépj be a gmailbe telorol majd pedig várj 48 orát és ha igy sem müködik akkor fogalmam sincs...

Posted

Hiszitek v sem, most égek mint a rongy... történt ugyanis h a HSZ beírása után átnyergeltem unokatesóm férjéhez, aki mit ad isten, ugyan ilyen mobilt vett, mint ami nekem is lett és nekiálltunk eszmét cserélni arról, h ki mire is jött rá (kezdõ android-felhasználók, ha találkoznak xD)... a srácnak volt wifis routere, gondoltam akkor letudom a telón a szoftverfrissítést, amiért tegnap óta könyörgött, majd utána megnéztem mit kér még, és láss csodát, ott volt a "add hozzá a fiókod a Google palyhez" felkérés is :omg: ... kb 5 perc alatt meglett, 2 játékot hamar le is húztam szóval mégis sikerült magamtól megoldani, csak szokás szerint nagyobb feneket kerítettem neki, mint kellett volna :D viszont a röpke 1,5 óra alatt rájöttem h ez a teló közvetlen netkapcsolat nélkül félkarú rabló... de amíg nem lesz jobban fizetõ melóm, addig nem kapom vissza a korlát-mentes mobilnetem, otthon meg sehol egy wifi hotspot a közelben :(