Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Melyik sorozatot nézed/nézted legutóbb?

Recommended Posts

Posted

Na 7 részt megnéztem a Scrubs-ból, bejön, jók a karakterek.

Lazlo Bane - I'm no Superman számát meg már imádom. : DD

Posted

Üdv emberek. 19-én, ha minden jól alakul, vége a vizsgaidõszaknak, és lesz két és fél szabad hetem. Kellene valami sorozat, amit nézhetek ebben az idõszakban. Olyan kellene, ami be van fejezve, lezárt egész, nincs kedvem belekezdeni még egy sorozatba, ami még fut, mert abból már így is túl sok van... X) Olyat keresek, ami szórakoztató, de egyben van benne érték is... Mármint ez úgy mondom, hogy ne egy Jóbarátok legyen, ami ugyan kur.vajó, és szeretem nagyon, de most nem ilyen sorozatra vágyom.

Alant egy kis segítség, hogy miket követek, illetve szeretek... (gyorsan FB adatlapról kimásoltam, azért ilyen)

Kösz elõre is. (egyébként átnéztem pár sorozatos oldalt, de vhogy nem találtam semmit hirtelen.... szóval adjatok tippeket,így egyszerûbb)

*

[six Feet Under]

Six Feet Under

*

[Dr. House]

Dr. House

*

[Dexter]

Dexter

*

[skins]

Skins

*

[Entourage]

Entourage

*

[Weeds]

Weeds

*

[Carnivale]

Carnivale

[Chuck on Virgin1]

Chuck on Virgin1

*

[Monty Python's Flying Circus]

Monty Python's Flying Circus

*

[Hbo Series]

Hbo Series

*

[south Park]

South Park

*

[Misfits]

Misfits

*

[E4]

E4

*

[Glee]

Glee

*

[Dragonball Z]

Dragonball Z

*

[True Blood]

True Blood

*

[Kapitän Tenkes]

Kapitän Tenkes

*

[Nip/Tuck]

Nip/Tuck

*

[Cowboy Bebop]

Cowboy Bebop

*

[Lost]

Lost

*

[showtime]

Showtime

*

[Treme]

Treme

Rome

Posted

Üdv emberek. 19-én, ha minden jól alakul, vége a vizsgaidõszaknak, és lesz két és fél szabad hetem. Kellene valami sorozat, amit nézhetek ebben az idõszakban. Olyan kellene, ami be van fejezve, lezárt egész, nincs kedvem belekezdeni még egy sorozatba, ami még fut, mert abból már így is túl sok van... X) Olyat keresek, ami szórakoztató, de egyben van benne érték is... Mármint ez úgy mondom, hogy ne egy Jóbarátok legyen, ami ugyan kur.vajó, és szeretem nagyon, de most nem ilyen sorozatra vágyom.

Alant egy kis segítség, hogy miket követek, illetve szeretek... (gyorsan FB adatlapról kimásoltam, azért ilyen)

Kösz elõre is. (egyébként átnéztem pár sorozatos oldalt, de vhogy nem találtam semmit hirtelen.... szóval adjatok tippeket,így egyszerûbb)

*

[six Feet Under]

Six Feet Under

*

[Dr. House]

Dr. House

*

[Dexter]

Dexter

*

[skins]

Skins

*

[Entourage]

Entourage

*

[Weeds]

Weeds

*

[Carnivale]

Carnivale

[Chuck on Virgin1]

Chuck on Virgin1

*

[Monty Python's Flying Circus]

Monty Python's Flying Circus

*

[Hbo Series]

Hbo Series

*

[south Park]

South Park

*

[Misfits]

Misfits

*

[E4]

E4

*

[Glee]

Glee

*

[Dragonball Z]

Dragonball Z

*

[True Blood]

True Blood

*

[Kapitän Tenkes]

Kapitän Tenkes

*

[Nip/Tuck]

Nip/Tuck

*

[Cowboy Bebop]

Cowboy Bebop

*

[Lost]

Lost

*

[showtime]

Showtime

*

[Treme]

Treme

Rome

Flight of the Conchords

Life and times of Tim

Firefly

Mad Men

Parks and Recreation

Sherlock (mindenképp)

Stargate Universe

IT Crowd

Posted

Hát mivel Ante egy olyat se írt, ami lezárt illetve be lenne fejezve, így írok én. :D (Jó Fireflynak vége, és az a Serenity filmmel tényleg annak tekinthető, mondjuk nézd azt legelőször. :)) ok a Flight of the Conchordsnak is vége van..

