grasslover 40 Share Posted October 29, 2010 4 8 15 16 23 42 Folytatás innen: Lost, Destiny Found Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted October 30, 2010 Milyen eredeti nyitóposzt :D Bár kétlem hogy a topik túlságosan élettel teli lesz :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted October 31, 2010 Milyen eredeti nyitóposzt :D Bár kétlem hogy a topik túlságosan élettel teli lesz :( Ilyen sorozatbefejezés után nem csodálnám, ha üresebb lenne a topic, mint London a 28 héttel késõbb-ben:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted October 31, 2010 Meg úgy eleve sorozatbefejezés után.. De mégiscsak legtöbb hozzászólással rendelkezõ topic volt ezen a részlegen. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted October 31, 2010 Meg úgy eleve sorozatbefejezés után.. De mégiscsak legtöbb hozzászólással rendelkezõ topic volt ezen a részlegen. ^_^ De ha lett volna egy normális befejezés, az emberek talán még mindig kutatnák a válaszokat. Így meg minek? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arwy 0 Share Posted October 31, 2010 De ha lett volna egy normális befejezés, az emberek talán még mindig kutatnák a válaszokat. Így meg minek? :) Normális befejezés után se kutatnám a válaszokat, mert ugyanúgy minek? Be lett fejezve, vége, ha meg is találnák a válaszokat se tudnánk meg, hogy 100%-ban igazunk volt-e... Legalábbis én így gondolkodnék. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted October 31, 2010 Normális befejezés után se kutatnám a válaszokat, mert ugyanúgy minek? Be lett fejezve, vége, ha meg is találnák a válaszokat se tudnánk meg, hogy 100%-ban igazunk volt-e... Legalábbis én így gondolkodnék. :D Énnekem lenne kedvem elmélkedni, de annyira rossz szájízzel gondolok vissza a sorozatra, hogy... így nincs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thewbie 0 Share Posted October 31, 2010 A sorozat jó volt, utolsó évad kevésbé... ahhoz képest viszont a finálé jó volt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted October 31, 2010 A sorozat jó volt, utolsó évad kevésbé... ahhoz képest viszont a finálé jó volt :) A hatodik évadig semmi nem gond volt a sorozattal, de onnantól zuhanás a mélybe....A finálé volt a legalja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arwy 0 Share Posted November 1, 2010 A sorozat jó volt, utolsó évad kevésbé... ahhoz képest viszont a finálé jó volt :) Nekem is tetszett a finálé. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted November 1, 2010 Nekem tetszett a finálé :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitisz 0 Share Posted November 1, 2010 Nekem tetszett a finálé :D Akármilyen meglepõ osztom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted November 1, 2010 Akármilyen meglepõ osztom :D Oké, Mitisz de te olyan elfogult vagy a Losttal kb. mint én Taratninoval:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebali1991 227 Share Posted November 1, 2010 Akármilyen meglepõ osztom :D +1 B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante 6 Share Posted November 1, 2010 Srácok, mi lenne, ha játszanánk olyat, hogy mindenki írja be még ezeregyedszer, hogy szerinte szar volt a finálé vagy nem? Ja hogy már játsszátok? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted November 2, 2010 Srácok, mi lenne, ha játszanánk olyat, hogy mindenki írja be még ezeregyedszer, hogy szerinte szar volt a finálé vagy nem? Ja hogy már játsszátok? :unsure: Szar volt a finálé. Nyertem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted November 2, 2010 Szerintetek mi lehet a Füst? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky_Strike 0 Share Posted November 3, 2010 Szerintetek mi lehet a Füst? ^^ Kit érdekel?? :angry: :angry: Így volt tökéletes a sorozat :angry: , ez így volt az igazi :angry: , engem már nem is érdekelnek a válaszok :angry: , a finálé meg teljesen csúcs volt, odavagyok a nagy happyendért, és kit érdekel, hogy mi volt a sziget :angry: , ha nagy összeborulás lehetett a templonban. :angry: ::: bocsxD, anno fél éve vagy mennyi nem postoltam a fináléval kapcsolatban, és ez most úgy kijött belõlem, fõleg miután olvastam, h mennyien odavoltak a nagy büdös semmiért. Sztem nem is az a megfelelõ kérdés, hogy mi a füst, hanem, hogy miért? Persze ezt az összes többi megválaszolatlan dologra rá lehetne aggatni, aminek a végén úgy is csak az a szimpla tény jön ki hogy: 6éven keresztül hülyítsék, kábítsák az embert, egy hamis elvarázsolt világba repítve, melynek végén az ember reméli, hogy a masterpiece értelmet nyer, beteljesíti a világmegváltó bravúrt, vagy esetleg csak tisztelettel afelé, hogy 6 éven keresztül hûen követte a sorozatot, megkapja végre azt amit vár. s06-worst thing evah :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebali1991 227 Share Posted November 3, 2010 6�ven kereszt�l h�ly�ts�k, k�b�ts�k az embert, egy hamis elvar�zsolt vil�gba rep�tve, melynek v�g�n az ember rem�li, hogy a masterpiece �rtelmet nyer, beteljes�ti a vil�gmegv�lt� brav�rt, vagy esetleg csak tisztelettel afel�, hogy 6 �ven kereszt�l h�en k�vette a sorozatot, megkapja v�gre azt amit v�r. :unsure: Érdekes, én az élettel vagyok/leszek így. :rolleyes: Mellesleg tök fölösleges volt megint megnyitni ezt a topicot, mert aki ötletelni akar, az le lesz b@szva, hogy bolond vagy öccse, a finálé trutyi volt, mit akarsz még itt kecsege? :angry: Tehát egy téma maradt, h kinek tetszett/nem tetszett a vége, azt meg már ezerszer kibeszéltük. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky_Strike 0 Share Posted November 3, 2010 Érdekes, én az élettel vagyok/leszek így. :rolleyes: Mellesleg tök fölösleges volt megint megnyitni ezt a topicot, mert aki ötletelni akar, az le lesz b@szva, hogy bolond vagy öccse, a finálé trutyi volt, mit akarsz még itt kecsege? :angry: Tehát egy téma maradt, h kinek tetszett/nem tetszett a vége, azt meg már ezerszer kibeszéltük. :) Ja igen emlékszem. Te nagyon el voltál ájulva.. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted November 3, 2010 Ha abból a 6-ból 5 évig jól szórakoztál akkor miért érzed azt, hogy azt elvették tõled? Megkapja amit vár.. Te nem kaptad meg amit vártál. Száz százalékosan én sem mondanám, hogy ezt akartam, de van aki meg ezzel a befejezéssel kapta amit várt. Csak nem értem, miért kell megpróbálni meggyõzni a másikat, hogy ami tetszik neki, az tulajdonképpen szar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted November 3, 2010 Érdekes, én az élettel vagyok/leszek így. :rolleyes: Mellesleg tök fölösleges volt megint megnyitni ezt a topicot, mert aki ötletelni akar, az le lesz b@szva, hogy bolond vagy öccse, a finálé trutyi volt, mit akarsz még itt kecsege? :angry: Tehát egy téma maradt, h kinek tetszett/nem tetszett a vége, azt meg már ezerszer kibeszéltük. :) Már nem azért, de megint te hozod fel ezt a lemarházást, senki nem támadott senkit azért mert tetszett neki a szörnyû hatodik évad. A fórum meg nemrég változtatott szabályzata alapján minden olyan topicot töröltetett a moderátorokkal, amelyek 5000 kommentet meghaladtak. A Lost topic meg az amerikai második évad sugárzása elején nyílt meg annak idején, és jócskán túllépte már ezt a számot (közel 20 oldalt szerintem csak az én fél oldalas kommentjeim nyomtak bele amúgy -_-). Szóval legyél oly szíves és ne kérdõjelezd meg, hogy mit nyissak újra meg mit nem. A hatodik évad még nem is ment le az RTL Klubon, szóval egy csomó nézõnek még fogalma sincs róla, hogy mennyire jól járt ezzel, de ezt majd lehet, hogy kommentekben is le szeretnék írni és szidni gebali1991-et különösen, amiért neki orgazmikus állapotokat okozott a nyálfinálé. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebali1991 227 Share Posted November 3, 2010 Már nem azért, de megint te hozod fel ezt a lemarházást, senki nem támadott senkit azért mert tetszett neki a szörnyû hatodik évad. A fórum meg nemrég változtatott szabályzata alapján minden olyan topicot töröltetett a moderátorokkal, amelyek 5000 kommentet meghaladtak. A Lost topic meg az amerikai második évad sugárzása elején nyílt meg annak idején, és jócskán túllépte már ezt a számot (közel 20 oldalt szerintem csak az én fél oldalas kommentjeim nyomtak bele amúgy -_-). Szóval legyél oly szíves és ne kérdõjelezd meg, hogy mit nyissak újra meg mit nem. A hatodik évad még nem is ment le az RTL Klubon, szóval egy csomó nézõnek még fogalma sincs róla, hogy mennyire jól járt ezzel, de ezt majd lehet, hogy kommentekben is le szeretnék írni és szidni gebali1991-et különösen, amiért neki orgazmikus állapotokat okozott a nyálfinálé. Én már azzal elégedett voltam, hogy nem játszották el a mindenki halott/purgatórium/az egész csak álom volt szarságot B) Ja am vágom, feltûnt, olvastam hogy megváltozott a fórum rendje, nem hülye vagyok, csak arra akartam utalni, amit pár kommenttel lejjebb Ante is megfogalmazott. Na de most komolyan, grasslover, tényleg nem látod át, hogy ez az egész hova megy? A te nyitóposztodon kívül a második bejegyzés már arra utalt, hogy a finálé egy fostalicska, pedig te direkt nem utaltál rá, hanem nagyon korrekten csak annyit írtál, ami fogalommá vált a hat (öt) év alatt. Ennyi. És innen már mindegy, hogy szépítjük, errõl fog szólni a topic, ahogy az állandó parttalan vitázásról szólt a finálé óta ennek az elõdje is. Olvass csak vissza (ha lehet), nem lehetett felvetni semmit se az automatikus "minek errõl vitázni, a vége mindent hazab@szott" leosztás nélkül. Nem megkérdõjeleztelek, csak véleményt formáltam, ahogy te is. Aztán a másik: szerinted tényleg van olyan aktív fórumozó, aki nézi a Lostot, de nem látta a finálét? Aki fórumozik az nagy valószínûséggel rendelkezik oylan netkapcsolattal, hogy letölthesse, ha érdekli. De mondjuk nem, õ nem tölt le, nem nézi meg az ABC oldalán. Ahol ma van RTL, ott van AXN is (kis, de még elfogadható túlzással), tehát megnézi ott. Lemaradt? Ismételték. Most is ismétlik. Már bocsi, de röhejesnek tartom egyáltalán azt az elképzelést, hogy valaki tûkön ülve várja otthon, hogy elkezdje már adni az RTL a Lostot, mikor már maga a csatorna sem tudja, hogy melyik évadnál ragadt le. Leszarja amúgy, és az is csoda lesz, ha egyáltalán lemegy, majd vmikor vasárnap délután. Biztos lesznek persze újak, akik majd végignézik, mint a késõbb születettek/felcseperedtek a Twin Peaks-et, de csak miattuk az egésznek nem sok értelme van. :rolleyes: De remélem lassan, mivel már pontosan x-edjére írom le, átmegy ez az egész (kivéve az elsõ része, az "új nézõk" új téma :) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted November 4, 2010 Én már azzal elégedett voltam, hogy nem játszották el a mindenki halott/purgatórium/az egész csak álom volt szarságot B) Ja am vágom, feltûnt, olvastam hogy megváltozott a fórum rendje, nem hülye vagyok, csak arra akartam utalni, amit pár kommenttel lejjebb Ante is megfogalmazott. Na de most komolyan, grasslover, tényleg nem látod át, hogy ez az egész hova megy? A te nyitóposztodon kívül a második bejegyzés már arra utalt, hogy a finálé egy fostalicska, pedig te direkt nem utaltál rá, hanem nagyon korrekten csak annyit írtál, ami fogalommá vált a hat (öt) év alatt. Ennyi. És innen már mindegy, hogy szépítjük, errõl fog szólni a topic, ahogy az állandó parttalan vitázásról szólt a finálé óta ennek az elõdje is. Olvass csak vissza (ha lehet), nem lehetett felvetni semmit se az automatikus "minek errõl vitázni, a vége mindent hazab@szott" leosztás nélkül. Nem megkérdõjeleztelek, csak véleményt formáltam, ahogy te is. Aztán a másik: szerinted tényleg van olyan aktív fórumozó, aki nézi a Lostot, de nem látta a finálét? Aki fórumozik az nagy valószínûséggel rendelkezik oylan netkapcsolattal, hogy letölthesse, ha érdekli. De mondjuk nem, õ nem tölt le, nem nézi meg az ABC oldalán. Ahol ma van RTL, ott van AXN is (kis, de még elfogadható túlzással), tehát megnézi ott. Lemaradt? Ismételték. Most is ismétlik. Már bocsi, de röhejesnek tartom egyáltalán azt az elképzelést, hogy valaki tûkön ülve várja otthon, hogy elkezdje már adni az RTL a Lostot, mikor már maga a csatorna sem tudja, hogy melyik évadnál ragadt le. Leszarja amúgy, és az is csoda lesz, ha egyáltalán lemegy, majd vmikor vasárnap délután. Biztos lesznek persze újak, akik majd végignézik, mint a késõbb születettek/felcseperedtek a Twin Peaks-et, de csak miattuk az egésznek nem sok értelme van. :rolleyes: De remélem lassan, mivel már pontosan x-edjére írom le, átmegy ez az egész (kivéve az elsõ része, az "új nézõk" új téma :) ) Én is úgy gondolom, sajnos, hogy a sorozat vége elbagatellizálta a sorozat addig koherens és misztikumra felépített, rendkívül különleges, elképesztõen sok aspektusában bájos és nézõt kényeztetõ (és most nem nõi testek lassított felvételi felvonultatásáról beszélek!) elemmel dúsított mivoltát. Sajnos tényleg nincs értelme beszélgetni a fennmaradt kérdésekrõl, sajnos tényleg nincs semmi kézenfogható, amin elindulhatna a rajongó. Legalább nyitva hagyták volna, hogy azon ténylegesen lehessen agyalni. Jó, nem feltétlenül kell minden elvárásnak megfelelni, csak épp rohadtul nem mindegy, hogy valami mûvészien lett betegesen durva befejezésû (a fent említett Twin Peaks ehhez mondjuk tökéletes példa, pedig ott még cancel is bejátszott), vagy csak azért mert nem mertek nagyot ugrani. Ettõl függetlenül én azt vártam, hogy valami igazán meglepõ magyarázat lesz legalább egy kevés dologra (Füst, Sziget mibenléte...), és csak egy vallásos belemagyarázást, meg érthetetlen hugfestet láttam a végén, aminek túlcsorduló látványa a mai napig álmatlan éjszakákat okoz, mert MIÉÉÉÉÉRT? Én mondjuk ismerek olyan fórumozót, Iam_the_Ghost pl mindig megvárta az RTL-es vetítést, hiába mondtam neki, hogy a szinkron miatt egy teljesen más sorozatot néz (õ nem Lostot, hanem Eltûnteket :D), mindig megvárta a heti beosztást, egy-másfél éves csúszást. Lehetnek olyan frissen regisztrált fórumozók is, akik még nem látták végig a Lostot és akkor jöhetnének ide agyalni, ahogy azt mi tettük éveken keresztül. Ez a "ha van RTL akkor AXN is" egy nagy bullshit, egyáltalán nem fedi a valóságot. A UPC és a T-HOME alapcsomagjában sem szerepel az AXN, legalábbis ahol láttam már csatornakiosztást (nyíregyházi, szabolcs megyei elszórt települési és pécsi), és a DIGI Tv-nél is csak úgy jön, hogy rá van égetve szlovák vagy lengyel felirat (nem feltétlenül tudtam megkülönböztetni), amit lehetetlen kikapcsolni. Ez fõleg akkor rendkívül hasznos, amikor idegen nyelvû sorozat megy (a Lost végét úgy adták le, mert annyira kapkodtak a gyors leadással, hogy végül szerencsére nem maradt idõ a szinkronra. Szerintem az RTL ezért a plusz munkáért nem adja le a mai napig, mert sóherek költeni szinkronkészítésre). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts