Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Silent Hill Sorozat

VegaSHFOREVER

40 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

VegaSHFOREVER

Sajnos az új szabályok értelmében a régi topik bezárásra került, ezért itt a folytatás.

Taki2010

Nézzük a jó oldalát,így most már a többi részre is lehet szavazni,nemcsak az elsõ négyre :P :D

UC

Az én szavazatom mit sem változott :D

Próbáltam a régi topikot lementeni a biztonság kedvéért, de egy évnyi adag sem jött le belõle. Remélem azért megjavul ez a funkció, mert annyi mindent hordtunk össze a régi topikban, kár lenne értük :)

VegaSHFOREVER

Igen lehet, bár az SH Mobil-ra megjelnet részeit és az Arcade-ot nem raktam a listába, a mobillal játszottam , egy egyszerû kalandjáték, az arcaddal pedig szerintem senki nem játszott :unsure: (na nem a világon, csak itt :D )

Ez a lementés sajna sosem mûködött tökéletesen , ha mindent le akarsz menteni , oldalanként kell csinálnod. Mi anno haverokkal, nem egy 20ezer kommentes topikot lementettünk így xD

Balee

Próbáltam a régi topikot lementeni a biztonság kedvéért, de egy évnyi adag sem jött le belõle. Remélem azért megjavul ez a funkció, mert annyi mindent hordtunk össze a régi topikban, kár lenne értük :)

Archiválásra kerül, majd az elsõ postból egy linkrõl lesz késõbb elérhetõ.

Taki2010

Az enyém se :D

Szerk.:A francba rossz gombra klikkeltem,most már nem tudok szavazni :( Na mid1

siklara

Meg az enyém se, még mindig a 3. rész a kedvenc. :D

VegaSHFOREVER

Kíváncsi leszek a Shattered Memories-re szavaz e majd valaki. :D

Balee

Nekem megosztva a 2. és 3. rész a kedvenc. Lehet furcsa, de Homecoming is nagyon tetszett.

Amúgy kíváncsi leszek az új részre, már maga a felállás is érdekes, egy rabszállítóból szabadulunk ki az elején.

-StiF-

Hiányzik az a rész, h mind fos. :unsure:

Balee

Stif ne huntolj már itt is légyszíves. :)

-StiF-

Oké Baller! :)

VegaSHFOREVER

Hiányzik az a rész, h mind fos. :unsure:

te szavaztál az utolsóra mi? :D xD

Gergiy

A 2. rész most is fent van a gépemen, de még nem sikerült elérni az összes befejezést :), majd egyszer sikerül.. :)

blambun

Nekem lassacskán, ahogy végigjátszom õket, mindegyik felkerül a gépre, és fenn is maradnak, amíg véletlenszerû sorrendben történõ újrajátszások során meg nem kapom az összes rész minden befejezését. Nem sietem el, sokáig ki fog tartani, fõleg amennyi idõm van rá. :D

VegaSHFOREVER

Nekem lassacskán, ahogy végigjátszom õket, mindegyik felkerül a gépre, és fenn is maradnak, amíg véletlenszerû sorrendben történõ újrajátszások során meg nem kapom az összes rész minden befejezését. Nem sietem el, sokáig ki fog tartani, fõleg amennyi idõm van rá. :D

én elsõre türelmetlen voltam ilyen téren. legalábbis a második résszel. szombat délelõtt fejeztem be és még aznap megcsináltam az összes többi befejezést xD

http://www.facebook.com/video/video.php?v=161170343913477

UC

Nem tudom mi az a kép ott a háttérben (mármint, hogy SH-.hez tartozik-e, vagy csak tetszik nekik és azért van ott), de nagyon kéne nekem háttérképnek... :D

A "Central pearl creek"-re keresve nem találtam meg. Nincs valakinek valami ötlete, vagy nem tudjátok milyen kép ez? :)

VegaSHFOREVER

Nem tudom mi az a kép ott a háttérben (mármint, hogy SH-.hez tartozik-e, vagy csak tetszik nekik és azért van ott), de nagyon kéne nekem háttérképnek... :D

A "Central pearl creek"-re keresve nem találtam meg. Nincs valakinek valami ötlete, vagy nem tudjátok milyen kép ez? :)

ha fent vagy facebook-on , írj egy kommentet a videó alá. õk talán tudják :)

UC

ha fent vagy facebook-on , írj egy kommentet a videó alá. õk talán tudják :)

Megtörtént :D Bár nem hiszem, hogy lenne bármi foganatja, de hátha :)

VegaSHFOREVER

Megtörtént :D Bár nem hiszem, hogy lenne bármi foganatja, de hátha :)

mostanában a rajongók töltenek fel képeket a silent hill-es tetkóikról. legtöbbször mindenki piramisfejet varrat magára :D ha én egyszer már tényleg elszánom magam tetoválásra, akkor ez a kép biztosan rajtam lesz :

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://...920&bih=866

szerintem a legjobb pillanat az egész SH univerzumban :D

UC

A képpel kapcsolatban igazad van :) Viszoint tényleg képes lennél ezt magadra pingáltatni? :blink:

VegaSHFOREVER

A képpel kapcsolatban igazad van :) Viszoint tényleg képes lennél ezt magadra pingáltatni? :blink:

simán :)

Te nem? :unsure:

UC

simán :)

Te nem? :unsure:

Én eléggé idegenkedem mindenfajta tetoválástól, testékszertõl, szóval kategórikusan nem :)

De ha te megcsinálod, fotót okvetlenül kérünk!! :)

VegaSHFOREVER

Én eléggé idegenkedem mindenfajta tetoválástól, testékszertõl, szóval kategórikusan nem :)

De ha te megcsinálod, fotót okvetlenül kérünk!! :)

értem

hát ez nem mostanában lesz , ha lesz, de nem felejtem el :)

blambun

Azért egy ilyen képet aztán tényleg elég meredek lenne magadra tetováltatni. :D Egyébként valóban jó ez a kép, fõleg azzal a szöveggel együtt, amit Maria mond, de ettõl függetlenül szerintem ennél a játéksorozat hangulatát jobban átfogó képek is találhatóak.