The Shield

The Wire

The Sopranos

Pushing Daisies

The Good Guys

vígjátéknak meg Arrested Development és Scrubs

Posted

Ugyan még fut, de igazából "véget ért" a negyedik évad végén a Doctor Who. A mindenkori legzseniálisabb science fiction sorozat -_-

Posted

Hát mivel Ante egy olyat se írt, ami lezárt illetve be lenne fejezve, így írok én. :D (Jó Fireflynak vége, és az a Serenity filmmel tényleg annak tekinthetõ, mondjuk nézd azt legelõször. :)) ok a Flight of the Conchordsnak is vége van..

The Shield

The Wire

The Sopranos

Pushing Daisies

The Good Guys

vígjátéknak meg Arrested Development és Scrubs

Az SGU-nak is vége effektíve, meg Tim kalandjai sem folytatódnak a belátható jövõben :(

Posted

Az SGU-nak is vége effektíve, meg Tim kalandjai sem folytatódnak a belátható jövõben :(

Timbõl berendelték a 3. évadot, és valami halvány reménysugara az SGUnak is van.

Posted

Pushing Daises meg az Arrested development lett a befutó.

Grass, a Doctor Who is meglesz elõbb-utóbb :)

Stargate engem nem érdekel, sorry emberek.

Good Guys-t már kinéztem, de most valahogy mégse, a Wire nyárra van tartogatva, Sopranosból az utolsó évadot kellene lenyomnom.

• 2 weeks later...
Posted

Pushing Daisies végig olyan, mint az elsõ hét részben, vagy lesz valami változás? Erõsen hajlok rá, hogy az elsõ évadot még befejezem, de aztán elkaszálom, kb. eddig tartott a varázsa nekem :unsure:

Posted

Alapvetõen olyan marad igen. Valami nagyon laza átívelõ szál lesz a 2. évadban.

Posted

Omg Scrubs s02e18 : DDD imádom, nem gondoltam, hogy ennyire fog tetszeni. Sokkal jobb, mint egy himym.

Posted

Omg Scrubs s02e18 : DDD imádom, nem gondoltam, hogy ennyire fog tetszeni. Sokkal jobb, mint egy himym.

Provocative interjection: annál nem nehezebb jobb lenni :unsure: ;)

Posted

Scrubs-zal sitcomot meg poénokon alapuló sorozatot egyébként is hamvába holt ötlet eleve is összehasonlítani.

Posted

öhm a mi idõnkben mikor lesz az uj skins rész ? :huh:

Posted

Angliában talán 10tõl adják, az nekünk 11, éjfél-egy fele fenn lehet.

Posted

Angliában talán 10tõl adják, az nekünk 11, éjfél-egy fele fenn lehet.

Mancsot fel, aki még ma megnézi B)

Posted

Mancsot fel, aki még ma megnézi B)

Tervbe' van. :D Mondjuk a mához nagyon ügyesnek kell lenni, a holnap meg már nem nagy szám. :P

Posted

Nálam is tervbe van véve, de ebbõl már max "lefekvés elõtt" lesz. Addig befejezem az amcsi remake 2. részét, amit még délután félbehagytam. :D

Posted

Aki megnézte a Skins-t, dobjon egy véleményt. Akár hosszabbat is. Én egyben tolom le az évadot, de kíváncsi vagyok az elsõ benyomásokra:)

Posted

Igen komoly fenntartásokkal álltam neki az 5. évad Skinsnek, az előző két évad után, és ez rá is nyomta a bélyegét az elejére.

A végére viszont nagyon elkapott a hangulat, a 35. perctől már nagyon élveztem. Drámás résszel indítottunk, és ezúttal kimaradt a közös, mindenkit valamennyire bemutató rész, de tetszett. Jó lesz ez. :)

Ja igen, zeneileg továbbra is bitang erős. :)

Posted

Igen komoly fenntartásokkal álltam neki az 5. évad Skinsnek, az elõzõ két évad után, és ez rá is nyomta a bélyegét az elejére.

A végére viszont nagyon elkapott a hangulat, a 35. perctõl már nagyon élveztem. Drámás résszel indítottunk, és ezúttal kimaradt a közös, mindenkit valamennyire bemutató rész, de tetszett. Jó lesz ez. :)

Ja igen, zeneileg továbbra is bitang erõs. :)

Kösz :) Csapat akkor jónak tûnik?:)

Posted

Kösz :) Csapat akkor jónak tûnik?:)

Hát Tonyt és Cookot nehéz reprodukálni, de Mattyben van potenciál. A többiek se rosszak.

Én egy paraszthajszállal kevésbé élveztem ezt az évadnyitót, mint a harmadikét, de hát ki kell forrniuk a karaktereknek...