marco045 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Na 7 részt megnéztem a Scrubs-ból, bejön, jók a karakterek. Lazlo Bane - I'm no Superman számát meg már imádom. : DD
Real013 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Üdv emberek. 19-én, ha minden jól alakul, vége a vizsgaidõszaknak, és lesz két és fél szabad hetem. Kellene valami sorozat, amit nézhetek ebben az idõszakban. Olyan kellene, ami be van fejezve, lezárt egész, nincs kedvem belekezdeni még egy sorozatba, ami még fut, mert abból már így is túl sok van... X) Olyat keresek, ami szórakoztató, de egyben van benne érték is... Mármint ez úgy mondom, hogy ne egy Jóbarátok legyen, ami ugyan kur.vajó, és szeretem nagyon, de most nem ilyen sorozatra vágyom. Alant egy kis segítség, hogy miket követek, illetve szeretek... (gyorsan FB adatlapról kimásoltam, azért ilyen) Kösz elõre is. (egyébként átnéztem pár sorozatos oldalt, de vhogy nem találtam semmit hirtelen.... szóval adjatok tippeket,így egyszerûbb) * [six Feet Under] Six Feet Under * [Dr. House] Dr. House * [Dexter] Dexter * [skins] Skins * [Entourage] Entourage * [Weeds] Weeds * [Carnivale] Carnivale [Chuck on Virgin1] Chuck on Virgin1 * [Monty Python's Flying Circus] Monty Python's Flying Circus * [Hbo Series] Hbo Series * [south Park] South Park * [Misfits] Misfits * [E4] E4 * [Glee] Glee * [Dragonball Z] Dragonball Z * [True Blood] True Blood * [Kapitän Tenkes] Kapitän Tenkes * [Nip/Tuck] Nip/Tuck * [Cowboy Bebop] Cowboy Bebop * [Lost] Lost * [showtime] Showtime * [Treme] Treme Rome
Ante Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Üdv emberek. 19-én, ha minden jól alakul, vége a vizsgaidõszaknak, és lesz két és fél szabad hetem. Kellene valami sorozat, amit nézhetek ebben az idõszakban. Olyan kellene, ami be van fejezve, lezárt egész, nincs kedvem belekezdeni még egy sorozatba, ami még fut, mert abból már így is túl sok van... X) Olyat keresek, ami szórakoztató, de egyben van benne érték is... Mármint ez úgy mondom, hogy ne egy Jóbarátok legyen, ami ugyan kur.vajó, és szeretem nagyon, de most nem ilyen sorozatra vágyom. Alant egy kis segítség, hogy miket követek, illetve szeretek... (gyorsan FB adatlapról kimásoltam, azért ilyen) Kösz elõre is. (egyébként átnéztem pár sorozatos oldalt, de vhogy nem találtam semmit hirtelen.... szóval adjatok tippeket,így egyszerûbb) * [six Feet Under] Six Feet Under * [Dr. House] Dr. House * [Dexter] Dexter * [skins] Skins * [Entourage] Entourage * [Weeds] Weeds * [Carnivale] Carnivale [Chuck on Virgin1] Chuck on Virgin1 * [Monty Python's Flying Circus] Monty Python's Flying Circus * [Hbo Series] Hbo Series * [south Park] South Park * [Misfits] Misfits * [E4] E4 * [Glee] Glee * [Dragonball Z] Dragonball Z * [True Blood] True Blood * [Kapitän Tenkes] Kapitän Tenkes * [Nip/Tuck] Nip/Tuck * [Cowboy Bebop] Cowboy Bebop * [Lost] Lost * [showtime] Showtime * [Treme] Treme Rome Flight of the Conchords Life and times of Tim Firefly Mad Men Parks and Recreation Sherlock (mindenképp) Stargate Universe IT Crowd
Hor1 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Hát mivel Ante egy olyat se írt, ami lezárt illetve be lenne fejezve, így írok én. :D (Jó Fireflynak vége, és az a Serenity filmmel tényleg annak tekinthető, mondjuk nézd azt legelőször. :)) ok a Flight of the Conchordsnak is vége van.. The Shield The Wire The Sopranos Pushing Daisies The Good Guys vígjátéknak meg Arrested Development és Scrubs
grasslover Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Ugyan még fut, de igazából "véget ért" a negyedik évad végén a Doctor Who. A mindenkori legzseniálisabb science fiction sorozat -_-
Ante Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Hát mivel Ante egy olyat se írt, ami lezárt illetve be lenne fejezve, így írok én. :D (Jó Fireflynak vége, és az a Serenity filmmel tényleg annak tekinthetõ, mondjuk nézd azt legelõször. :)) ok a Flight of the Conchordsnak is vége van.. The Shield The Wire The Sopranos Pushing Daisies The Good Guys vígjátéknak meg Arrested Development és Scrubs Az SGU-nak is vége effektíve, meg Tim kalandjai sem folytatódnak a belátható jövõben :(
Hor1 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Az SGU-nak is vége effektíve, meg Tim kalandjai sem folytatódnak a belátható jövõben :( Timbõl berendelték a 3. évadot, és valami halvány reménysugara az SGUnak is van.
Real013 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Pushing Daises meg az Arrested development lett a befutó. Grass, a Doctor Who is meglesz elõbb-utóbb :) Stargate engem nem érdekel, sorry emberek. Good Guys-t már kinéztem, de most valahogy mégse, a Wire nyárra van tartogatva, Sopranosból az utolsó évadot kellene lenyomnom.
Real013 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Pushing Daisies végig olyan, mint az elsõ hét részben, vagy lesz valami változás? Erõsen hajlok rá, hogy az elsõ évadot még befejezem, de aztán elkaszálom, kb. eddig tartott a varázsa nekem :unsure:
Hor1 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Alapvetõen olyan marad igen. Valami nagyon laza átívelõ szál lesz a 2. évadban.
marco045 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Omg Scrubs s02e18 : DDD imádom, nem gondoltam, hogy ennyire fog tetszeni. Sokkal jobb, mint egy himym.
Ante Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Omg Scrubs s02e18 : DDD imádom, nem gondoltam, hogy ennyire fog tetszeni. Sokkal jobb, mint egy himym. Provocative interjection: annál nem nehezebb jobb lenni :unsure: ;)
grasslover Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Scrubs-zal sitcomot meg poénokon alapuló sorozatot egyébként is hamvába holt ötlet eleve is összehasonlítani.
Zangetas Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 öhm a mi idõnkben mikor lesz az uj skins rész ? :huh:
Hor1 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Angliában talán 10tõl adják, az nekünk 11, éjfél-egy fele fenn lehet.
Ante Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Angliában talán 10tõl adják, az nekünk 11, éjfél-egy fele fenn lehet. Mancsot fel, aki még ma megnézi B)
Hor1 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Mancsot fel, aki még ma megnézi B) Tervbe' van. :D Mondjuk a mához nagyon ügyesnek kell lenni, a holnap meg már nem nagy szám. :P
Royal04 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Nálam is tervbe van véve, de ebbõl már max "lefekvés elõtt" lesz. Addig befejezem az amcsi remake 2. részét, amit még délután félbehagytam. :D
Real013 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Aki megnézte a Skins-t, dobjon egy véleményt. Akár hosszabbat is. Én egyben tolom le az évadot, de kíváncsi vagyok az elsõ benyomásokra:)
Hor1 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Igen komoly fenntartásokkal álltam neki az 5. évad Skinsnek, az előző két évad után, és ez rá is nyomta a bélyegét az elejére. A végére viszont nagyon elkapott a hangulat, a 35. perctől már nagyon élveztem. Drámás résszel indítottunk, és ezúttal kimaradt a közös, mindenkit valamennyire bemutató rész, de tetszett. Jó lesz ez. :) Ja igen, zeneileg továbbra is bitang erős. :)
Real013 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Igen komoly fenntartásokkal álltam neki az 5. évad Skinsnek, az elõzõ két évad után, és ez rá is nyomta a bélyegét az elejére. A végére viszont nagyon elkapott a hangulat, a 35. perctõl már nagyon élveztem. Drámás résszel indítottunk, és ezúttal kimaradt a közös, mindenkit valamennyire bemutató rész, de tetszett. Jó lesz ez. :) Ja igen, zeneileg továbbra is bitang erõs. :) Kösz :) Csapat akkor jónak tûnik?:)
Ante Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Kösz :) Csapat akkor jónak tûnik?:) Hát Tonyt és Cookot nehéz reprodukálni, de Mattyben van potenciál. A többiek se rosszak. Én egy paraszthajszállal kevésbé élveztem ezt az évadnyitót, mint a harmadikét, de hát ki kell forrniuk a karaktereknek...
Recommended Posts