Jump to content
GSForum - Segélyvonal

RISEN sorozat

otvosa

Recommended Posts

otvosa

Tudom PB játék, tudom Gothic fejlesztõ, de mégis csak off a Gothic topicban. Mivel már megjelent inkább itt jobb helye lenne a beszélgetésnek. Gondolom én. Ha nem, akkor annyi.

Xris

Na ez a demó vicc rövid volt!

Tirexi2009

Na ez a demó vicc rövid volt!

Miért nem tolod a teljessel? :D

skybot

Nagyon jó kis gém. Erõsen hajaz Gothicra. Fõleg amikor megérkeztem tanyára. Olyanokat röhögtem. :D Mondjuk nem sok újítás van benne. De nekem egy felturbózott G2 doszta elég.

Guest

koktél nehez jatek, egyszerre jon2 farkas, harapasukat nem lehet kivédeni max elugrani elole de az egyik tuti megharap és 3-4harapas utan meghalsz -.- és az elejen semmi pancel csak egy szakadt polo meg egy béna kard... meg ezek a molylepkek is 4en jonnek egyszerre és egyenkent egy 3as combot utnek rad amibol 2t tok csak kivédeni és annyi voltam...

skybot

koktél nehez jatek, egyszerre jon2 farkas, harapasukat nem lehet kivédeni max elugrani elole de az egyik tuti megharap és 3-4harapas utan meghalsz -.- és az elejen semmi pancel csak egy szakadt polo meg egy béna kard... meg ezek a molylepkek is 4en jonnek egyszerre és egyenkent egy 3as combot utnek rad amibol 2t tok csak kivédeni és annyi voltam...

Farkasokkal ügyeskedni kell. Molylepkéket meg elkerülni. Am azoknak tök ugyan az a hangja mint a G2-ben. :D

Plata

Tudom PB játék, tudom Gothic fejlesztõ, de mégis csak off a Gothic topicban. Mivel már megjelent inkább itt jobb helye lenne a beszélgetésnek. Gondolom én. Ha nem, akkor annyi.

Egyetértek,bár ez a játék inkább Gothic mint a Gothic 4 néven készülõ ócskaság.

tenderlumpling

Egyetértek,bár ez a játék inkább Gothic mint a Gothic 4 néven készülõ ócskaság.

Játszottál vele, hogy így tudod, hogy ócskaság? :D

crocki.jpg

én most töltöm a teljest, cask ne jönne iylen böszme lassan. :|

Balee

Játszottál vele, hogy így tudod, hogy ócskaság? :D

Na jah, ki tudja mit csinál vele a Spellbound, azért a 3. rész sem volt olyan rossz játék, csak az elsõ 2 részhez viszonyítva volt szar. (a community patchek után persze)

Risen nem rossz, de hangulatilag messze van az elsõ 2 Gothictól. :)

tenderlumpling

Na jah, ki tudja mit csinál vele a Spellbound, azért a 3. rész sem volt olyan rossz játék, csak az elsõ 2 részhez viszonyítva volt szar. (a community patchek után persze)

Risen nem rossz, de hangulatilag messze van az elsõ 2 Gothictól. :)

Pár kritikát olvasgattam most, mondják, hogy lassú, eltaszítja és bünteti a játékost vontatott és nehézkes játékmenettel - annak ellenére persze, hogy kidolgozott és élõ világot hoztak létre, valamint a sztorit is dicsérték.

Hm. Engem mindig is taszítottak a játékmenetbeli lassúságok, mármint abban az értelemben, amikor egy játék frusztráltat, és nem enged belemerülni. Tényleg ilyen?

Dracon

Nem tudom, nekem valahogy nem tetszik, hogy kopra elkészítették a Gothic 4-et, csak Risen-nek hívják. Egyszerûen nem tudnak elszakadni tõle.

Balee

Pár kritikát olvasgattam most, mondják, hogy lassú, eltaszítja és bünteti a játékost vontatott és nehézkes játékmenettel - annak ellenére persze, hogy kidolgozott és élõ világot hoztak létre, valamint a sztorit is dicsérték.

Hm. Engem mindig is taszítottak a játékmenetbeli lassúságok, mármint abban az értelemben, amikor egy játék frusztráltat, és nem enged belemerülni. Tényleg ilyen?

Nem tudom, elõször még tetszett a játék, de most már nem vagyok lenyûgözve tõle, hiába egy újabb Gothic 2-t vártam, az is lassan indul, de vhogy itt még vontatottabbnak érzem az egészet és érezni, hogy le is egyszerûsítették. Szóval a kedvenc továbbra az elsõ 2 Gothic rész marad. De mindenesetre ha több idõm lesz majd belemerülök jobban a Risen-be is. :)

jardo

Akit esetleg érdekel, és tud németül, plusz hozzá tud jutni a német GS-hez, annak ajánlom figyelmébe az e havi számot, amelyben 8 oldalas mega-teszt van a játékról, valamint 16 oldalas tippfüzetet adnak az újsághoz, továbbá egy 25 perces videó keretében is bemutatják a játékot. :)

Kár, hogy a mi GS-ünk mostanában nem szokott ilyeneket elkövetni. :(

vmiki88

Akit esetleg érdekel, és tud németül, plusz hozzá tud jutni a német GS-hez, annak ajánlom figyelmébe az e havi számot, amelyben 8 oldalas mega-teszt van a játékról, valamint 16 oldalas tippfüzetet adnak az újsághoz, továbbá egy 25 perces videó keretében is bemutatják a játékot. :)

Ebben van valami

Itt például az egyik német GS szerkesztõ kicsomagolja a Collector Editiont

XCube

Végigtoltam a demót (már ha ezt egyáltalán lehet végigtolásnak nevezni :lol: ) és mit ne mondjak nekem nem igazán tetszik. A szinkron gyenge, nincs átélés egyik szereplõnél sem, ráadásul kapásból találkoztam két taggal, akik totál ugyanúgy néztek ki, pedig a demo -ban összesen van vagy nyolc szereplõ <_< . A grafikától sem estem hanyatt, nem mondom, hogy nagyon csúnya de engem nem fogott meg különösebben. A harc eleinte nekem is nehéz volt (a farkasok felzabáltak félpercenként) de gyorsan bele lehet jönni az ugrabugrálásba és rögtön könnyebb lesz, viszont nem mondhatnám azt sem túl élvezetesnek. Nagyon hiányoltam valami más fegyvert a kardon kívül, vagy legalább egy bõrvértet, de semmit nem kapunk, még egy kipróbálható távolsági fegyvert sem. Sõt addig sem jutunk el, hogy szintet lépjünk, pedig a demókban ez általában benne van (legalább egy, ha nem két szintlépés). Ha már kiadtak egy demót, akkor az ne csak arra legyen jó, hogy megnézd hogyan fut majd a teljes játék a gépeden, hanem mutasson is valamit, mert ez alapján engem inkább eltántorítottak a végleges verziótól, mintsem közelebb vittek volna.

Szerk: A főcímzenének ráadásul erős Fallout 3 -as érzete van (legalábbis nekem).

Dracon

Elõször is ez egy német játék, s mint tudjuk a német szaksajtó ezeket mindig kiemelten kezeli. Ha jól tudom Magyarországon is így van a magyar játékokkal kapcsolatban. Másodszor abszolút nem adok a német GS véleményére, hiszen tudva levõ, hogy a "saját" játékaikat mindig is túlértékelik, s nem is kevéssel.

vmiki88

Elõször is ez egy német játék, s mint tudjuk a német szaksajtó ezeket mindig kiemelten kezeli. Ha jól tudom Magyarországon is így van a magyar játékokkal kapcsolatban. Másodszor abszolút nem adok a német GS véleményére, hiszen tudva levõ, hogy a "saját" játékaikat mindig is túlértékelik, s nem is kevéssel.

De a németek mindent megkapnak idõ elõtt (Sims 3 is német játék?? nem hinném, mert az is kicsomagolák egy ilyen videón belül a megjelenés elõtt)

Dracon

De a németek mindent megkapnak idõ elõtt (Sims 3 is német játék?? nem hinném, mert az is kicsomagolák egy ilyen videón belül a megjelenés elõtt)

A Sims 3-at mindenki letölthette idõ elõtt hiszen kint volt már megjelenése elõtt jóval. Kisebb botrány is volt belõle.

skybot

Eléggé nehézkesen indul a játék. Szörnyek is nagyon erõsek. Fõleg, hogy csapatosan támadnak mindig. Egyszóval Gothic álnéven. :D

vmiki88

A Sims 3-at mindenki letölthette idõ elõtt hiszen kint volt már megjelenése elõtt jóval. Kisebb botrány is volt belõle.

Nem értetted meg amit mondtam.

Megkapták a collectors edition (érts: dobozban!!), még mielõtt a BOLTOK POLCAIRA kikerült volna.

tenderlumpling

Megkapták a collectors edition (érts: dobozban!!), még mielõtt a BOLTOK POLCAIRA kikerült volna.

Nyilván nem fogják a magyar szerkesztõségbe elküldeni, több a postaköltség, mint amennyit nyernének ezzel a marketingfogással :lol: Most õszintén: német nyelvterület nagy, megéri kiegyezni a lapokkal, hogy promózzák csak, ide minek jöjjön? Ha esetleg fel is kelti még jobban az érdeklõdést a játék iránt, csak azt éri el a magyar közönségnél, hogy még többen töltik le, nagy kunszt.

Ha több emberhez érne el a lap, nyilván több energiát is fektetnének bele, amúgy is szerintem elég sok mindent kapunk a GS-tõl, nem kell kell ezen fennakadni.

Dracon

És? Az lett volna a meglepõ ha nem kapják meg, azon okokból, amit már írtam.

zotya018

Hy

Valaki megtudja mondani,hogy mit kell csinálni miután megvan az összes mester küldije ?

Elolvastam az összes könyvet, megvannak a tekercsek,az alkimista növényei megvannak,a kikötõ városban megcsináltam a feladatokat,akkor az ereklyéket elvittem a csávónak és utána semmit nem tudok csinálni.

Valaki tudna segíteni ?