RDGridjanika Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jó ez a játék. x) Megcsináltam végre valahára a questjeim nagyrészét, úgyhogy elérkezettnek láttam az idõt, hogy csatlakozzak az orderhez. Megyek fel a guard postra nincs ott Carlos! Ilyenkor mivan? Mondom jólvan megszökök vhogy, kijutottam a városból, egy gedvás õr sem vett észre x) Kénytelen voltam odamenni a fõkapuhoz, hogy megverjenek és behurcoljanak... Igaz bent már mindenkinek azt modtam, hogy én jelentkeztem xDxD Aztán jött ez az Avric csávó. Ezt miért rakták bele? Egyet üt negyed hp, egyet ütök 1 miliméter...Most fél óráig szenvedjek vele? Végülis megoldottam ezt is, de megint kaptam egy rakat questet, és a legjobb, hogy minden learningemet elnyomtam staff skillre meg str-re, hogy le tudjam nyomni avricot, de így is le kellett vennem easyre. most varázslatok hgoyan fogok tanulni? nem tudom miért, de vhogy nem fogott meg ez a játék. vohgy mostmár jobban tetszik a lineáris játékmenet egy-két kitérõvel. itt ezt az "adjunk egy rakat questet, csinálja amelyiket akarja" megoldás nagyon nem fogott meg. vhogy oblivionban joban mûködött :/ nem értesz ehhez játékhoz :) de biztos körülkellet volna járnod a várost vagy valami, hogy találj valakit aki tanít mágiát. order-hez nem értek mert Don-al voltam
chaosmonger Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jó ez a játék. x) Megcsináltam végre valahára a questjeim nagyrészét, úgyhogy elérkezettnek láttam az idõt, hogy csatlakozzak az orderhez. Megyek fel a guard postra nincs ott Carlos! Ilyenkor mivan? Mondom jólvan megszökök vhogy, kijutottam a városból, egy gedvás õr sem vett észre x) Kénytelen voltam odamenni a fõkapuhoz, hogy megverjenek és behurcoljanak... Igaz bent már mindenkinek azt modtam, hogy én jelentkeztem xDxD Aztán jött ez az Avric csávó. Ezt miért rakták bele? Egyet üt negyed hp, egyet ütök 1 miliméter...Most fél óráig szenvedjek vele? Végülis megoldottam ezt is, de megint kaptam egy rakat questet, és a legjobb, hogy minden learningemet elnyomtam staff skillre meg str-re, hogy le tudjam nyomni avricot, de így is le kellett vennem easyre. most varázslatok hgoyan fogok tanulni? nem tudom miért, de vhogy nem fogott meg ez a játék. vohgy mostmár jobban tetszik a lineáris játékmenet egy-két kitérõvel. itt ezt az "adjunk egy rakat questet, csinálja amelyiket akarja" megoldás nagyon nem fogott meg. vhogy oblivionban joban mûködött :/ Alric-ot a többet ésszel mint erõvel megoldással kell legyõzni. Általában ebben a játékban, ha valami problémád an, akkor az a legjobb, ha elbeszélgetsz az npc-kkel. Spoiler jön. Jelen esetben Williamnek ha említed, hogy nem tudod legyõzni Alric-ot, akkor elmondja, hogy Alricnak túl jó kardja van, viszont gyengéje a pia, le kell itatni és egy gyenge kardra kicserélni a nála levõt. A kovácstól megszerezheted a Világ Legrosszabb Kardját, azután leitatod borral Alricot, elcseréled a kardját a rossz kardra, ezek után gyerekjáték legyõzni.
Leo88 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Alric-ot a többet ésszel mint erõvel megoldással kell legyõzni. Általában ebben a játékban, ha valami problémád an, akkor az a legjobb, ha elbeszélgetsz az npc-kkel. Spoiler jön. Jelen esetben Williamnek ha említed, hogy nem tudod legyõzni Alric-ot, akkor elmondja, hogy Alricnak túl jó kardja van, viszont gyengéje a pia, le kell itatni és egy gyenge kardra kicserélni a nála levõt. A kovácstól megszerezheted a Világ Legrosszabb Kardját, azután leitatod borral Alricot, elcseréled a kardját a rossz kardra, ezek után gyerekjáték legyõzni. Mindegy legyõztem jó karddal is (ebbõl is látszik, hogy nem értek a játékhoz, ugye janika?), de igazat megvallva nem tetszik a játék, úgyhogy letöröltem. :(
RDGridjanika Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Mindegy legyõztem jó karddal is (ebbõl is látszik, hogy nem értek a játékhoz, ugye janika?), de igazat megvallva nem tetszik a játék, úgyhogy letöröltem. :( igazából eleje nemjöttbe nagyon, de egyre többet kell vele játszani, és akkor már nagyon bejön :)
kicsicaca Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Sziasztok!Most kezdtem el ezt a gammát,de nem értem,hogy miért nincs térkép.Így most nem tudom merre induljak a questeknél.Még csa a legelején tartok és egy botom van.Ilyenkor hogyan,merre?
Tiboca Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Sziasztok!Most kezdtem el ezt a gammát,de nem értem,hogy miért nincs térkép.Így most nem tudom merre induljak a questeknél.Még csa a legelején tartok és egy botom van.Ilyenkor hogyan,merre? Egy-egy terület térképét a játék során NPC-ktõl kapod majd meg.Ne aggódj, nem fogsz eltévedni! :)
RDGridjanika Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Sziasztok!Most kezdtem el ezt a gammát,de nem értem,hogy miért nincs térkép.Így most nem tudom merre induljak a questeknél.Még csa a legelején tartok és egy botom van.Ilyenkor hogyan,merre? hát tudni kell angolul,meg arra menni, ahova a nõ megy, utána meg stb
crocki.jpg Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Alric-ot a többet ésszel mint erõvel megoldással kell legyõzni. Általában ebben a játékban, ha valami problémád an, akkor az a legjobb, ha elbeszélgetsz az npc-kkel. Spoiler jön. Jelen esetben Williamnek ha említed, hogy nem tudod legyõzni Alric-ot, akkor elmondja, hogy Alricnak túl jó kardja van, viszont gyengéje a pia, le kell itatni és egy gyenge kardra kicserélni a nála levõt. A kovácstól megszerezheted a Világ Legrosszabb Kardját, azután leitatod borral Alricot, elcseréled a kardját a rossz kardra, ezek után gyerekjáték legyõzni. igazából tökmindegy, mert majd késõbb le kell verni mégegyszer, és akkor a bottal ugyanúgy leveri negyed hpdat egy ütéssel. addig meg jobb ha gyakorol az ember.
Malleus Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Emberek, meg fog ez jelenni idehaza valamikor?
FulhamNorby Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Emberek, meg fog ez jelenni idehaza valamikor? Jó lenne tudni... Amúgy arról volt szó nemrég, hogy magyar felirattal fog nálunk megjelenni, remélem, hogy tényleg igaz és azért késik.
chaosmonger Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 igazából tökmindegy, mert majd késõbb le kell verni mégegyszer, és akkor a bottal ugyanúgy leveri negyed hpdat egy ütéssel. addig meg jobb ha gyakorol az ember. Azért nem tök mindegy, hogy kezdõ mágusként van-e lp-d, hogy tápold kicsit magad, vagy felpakoltad strengthre meg staffra az egészet Aric miatt. Azért a husánggal jóval bénábban harcol, nem is nagyon tudott megütni azon a szûk helyen.
crocki.jpg Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Azért nem tök mindegy, hogy kezdõ mágusként van-e lp-d, hogy tápold kicsit magad, vagy felpakoltad strengthre meg staffra az egészet Aric miatt. Azért a husánggal jóval bénábban harcol, nem is nagyon tudott megütni azon a szûk helyen. én ne vettem észre nagy különbséget a két harc között. sõt, rám a kardal és a bunkóval is ugyanannyit sebzett kb. amúgy szerintem aki nem egybõl a Monasterybe megy, hanem elõtte harbor cityben questel, az legalább 6-7-os szinten érkezik oda. én ráadásul nem is staffal, hanem kard+pajzsal öltem meg :P
bigboy- Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Helló, No, pár napja áltam neki ennek az új PB játéknak, és kétség kivül izzig vérig egy Gothic másolatról van szó. Telejsen azonos a játékmenet, az egész elképzelés, viszont egy új világban, teljesen új sztorival, új szereplõkkel. Látom sokakat elijeszt a játék vagy nem tetszést okoz a nehézkes kezdet, de szerintem, ha visszagondolunk a Gothic elsõ két részére, akkor azok se voltak könnyûek..egyáltalán. Eleinte csak pár dögöt tudtunk legyilkolni..Scavenger, Young Wolf, esetleg Goblin, de azokhoz kis ügyesség kellett. Mindenki azt várta el a G3-tól, hogy ne kelljen elõlrõl kezzük a fejldõslt, ne legyünk telejsen bénák, már ami az erõnköt illeti..és mi lett az eredmény?' Orkokat öltunk 1-es szinten, és még számtalan más dögöt, melynek hatása az volt, h sokan nyavajogtak a játék könnyûsége miatt. Azért jó lenne eldönteni, hogy mi kell. Erõsek elgyünk az elején, hogy egy elég könnyû játékkal legyen dolgunk, vagy szükséges legyen a kemény munka, ahhoz, hogy egy akármilyen farkast elintézzünk. Szerintem a Gothic elsõ két részének legfontosabb erõsségei között a fejlõdés rendszer tartozott. Fejlõdés rendszerbe nem csak az tartozik, h szinteket lépünk és kattintgatunk a "+5 Strenght" felíratokra, hanem a KEMÉNY munka, és a kínlódás...mert így valósághû. Nem tudom többiek hogy vannak, de amikor a 2-esben össze futottam 4-es szinten egy Orkkal Khorinis városától nem messze, és az egy ütésbõl elintézett mint a sz*rt...na meg az én ütéseim megt se karcolták..na ez a dolog hangulatot adott az egésznek, h "pf KisTehén!us milyen szintre kell jussak, hogy egyáltalán felvegyem ezzel a szörnyeteggel a versenyt". Kellett keményen dolgozni, ahhoz, hogy elérjek is valamit a játékban..és ez egy remek hangulatot teremt. A Risen egy kemény játék...legalábbis én Hardon tolom, hogy minél keményebben meg kelljen küzdjek a sikerért, a fejlõdésért a játékban. A pénz szerzés is elég nehéz, emrt rengeteg felé el tudjuk szorni a zsét..és ez arra késztet, hogy elgondolkodjunk mire is költsük a pénzt..ami emgint valósághûvé teszi a játékot. Tudom jó éerzés könyebb RPGkben kifosztani ezt azt, majd megvenni a elgkeményebb kardot..de itt egy realisztikus világról van szó. A játék elején van pár madár, meg lepke, amit kis odafigyeléssel meg lehet ölni..nem igazán hiszem, hogy ez bárkinek komoly gondot okozna. Aztán, ha el akarunk jutni a városig vagy esetleg a Monastery-be, akkor érdemes kikerülni bizonyos dögöket, és majd késõbb szórakozni velük. Most azért nem igazán lehet nyavajogni, hogy 4db. Grave Moth-tnem tudunk szétszedni 1-es vagy 2-es szinten. Jelenleg a 2-es Chapternél tartok, és el kell mondanom, hgoy ANNYRIA hiányzott egy ilyen színtû játék élmény, hgoy hihetetlen. Pár éve nem igazán játszok PC-s játékokat, mer már elment a varázsuk..felnõttem..nem tudom :P , de a Risen totálisan visszarepített a G1 es 2-es világába. Ezt a feelinget a G3 csak néha néha tudta visszaaadni, de az se volt az igazi. Lehet a Risen eleinte nehézkes, meg annyira nem jön be, de ha az ember ad egy kis idõt a játéknak, megismeri a világot, csöppecskét kínlódik benne, akkor a játék biztosan rabul ejti. Gothic rajongólknak egyszerûen BÛÛÛÛN kihagyni, mert a Night of the Raven óta a PB nem tudta visszaadni azt a régi feelinget..mostanáig. 4 napja tolom intenzíven, és csak msot jutottam el a 2. Chapter-ig..szóval nem lehet összecsapni a játékot, eddigi tapasztalataim szerint nem lesz rövid, és tele van kalanddal a game. A sztori eleinte elég laposnak tûnik, de ahogy haladunk elõre..rohadt érdek feszítõ tud lenni. Engem teljesen megragadt, és mindenkinek bátran ajánlom..adjatok ksi esélyt a játéknak..remekmû gyanús a Gothic rajongók számára.
RDGridjanika Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Helló, No, pár napja áltam neki ennek az új PB játéknak, és kétség kivül izzig vérig egy Gothic másolatról van szó. Telejsen azonos a játékmenet, az egész elképzelés, viszont egy új világban, teljesen új sztorival, új szereplõkkel. Látom sokakat elijeszt a játék vagy nem tetszést okoz a nehézkes kezdet, de szerintem, ha visszagondolunk a Gothic elsõ két részére, akkor azok se voltak könnyûek..egyáltalán. Eleinte csak pár dögöt tudtunk legyilkolni..Scavenger, Young Wolf, esetleg Goblin, de azokhoz kis ügyesség kellett. Mindenki azt várta el a G3-tól, hogy ne kelljen elõlrõl kezzük a fejldõslt, ne legyünk telejsen bénák, már ami az erõnköt illeti..és mi lett az eredmény?' Orkokat öltunk 1-es szinten, és még számtalan más dögöt, melynek hatása az volt, h sokan nyavajogtak a játék könnyûsége miatt. Azért jó lenne eldönteni, hogy mi kell. Erõsek elgyünk az elején, hogy egy elég könnyû játékkal legyen dolgunk, vagy szükséges legyen a kemény munka, ahhoz, hogy egy akármilyen farkast elintézzünk. Szerintem a Gothic elsõ két részének legfontosabb erõsségei között a fejlõdés rendszer tartozott. Fejlõdés rendszerbe nem csak az tartozik, h szinteket lépünk és kattintgatunk a "+5 Strenght" felíratokra, hanem a KEMÉNY munka, és a kínlódás...mert így valósághû. Nem tudom többiek hogy vannak, de amikor a 2-esben össze futottam 4-es szinten egy Orkkal Khorinis városától nem messze, és az egy ütésbõl elintézett mint a sz*rt...na meg az én ütéseim megt se karcolták..na ez a dolog hangulatot adott az egésznek, h "pf KisTehén!us milyen szintre kell jussak, hogy egyáltalán felvegyem ezzel a szörnyeteggel a versenyt". Kellett keményen dolgozni, ahhoz, hogy elérjek is valamit a játékban..és ez egy remek hangulatot teremt. A Risen egy kemény játék...legalábbis én Hardon tolom, hogy minél keményebben meg kelljen küzdjek a sikerért, a fejlõdésért a játékban. A pénz szerzés is elég nehéz, emrt rengeteg felé el tudjuk szorni a zsét..és ez arra késztet, hogy elgondolkodjunk mire is költsük a pénzt..ami emgint valósághûvé teszi a játékot. Tudom jó éerzés könyebb RPGkben kifosztani ezt azt, majd megvenni a elgkeményebb kardot..de itt egy realisztikus világról van szó. A játék elején van pár madár, meg lepke, amit kis odafigyeléssel meg lehet ölni..nem igazán hiszem, hogy ez bárkinek komoly gondot okozna. Aztán, ha el akarunk jutni a városig vagy esetleg a Monastery-be, akkor érdemes kikerülni bizonyos dögöket, és majd késõbb szórakozni velük. Most azért nem igazán lehet nyavajogni, hogy 4db. Grave Moth-tnem tudunk szétszedni 1-es vagy 2-es szinten. Jelenleg a 2-es Chapternél tartok, és el kell mondanom, hgoy ANNYRIA hiányzott egy ilyen színtû játék élmény, hgoy hihetetlen. Pár éve nem igazán játszok PC-s játékokat, mer már elment a varázsuk..felnõttem..nem tudom :P , de a Risen totálisan visszarepített a G1 es 2-es világába. Ezt a feelinget a G3 csak néha néha tudta visszaaadni, de az se volt az igazi. Lehet a Risen eleinte nehézkes, meg annyira nem jön be, de ha az ember ad egy kis idõt a játéknak, megismeri a világot, csöppecskét kínlódik benne, akkor a játék biztosan rabul ejti. Gothic rajongólknak egyszerûen BÛÛÛÛN kihagyni, mert a Night of the Raven óta a PB nem tudta visszaadni azt a régi feelinget..mostanáig. 4 napja tolom intenzíven, és csak msot jutottam el a 2. Chapter-ig..szóval nem lehet összecsapni a játékot, eddigi tapasztalataim szerint nem lesz rövid, és tele van kalanddal a game. A sztori eleinte elég laposnak tûnik, de ahogy haladunk elõre..rohadt érdek feszítõ tud lenni. Engem teljesen megragadt, és mindenkinek bátran ajánlom..adjatok ksi esélyt a játéknak..remekmû gyanús a Gothic rajongók számára. 4 chapter van, de eléggé hosszú lett, deha kiviszed, már nemis tünik anyira hosszúnak ;) deha hardon nyomod, majd chapter 3 ba nagyokat lehet szivni
crocki.jpg Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 deha hardon nyomod, majd chapter 3 ba nagyokat lehet szivni nem csak hardon :\
bigboy- Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 RDGridjanika: most nem ertem miert kellett elmond hany chapter van :) . Tudod..ugy csak talalgattam, es az ugy helyen allt..:D Legyszi, ha spoilert irtok, szoljatok elore :D .
