ivanszky Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Igen azért valljuk be elég furcsa lett volna ha az utolsó évad miatt lehúzod az elejét is aminek azért minimális köze van csak hozzá :D Szerintem elsőre is egyértelműen fogalmazott Dani. Ha ez évadok csökkenő színvonalt mutattak a múltban akkor ennek a tendenciának a kontinuitása valószínűsíthető a soron következő évadra. Az első évadok értékén ez mit sem változtat. A sorozat, mint hétről hétre új résszel előálló műsor van leírva, hiszen már nem nem biztos hogy érdemes vele foglalkozni a továbbiakban.
Hor1 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Scrubs újranézésben vagyok, elsõ évadot fejeztem be, és még sokkal jobban tetszik kicsit érettebb fejjel mint mikor elsõre láttam. :) A legzseniálisabb sitcom, jelen pillanatban nehezen tudnék dönteni, hogy ez vagy a Lost a kedvenc sorozatom. De most efelé húzok. Ha még nem láttátok mindenképp ugorjatok neki.
DanteXV Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 el akarom kezdeni a Glee-t, és ha jót akarok magamnak akkor gondolom ugye angolul teszem?:D
thewbie Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 el akarom kezdeni a Glee-t, és ha jót akarok magamnak akkor gondolom ugye angolul teszem?:D egy részt nem láttam belõle se magyarul, se angolul, de a kérdésedre egyértelmû igen a válasz
Hor1 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 el akarom kezdeni a Glee-t, és ha jót akarok magamnak akkor gondolom ugye angolul teszem?:D Igen, az énekek amúgy is angolul vannak, a szinkron meg szégyen, fõleg a feliratok felolvasása.
SasOri-Sama Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Scrubs újranézésben vagyok, elsõ évadot fejeztem be, és még sokkal jobban tetszik kicsit érettebb fejjel mint mikor elsõre láttam. :) A legzseniálisabb sitcom, jelen pillanatban nehezen tudnék dönteni, hogy ez vagy a Lost a kedvenc sorozatom. De most efelé húzok. Ha még nem láttátok mindenképp ugorjatok neki. Nekem is újra kéne nézni...Közel egy hónapja nem láttam egyetlen Scrubs epizódot se, szar érzés. : S No.1 sorozat all-time, a rettentõ 9. évaddal együttvéve.
Razon Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Úgy néz ki tetszik a magyar népnek Castle. Holnap már indul a 2. évad RTLen. Nathan Fillion rulez B) The Cape-et tervezem majd nézni, érdekel itt még valakit? 9.én indul.
Ante Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Úgy néz ki tetszik a magyar népnek Castle. Holnap már indul a 2. évad RTLen. Nathan Fillion rulez B) The Cape-et tervezem majd nézni, érdekel itt még valakit? 9.én indul. A krimit minden mennyiségben el lehet adni idehaza, úgyhogy ebben nincs nagy riszk -_-
Pettya Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Úgy néz ki tetszik a magyar népnek Castle. Holnap már indul a 2. évad RTLen. Nathan Fillion rulez B) The Cape-et tervezem majd nézni, érdekel itt még valakit? 9.én indul. én bepróbálam a Cape-et biztos, előzetes alapján nagyon tetszett. Aztán pár rész után kiderül lesz-e maradása. btw aki esetleg nézte a Primevalt, annak szólok, hogy van 4x01-02
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Air5mCOfmUE Muszáj volt. :lol: :lol: Elkezdtem nézni az elsõ évadot, már vagy negyedszerre, aztán eszembe jutott ez a késõbbi kis jelenet. B)
Hor1 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Amúgy csomó ismerõsöm akinek mutattam, most nézi újra. Ez valami járvány lehet. :)
Kellerman Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Amennyit láttam a sorozatból egyértelmûen ez a kedvenc jelenetem :lol: cg-vUGFz9Jk
thewbie Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Muszáj volt. :lol: :lol: Elkezdtem nézni az első évadot, már vagy negyedszerre, aztán eszembe jutott ez a későbbi kis jelenet. B) igen, ez hatalmas jelenet :D nekem ez a kedvenc scrubsos videóm :rolleyes: szerk.:csak nekem nem jó a yutub a kommentemben?
-Dan- Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 igen, ez hatalmas jelenet :D nekem ez a kedvenc scrubsos videóm :rolleyes: szerk.:csak nekem nem jó a yutub a kommentemben? Rosszul illesztetted be a linket: A [youtube ] [/youtube ] közé csak ennyi kell: GD_5Rtc1gk8 - nem pedig a komplett link.
thewbie Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Rosszul illesztetted be a linket: A [youtube ] [/youtube ] közé csak ennyi kell: GD_5Rtc1gk8 - nem pedig a komplett link. áh, köszi
Royal04 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ez a Pretty Little Liars egész jónak tûnik az elsõ rész alapján, úgyhogy biztos nézni fogom, ha nem esik nagyon hamar a minõség. :)
freezy Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Szerintetek melyik sorozatot kezdjem el nézni? Scrubs vs Dexter. Ne kérdezzétek,hogy milyen stílust akarok..nem tudom :lol: ..de e kettő között vacillálok már egy ideje. Úgy érzem egyiket sem bánnám meg,mégse tudok dönteni. Halp! Bár látom,hogy most inkább Scrubs téma fut a topikba..de azért megvárok pár hsz-t. : )
-Dan- Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Szerintetek melyik sorozatot kezdjem el nézni? Scrubs vs Dexter. Én a Dexterre szavazok B) Michael C. Hall játéka, és a sorozat hangulata egyszerûen brutális B)
PartyTuja Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Én a Dexterre szavazok B) Michael C. Hall játéka, és a sorozat hangulata egyszerûen brutális B) Mindenképpen Dexter :)
Pettya Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 jók a videók, nagyon kacagok :D SSJfreezy: egyértelmûen Scrubs :) Royal04: én nézem a PLL-t, nekem eléggé adja a sorozat+nemgyenge eyecandy :D
Iam_The_Ghost Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Nézz bele mindkettõbe és látni fogod, hogy nem egyértelmûen, de Dexter. -_-
grasslover Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Szerintetek melyik sorozatot kezdjem el nézni? Scrubs vs Dexter. Ne kérdezzétek,hogy milyen stílust akarok..nem tudom :lol: ..de e kettő között vacillálok már egy ideje. Úgy érzem egyiket sem bánnám meg,mégse tudok dönteni. Halp! Bár látom,hogy most inkább Scrubs téma fut a topikba..de azért megvárok pár hsz-t. : ) Dexter: 1. évad: nagyon jó 2. évad: cool 3. évad: förtelem 4. évad: a legjobb 5. évad: förtelem volume 2 Scrubs: 1.-8. évad: a legjobb :D A döntés a Te kezedben van ^^
freezy Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Köszi : ) Dexter lett belõle. Azután majd a Scrubs jön ; ) A Showtime dolog nálam úgyis 1 hétbe telnek max..Bár a Californication részek csak 28 percesek,míg a Dexter asszem 50vmennyi. Na majd nyilatkozok,hogy hogy tetszik..vagy ide vagy a topicjába. Gyááh,igazából hülye ötlet volt megkérdezni..mert még jobban összezavarodtam :D ,de mostmár elkezdtem a Dextert. Az a baj,hogy Scrubs elsõ 3 évada megvan..csak elromlott a dvd olvasóm..és idegesít,hogy máshogy kéne beszereznem -_- Végülis nem azt akartam elérni,hogy összevesszetek,hogy melyik a jobb :D ..gondolom mindkettõ must see : ) Csak egy sorrend érdekelt,de mostmár megvan. Thx!
Warfare Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dexter: 1. évad: nagyon jó 2. évad: cool 3. évad: förtelem 4. évad: a legjobb 5. évad: nagyon jó fixd for ya
Recommended Posts