VegaSHFOREVER Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Sajnos az új szabályok értelmében a régi topik bezárásra került, ezért itt a folytatás.
Taki2010 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nézzük a jó oldalát,így most már a többi részre is lehet szavazni,nemcsak az elsõ négyre :P :D
UC Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Az én szavazatom mit sem változott :D Próbáltam a régi topikot lementeni a biztonság kedvéért, de egy évnyi adag sem jött le belõle. Remélem azért megjavul ez a funkció, mert annyi mindent hordtunk össze a régi topikban, kár lenne értük :)
VegaSHFOREVER Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Igen lehet, bár az SH Mobil-ra megjelnet részeit és az Arcade-ot nem raktam a listába, a mobillal játszottam , egy egyszerû kalandjáték, az arcaddal pedig szerintem senki nem játszott :unsure: (na nem a világon, csak itt :D ) Ez a lementés sajna sosem mûködött tökéletesen , ha mindent le akarsz menteni , oldalanként kell csinálnod. Mi anno haverokkal, nem egy 20ezer kommentes topikot lementettünk így xD
Balee Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Az én szavazatom mit sem változott :D Próbáltam a régi topikot lementeni a biztonság kedvéért, de egy évnyi adag sem jött le belõle. Remélem azért megjavul ez a funkció, mert annyi mindent hordtunk össze a régi topikban, kár lenne értük :) Archiválásra kerül, majd az elsõ postból egy linkrõl lesz késõbb elérhetõ.
Taki2010 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Az én szavazatom mit sem változott :D Az enyém se :D Szerk.:A francba rossz gombra klikkeltem,most már nem tudok szavazni :( Na mid1
siklara Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Meg az enyém se, még mindig a 3. rész a kedvenc. :D
VegaSHFOREVER Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Kíváncsi leszek a Shattered Memories-re szavaz e majd valaki. :D
Balee Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nekem megosztva a 2. és 3. rész a kedvenc. Lehet furcsa, de Homecoming is nagyon tetszett. Amúgy kíváncsi leszek az új részre, már maga a felállás is érdekes, egy rabszállítóból szabadulunk ki az elején.
VegaSHFOREVER Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Hiányzik az a rész, h mind fos. :unsure: te szavaztál az utolsóra mi? :D xD
Gergiy Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 A 2. rész most is fent van a gépemen, de még nem sikerült elérni az összes befejezést :), majd egyszer sikerül.. :)
blambun Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Nekem lassacskán, ahogy végigjátszom õket, mindegyik felkerül a gépre, és fenn is maradnak, amíg véletlenszerû sorrendben történõ újrajátszások során meg nem kapom az összes rész minden befejezését. Nem sietem el, sokáig ki fog tartani, fõleg amennyi idõm van rá. :D
VegaSHFOREVER Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Nekem lassacskán, ahogy végigjátszom õket, mindegyik felkerül a gépre, és fenn is maradnak, amíg véletlenszerû sorrendben történõ újrajátszások során meg nem kapom az összes rész minden befejezését. Nem sietem el, sokáig ki fog tartani, fõleg amennyi idõm van rá. :D én elsõre türelmetlen voltam ilyen téren. legalábbis a második résszel. szombat délelõtt fejeztem be és még aznap megcsináltam az összes többi befejezést xD http://www.facebook.com/video/video.php?v=161170343913477
UC Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=161170343913477 Nem tudom mi az a kép ott a háttérben (mármint, hogy SH-.hez tartozik-e, vagy csak tetszik nekik és azért van ott), de nagyon kéne nekem háttérképnek... :D A "Central pearl creek"-re keresve nem találtam meg. Nincs valakinek valami ötlete, vagy nem tudjátok milyen kép ez? :)
VegaSHFOREVER Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Nem tudom mi az a kép ott a háttérben (mármint, hogy SH-.hez tartozik-e, vagy csak tetszik nekik és azért van ott), de nagyon kéne nekem háttérképnek... :D A "Central pearl creek"-re keresve nem találtam meg. Nincs valakinek valami ötlete, vagy nem tudjátok milyen kép ez? :) ha fent vagy facebook-on , írj egy kommentet a videó alá. õk talán tudják :)
UC Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ha fent vagy facebook-on , írj egy kommentet a videó alá. õk talán tudják :) Megtörtént :D Bár nem hiszem, hogy lenne bármi foganatja, de hátha :)
VegaSHFOREVER Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Megtörtént :D Bár nem hiszem, hogy lenne bármi foganatja, de hátha :) mostanában a rajongók töltenek fel képeket a silent hill-es tetkóikról. legtöbbször mindenki piramisfejet varrat magára :D ha én egyszer már tényleg elszánom magam tetoválásra, akkor ez a kép biztosan rajtam lesz : http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://...920&bih=866 szerintem a legjobb pillanat az egész SH univerzumban :D
UC Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 A képpel kapcsolatban igazad van :) Viszoint tényleg képes lennél ezt magadra pingáltatni? :blink:
VegaSHFOREVER Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 A képpel kapcsolatban igazad van :) Viszoint tényleg képes lennél ezt magadra pingáltatni? :blink: simán :) Te nem? :unsure:
UC Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 simán :) Te nem? :unsure: Én eléggé idegenkedem mindenfajta tetoválástól, testékszertõl, szóval kategórikusan nem :) De ha te megcsinálod, fotót okvetlenül kérünk!! :)
VegaSHFOREVER Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Én eléggé idegenkedem mindenfajta tetoválástól, testékszertõl, szóval kategórikusan nem :) De ha te megcsinálod, fotót okvetlenül kérünk!! :) értem hát ez nem mostanában lesz , ha lesz, de nem felejtem el :)
blambun Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Azért egy ilyen képet aztán tényleg elég meredek lenne magadra tetováltatni. :D Egyébként valóban jó ez a kép, fõleg azzal a szöveggel együtt, amit Maria mond, de ettõl függetlenül szerintem ennél a játéksorozat hangulatát jobban átfogó képek is találhatóak.
Recommended Posts