_Raidon_ Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 el se hiszem, de glee-t nézek bmeg :ph34r:
Ante Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 el se hiszem, de glee-t nézek bmeg :ph34r: És hogy viseled? Én most adtam fel évad felénél...
_Raidon_ Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 És hogy viseled? Én most adtam fel évad felénél... most néztem meg a 16. részt, és mintha most kezdett volna unamlomba fulladni a dolog, de eddig egészen bejött :unsure:
Hor1 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ott egy picit megbicsaklik a sorozat, én is félreraktam jó fél évre. De az évad végétõl beindul, a második most nagyon bejön. ^^
berc00 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Human Target akkora még mindig mint a fene. Csak ennyit akartam. (Imádkozok a kasza ellen, de nem látok amúgy sok esélyt. Pedig... ritka az ennyire szórakoztató, laza sorozat)
Hor1 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 3 részt láttam, annyira nem rántott be. :unsure: Jackie Earlet, meg Chi McBrideot csípem nagyon, de a fõszereplõt annyira nem, már a Fringeben is idegesített. Így meg sajnos megöli az egészet számomra. :(
berc00 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 3 részt láttam, annyira nem rántott be. :unsure: Jackie Earlet, meg Chi McBrideot csípem nagyon, de a fõszereplõt annyira nem, már a Fringeben is idegesített. Így meg sajnos megöli az egészet számomra. :( Akartam is írni, hogy ebben viszont nagyba hozzájárul (mármint, hogy ennyire élvezetes a számomra), hogy egytõl-egyik bírom a színészeket és karaktereiket, legfõképp a fõszereplõt. Aki viszont nem így van, való igaz, hogy annak nem való a dolog. Más kérdés, hogy az elsõ évad elsõ egy-két-néhányadik része után ha jól emlékszem kaszáltam a dolgot, és késõbb tértem csak vissza hozzá, amikor sikerült teljesen beleszeretnem a sorozatba.
ryd Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ugly Americans elsõ évadját befejeztem és belekezdtem a másodikba is. Nagyon jó sorozat ajánlom mindenkinek egy csomó horror filmes utalások is vannak benne. Egy kis kedv csináló hozzá plusz 1
M3LK0R Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jelenleg a Misfits ami nagyon adja szerintem, SGU-ért kár, azt éreztem még nagyon színvonalasnak. Walking Deadrõl az elsõ évad alapján még mindig nem tudtam megfelelõ véleményt kialakítani, néha úgy érzem ,hogy jó máskor meg gyenge, majd meglátjuk. A Spartacust nyomtam most le, nagyon egyszerû dolgokkal operál viszont baromira hatásos az egész, nagyon jót tesz ez a B film érzés, és az a könnyedség ahogy néhány fontosabb szereplõ is elhullik, illetve a kor hangulatát is sikerült szerintem elég jól megidézni. Majdnem azt mondtam ,hogy elég réteg cucc ez is, de ha belegondolok van egy réteg ami ezekért az apróságokért nézi és élvezi, meg van az egyszerûbb akik észre se veszik ezeket a dolgokat, de így van ez jól, attól még remek kis sorozat ez. Most még a Doctor Who-t szeretném elkezdeni ha idõm megengedi mert sok jót hallottam róla ;)
Razon Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Most még a Doctor Who-t szeretném elkezdeni ha idõm megengedi mert sok jót hallottam róla ;) Fireflyn kívül az egyetlen sorozat amit másodszor nézek. :) Nagyon megéri elkezdeni.
Ante Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 E4 honlapján képek és leírások az új Skins karakterekrõl B)
-Dan- Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 E4 honlapján képek és leírások az új Skins karakterekrõl B) Omg ez a Franky asz'tem h srác, erre látom hogy "she" :ph34r:
-Dan- Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Megvan az új Skins intro is, szerintem veszélyesen gyenge... Már a legutóbbi évadé sem volt igazi, de ez valami hihetetlenül gyengére sikeredett - fõleg mondjuk egy képest. Lehet inkább visszanézem a régi részeket (S01-S02), az új évad meg felejtsen el :D Talán a bandát bemutató részre még vevõ leszek azért, hátha...
ryd Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Megvan az új Skins intro is, szerintem veszélyesen gyenge... Már a legutóbbi évadé sem volt igazi, de ez valami hihetetlenül gyengére sikeredett - fõleg mondjuk egy képest. :ph34r: ez tényleg szar
-Slane- Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Megvan az új Skins intro is A felsõ amin esnek le szerintem elég pofásra sikeredett fõleg a végén azzal a bábuval. Az opening meg elsõ évadba egyszer elég volt nagyjából, azt se szerettem kifejezetten (bár stílusa volt), szal nekem nem csalódás ez az új se. :unsure:
Ante Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Nem értem, mit picsogtok, szerintem rendben van az intro, de ha nincs is, ennyi alapján nem lehet leírni egy évadot :unsure:
SasOri-Sama Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jelenleg a Misfits ami nagyon adja szerintem, SGU-ért kár, azt éreztem még nagyon színvonalasnak. Walking Deadrõl az elsõ évad alapján még mindig nem tudtam megfelelõ véleményt kialakítani, néha úgy érzem ,hogy jó máskor meg gyenge, majd meglátjuk. A Spartacust nyomtam most le, nagyon egyszerû dolgokkal operál viszont baromira hatásos az egész, nagyon jót tesz ez a B film érzés, és az a könnyedség ahogy néhány fontosabb szereplõ is elhullik, illetve a kor hangulatát is sikerült szerintem elég jól megidézni. Majdnem azt mondtam ,hogy elég réteg cucc ez is, de ha belegondolok van egy réteg ami ezekért az apróságokért nézi és élvezi, meg van az egyszerûbb akik észre se veszik ezeket a dolgokat, de így van ez jól, attól még remek kis sorozat ez. Most még a Doctor Who-t szeretném elkezdeni ha idõm megengedi mert sok jót hallottam róla ;) FUCK YEAH DOCTOR WHO De tényleg, kezdd el, nem fogod megbánni. ; )
-Dan- Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Nem értem, mit picsogtok, szerintem rendben van az intro, de ha nincs is, ennyi alapján nem lehet leírni egy évadot :unsure: Én nem "picsogok" és nem is az intro alapján írom le az évadot. A legutóbbi évad miatt írom le az egész sorozatot -_-
M3LK0R Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Én nem "picsogok" és nem is az intro alapján írom le az évadot. A legutóbbi évad miatt írom le az egész sorozatot -_- Te nagyon bölcs vagy.
-Dan- Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Te nagyon bölcs vagy. Komolyan ilyen nehéz elfogadni, hogy szerintem szégyen volt ami a Skins-zel történt az utóbbi 2. évad során? Az 1-2. évad a mai napig a kedvenceim közé tartozik, de a 3-4. olyan mélyrepülés volt -szerintem legalábbis- hogy szinte el sem hittem, hogy ugyanazt a sorozatot nézem - egyedül Cook karaktere ért valamit. ...és mivel a 3. még "szódával" évad után a 4. "katasztrófa" jött, ezért nem várok sok mindent az 5. évadtól.
Hor1 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 A 3-4. évad még így is elég magas szinten volt, csak el voltunk kényeztetve az elsõ kettõvel. :) Ennek ellenére én is szidom ahol csak lehetõségem van rá, muszáj a fanboyokat kicsit kiegyensúlyozni. :D
Ante Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Komolyan ilyen nehéz elfogadni, hogy szerintem szégyen volt ami a Skins-zel történt az utóbbi 2. évad során? Az 1-2. évad a mai napig a kedvenceim közé tartozik, de a 3-4. olyan mélyrepülés volt -szerintem legalábbis- hogy szinte el sem hittem, hogy ugyanazt a sorozatot nézem - egyedül Cook karaktere ért valamit. ...és mivel a 3. még "szódával" évad után a 4. "katasztrófa" jött, ezért nem várok sok mindent az 5. évadtól. Hát tény, hogy zuhant a színvonal, de mivel az első évad baromi magasról kezdte, így még mindig jobb, mint a legtöbb (az összes) tinisorozat (Misfits kivéve). Szerintem. A 3-4. évad még így is elég magas szinten volt, csak el voltunk kényeztetve az első kettővel. :) Ennek ellenére én is szidom ahol csak lehetőségem van rá, muszáj a fanboyokat kicsit kiegyensúlyozni. :D Így van :) szerk: megjegyzem, nekem a második évad volt a mélyrepülés, a harmadik-negyediket bírtam :)
M3LK0R Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Hát tény, hogy zuhant a színvonal, de mivel az elsõ évad baromi magasról kezdte, így még mindig jobb, mint a legtöbb (az összes) tinisorozat (Misfits kivéve). Szerintem. Jó a szó! Komolyan ilyen nehéz elfogadni, hogy Nem, azt nehéz elfogadni amikor olyan hülyeséget írsz,hogy még te se gondolod komolyan és meg is cáfolod a következõ hozzászólásodban :D Konkrétan ezekre gondolok: A legutóbbi évad miatt írom le az egész sorozatot Az 1-2. évad a mai napig a kedvenceim közé tartozik Egyébként tény ,hogy nekem se tetszett elõször a 3-4. de ilyen témában jobb sorozatot nem fogsz találni és szerintem elég jól meg állja az utóbbi két évad a helyét ilyen szempontból.
-Dan- Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Egyébként tény ,hogy nekem se tetszett elõször a 3-4. de ilyen témában jobb sorozatot nem fogsz találni és szerintem elég jól meg állja az utóbbi két évad a helyét ilyen szempontból. Rosszul fogalmaztam: A legutóbbi évad miatt, a továbbiakban lenézem az egész sorozatot, mivel szégyen lett a színvonal. Remélem így érthetõ :)
M3LK0R Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Rosszul fogalmaztam: A legutóbbi évad miatt, a továbbiakban lenézem az egész sorozatot, mivel szégyen lett a színvonal. Remélem így érthetõ :) Igen azért valljuk be elég furcsa lett volna ha az utolsó évad miatt lehúzod az elejét is aminek azért minimális köze van csak hozzá :D
Recommended Posts