RDGridjanika Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 RDGridjanika: most nem ertem miert kellett elmond hany chapter van :) . Tudod..ugy csak talalgattam, es az ugy helyen allt..:D Legyszi, ha spoilert irtok, szoljatok elore :D . ok sry .demég megnyugodhatsz, pár napnyi játékidõ azért hátra van :) am téleg nehéz kisebb nehézségen is, de hogyha harcos vagy, akkorcsak megkell tanulni az erõsebb ütést, hogy letartva nyomod az egérgombot. és ugy már könnyedén kilehet végezni mindent.
bigboy- Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Hmmm...hát elég dúrvákat tudok csapni, de az ellenfelek elég ügyesen ugrálnak, meg védik az ütéseim. Tetszik, hogy tényleg oda kell figyelni a harcra..ugrálni ide-oda..figyelgetni mikor van lehetõség a lecsapásra. Kimondottan tetszik az ellenfél támadásának visszaverése..az jó ötlet. Amúgy, mágia fele tartok: most tanultam meg a legelsõ spelleket, jelenleg Level 2-es crystal bulletekkel szórakozok + staff kombináció. El kellett mennem a gnome-okhoz az elsõ crystal disc-ért...húha..jó kis kaland volt :D ..szerencsére segített a vadász csávó, aki oda volt a Gygler-ért :) . Azok a Thunder Lizard-ek is érdekesek..egyet sikerült megszednem, de pont leesett a szikla oldalán..potty a tengerbe..pedig meglootoltam volna :P :) . Tetszik ez a játék,komolyan...Isten vagy Pyranha Bytes ! :D
RDGridjanika Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Hmmm...hát elég dúrvákat tudok csapni, de az ellenfelek elég ügyesen ugrálnak, meg védik az ütéseim. Tetszik, hogy tényleg oda kell figyelni a harcra..ugrálni ide-oda..figyelgetni mikor van lehetõség a lecsapásra. Kimondottan tetszik az ellenfél támadásának visszaverése..az jó ötlet. Amúgy, mágia fele tartok: most tanultam meg a legelsõ spelleket, jelenleg Level 2-es crystal bulletekkel szórakozok + staff kombináció. El kellett mennem a gnome-okhoz az elsõ crystal disc-ért...húha..jó kis kaland volt :D ..szerencsére segített a vadász csávó, aki oda volt a Gygler-ért :) . Azok a Thunder Lizard-ek is érdekesek..egyet sikerült megszednem, de pont leesett a szikla oldalán..potty a tengerbe..pedig meglootoltam volna :P :) . Tetszik ez a játék,komolyan...Isten vagy Pyranha Bytes ! :D jahát a gnomos rész az jó :) de nekem bug volt és nem jött le velem a vadász a földalá -.-"
PogiAdam Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 jahát a gnomos rész az jó :) de nekem bug volt és nem jött le velem a vadász a földalá -.-" Azon a részen nekem is megbugosodott, egyszercsak eltûnt az emerke, mondom jólvan, akkor megyek egyedül. Lementem a kriptákhoz, undead undead hátán, óvatosan araszolok elõre, aztán hirtelen egy mellékfolyosóról rámkiált, hogy "HIIII!" Majdnem kiestem a székbõl :D
kid8 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 fent a kolostorban kiképzés közben véletlen sikerült kivégeznem ezt a Tucker gyereket, de elvileg a nyomozáshoz ki kéne õt is kérdezni... na már most akkor ezzel hogy megöltem, nagyon elcsesztem az egészet, vagy van erre valami megoldás hogy hogyan lehetne feléleszteni vagy vmi? :D
RDGridjanika Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 fent a kolostorban kiképzés közben véletlen sikerült kivégeznem ezt a Tucker gyereket, de elvileg a nyomozáshoz ki kéne õt is kérdezni... na már most akkor ezzel hogy megöltem, nagyon elcsesztem az egészet, vagy van erre valami megoldás hogy hogyan lehetne feléleszteni vagy vmi? :D hát, hogyha igy megölted, gyilkolásnak számít, nem tudod visszacsinálni :D csak ha van elõzõ mentésed
bigboy- Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 kid8 Hmm..mindenkire nyomsz egy Jest spellt :D . Pfhúha..nem tudom, de szerintem csak kell legyen valami megoldás...esetleg, ha rákérdezel külföldi fórumokon.. PogiAdam: oda az undead-es föld alatti részhez nekem se jött el a csávó, de ahol a Gygler volt..oda már igen. Gygler fele nincs egy undead se..szval lehet oda már eltuttad volna vinni..vagy nem tudom. Rühelem ezeket a Sea Vulture-okat..olyan nagy távolságot tartanak töled, hogy Staffal nem éred el, viszont õk egyet ugranak s szedik szét a képed. Habár azt vettem élszre, hogy 2x nyomsz egy balra vagy jobbra gombot..félre ugrasz s akkor mindig a hûlye madár melléd ugrik..olyankor pedig már jó közel van s KEEEEEEEENJED :D !
RDGridjanika Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 kid8 Hmm..mindenkire nyomsz egy Jest spellt :D . Pfhúha..nem tudom, de szerintem csak kell legyen valami megoldás...esetleg, ha rákérdezel külföldi fórumokon.. PogiAdam: oda az undead-es föld alatti részhez nekem se jött el a csávó, de ahol a Gygler volt..oda már igen. Gygler fele nincs egy undead se..szval lehet oda már eltuttad volna vinni..vagy nem tudom. Rühelem ezeket a Sea Vulture-okat..olyan nagy távolságot tartanak töled, hogy Staffal nem éred el, viszont õk egyet ugranak s szedik szét a képed. Habár azt vettem élszre, hogy 2x nyomsz egy balra vagy jobbra gombot..félre ugrasz s akkor mindig a hûlye madár melléd ugrik..olyankor pedig már jó közel van s KEEEEEEEENJED :D ! igen a madarak olyanok :) am nem kel kétszer nyomni balra vagy jobbra gombot, hanem csak jobbrát nyomsz(vagy balrát) és megnyomod a spacet(ugrás) és arra ugrik ki, vagy akár hátra is tudsz igy ugrani. nekem am a Gygler-t egyedül kellet kinyírnom (mert ugye nem jött utánam az emberke) és sokszor kikellet kerülni az ütéseit,mert ha 2szer eltalál, kampec :lol:
bigboy- Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jah, az ugrás gombbal is el lehet ezt érni..én megszoktam a dupla irány gombot :) . Gygler nehéz lehetett a csávó nelkül..mondjuk én jól megtömtem a fejét crystal bullettel majd utána hupákoltuk szét. Most épp keresem Patty apjának az elásott kincseit, nyomait, jelenleg a déli kicsi szigethez tartok, csak sajna hûlye fele mentem, megöltem rakás szörnyet..aztán későn vettem észre, hogy vissza kellene fordulni :) . Az a Master Pallas egy KÖCS amúgy, hogy ennyi lóvét elkér a Frost Magic tanításáért. Igaz, ha viszel neki Bogbody Cold heart-ot, meg small sapphire-t vagy micsodát, akkor olcsóbban adja, de akkor is KÖCS. Kérdés: mi a különbség a 3 fajta mágia között? Ha jól emlékszem valamelyik mester..mintha Vitus mondta volna, hogy a Frost az lassít, és elég jó sebzése van, a legjobb sebzése a Crystal Bulleté..a tűzre viszont már nem emékszek. Fel tudna valaki világosítani? :D Köszi.
Recommended Posts