jardo 51 Share Posted October 29, 2010 Folytatás 2. topik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cycl0ne28 0 Share Posted November 3, 2010 Ez az a templom (zsinagóga), amit meglátunk Algonquinban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arazu 0 Share Posted November 4, 2010 Real life mása a Szent Patrik székesegyház, semmi köze nincs az Emánu-Él zsinagógához. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeatSpade 0 Share Posted November 4, 2010 Üdv! Egy órája vettem meg a Vice Cityt, de rögtön belefutottam egy idegesítõ bugba. Tommy elég gyakran elkezd magától hátrafelé menni, amivel nem tudok mit kezdeni, csak ha újraindítom a játékot. Más találkozott már ezzel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cycl0ne28 0 Share Posted November 5, 2010 Real life mása a Szent Patrik székesegyház, semmi köze nincs az Emánu-Él zsinagógához. Köszi a választ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORI 0 Share Posted November 5, 2010 Üdv! Egy órája vettem meg a Vice Cityt, de rögtön belefutottam egy idegesítõ bugba. Tommy elég gyakran elkezd magától hátrafelé menni, amivel nem tudok mit kezdeni, csak ha újraindítom a játékot. Más találkozott már ezzel? Hûha! :o Én még ilyennel nem találkoztam.Próbálj meg patchet feltenni hozzá,hátha az segít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barord 0 Share Posted November 12, 2010 sziasztok.szeretnék a gta san andreas-ba berakni autókat és az egyik barátom mondta hogy belehet cserélni a garázsokban lévõ autókkal.monta hogy mitkell átmásolni meg minden csak azt nem tudja hogy meik mappában van lehet kicserélni.ha valaki tudja monja el sorba meik mappába kell belépni sorba köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyie 0 Share Posted November 12, 2010 sziasztok.szeretnék a gta san andreas-ba berakni autókat és az egyik barátom mondta hogy belehet cserélni a garázsokban lévõ autókkal.monta hogy mitkell átmásolni meg minden csak azt nem tudja hogy meik mappában van lehet kicserélni.ha valaki tudja monja el sorba meik mappába kell belépni sorba köszi. IMG Tool (2.0) progit le kell szedni, és a San Andreas/models mappán belül kell megnyitni a program által támodatott img fájlt, és azon belül megkeresni a lecserélendõ fájlokat (pl: esperanto.dff / esperanto.txd), és lecserélni a letöltöttekre! más: feltettem ismét GTA 3-mat, utoljára évekkel ezelõtt toltam még mikor kijött, haveromnál, és akkoriban nem volt internet, nem tudtunk patchet szerezni a játékhoz, így a lementéseket nem tudtuk betölteni :D hétvégeken felkeltünk délelõtt és hajnali 2ig folyamatosan toltuk a játékot! 1-2 küldetésre voltunk általában a végétõl :D na de most már megy meg minden. VC/SA/4 után elég sok a hiányosság, de a sztorit azért végigviszem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
balazstheking 0 Share Posted November 13, 2010 hello. azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet azt hogy az autók meg maradjanak a ház elõtt. mint a mentésekben akik odarakják az autókat nekem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arazu 0 Share Posted November 13, 2010 más: feltettem ismét GTA 3-mat, utoljára évekkel ezelõtt toltam még mikor kijött, haveromnál, és akkoriban nem volt internet, nem tudtunk patchet szerezni a játékhoz, így a lementéseket nem tudtuk betölteni :D hétvégeken felkeltünk délelõtt és hajnali 2ig folyamatosan toltuk a játékot! 1-2 küldetésre voltunk általában a végétõl :D na de most már megy meg minden. VC/SA/4 után elég sok a hiányosság, de a sztorit azért végigviszem :D Nekem mindig is a GTA3 adta az igazi feelinget; kötelezõvé kellene tenni minden gta fan számára. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted November 19, 2010 Na ma feltolom a SA-t, elkapott a régi láz szele. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted November 19, 2010 Na ma feltolom a SA-t, elkapott a régi láz szele. :D Mi történt veled Stif? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted November 19, 2010 sziasztok!lenne egy kérdésem.mit állogassak a GTA IVben h ne akadjon folyamatosan?Ma érkezett meg a játék,külföldrõl rendeltem meg a Complete Edition verziót,ami (gondolom) már patchelve van.na ha az automatikus beállításokkal elkezdem játszani,1920-as felbontáson,az aláírásomban szerepelõ géppel,egyfolytában akadozik..mit lehetne vele tenni?azon kívül h butítsam le a grafikát..... ja és még vmi.ti tudtatok rátenni magyarosítást?mert én leszedtem a HUnosító Team által írt verziót,de nekem tönkre vágja a játékot.egyrészt a menüszövegek helyén sima betûk vannak,aztán ha el akarom indítani a játékot,egyszerûen hibaüzenetet küld a Win és kilép. ötlet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted November 19, 2010 Mi történt veled Stif? :D Ballas meghozta a kedvem. XDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted November 19, 2010 Nekem is kedvem lett a GTA-hoz, de emellett még vagy 10 régi játékot fel emlegettünk, nagy a dilemma :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted November 19, 2010 Tedd fel te is az SA-t és segítünk egymásnak. B) XDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted November 19, 2010 Vagyis én neked? save kéne mi? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted November 19, 2010 Dehogy kell, csak ha elakadunk adjuk egymásnak a tippet. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csubi90 0 Share Posted November 19, 2010 Pont ma lett kedvem nekem is a GTA SA-hoz. 7x toltam már végig, 6x haverom PS 2-jén még régebben, 1x PC-n tavaly. Általában fél évente megjön a vágy, hogy végigtoljam. Tavaly év vége fele toltam végig legutóbb, aztán nyáron elõször toltam végig a GTA IV-et és a 2 kieget, azok is tetszettek, de sokszor eléggé szaggattak. Most viszont megint kedvem van végigtolni a SA-t. :) Igaz, hogy fejbõl vágok minden küldetést, sok küldetésnél ismerek "könnyítéseket" (egy példa: amikor Jizzyt üldözöd, mielõtt bemész a klubjába, kilövöd a kocsija 4 kerekét és addig lövöd, míg fekete füstös nem lesz, aztán ha elkezdõdik a hajsza, a jármû ugyanolyan állapotban lesz, szóval pár lövés és siker :D Stb.) Anno még PS-en sikerült egy Maverickel beszállni egy P'n'S-be, tök poén volt. :D Meg van egy mentésem, amit anno csináltam. Végigtoltam már a játékot, összes iskola teljesen arany fokozaton megvan (de sokat anyáztam, a tesóm segítsége kellett vezetõs, motoros részekhez, azok nem az erõsségeim :D), kaszinóból, lóversenybõl rengeteg pénzt szereztem, az összes terület az enyém, stb. Viszont a gyûjtögetõs dolgok (patkók, stb.) és 1-2 mellékküldetés nincsenek meg. Másnak is volt olyan bug, hogy a területfoglalásnál nem nagyon jöttek bandatagok, így nagyon necces volt elkezdeni a harcot? Vagy nem mindig adta be, esetleg, ha megnéztem a statisztikánál, hogy kinek mennyi van, azt írja, hogy a Ballasnak van 1, de a térképen sehol nincs... Fura... Még PS 2-õn volt olyan bug, hogy San Fieroban is jelzett területeket, csak éppen bandatagok nem járkáltak. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted November 19, 2010 A 4. részben sikerült elbaltáznom az egyik randit Michelle-el (Boxon tolom, és még nem szoktam meg teljesen a kontrolleres gombkiosztást, úgyhogy a sprint helyett véletlenül leadtam egy sorozatot az UZI-val... :D). A csaj megsértõdött, és hiába hívogatom, folyton lepattint, sõt, most felhívott és közölte, egy darabig ne keressem. Szóval a kérdésem az lenne, hogy a késõbbiek során lesz-e még alkalmam randizni vele, vagy b@szhatom az egészet? (Egyrészt a 100%, másrészt meg a dugásért járó achievement miatt érdekel.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted November 19, 2010 olyat fogsz vele dugni, h az nem igaz. occsó Censored!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted November 19, 2010 A 4. részben sikerült elbaltáznom az egyik randit Michelle-el (Boxon tolom, és még nem szoktam meg teljesen a kontrolleres gombkiosztást, úgyhogy a sprint helyett véletlenül leadtam egy sorozatot az UZI-val... :D). A csaj megsértõdött, és hiába hívogatom, folyton lepattint, sõt, most felhívott és közölte, egy darabig ne keressem. Szóval a kérdésem az lenne, hogy a késõbbiek során lesz-e még alkalmam randizni vele, vagy b@szhatom az egészet? (Egyrészt a 100%, másrészt meg a dugásért járó achievement miatt érdekel.) Ahogy Stif is mondta, nem érdemes. A játék felénél majd vered a fejed a falba h mennyi idõt KisTehén!tál el vele :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted November 19, 2010 Nem akarok sokat szarakodni vele, csak 1-2 randit akarok megcsinálni, hogy felhívjon a lakására (és megkapjam az öcsit), valamint összegründoljam a kapcsolat 100%-os állapotát (ami szerintem kell majd a 100% game progresshez). Ha ez megvan, magasról szarok a fejére, nem fogom babusgatni. De választ még mindig nem kaptam: lesz még lehetõségem randizni vele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csubi90 0 Share Posted November 20, 2010 Nem akarok sokat szarakodni vele, csak 1-2 randit akarok megcsinálni, hogy felhívjon a lakására (és megkapjam az öcsit), valamint összegründoljam a kapcsolat 100%-os állapotát (ami szerintem kell majd a 100% game progresshez). Ha ez megvan, magasról szarok a fejére, nem fogom babusgatni. De választ még mindig nem kaptam: lesz még lehetõségem randizni vele? Szerintem lehet. Vagyis, nem akarok hülyeséget mondani, de nekem úgy rémlik, késõbb még megpróbálhattam. Ha nem is vele, egy másik barátnõnél, de úgy rémlik, lehet. :unsure: De ne vedd 100%-ra. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted November 20, 2010 sziasztok!lenne egy kérdésem.mit állogassak a GTA IVben h ne akadjon folyamatosan?Ma érkezett meg a játék,külföldrõl rendeltem meg a Complete Edition verziót,ami (gondolom) már patchelve van.na ha az automatikus beállításokkal elkezdem játszani,1920-as felbontáson,az aláírásomban szerepelõ géppel,egyfolytában akadozik..mit lehetne vele tenni?azon kívül h butítsam le a grafikát..... ja és még vmi.ti tudtatok rátenni magyarosítást?mert én leszedtem a HUnosító Team által írt verziót,de nekem tönkre vágja a játékot.egyrészt a menüszövegek helyén sima betûk vannak,aztán ha el akarom indítani a játékot,egyszerûen hibaüzenetet küld a Win és kilép. ötlet? és vki esetleg erre nem tud tippet adni????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts